tsoump Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Ξέρει κάποιος πιο είναι το τραγούδι που έπαιζε στο trailer από τη σειρά ''Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο''. .Ευχαριστώ.:) Μία έκδοση είναι των pink floyd η πρώτη κι όλας. Το ταγούδι είναι το Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Μία έκδοση είναι των pink floyd η πρώτη κι όλας. Το ταγούδι είναι το Ευχαριστώ πολύ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 -Την διαφήμιση του Γερμανού (προς το τέλος, είναι πολύ γνωστο! "do do do do do do":whistle:) Kooks - Always Where I Need To Be Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Kooks - Always Where I Need To Be Αμ μπραβο! Γιαυτό το γνώριζα, ξέρω τους the kooks! Tnx a loooot!!!:):) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 παλιοτερα ειχε αναφερθει μια σελιδα με λεπτομερειες για τα τραγουδια τα οποια παιζουν σε διαφημισεις,ηταν πολυ ευχρηστη. σας θυμιζει τιποτα :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toniaangel Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Γεια σας!! Μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που επαιζε στο χθεσινο και πρωτο επεισοδιο "Η Χαρα αγνοειται" λιγο πριν το τελος του επεισοδιου την ωρα που βρηκαν ο,τι βρηκαν?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Γεια σας!! Μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που επαιζε στο χθεσινο και πρωτο επεισοδιο "Η Χαρα αγνοειται" λιγο πριν το τελος του επεισοδιου την ωρα που βρηκαν ο,τι βρηκαν?:D Waterfall of Love - Pole folder. Album: Zero Gold. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiroslp Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Παιδιά εγώ ψάχνω δύο τραγούδια 1)Αυτό από την διαφήμιση Παυλίδης γεμιστές 2)ένα τραγούδι με πιάνο που έπαιξε πάνω από 1 φορά σε διαφημίσεις το greys anatomy ξεχωριστά επεισόδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toniaangel Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Γεια σας!! Μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που επαιζε στο χθεσινο και πρωτο επεισοδιο "Η Χαρα αγνοειται" λιγο πριν το τελος του επεισοδιου την ωρα που βρηκαν ο,τι βρηκαν?:D ευχαριστω πολυ!!! θα το βρω να το ακουσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 ευχαριστω πολυ!!! θα το βρω να το ακουσω! Μακάρι να το βρεις..γιατί εγώ το λίγο που έψαξα δεν βρήκα το συγκεκριμένο... αλλά άλλα tracks του συγκεκριμένου παραγωγού.. Edit : Τελικά με ολόκληρη πατέντα.. .κατάφερα και το βρήκα.. σε wma αλλά από το τίποτα.. αν σε ενδιαφέρει.. πες μου να στο στείλω..! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Παιδιά εγώ ψάχνω δύο τραγούδια 1)Αυτό από την διαφήμιση Παυλίδης γεμιστές 2)ένα τραγούδι με πιάνο που έπαιξε πάνω από 1 φορά σε διαφημίσεις το greys anatomy ξεχωριστά επεισόδια ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙΡΟΟΟΟ!!!!!:D Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Τα ματάκια μου έβγαλες βρε...!!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiroslp Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙΡΟΟΟΟ!!!!!:D Η κατάσταση είναι απελπιστική.Δεν υπάρχει πουθενά στο internet και έχω κάτσει με το κινητό στο χέρι και με την εφαρμογή shazam ανοιχτή στην τηλεόραση να την ηχογραφήσω.Δεν την θέλω εγώ αλλά την ζητάει ένας φίλος μου. Δυστηχώς την έχουν βγάλει.Από το μεσημέρι μέχρι τώρα μόνο διαφημίσεις βλέπω μπας και την πετήχω αλλά που.Θυμάμαι παλιά την έβαζα πολύ συχνά αλλά τώρα βρήκε να μου την ζητήσουν.Τέσπα άμα την πετύχω και το βρω το τραγούδι θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Τα ματάκια μου έβγαλες βρε...!!! συγγνώμη....:happy: Η κατάσταση είναι απελπιστική.Δεν υπάρχει πουθενά στο internet και έχω κάτσει με το κινητό στο χέρι και με την εφαρμογή shazam ανοιχτή στην τηλεόραση να την ηχογραφήσω.Δεν την θέλω εγώ αλλά την ζητάει ένας φίλος μου. Δυστηχώς την έχουν βγάλει.Από το μεσημέρι μέχρι τώρα μόνο διαφημίσεις βλέπω μπας και την πετήχω αλλά που.Θυμάμαι παλιά την έβαζα πολύ συχνά αλλά τώρα βρήκε να μου την ζητήσουν.Τέσπα άμα την πετύχω και το βρω το τραγούδι θα επανέλθω. αν το ηχογραφησεις να το στειλεις, θα το διαχειρηστω οπως μπορω το θεμα!