unagi Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 άλλη μια : http://www.youtube.com/watch?v=eLT48UHzyo4&feature=player_embedded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Εξαιρετικές οι διαφημίσεις του Love Radio :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Πολύ ωραία είναι η διαφήμιση που λέει: -Κοίτα πως πάνε τα χέρια μου.Κόντρα ξύρισμα είπαμε,ε; -Όχι.Λούσιμο,κόντρα λούσιμο.:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Εξαιρετικές οι διαφημίσεις του Love Radio :D+1 και αυτη του μιλκο http://www.youtube.com/watch?v=eLT48UHzyo4&feature=related Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Του μιλκο λιγο ακυρη δεν ειναι?Δεν εχει σχεση με το διαφημιζομενο προϊον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Του μιλκο λιγο ακυρη δεν ειναι?Δεν εχει σχεση με το διαφημιζομενο προϊον. δειχνει μια σοπρανο-τι ειναι- η οποια ερχεται στο κεφι με λαικα. χρειαζεται ελευθερια.. το κακαο ειναι sugar free... λιγο πολυπλοκο αλλα οκ..:rolleyes: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 δειχνει μια σοπρανο-τι ειναι- η οποια ερχεται στο κεφι με λαικα. χρειαζεται ελευθερια.. το κακαο ειναι sugar free... λιγο πολυπλοκο αλλα οκ..:rolleyes: Θεϊκη ειναι!!!! Μονο που δεν παραπεμπει το casting και δεν δενει ευκολα με το διαφημιζομενο προϊον... Αλλα τρομερη!!!:lol: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Εγω για να πρωτοτυπησω θα πω ποια μου αρεσει αυτο τον καιρο... ειναι η διαφημιση της hol με το παιδακι που μολις ακουσει χτυπημα τηλεφωνου-κουδουνιου φωναζει ΕΜΠΡΟΣ-ΕΜΠΡΟΣ...τοσο που το κανω κι εγω στο ξεκαρφωτο οταν ακουσω κινητο ή σταθερο!:lol::lol: Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 της aMstel με τους τυπαδες που πινουν τσαι! Τη νέα βερσιόν με το ...σαλεπάκι στην ψαροταβέρνα! :lol: :respect: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedycc Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Amstel + Metal τα εσπασε! Αλλα πιο πολύ οι παλιες διαφημίσεις του ΟΠΑΠ και όλες της Q. Θεωρώ ότι ειναι απτις πιο επιτυχιμενες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 H διαφήμιση της Wind με το Διαμαντίδη, τον Παπαλουκά και το παραδοσιακό, βγαλμένο από ελληνική ταινία, χωριό, είναι από τις πιο ευρηματικές που έχω δει τελευταία... Γενικώς, με ενοχλεί να βλέπω αθλητές να διαφημίζουν οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία (ίσως γίνομαι λίγο πιο ανεκτική όταν πρόκειται για το χορηγό τους) αλλά δεν μπορώ να πω... Πρωτότυπη ιδέα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 H διαφήμιση της Wind με το Διαμαντίδη, τον Παπαλουκά και το παραδοσιακό, βγαλμένο από ελληνική ταινία, χωριό, είναι από τις πιο ευρηματικές που έχω δει τελευταία... Γενικώς, με ενοχλεί να βλέπω αθλητές να διαφημίζουν οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία (ίσως γίνομαι λίγο πιο ανεκτική όταν πρόκειται για το χορηγό τους) αλλά δεν μπορώ να πω... Πρωτότυπη ιδέα! Εμένα πάντως - αν και τελευταία διχάζουν οι διαφημίσεις της Wind - μού άρεσε (άσχετο, τι τσιρίδα βγάζει αυτό το μικρό: "Χωριανοί, χωριανοί, τρέξτε χωριανοί!"). Επίσης και η άλλη - με τον τύπο που βγαίνει από το μπάνιο που τον περιμένει η τύπισσα που θέλει να μπει στο ίντερνετ - μου αρέσει. Αυτό που δε μπορώ να ανεχτώ πλέον στις διαφημίσεις της Wind είναι το τραγούδι που έχουν, εξαιρετικά αντιπαθητικό κατ' εμέ, συν ότι μου θυμίζει τους δύο γελοίους τύπους με τους οποίους είχε αρχίσει η παρούσα καμπάνια της Wind (ο "πρέπει" και ο "θέλω"). