automan Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Απο το στομα σου φιλε αλλα σε ποιανου το αυτι μια και στην garmin τα βλεπουν ολα ωραια; μου αρεσει που τα εχουμε ολοι "σπασμενα" και εχουμε και παραπονα για τη λειτουργια τους!!!!:lol::lol::lol::lol: Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Ναι, έτσι φαίνεται. Εσύ είσαι που τους έστειλες τα e-mail??? :O Πάντως με το Sygic είμαι κομπλέ. :) Αν φτιαχτεί το Garmin, καλώς, ειδάλλως μια χαρά κι έτσι.Ουι!:bow: μου αρεσει που τα εχουμε ολοι "σπασμενα" και εχουμε και παραπονα για τη λειτουργια τους!!!!:lol::lol::lol::lol::whistle::whistle::whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 εχω το εξης προβλημα..οταν παιρνς ενα videaki απο το κινητο..τοτε κολλαει ολο το κινιτο..οταν σβησω του επιμερους καταλολους που φτιαχνει για τα βιντεο αναλογα με τον μηνα και περασω ολατα βιντεο σε ενα φακελο διορθωνεται..πως λυνεται?εχει τυχει σε κανεναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 εχω το εξης προβλημα..οταν παιρνς ενα videaki απο το κινητο..τοτε κολλαει ολο το κινιτο..οταν σβησω του επιμερους καταλολους που φτιαχνει για τα βιντεο αναλογα με τον μηνα και περασω ολατα βιντεο σε ενα φακελο διορθωνεται..πως λυνεται?εχει τυχει σε κανεναν? Δεν τα γραφεις λιγο πιο κατανοητα γιατι ετσι αμφιβαλλω αν καταλαβε κανεις τι θες να πεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 καταλαβα τι θελει να πει. οταν συνδεσεις την καρτα μνημης σου στο pc, εμφανιζει καποιους φακελους με την ημερομηνια που δημιουργουνται αυτοματα καθε μηνα. θα σου προτεινα να κανεις φορματ γιατι δ νομιζω να γινεται κατι αλλο.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 εκανα φορματ αλλα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Ρε παιδιά διαβάζω ότι κάποιοι έχετε βάλει 8GB καρτούλα. Λειτουργεί κανονικά? Άμα είναι να πάρω μία. Επίσης έχετε κανά καλό podcasting να προτείνετε? Θα ήθελα με videakia αν υπάρχει για tech - news reviews και movies. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darth_phaethon Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Παιδία πήρα και εγώ πριν μερικές μέρες το Ν82..προερχόμενος απο το 6230ι η διαφορά ήταν τεράστια! Ήδη έχω αρχίσει και το φρτώνω με προγραματάκια. Με λίγα λόγια το κινητό τα σπάει, κάνει ακριβώς ότι και το Ν95 αλλά πολύ φτηνότερα!!:cool: Αυτό που θέλω να δοκιμάσω τώρα ειναι το απεριοριστό ιντερνετ που προσφέρει η Ο2 εδώ στην Αγγλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Πάντως με το Sygic είμαι κομπλέ. :) Αν φτιαχτεί το Garmin, καλώς, ειδάλλως μια χαρά κι έτσι. Ρε παιδια εμενα το Sygic δούλεψε μια φορα ολα καλα κ μετα παω να το τρεξω κ δείχνει μια μαυρη οθονη κ με πεταει παλι στις εφαρμογες.Ξερετε τιποτα γι'αυτο; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Ρε παιδιά διαβάζω ότι κάποιοι έχετε βάλει 8GB καρτούλα. Λειτουργεί κανονικά? Άμα είναι να πάρω μία. Δε λειτουργεί κανονικά, πάει σφαίρα!!! :D Τουλάχιστον η SanDisk microSDHC 8GB που έχω βάλει εγώ. Αν δεν απατώμαι οι περισσότεροι φίλοι από εδώ μέσα την ίδια 8άρα έχουμε και ορισμένοι την αντίστοιχη 6άρα. ;) Ρε παιδια εμενα το Sygic δούλεψε μια φορα ολα καλα κ μετα παω να το τρεξω κ δείχνει μια μαυρη οθονη κ με πεταει παλι στις εφαρμογες.Ξερετε τιποτα γι'αυτο; Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, δε νομίζω να έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι αντίστοιχο. Μήπως το μπλοκάρει καμία άλλη εφαρμογή??? :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katafitos Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Παιδια αναβαθμισε κανεις στον τελευταιο firmware (11.0.117 νομιζω)? Πως σας φανηκε? Ειχα διαβασει σε ενα blog οτι το wlan ειχε καποια προβληματα σταθεροτητας μετα το upgrade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Παιδια αναβαθμισε κανεις στον τελευταιο firmware (11.0.117 νομιζω)? Πως σας φανηκε? Ειχα διαβασει σε ενα blog οτι το wlan ειχε καποια προβληματα σταθεροτητας μετα το upgrade Νομίζω αρκετοί το αναβαθμίσαμε από τη πρώτη στιγμή Μας φάνηκε καλό το οτι όλα παραμένουν όπως ήταν πριν, δε χρειάζεται σετάρισμα από την αρχή (εκατάσταση εφαρμογών κτλ) Η μόνη ορατή διαφορά είναι η εφαρμογή χάρτες που κλείνει πολύ γρήγορα πλέον (αλλά σαν όλα τα updates καλό είναι να το βάζουμε, σίγουρα διορθώνουν πολλά αόρατα Bugs) Το πρόβλημα που λες με το wlan δε το έχω συναντήσει Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Ρε παιδια εμενα το Sygic δούλεψε μια φορα ολα καλα κ μετα παω να το τρεξω κ δείχνει μια μαυρη οθονη κ με πεταει παλι στις εφαρμογες.Ξερετε τιποτα γι'αυτο; Μόλις εγκατέστησα το garmin και μου έτυχε κάποιες φορές, βασικά παρατήρησα ότι όταν είμαι στο χάρτη και πατάω το κεντρικό κουμπί στο joystick με πετάει έξω. Κατά τα άλλα λειτουργεί μια χαρά. Είχα κατεβάσει ένα mp4 podcast και όποτε το άνοιγα, αργούσε τρομαχτικά, δεν άνοιγε, έβγαινα πίσω και αργούσε το μενού για λίγη ώρα. Άλλαξα την κάρτα με μια micro sd 2 GB ultra II που είχα και παίζει κανονικά το αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Τι πρέπει να κάνω για αναβάθμιση με το καινούργιο firmware αν θέλω να αποφύγω κάποιο Nokia Shops; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Τι πρέπει να κάνω για αναβάθμιση με το καινούργιο firmware αν θέλω να αποφύγω κάποιο Nokia Shops; Το κανεις μεσω του PC Suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Τι πρέπει να κάνω για αναβάθμιση με το καινούργιο firmware αν θέλω να αποφύγω κάποιο Nokia Shops; Αρκεί να διαβάσεις λίγο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253369#post2253369 Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katafitos Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Νομίζω αρκετοί το αναβαθμίσαμε από τη πρώτη στιγμή Μας φάνηκε καλό το οτι όλα παραμένουν όπως ήταν πριν, δε χρειάζεται σετάρισμα από την αρχή (εκατάσταση εφαρμογών κτλ) Η μόνη ορατή διαφορά είναι η εφαρμογή χάρτες που κλείνει πολύ γρήγορα πλέον (αλλά σαν όλα τα updates καλό είναι να το βάζουμε, σίγουρα διορθώνουν πολλά αόρατα Bugs) Το πρόβλημα που λες με το wlan δε το έχω συναντήσει Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Δυστυχως δεν προλαβα να το αναβαθμισω μιας και δεν ανοιξε ξανα (κολλουσε στο pin και χωρις sim ειχε λευκη οθονη) απο το πρωι που εμεινε απο μπαταρια για 2η φορα. :( Το επεστρεψα κατευθεια πισω στον Γερμανο εκμεταλευόμενος την αμεση αντικατασταση της πρωτης εβδομαδας Την Πεμπτη παντως που θα παραλαβω το νεο, το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι αναβαθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Παιδια είναι μαπα το κιν. ή η κάρτα μνήμης του γιατί τραβαει πολλα κοληματα κ οταν το συνδεω στο pc και οταν τρεχω κατι απο την καρτα! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Kαλο ειναι οταν βαζουμε για πρωτη φορα μια καρτα μνημης στο κινητο μας να την κανουμε φορματ μεσα απο το κινητο για να λειτουργει καλυτερα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Kαλο ειναι οταν βαζουμε για πρωτη φορα μια καρτα μνημης στο κινητο μας να την κανουμε φορματ μεσα απο το κινητο για να λειτουργει καλυτερα. Ευχαριστώ για την αμεση απαντηση.Υπάρχει στο μενου καποια επιλογή για format ή παταω το *#7370# ;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Δεν σου ειπα να κανεις φορματ την συσκευη σου, αλλα την καρτα μνημης σου μεσα απο την συσκευη σου μπορει να λειτουργει καλυτερα. Να ξερεις πως ετσι οτι εχεις αποθηκευμενο στην καρτα μνημης θα χαθει για αυτο σκεψου το πρωτα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Δεν σου ειπα να κανεις φορματ την συσκευη σου, αλλα την καρτα μνημης σου μεσα απο την συσκευη σου μπορει να λειτουργει καλυτερα. Να ξερεις πως ετσι οτι εχεις αποθηκευμενο στην καρτα μνημης θα χαθει για αυτο σκεψου το πρωτα :) den έχω κ τίποτα μονο το Sygic με απασχολεί αυτό σίγουρα θα χαθεί!Μετα πάλυ εγκατασταση κ πάλι νεό κλειδι απο Ρώσους ή θα παραμείνει το ίδιο; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Επελεξε στο pc σου να φαινονται τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι μετα παρε οτι εχεις μεσα με ενα copy και paste στο pc θα κανεις format την καρτα σου μεσα απο το κινητο σου και ξανα βαλε τους φακελους - αρχεια στην θεση τους εαν σε ρωτησει για αντικατασταση πατισε Nαι ετσι δεν θα χασεις τιποτα.. Ο κωδικος απο τους Ρωσσους ειναι για το τηλ σου οσα φορματ και να κανεις θα εχεις τον ειδιο κωδικο για το Sygic. Ποια καρτα σου δημιουργει προβλημα αυτη που ειχε μεσα το κουτι η αγορασες καποια αλλη? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Οχι αυτη που έχει το κουτι εχει πρόβλημα μαλλον.Την συνδεω με mass storage επιλογη κ mετα ανοιγουν 10 παραθυρα με το Autoplay των windows !Αστα δραμα! Εχεις να προτεινεις καμια αλλη καρτα που ναναι δοκιμασμενη οτι θα δουλευει καλα; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Οχι αυτη που έχει το κουτι εχει πρόβλημα μαλλον.Την συνδεω με mass storage επιλογη κ mετα ανοιγουν 10 παραθυρα με το Autoplay των windows !Αστα δραμα! Εχεις να προτεινεις καμια αλλη καρτα που ναναι δοκιμασμενη οτι θα δουλευει καλα; Δες αυτή, ή αυτή ή αυτή!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts