Jump to content

Οι διαφημίσεις που μας αρέσουν

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

η νεα διαφημιση του παμε στοιχημα με τον απιστευτο τυπο που ονειρευευται οτι ειναι διασημος ποδοσφαιριστης και τετοια!!!!καλα η τρομερή ατακα που λεει οταν ονειρευεται οτι διαφημιζει αρωμα:''για τον αντρα, αντρα!!!!'' ειναι θανατος:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η νεα διαφημιση του jacobs με το καφενειο.Πολυ γελιο οταν την ειδα πρωτη φορα.

Η νεα διαφημιση του jacobs με το καφενειο.Πολυ γελιο οταν την ειδα πρωτη φορα.

απιστευτη διαφημιση, συνεχιζει την μοδα που θελει πρωταγωνιστες των διαφημισεων να ειναι ατομα τριτης ηλικιας.

ασχετο, θυμαστε το put the kot down?:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια απ'τις αγαπημενες μου διαφημισεις...πολυ πετυχημενη!!!:up:

Κοιτα πως πανε τα χερια μου..κοντρα ξυρισμα ειπαμε, ε??..οχι λουσιμο..κοντρα λουσιμο ειπαμε...:lol::p

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Μια απ'τις αγαπημενες μου διαφημισεις...πολυ πετυχημενη!!!:up:

Κοιτα πως πανε τα χερια μου..κοντρα ξυρισμα ειπαμε, ε??..οχι λουσιμο..κοντρα λουσιμο ειπαμε...:lol::p

Αυτή αριβως μου ήρθε και μένα στο μυαλό. Φοβερό γέλιο όταν την πρωτοειδα. Βεβαίως σε γενικές γραμμές έχουμε αρκετές Καλές διαφημίσεις στην Ελλάδα.

Ρε παιδιά εκείνη η διαφήμιση από το NOYNOY LIGHT πού θα τη βρούμε???Δεν υπάρχει πουθενά???Λέω για εκείνη που έλεγε το τραγούδι....''Νέοι και ωραίοι πάντοτε σπουδαίοι light που σε καιει, γεύση που σου λέει......χαριλάου,κολωνάκι...και Νουνου και light!!!
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

την διαφημιση του jacobs flavour πως θα γινει να την βρουμε?
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

• 2 weeks later...

Οι δυο καινουργιες διαφημισεις του ΟΤΕ... απλα καταπληκτικες!! :)

Κεντρα ελεγχου

Εναεριτες

:respect: Σε οποιον τις σκεφτηκε :respect:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Καλημέρα, Κωστάκη, πότε θα μου βάλεις connx?

Kαι το πάγιο, μ' ακούς?

Κούκου, εγώ είμαι πάλι

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αυτή πού μπορώ να τη δω?

Καλημέρα, Κωστάκη, πότε θα μου βάλεις connx?

Kαι το πάγιο, μ' ακούς?

Κούκου, εγώ είμαι πάλι

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αυτή πού μπορώ να τη δω?

Στο

κουκου :p :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Πριν από λίγο είδα μια Χριστουγεννάτικη διαφήμιση του Jumbo.. Ωραία ήταν, αλλά δεν είναι λίγο νωρίς; :confused:

εβγαλε απο τωρα;;;ειναι λιγο νωρις αλλα δε πειραζει...παντα αρχες Νοεμβρη ξεκιναν!!!να μας βαλουν κ μας στο κλιμα σιγα σιγα!!!!

εβγαλε απο τωρα;;;ειναι λιγο νωρις αλλα δε πειραζει...παντα αρχες Οκτωβρη ξεκιναν!!!να μας βαλουν κ μας στο κλιμα σιγα σιγα!!!!

Τώρα είδα τη συνέχεια της διαφήμισης.. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα κάθε βράδυ έδειχνε κάτι δεντράκια, κάτι χριστουγεννιάτικες μπάλες και στο τέλος έγραφε:"Jumbo έρχεται..".. :)

Πριν από λίγο είδα μια Χριστουγεννάτικη διαφήμιση του Jumbo.. Ωραία ήταν, αλλά δεν είναι λίγο νωρίς; :confused:

Πρώτη Νοέμβρη (καλό μήνα!) ξεκινάει η εορταστική περίοδος για τα καταστήματα. Είμαι σίγουρη ότι αύριο θα δεις τις πρώτες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες και θα ανοίξουν τα εποχιακά μαγαζιά με τα στολίδια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρώτη Νοέμβρη (καλό μήνα!) ξεκινάει η εορταστική περίοδος για τα καταστήματα. Είμαι σίγουρη ότι αύριο θα δεις τις πρώτες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες και θα ανοίξουν τα εποχιακά μαγαζιά με τα στολίδια.

καλο μηνα....εγω εχω ηδη δει καποια καταστηματα....!!!ε το παρακανουν μερικοι!!τεσπα!!!!αντε πλησιαζουν τα Χριστουγεννα!!!!χαιρομαι!!!!

Ωραια διαφημιση.Ειναι μια εξυπνη ιδεα να μας θυμιζουν ποσες μερες απομενουν μεχρι τα χριστουγεννα. Αντε με το καλο να βγουν και οι χριστουγεννιατικες διαφημισεις της coca-cola

Ωραια διαφημιση.Ειναι μια εξυπνη ιδεα να μας θυμιζουν ποσες μερες απομενουν μεχρι τα χριστουγεννα. Αντε με το καλο να βγουν και οι χριστουγεννιατικες διαφημισεις της coca-cola

Οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της Coca-Cola τα σπάνε..!! :D

Οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της Coca-Cola τα σπάνε..!! :D

ειναι οντως φοβερες αν κι εγω προτιμω pepsi...χαχα!!!ακυρο τελειως!!!!τελος παντων!!μια νεα διαφημιση που μου αρεσε ειναι αυτη της wind-tellas με την Ζετα Δουκα.φαση εχει κ ειναι εξυπνη!!!!

• 2 weeks later...

.....:p

(πιστεύω από τις καλύτερες διαφημίσεις που έχω δει τελευταία .... ειδικά εκεί με τα σουβλάκια και τον άλλον που έρχεται από το πουθενά ... κάτι μου θυμίζει και μένα από την θητεία:cry::D)

.....:p

(πιστεύω από τις καλύτερες διαφημίσεις που έχω δει τελευταία .... ειδικά εκεί με τα σουβλάκια και τον άλλον που έρχεται από το πουθενά ... κάτι μου θυμίζει και μένα από την θητεία:cry::D)

τρομερη διαφημιση. οντως στο στρατο ερχοντουσαν ειδικα στα φυλακια , τα φαγητα απεξω απο το πουθενα.