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 H διαφήμιση της Wind με το Διαμαντίδη, τον Παπαλουκά και το παραδοσιακό, βγαλμένο από ελληνική ταινία, χωριό, είναι από τις πιο ευρηματικές που έχω δει τελευταία... Γενικώς, με ενοχλεί να βλέπω αθλητές να διαφημίζουν οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία (ίσως γίνομαι λίγο πιο ανεκτική όταν πρόκειται για το χορηγό τους) αλλά δεν μπορώ να πω... Πρωτότυπη ιδέα! Αρκετά καλή μπορώ να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Οι διαφημισεις της Q ειναι ολα τα λεφτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 H καινουρια της wind με τον παλικαρα.."ελα ρε μαν,οχι τι να ενοχλεις?μπορω.." Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 η διαφημιση για το audi R8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody86 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Είχα πολύ καιρό να δω πετυχημένη διαφήμιση, αλλά αυτή της Heineken με το αντρόγυνο και τους φίλους τους στο σπίτι είναι πολύ καλή! Οι άντρες έχουν τρελό γέλιο με τις αντιδράσεις τους :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Εγώ γελώ με την καινούρια της Wind... Μιλάμε, ΤΟ ΓΕΛΙΟ :lol: Σε κάποια φάση, η μάνα καλύπτει τα μάτια της μικρής και αυτή, της το αρπάζει κ της το κατεβάζει :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Δεν ειναι ακριβως διαφημιση καταναλωτικου προιοντος, αλλα καμπανια τηλεοπτικου προιοντος οποτε δε ξερω αν χρεωνεται... Η διαφημιση του MEGA λοιπον για το Champions Legue, με Ολγα Τρεμμη, Παυλο Τσιμα, Γιαννη Πρετεντερη ειναι απο αυτες που μου αρεσαν τελευταια... Σε βαθος χρονου: Της HEINEKEN με τους τυπους να ουρλιαζουν. Αρκετα απο τα σποτακια της Q (π.χ: "...και δε ΜΠΑΜ να χτυπησουμε μια Q..."). Ποιος ξεχναει το πρωτο απο τα 3 σποτς της NOVA: Πουτ δε κοτς ντάουν... Και φυσικα... Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ που αφησε εποχη και σημαδεψε γεννιές... Χαρρυ Κλην και φουντουνια... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Αυτη της Heineken είναι μακράν η καλύτερη μου διαφήμιση. Κάθε φορά που την βλέπω παρατηρώ και μια αντίδραση τους που δεν είχα παρατηρήσει πριν και με πιάνουν τα γέλια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Εγώ γελώ με την καινούρια της Wind... Μιλάμε, ΤΟ ΓΕΛΙΟ :lol: Σε κάποια φάση, η μάνα καλύπτει τα μάτια της μικρής και αυτή, της το αρπάζει κ της το κατεβάζει :p Αυτόν τον γελοίο τύπο με την ουγκ ομιλία πού μπορώ να τον βρω για να του ρίξω ένα γιαούρτι; :knife: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thodoris_gt Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Δεν ειναι ακριβως διαφημιση καταναλωτικου προιοντος, αλλα καμπανια τηλεοπτικου προιοντος οποτε δε ξερω αν χρεωνεται... Η διαφημιση του MEGA λοιπον για το Champions Legue, με Ολγα Τρεμμη, Παυλο Τσιμα, Γιαννη Πρετεντερη ειναι απο αυτες που μου αρεσαν τελευταια... Γενικά οι διαφημίσεις του MEGA για το Champions Legue είναι πολύ καλές, αλλά αυτή με τις ειδήσεις είναι η καλύτερη! Μαζι με του Ευτυχισμένοι Μαζί φυσικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Γενικά οι διαφημίσεις του MEGA για το Champions Legue είναι πολύ καλές, αλλά αυτή με τις ειδήσεις είναι η καλύτερη! Μαζι με του Ευτυχισμένοι Μαζί φυσικά! Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν καθόλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Μου αρέσει η διαφήμιση του Conn-X Tv για τις .Μ'αρέσει πολύ η φωνή που κάνει από το 0:05-0:16.:lol::lol::D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Α, και μένα, είναι να λιώνεις :lol: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts