Bilbo1 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 hey guys, η αδερφή μου κάνει πάρτυ την Παρασκευή και θέλει να της φτιάξω playlists με songs.. Μπορείτε να μου πείτε καμιά 20ρια (και παραπάνω άμα λάχει) τραγούδια που να παίζουν εδώ στα clubs αυτόν τον καιρό? Επειδή εγω δεν ακούω τέτοια :p θα δοκιμασω :D sidekick - deep fear guru josh project - infinity pitbull - calle ocho flo rida - right round eric prydz - pjanoo sharam feat daniel bendingfield - the one dj smash - volna alex gaudino - destination calabria armin vanbuuren - in and out of love david guetta - love is gone michael mind - baker street michael mind - show me love david deejay ft dony - sexy thing domino dancing - you are my sunshine kurd maverick - blue monday lady gaga - poker face de-gress - just dance baracuda - where is the love morandi - save me basshunter - walk on water dave darell - children 2008 deepdish - we gonna feel it ina - hot michael mind - two three four nightcrawlers - push the feeling on funkerman - speed up ian carey - keep on rising eddie watta - i love my people fedde le grand - three minutes to explain jakarta - superstar playmen ft reckless - together forever cidinho and doca - rap das armas remady pnr - no superstar david may - superstar chris lake ft natasla - if you knew spit - falling lanfranchi and marchensini - boys and girls eric prydz - call on me the real booty babes - i kissed a girls the pussycat dolls - when i grow up (ralphi rosario mix) fragma - memory (klaas remix) klaas - how does it feel r.i.o - when the sun comes down dave darell - freeloader manian - turn the tide 2k8 laurent wolf - saxo laurent wolf - no stress the partysquad vs art official - sta stil dan john dahlback - blink phantastique - samba de janeiro magic artists - everytime we touch royal flush - tell it to my heart dave sinclair - self control michael mind - blinded by the light d.o.n.s. - oh la la la dance nation vs shaun baker - sunshine 2009 νομιζω αυτα εχω να προτεινω, το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ξερω ποσα και ποια παιζονται στα clubs :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 θα δοκιμασω :D sidekick - deep fear ...... dance nation vs shaun baker - sunshine 2009 νομιζω αυτα εχω να προτεινω, το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ξερω ποσα και ποια παιζονται στα clubs :S thank youuu!! Θα τα κοιτάξω, :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mzvpsp Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Καλησπέρα σε όλους, Ψαχνω το original τραγουδι στο οποίο εγινε η διασκευη της Αρβανιτάκη δεν μιλω για μια νυχτα εγω το ακουσα σε club το σαββατοκυριακο και ειναι τελειο Ευχαριστώ πολύ Καλα Μπάνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Καλησπέρα σε όλους, Ψαχνω το original τραγουδι στο οποίο εγινε η διασκευη της Αρβανιτάκη δεν μιλω για μια νυχτα εγω το ακουσα σε club το σαββατοκυριακο και ειναι τελειο Ευχαριστώ πολύ Καλα Μπάνια To τραγουδι λεγεται Bukovina, για την ακριβεια ειναι folklore χορος της Ρουμανιας. Ποια ακριβως εκτελεση θελεις δεν ξερω, υπαρχουν πολλες, απο πολυ παραδοσιακο μεχρι μιξαρισμενες. Για δοκιμασε για αρχη αυτο. Και αυτο του Shantel. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas19 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Μήπως γνωρίζει κανείς το τραγούδι που ακούγεται από 1.20 μέχρι 1.37 στο παρακάτω video??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Βλεπεις πραγματα κ αναρωτιεσαι γιατι... Αλλα εγω βλεπω πραγματα που δεν υπηρξαν ποτε και λεω γιατι οχι....; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 αυτο το τραγουδι μπορει να μου πει καποιος πως το λενε? ειναι γνωστο και υπεροχο! ευχαριστω! http://www.youtube.com/watch?v=072OFfMvnUw&eurl=http%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2F182228&feature=player_embedded Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOS_89 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 αυτο το τραγουδι μπορει να μου πει καποιος πως το λενε? ειναι γνωστο και υπεροχο! ευχαριστω! http://www.youtube.com/watch?v=072OFfMvnUw&eurl=http%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2F182228&feature=player_embedded Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 thx a lot παικτη! Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Καλησπερα, να επαναφερω 2 αναζητησεις μου γιατι δεν τα βρηκα ακομα.... ψαχνω ενα τραγουδι, μαλλον αρχες 90 πρεπει να ειναι, το μονο που θυμαμαι ειναι ενας στιχος που ελεγε You're a Liar απο γυναικεια φωνητικα τυπου la bouche αλλα καπως πιο αργο αν θυμαμαι καλα..... και ακουσα το Twist In My Sobriety της Tanita Tikaram σε ενα ντουετο της με εναν ανδρα που τραγουδουσε και εκεινος στα ιταλικα και δεν ξερω την εκτελεση... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 καλησπερα παιδια. ψαχνω και εγω ενα τραγουδακι που ακουγεται και στα ραδιαφωνα και στα club εχει γαλλικο (νομιζω) και αγγλικο στοιχο η μουσικη θυμιζει καποιο παλιο τραγουδι και στα αγγλικα στο ρεφρεν λεει νομιζω "he kiss me he love me he ....." και η τραγουδιστρια μαλλον ειναι γαλλιδα και τη λενε καπως la grid ή δεν ξερω εγω πως. καμια βοηθεια? ευχαριστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 καλησπερα παιδια. ψαχνω και εγω ενα τραγουδακι που ακουγεται και στα ραδιαφωνα και στα club εχει γαλλικο (νομιζω) και αγγλικο στοιχο η μουσικη θυμιζει καποιο παλιο τραγουδι και στα αγγλικα στο ρεφρεν λεει νομιζω "he kiss me he love me he ....." και η τραγουδιστρια μαλλον ειναι γαλλιδα και τη λενε καπως la grid ή δεν ξερω εγω πως. καμια βοηθεια? ευχαριστω? Είναι το Le Dragueur από την In-Grid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 καλησπερα παιδια. ψαχνω και εγω ενα τραγουδακι που ακουγεται και στα ραδιαφωνα και στα club εχει γαλλικο (νομιζω) και αγγλικο στοιχο η μουσικη θυμιζει καποιο παλιο τραγουδι και στα αγγλικα στο ρεφρεν λεει νομιζω "he kiss me he love me he ....." και η τραγουδιστρια μαλλον ειναι γαλλιδα και τη λενε καπως la grid ή δεν ξερω εγω πως. καμια βοηθεια? ευχαριστω? In-Grid - Le Dragueur EDIT too late :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Καλησπερα, να επαναφερω 2 αναζητησεις μου γιατι δεν τα βρηκα ακομα.... ψαχνω ενα τραγουδι, μαλλον αρχες 90 πρεπει να ειναι, το μονο που θυμαμαι ειναι ενας στιχος που ελεγε You're a Liar απο γυναικεια φωνητικα τυπου la bouche αλλα καπως πιο αργο αν θυμαμαι καλα..... ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 ευχαριστω παιδια. αυτο ειναι αμεση εξυπηρετηση να ρωτησω και κατι αλλο η μουσικη που εχει αυτο το τραγουδι στην αρχη δεν ειναι ενα παλιο τραγουδι ή κανω λαθος? ποιο ειναι αυτο το παλιο τραγουδι που εχει ολοιδια μουσικη? ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 ευχαριστω παιδια. αυτο ειναι αμεση εξυπηρετηση να ρωτησω και κατι αλλο η μουσικη που εχει αυτο το τραγουδι στην αρχη δεν ειναι ενα παλιο τραγουδι ή κανω λαθος? ποιο ειναι αυτο το παλιο τραγουδι που εχει ολοιδια μουσικη? ξερει κανεις? Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, ούτε μου θυμίζει κάτι για να είμαι ειλικρινής. Πολλά τραγούδια της συγκεκριμένης τραγουδίστριας έχουν τέτοιο στυλ όμως, με ακορντεόν, που παραπέμπει σε παλιότερους ήχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Δυο γνωστα, αρκετα, κομματια θελω. Στο 0:50 μπαινει το επομενο. Drop.io: http://drop.io/lcd4oae# tnx!! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Δυο γνωστα, αρκετα, κομματια θελω. Στο 0:50 μπαινει το επομενο. Drop.io: http://drop.io/lcd4oae# tnx!! Το 2ο ειναι το James - Getting Away With It για το 1ο εχω κολλησει.:) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Παιδιά τώρα τελευταία ακούω συχνά ένα remix του that’s my name – accent, μόνο που αυτό έχει κυρίως γυναικεία vocals. Μήπως ξέρει κανείς ποιο είναι? Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Το 2ο ειναι το James - Getting Away With It για το 1ο εχω κολλησει.:) Όντως κόλλησες, με UHU :p REM - The one I love http://www.youtube.com/watch?v=R52RrbF3mM4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Όντως κόλλησες, με UHU :p REM - The one I love http://www.youtube.com/watch?v=R52RrbF3mM4 Οκ ξεκολησα REM - The one I love:p Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Παιδιά τώρα τελευταία ακούω συχνά ένα remix του that’s my name – accent, μόνο που αυτό έχει κυρίως γυναικεία vocals. Μήπως ξέρει κανείς ποιο είναι? Edward Maya - Stereo Love (Vika Jigulina vocal version Extended); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Edward Maya - Stereo Love (Vika Jigulina vocal version Extended); Thank's a lot..!! Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Moi aussi!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 ευχαριστω παιδια. αυτο ειναι αμεση εξυπηρετηση να ρωτησω και κατι αλλο η μουσικη που εχει αυτο το τραγουδι στην αρχη δεν ειναι ενα παλιο τραγουδι ή κανω λαθος? ποιο ειναι αυτο το παλιο τραγουδι που εχει ολοιδια μουσικη? ξερει κανεις? Ramirez - Hablando http://www.youtube.com/watch?v=9R6SVbv1RZc ? Δυστυχως δεν ειναι αυτο.... ΕΔΙΤ: Σορυ ξεχασα να το βαλω μαζι με το προηγουμενο ποστ μου :( Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts