spi8as Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ξέρει κανένας ποιό είναι το τελευταίο κομμάτι που παίζει ο Gareth Emery στα 3:45. Το ξέρω απλώς μου διαφεύγει και θα σπάσω το μυαλό μου: http://www.youtube.com/watch?v=1le_dpQrKEM&feature=player_embedded# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ευχαριστώ spi8a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Ψάχνω ένα σχετικά καινούργιο κομμάτι το οποίο κάπου στο ρεφρέν λέει "can't get you out of my head" και η τραγουδήστρια μου θυμίζει την Kylie.. Δεν είναι το γνωστό παλιό κομμάτι της Kylie. Παίζεται συχνά το κομμάτι στο ράδιο και γενικά έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 ισως ψαχνεις αυτο: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Ναι αυτό είναι! :) Ευχαριστώ mol! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Παίζει πόλύ τελευταία στα club!Ο ήχος του είναι χαρακτηριστικός αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει!! http://www.megafileupload.com/en/file/172817/----------17-wav.html tristan garner - last forever Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xara106 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα παλιό house τραγούδι αν ξέρετε πώς λέγεται. Είναι από το 2001 - 2003. Το τραγούδι λέει: Time to give love. We got so much time to live, so much love to give. We dont have to worry no more... Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα παλιό house τραγούδι αν ξέρετε πώς λέγεται. Είναι από το 2001 - 2003. Το τραγούδι λέει: Time to give love. We got so much time to live, so much love to give. We dont have to worry no more... Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων! μηπως εννοεις αυτο Καλη χρονια σε ολους.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους/όλες...!Ψάχνω ένα τραγουδάκι beatάκι ( :p ) αλλα δεν είμαι σίγουρος οτι μπορώ να το περιγράψω..Λοιπόν...Ξεκινάει σαν αραβικό (λόγια και ρυθμός αν θυμάμαι καλά...) μετά έχει νταπα ντούπα ( :lol: ) και μετά κάνει σαν χιπ χόπ :confused: Αν καταλάβει κανείς δώρο ένας τηλεκατευθυνόμενος κουραμπιές με ενσωματωμένο αμύγδαλο.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xara106 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Όχι δυστυχώς δεν είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_4c Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους/όλες...!Ψάχνω ένα τραγουδάκι beatάκι ( :p ) αλλα δεν είμαι σίγουρος οτι μπορώ να το περιγράψω..Λοιπόν...Ξεκινάει σαν αραβικό (λόγια και ρυθμός αν θυμάμαι καλά...) μετά έχει νταπα ντούπα ( :lol: ) και μετά κάνει σαν χιπ χόπ :confused: Αν καταλάβει κανείς δώρο ένας τηλεκατευθυνόμενος κουραμπιές με ενσωματωμένο αμύγδαλο.. :confused: Arab Money - Busta Rhymes Ft Ron Brownz ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Αυτό είναι!!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 http://www.zshare.net/audio/699116087e279445/ http://www.zshare.net/audio/6991162092388db6/ η ακυρη κραυγη δεν ειναι δικια μου:P και ενα housaki που λεει ρεφρεν γυναικα και το hey hey ειναι support και απο αντρα...i heard you say...hey hey edit:thanks mol αυτο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 μηπως το hey hey που ψαχνεις ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Πόσο πιο όμορφα θα μπορούσε να ξεκινήσει η νέα χρονιά από το να ανακαλύπτεις νέους καλλιτέχνες, τόσο ταλαντούχους που καθώς ακούς τα τραγούδια τους να ανυπομονείς να τελείωσουν για να έχεις γευτεί στο έπακρο αυτόν τον έρωτα μεταξύ καλλιτέχνη και ακροατή που γεννιέται τόσο απρόσμενα. Ναι. Αυτό είναι έρωτας. Η αέναη στιγμή που ζεις καθώς η καρδιά σου φουσκώνει και οι δυνατοί της χτύποι μπλέκονται με το άρπισμα της κιθάρας και τον νοσταλγικό ήχο του ακορντεόν που συνοδεύουν μια φωνή σαν του Άρη Διαμαντή. Πώς μπορούν οι λέξεις να με συνοδέψουν πλάι σου, να γίνουν ματιές που με πνίγουν... χάδια και φωνές που με ηρεμούν... Ανυπάκουες στιγμές με συνθλίβουν... Αποστάσεις καλύπτουν τη χαρά μου... Εποχές που με ρωτάνε αν υπάρχω , τους απαντώ... Τα χλωμά μου κομμάτια συναρμολογώ.. Στολίδια της γραφής ακολουθήστε με.. Βοηθήστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 ξέρουμε πιο κομμάτι είναι αυτό που παίζει?! >>>> ευχαριστώ Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 ξέρουμε πιο κομμάτι είναι αυτό που παίζει?! >>>> ευχαριστώ To γράφει το πιο πρόσφατο comment στο link που παραθέτεις. Nari & Milani vs Alex Gaudino - Ηello Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλή χρονιά να έχουμε παιδιά!Ψάχνω ένα disco κομμάτι ..δε θυμάμαι τι ακριβώς λέει αλλά σε κάπου λέει "Make my day,make my day" .Σας λέει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 νεο remix απο μαρω λυτρα http://www.youtube.com/watch?v=viECfY63HE0&feature=player_embedded Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλή χρονιά να έχουμε παιδιά!Ψάχνω ένα disco κομμάτι ..δε θυμάμαι τι ακριβώς λέει αλλά σε κάπου λέει "Make my day,make my day" .Σας λέει κάτι? Ίσως το «Pump Up The Jam» από Technotronic; http://www.youtube.com/watch?v=1K7fL5s_1ac Καλή χρονιά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis1987 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλή Χρονιά και από μένα παιδιά. Χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα. Το κομμάτι που ψάχνω ακούγεται στο video στο 3ο λεπτό. Παίζει εδώ και λίγο καιρό στα clubs αλλά δεν κατάφερα να το βρώ ακόμη. Αν ξέρει κανείς ποιό είναι θα του ήμουν υπόχρεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλή Χρονιά και από μένα παιδιά. Χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα. Το κομμάτι που ψάχνω ακούγεται στο video στο 3ο λεπτό. Παίζει εδώ και λίγο καιρό στα clubs αλλά δεν κατάφερα να το βρώ ακόμη. Αν ξέρει κανείς ποιό είναι θα του ήμουν υπόχρεος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis1987 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Αυτό είναι! Σε ευχαριστώ πολύ tsatsos. Να σαι καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ίσως το «Pump Up The Jam» από Technotronic; http://www.youtube.com/watch?v=1K7fL5s_1ac Καλή χρονιά. :) Ναι ναι αυτό είναι !!Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_lp7 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ψάχνω εδώ και καιρό ένα τραγούδι από τη σειρά "η ζωή της άλλης" που μου έχει κολλήσει από καιρό. Ακούγεται στο επεισόδιο 63 τη στιγμή που ο Στέφανος κάνει πρόταση γάμου στην Ελπίδα. Σε κάποια στιγμή ΄λέει (αν καταλαβαίνω καλά) : "see you and die" και λίγο αργότερα "wasting my time". Το τραγούδι είναι σε αργό ρυθμό με κάπως έντονη μουσική και το τραγουδάει άντρας. Αν μπορεί κάποιος να μου πει τον τίτλο ή τον ερμηνευτή.....Ευχαριστώ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts