Selespeed Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Παιδιά, το τραγούδι του Χατζηγιάννη στην "Πολυκατοικία" πώς λέγεται; Καινούργιο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 υπαρχει περιπτωση να βρουμε καπου τα σποτακια απο τις διαφημισεις του jumbo? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Παιδιά, το τραγούδι του Χατζηγιάννη στην "Πολυκατοικία" πώς λέγεται; Καινούργιο είναι; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Το τραγούδι από τον Λάκη τον γλυκούλη όταν είναι με τη βάρκα στην πισίνα, το άκουσε κανείς; Μου έχει κολλήσει άγρια από την ώρα που το άκουσα. The Ting Tings- Shut up and Let Me Go Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 :) Thanks!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis1994 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 8α η8ελα αν μπορει καποις να μου βρει το τραγουδι που παιζετε σε αυτο το trailer ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 8α η8ελα αν μπορει καποις να μου βρει το τραγουδι που παιζετε σε αυτο το trailer ευχαριστω Από το πρώτο comment: Rammstein - Mein Herz Brennt :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsas Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 πσαχνω 2 τραγουδακια απο το radio arvila.Το ενα το βαζουν κατα την διαρκεια της εκπομπης κ το αλλο παιζει στην διαφημιση τους,στο τελος, αν δεν κανω λαθος ενας τυπας με γυαλια το τραγουδαει. thanks! Παράθεση Τιποτα δεν εχει αλλαξει και τιποτα δεν ειναι το ιδιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 κ το αλλο παιζει στην διαφημιση τους,στο τελος, αν δεν κανω λαθος ενας τυπας με γυαλια το τραγουδαει. thanks! Nasa Funk - Μαρτύριο Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Ακούγεται στο 10:00 λεπτό. Είναι το “The One I Love” αλλά δεν είναι από REM. Ποια το τραγουδάει.? Ψάχνω αυτή τη διασκευή. Ευχαριστώ. http://video.google.com/videoplay?docid=7863523315838244068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Ακούγεται στο 10:00 λεπτό. Είναι το “The One I Love” αλλά δεν είναι από REM. Ποια το τραγουδάει.? Ψάχνω αυτή τη διασκευή. Ευχαριστώ. http://video.google.com/videoplay?docid=7863523315838244068 Rosie Thomas - The One I Love Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω!! Ψάχνω απεγνωσμένα το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση της alfa με τις τυρόπιτες... το μόνο που ακούω είναι ένα "quiero". Αν έχετε καμία ιδέα... θα το εκτιμήσω!! ΕυχαριστώωωωΨάχνω κι εγώ πάρα πολλές μέρες αυτό το ισπανικό κομμάτι, αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι ας το πει pls :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 το rnb κομματακι που παιζει στη διαφιμηση του αντ1 για τους αγωνες μπασκετ κανεις?μου φαινεται λεει get this party started eeeee ooooo....ισως κανω κ λαθος... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 το rnb κομματακι που παιζει στη διαφιμηση του αντ1 για τους αγωνες μπασκετ κανεις?μου φαινεται λεει get this party started eeeee ooooo....ισως κανω κ λαθος... Μήπως Pink- Get The Party Started; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 οχι,εχει ανδρικα φωνητικα.παιζει αρκετα νομιζω τελευταια,θα προσπαθησω να το γραψω... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polideykis Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Ψάχνω κι εγώ πάρα πολλές μέρες αυτό το ισπανικό κομμάτι, αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι ας το πει pls :( Yasmin Levy - Me voy http://www.youtube.com/watch?v=3PpOPFcyK-4 Παράθεση ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά την λξηέ σαν σνύλοο. Δεν πζαιει ρλόο με τι σρειά είναι τοθοπεμέτενα τα γτάμαμρα μσέα σε μία λξλέη, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuel_groove Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Να ρωτήσω κάτι? Το τραγούδι από τη ξέρει κανείς ποιό είναι? Το συγκεκριμενο κομματι το ψαχνω και εγω!! petemil αν εχεισ βρει κατι msg me. το ίδιο και όποιος άλλος γωωριζει κάτι για το συγκεκριμενο τραγουδι της συγκεκριμενης διαφημισης του nescafe με το βουνο και την ανατολή του ηλιου! Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Yasmin Levy - Me voy http://www.youtube.com/watch?v=3PpOPFcyK-4Να'σαι καλα, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsas Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Nasa Funk - Μαρτύριο Σ΄ ευχαριστω:D Παράθεση Τιποτα δεν εχει αλλαξει και τιποτα δεν ειναι το ιδιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nota_Mo Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Να'σαι καλα, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! :) Ευχαριστώωωω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Στη διαφημιση του αλφα για τη σειρα με τη ζωη της Βουγιουκλακη γι αυτο το επεισοδιο, παιζει ενα κομματι.. Οποιος το χει ακουσει ας βοηθησει! Εχω σπασει το κεφαλι μου γιατι το εχω στον υπολογιστη και μαλιστα ειναι απο τα αγαπημενα μου, αλλα δε θυμαμαι τιτλο!!! Δεν το ακουσα καλα αλλα μου φανηκε σαν το Fuori dal mondo.. Η κατι σαν La valse d'Amelie σε αλλη εκδοση. Μαλλον το δευτερο σε πιανο ηταν..Δεν το ακουσα καλα. Οποιος το ακουσε ας επιβεβαιωσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanoulitsa Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 paidia geia sas! 3erei kaneis th mousikh pou akougete sthn arxh ths diafhmhshs oi khpouroi tou alpha! einai nea ekpomph! einai shmantiko na mou pei kapoios poia einai kai an 3erei pou na th brw...! euxaristw!:):):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gina685 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Geia sas paidia! Loipon, an kai exw psaxei sto forum alla den etyxe na dw..mipws xerei kaneis to tragoudaki pou pezei stous titlous otan xekinaei to "agria paidia"? mono prefabricated quartett leei kai tipot'allo.. an kapios mporei na voithisei..... thanks!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 μα αυτο ειναι to συγκροτημα κ το τραγουδι λεγεται Heroes http://www.megatv.com/agriapaidia/default.asp?catid=15129&subid=2&tag=12090&pubid=714386 ειναι διασκευη απο david bowie Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 To τραγούδι της διαφήμισης για φοιτητικό δάνειο με χρήση κάρτας Αlpha bank,που δείχνει φοιτητές να κάνουν πάρτι σε ένα μικρό διαμέρισμα (στο τέλος ακούγεται το τραγούδι με ρεφραίν περισσότερο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts