iaponas Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Μήπως εννοείς αυτό; Όχι φίλε μου... Σε ευχαριστώ πάντως!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Όχι φίλε μου... Σε ευχαριστώ πάντως!:) Μήπως μπορείς να βρεις το λινκ ώστε να βοηθηθούμε κι εμείς ? :) Έχω την εντύπωση ότι το τραγούδι το ήξερα, αλλά δεν το θυμάμαι τώρα.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaponas Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Μήπως μπορείς να βρεις το λινκ ώστε να βοηθηθούμε κι εμείς ? :) Έχω την εντύπωση ότι το τραγούδι το ήξερα, αλλά δεν το θυμάμαι τώρα.. Όπως προείπα,έχω ψάξει αρκετά και δεν το έχω βρεί...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Η μουσικη που ακουγεται στην εκπομπη σταρς συστεμ η καπως ετσι ειναι καποιο συγκεκριμενο κομματι; αν ναι, ποιο; Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acenzz Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) παιδια,μονο μην βαρεσετε..μολις εκανα εγγραφη στο φορουμ,και πραγματικα δεν ξερω πως να κανω post μια ερωτηση...γι΄αυτo κατανοηση αν φανει πως απαντω καπου ψαχνω απεγνωσμενα και επιμονα ποιο κομματι παιζει στο τιζερ του σταρ με τιτλο "η εντονη πλευρα"..ειναι ενα ροκ κομματι με εντονο και κοφτο riff και σε κατι "ααααααααααα" που ακουγονται σαν να αναγνωριζω την φωνη του serj tankian απο s.o.a.d...εχω λειωσει το πληκτρολογιο να ψαχνω... και κατι αλλο που πιστευω πως θα βοηθησει πολλους.. υπαρχει ενας πολυ απλος τροπος να βρισκετε οποιοδηποτε τραγουδακι σας εχει κολλησει,αρκει να ξερετε ενα στιχο,δυο λεξεις συνεχομενες,κατι.... χτυπατε στο google "find song by lyrics" ,πηγαινετε σε καποιο δημοφιλες site που βγαινει,και απλα στην αναζητηση βαζετε τους στιχους που ξερετε...θα βγαλει οποιοδηποτε τραγουδι εχει αυτο που εχετε ακουσει,μεσα στους στιχους...ειναι απλα θεμα ψαξιματος μετα,απο τις επιλογες που θα εχετε... Edited October 5, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis2011 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 παιδια,μονο μην βαρεσετε..μολις εκανα εγγραφη στο φορουμ,και πραγματικα δεν ξερω πως να κανω post μια ερωτηση...γι΄αυτo κατανοηση αν φανει πως απαντω καπου ψαχνω απεγνωσμενα και επιμονα ποιο κομματι παιζει στο τιζερ του σταρ με τιτλο "η εντονη πλευρα"..ειναι ενα ροκ κομματι με εντονο και κοφτο riff και σε κατι "ααααααααααα" που ακουγονται σαν να αναγνωριζω την φωνη του serj tankian απο s.o.a.d...εχω λειωσει το πληκτρολογιο να ψαχνω... και κατι αλλο που πιστευω πως θα βοηθησει πολλους.. υπαρχει ενας πολυ απλος τροπος να βρισκετε οποιοδηποτε τραγουδακι σας εχει κολλησει,αρκει να ξερετε ενα στιχο,δυο λεξεις συνεχομενες,κατι.... χτυπατε στο google "find song by lyrics" ,πηγαινετε σε καποιο δημοφιλες site που βγαινει,και απλα στην αναζητηση βαζετε τους στιχους που ξερετε...θα βγαλει οποιοδηποτε τραγουδι εχει αυτο που εχετε ακουσει,μεσα στους στιχους...ειναι απλα θεμα ψαξιματος μετα,απο τις επιλογες που θα εχετε... ειμαι αρκετα καμενος με SOAD + Scars On Broadway + Serj Tankian στην σολο καριερα του οποτε, εαν μπορεις να ποσταρεις το σχετικο βιντεακι εαν το τραγουδι ειναι του Serj θα βοηθησω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acenzz Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 ειμαι αρκετα καμενος με SOAD + Scars On Broadway + Serj Tankian στην σολο καριερα του οποτε, εαν μπορεις να ποσταρεις το σχετικο βιντεακι εαν το τραγουδι ειναι του Serj θα βοηθησω :P αδερφε,αυτο και αν ειναι προβλημα...δεν το βρισκω πουθενα ουτε ως λινκ..βρε στο youtube εψαξα,βρε στο σαιτ του σταρ τιποτα...ειναι οπως ειπα ενα τιζερακι που λεει στο τελος "η εντονη πλευρα"..χθες το εβαλε πριν να ξεκινησει το supernatural...εχω κουσει ολα τα κομματια ενα ενα,δεν μπορω να καταλαβω που μου ξεφευγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowfury Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Παιδιά μήπως ξέρετε πως λέγετε το τραγούδι στο επεισόδιο 15, το τραγούδι ξεκινάει στο 52:49. Ορίστε και το link: http://www.megatv.com/classics.asp?catid=24446#toppage Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Παιδιά μήπως ξέρετε πως λέγετε το τραγούδι στο επεισόδιο 15, το τραγούδι ξεκινάει στο 52:49. Ορίστε και το link: http://www.megatv.com/classics.asp?catid=24446#toppage Ευχαριστώ εκ των προτέρων Stereophonics - Have a nice day :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowfury Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Stereophonics - Have a nice day :) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!:up::up::up::up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Παιδια καλησπερα! Στην εισαγωγη ακουγεται ενα ελληνικο κομματι (το βαζουνε συνηθως σε εναρξη προγραμματων σε κεντρα) το οποιο δεν ξερω ποιο ειναι...