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efi_thess Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Δεν θα το πιστέψετε! Το βρήκα!! Κάλλιο αργά παρα ποτέ... Είχα στειλει mail απο την σελιδα της Εμπορικης αλλά δεν περίμενα οτι θα μου απαντουσανε σ' αυτο το ασήμαντο γι' αυτους θεμα... κι ομως εστω και με καθυστερηση μου απαντησαν σημερα! Είναι ελληνικο και δεν το περιμενα.. μου το εστειλαν κι ως συννημενο mp3. Που να το ακουσετε και ολοκληρο! Νιώθεις ένα happy feeling οταν το ακους. δεν ξέρω αν μπορω να το φορτωσω στο forum. Αν γίνεται πείτε μου πως. Αλλιώς ας μου στείλετε e-mail διεύθυνση να σας το στείλω. το τραγουδι λοιπόν είναι το: For Ever More Composed and Produced by Kyriakos Moustakas Lyrics: Markella Panagiotou Vocals : Markella Panagiotou and Stamatisa Published by Inhousemusic 2008 HOLD ME LET’S BE TOGETHER SNOWY WINTER WEATHER MAGIC ALL AROUND SPARKLING LIGHTS ARE SHINING SHARING SMILES AND KISSES AND WE’RE IN WONDERLAND WOULD YOU LIKE TO DANCE WITH ME NOW WILL YOU HOLD AND SWAY ME AROUND SO LET’S FLY AWAY FOR EVER MORE (WITH YOU) LOVE ME BENEATH THE STARLIGHT KISS ME IN THE MOONLIGHT WHERE THE STARS ARE BRIGHT SAIL ME BEYOND THE RAINBOW SEEMS LIKE WE ARE LIVING A DREAM IN WONDERLAND! A DREAM IN WONDERLAND! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiroslp Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Δεν θα το πιστέψετε! Το βρήκα!! Κάλλιο αργά παρα ποτέ... Είχα στειλει mail απο την σελιδα της Εμπορικης αλλά δεν περίμενα οτι θα μου απαντουσανε σ' αυτο το ασήμαντο γι' αυτους θεμα... κι ομως εστω και με καθυστερηση μου απαντησαν σημερα! Είναι ελληνικο και δεν το περιμενα.. μου το εστειλαν κι ως συννημενο mp3. Που να το ακουσετε και ολοκληρο! Νιώθεις ένα happy feeling οταν το ακους. δεν ξέρω αν μπορω να το φορτωσω στο forum. Αν γίνεται πείτε μου πως. Αλλιώς ας μου στείλετε e-mail διεύθυνση να σας το στείλω. το τραγουδι λοιπόν είναι το: For Ever More Composed and Produced by Kyriakos Moustakas Lyrics: Markella Panagiotou Vocals : Markella Panagiotou and Stamatisa Published by Inhousemusic 2008 HOLD ME LET’S BE TOGETHER SNOWY WINTER WEATHER MAGIC ALL AROUND SPARKLING LIGHTS ARE SHINING SHARING SMILES AND KISSES AND WE’RE IN WONDERLAND WOULD YOU LIKE TO DANCE WITH ME NOW WILL YOU HOLD AND SWAY ME AROUND SO LET’S FLY AWAY FOR EVER MORE (WITH YOU) LOVE ME BENEATH THE STARLIGHT KISS ME IN THE MOONLIGHT WHERE THE STARS ARE BRIGHT SAIL ME BEYOND THE RAINBOW SEEMS LIKE WE ARE LIVING A DREAM IN WONDERLAND! A DREAM IN WONDERLAND! Ανέβασε το στο media fire να το πάρουμε.(mediafire.com) Επίσης έστειλα και εγώ ένα mail στην kraft food σεχτικά με το τραγούδι από τις Παυλίδης Γεμιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soularav Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Γνωρίζει κανείς το κομάτι που ακούγεται απο τη μέση εως το τέλος του τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχής στη νέα εκπομπή του άλφα τραπέζι για πέντε; Ευχαριστώ:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpag Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Μήπως γνωρίζει κανείς το τραγούδι των τίτλων αρχής της εκπομπής Γλυκές Αλχημείες???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOS_89 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Μήπως γνωρίζει κανείς το τραγούδι των τίτλων αρχής της εκπομπής Γλυκές Αλχημείες???? Αν ενδοιαφέρεται κανείς το τραγούδι που ακούγεται στο τραιλερ της εκπομπής γλυκές αλχημείες που λέει cacao cacao co co ειναι το <Μina - Lo faresti> Μολις 4 σελιδες πριν ηταν αυτο το μηνυμα.Βεβαια μπορει να ειναι διαφορετικα τραγουδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpag Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Ναι, είναι διαφορετικά τραγουδια. Αυτό που ψάχνω είναι στα Γαλλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Μπορεί να μου πει κάποιος πως λέγεται το τραγούδι που ακούγεται από το 01:12 ώς το 02:24 από αυτό το βίντεο: (http://www.veoh.com/videos/v860655S8wQ6x2w);:worry: Είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς ''Είσαι το ταίρι μου''. Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Aν το πιάνει σωστά το Shazam, είναι το Forrest Gump Suite από Alan Silvestri :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Aν το πιάνει σωστά το Shazam, είναι το Forrest Gump Suite από Alan Silvestri :) Βαλέρια χίλια ευχαριστώ.Το άκουγα από το ''Είσαι το ταίρι μου'' μέχρι και σήμερα και δεν ήξερα πως το λένε.Πληροφοριακά το τραγούδι αυτό είναι το soundtrack ομότιτλης ταινίας :).Απίστευτο τραγούδι!:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Όπως το είπατε. Απο την ίδια την ταινία , αν την έχετε δεί, το τραγούδι παίζεται σε πολλές σκηνές!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Με την διαφήμιση της Σκοκολάτας Παυλίδης, βρήκαμε τίποτα?? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts