Jump to content

darth_phaethon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by darth_phaethon

  1. Ποία έκδοση των χαρτών έχει κάλυψη για την Κρήτη?
  2. Βάζοντας το στο Silent ίσως; Νομίζω ότι έτσι δουλεύει. Νομίζω υπάρχει και ρυθμιση η οποία με τo που βάζεις τα ακουστικά ενεργοπείει το αθόρυβο.
  3. Υπάρχει προγραμματάκι να κάνει το Ν82 remote control για τον Υπολογιστή; Είδα κατί παρόμοιο σε φίλο που έχει ΣΕ Κ800 όπου βάζει το ΒΤ για να ελένγχει το PC του.
  4. Καλύτερα θα ήταν να βελτιώσουν λίγο το music player πχ να παίζει folders και καλύτερο shuffle mode, βαρίεμαι να ακούω τα ίδια τραγούδια μετά απο λίγο.
  5. Έχω κάνει αρκετά restart αλλά παραμένει το πρόβλημα.:worry: Έχεις να προτείνεις καμια καλό handsfree (ενσύρματο);
  6. Να ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου; Όταν είμαι στον music player και χρησιμοπειώ το hands free της συσκευής δεν μπορώ να αλλάξω τραγούδι...(η ένταση αλλάζει κανονικότατα, επίσης όταν ακούω ράδιο μπορώ να αλλάξω σταθμό), ενώ στο 6230ι που είχα πριν το εκανε αυτό. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
  7. Ε το ασημί δεν είναι και τόσο ασχήμο τελικά. Κάθε μέρα μου αρέσει όλο και περισσότερο:O Δεν βλέπω το λόγο ώστε κάποιος να μπέι στη διαδικασία να αλλάξει τη πρόσοψη (αλλά το ποιο πιθάνο είναι ότι κάποιος θα το κάνει).:)
  8. Πλήρης απογοητεύση:( Το έκαναν απίστευτα βαρύ σε απαιτήσεις χωρίς εμφανή βελτίωσεις. Και απο ποιούς παράγωντες έκριναν ότι η σείρα επρέπε να γίνει περισσότερο simulation απο arcade? Αντέ του χρόνου πάλι ίσως βγάλουν τιπότα καλύτερο.
  9. Ξεχνάς το κόστος μιας HD ΤV όμως. Όπως και το γεγονώς πως τα παχνίδια για κονσόλες είναι αρκετά ακριβότερα.
  10. Όσο να ναι μια μεγαλύτερη μπαταρόα δεν νομίζω ότι θα χάλαγε κανένα..
  11. Παιδία πήρα και εγώ πριν μερικές μέρες το Ν82..προερχόμενος απο το 6230ι η διαφορά ήταν τεράστια! Ήδη έχω αρχίσει και το φρτώνω με προγραματάκια. Με λίγα λόγια το κινητό τα σπάει, κάνει ακριβώς ότι και το Ν95 αλλά πολύ φτηνότερα!!:cool: Αυτό που θέλω να δοκιμάσω τώρα ειναι το απεριοριστό ιντερνετ που προσφέρει η Ο2 εδώ στην Αγγλία.
×
×
  • Create New...