οχι το τσιφτετελι....αλλα στην εισαγωγη εκει που παρουσιαζει τα γρεβενα! Οποιος Γνωριζει ας βοηθησει.. http://www.youtube.com/watch?v=aFE69v97aQo Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmprom Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ρε παιδιά μηπως μπορείτε να βρείτε ποιο τραγούδι ακούγεται από το 2:33; http://www.real.gr/VideoViewer.aspx?FileType=4&FileName=98940.mp3 Εχω τρελαθεί στο ψάξιμο αλλά δεν μπορώ να το βρω. Παράθεση Μάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnlp Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ρε παιδια ψαχνω απεγνωσμενα ενα κομματι που επαιζε στο trailer της ταινιας ο ελεεινος ιπποτης της ασφαλτου στο mega cinema......please βοηθηστε με Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Παιδια ψαχνω το τραγουδι της διαφημισης του STAR SUPERNATURAL http://www.star.gr/tv/seires/997/SUPERNATURAL Συγκεκριμενα το 2ο μερος με τα λογια,το πρωτο ειναι το Papercut-Linkin Park Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epikouros Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Παιδιά, ξέρει κανείς ποιο είναι το κομμάτι που ακούγεται στη διαφήμιση της Interamerican που έχει βγει τον τελευταίο καιρό ;; Το κομμάτι είναι κυρίως με πιάνο και δείχνει ενα παιδάκι με τον πατέρα του αν δεν κάνω λαθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 kalhspera paidia. μηπως γνωριζεται πιο κομματι ειναι αυτο?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaNTaSiMoS Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Ψαχνω ενα τραγουδι που επαιζε στον ant1, ενω διαφημιζε τον ant1 και το νεο προγραμμα του (fresh). Ηταν καποιες διασκευες που τραγουδουσε ενας τυπος με παραξενη φωνη..και εδειχνε μια φιγουρα πανω σε μια ταρατσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 kalhspera paidia. μηπως γνωριζεται πιο κομματι ειναι αυτο?????? Δε θέλω να σε απογοητεύσω και δεν είμαι και σίγουρος, αλλά το κομμάτι μοιάζει να είναι απλά μουσική γραμμένη για τη διαφήμιση. Δε νομίζω πως είναι κάποιο τραγούδι. Ψαχνω ενα τραγουδι που επαιζε στον ant1, ενω διαφημιζε τον ant1 και το νεο προγραμμα του (fresh). Ηταν καποιες διασκευες που τραγουδουσε ενας τυπος με παραξενη φωνη..και εδειχνε μια φιγουρα πανω σε μια ταρατσα... Βίντεο, παιδιά. Χωρίς βίντεο μόνο αν κάποιος έχει τύχει να δει τη διαφήμιση και ξέρει το κομμάτι θα μπορεί να σας βοηθήσει (άρα λιγότερες πιθανότητες) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acenzz Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 μιας που το θυμηθηκα...λογω καψιματος με serj,εχεις ψαξει καθολου serart? χτυπα το στο youtube... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denthimamai Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 παιδια μηπως ξερετε το κομματι που ακουγεται στο trailer του star channel για την ταινια λαρα κροφτ? το βιντεο με το trailer ειναι εδω http://www.star.gr/tv/tainies/120/TOMB_RAIDER_2:_TO_LIKNO_TIS_ZOIS_(LARA_CROFT__TOMB_RAIDER:_THE_CRADLE_OF_LIFE), ειναι διπλα ακριβως απο εκει που λεει την υποθεση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 παιδια μηπως ξερετε το κομματι που ακουγεται στο trailer του star channel για την ταινια λαρα κροφτ? το βιντεο με το trailer ειναι εδω http://www.star.gr/tv/tainies/120/TOMB_RAIDER_2:_TO_LIKNO_TIS_ZOIS_(LARA_CROFT__TOMB_RAIDER:_THE_CRADLE_OF_LIFE), ειναι διπλα ακριβως απο εκει που λεει την υποθεση.... Είναι από το soundtrack της ταινίας: Lunatic Calm - Leave You Far Behind Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Μήπως κάποιος καλός άνθρωπος ξέρει που μπορώ να βρώ ολόκληρο το κομμάτι αυτής της διαφήμισης; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Μήπως κάποιος καλός άνθρωπος ξέρει που μπορώ να βρώ ολόκληρο το κομμάτι αυτής της διαφήμισης; Στα σχόλια του βίντεο γράφει πως ειναι από την Marrieta Fafouti. Φαντάζομαι πως το έχει γράψει για τη διαφήμιση, γιατί αλλιώς θα έλεγαν και ποιό κομμάτι είναι. Οπότε νομίζω μόνο αν τους στείλεις mail και τους το ζητήσεις θα μπορέσεις να το βρεις. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Στα σχόλια του βίντεο γράφει πως ειναι από την Marrieta Fafouti. Φαντάζομαι πως το έχει γράψει για τη διαφήμιση, γιατί αλλιώς θα έλεγαν και ποιό κομμάτι είναι. Οπότε νομίζω μόνο αν τους στείλεις mail και τους το ζητήσεις θα μπορέσεις να το βρεις. σε ποιον να στείλω mail? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denthimamai Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Είναι από το soundtrack της ταινίας: Lunatic Calm - Leave You Far Behind φιλε\φιλη σε ευχαριστω πολυ, λες και σε πηρα τηλεφωνο, ποιο γρηγορα δεν θα μπορουσες να ειχες απαντησει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts