Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον παιδια το εχω και εγω εδω και μια ωρα περιπου στα χερια μου......

Καλορίζικο ;)

Χαρτες...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ....!!!!!!!!!!!!

Εδώ έχω ένα πρόβλημα εγώ:confused:

Σε ανοιχτό χώρο, ακίνητος κάνει 1-1,5 λεπτό να κλειδώσει:cry:

(Ίσως βέβαια να φταίει και η βαριά συννεφιά των τελευταίων ημερών):rolleyes:

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλορίζικο ;)

Εδώ έχω ένα πρόβλημα εγώ:confused:

Σε ανοιχτό χώρο, ακίνητος κάνει 1-1,5 λεπτό να κλειδώσει:cry:

(Ίσως βέβαια να φταίει και η βαριά συννεφιά των τελευταίων ημερών):rolleyes:

Μην ανησυχείς, στάνταρ οφείλεται σίγουρα στη συννεφιά. :)

Εμάς εδώ στο Βόλο που σήμερα έχει ωραιότατη λιακάδα, το Sygic μου κλειδώνει για αρχή στα 8-10 δευτερόλεπτα, ενώ μετά αν το κλείσω και το ξαναανοίξω, κλειδώνει σε 2-3 δευτερόλεπτα το πολύ. :D

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

1. Μεγειά σου, καλωσήλθες στο club. :D

2. Το ότι έχουν περιορίσει τεχνητά τη φωτεινότητα (δηλαδή η οθόνη μπορεί να φωτιστεί πλήρως, αλλά δεν το επιτρέπει το software) είναι όντως λίγο εκνευριστικό σαν γεγονός, αλλά αν δοκιμάσεις ένα θέμα με λευκό φόντο (όπως π.χ. το "Nokia Nseries 3" από τα εργοστασιακά), θα μετριαστεί κάπως αυτή η κακή εντύπωση που δίνει το τηλέφωνο, μέχρι να διορθωθεί.

3. Η ένταση των ηχείων προσωπικά δε μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Για πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα βάλε κάποιον από τους πολύ δυνατούς ήχους του, π.χ. "Drill". Ίσως διορθωθεί κι αυτό, αν και δεν είναι πρόβλημα για μένα προσωπικά.

4. Για το GPS κι εγώ διάβαζα διάφορα, αλλά δεν το πίστευα, μέχρι που το πήρα στα χέρια μου, κι έπαθα κι εγώ πλάκα. Είναι όντως ταχύτατο. :)

5. Με την κάμερα θέλει πειραματισμό. Είναι γεγονός ότι το Xenon flash κάνει τη διαφορά, ιδίως σε απόλυτο σκοτάδι. Για τις ημερήσιές σου φωτογραφίες δοκίμασε να βγάλεις τα ίδια κάδρα μία στο αυτόματο και μία πειράζοντας κάποιες ρυθμίσεις μέχρι να βρεις αυτές που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου. Με τον καιρό θα μάθεις τι ρυθμίσεις χρειάζεται κάθε είδος θέματος. Προσωπικά εγώ δεν έχω βρει το χρόνο να ψάξω την κάμερα ενδελεχώς. Τις βγάζω όλες στο αυτόματο και το αποτέλεσμα είναι - αν μη τι άλλο - εντυπωσιακό. :)

για το gps τι να πω...επαθα σοκ.....

φιλε dmarccos πριν απο λιγο με "κλείδωσε" σε 2 δευτερόλεπτα!!!!!!!!!!!!:D:D

για την καμερα panosz εχεις δικιο......θελει να "πειραματιστείς" αλλα μπορεις να βγαλεις ακομη καλυτερες photos την μερα αν το ψαξεις....!!!!

παιδια τι να πω...αν εξαιρεσω τα ηχεια(ειχα καλομάθει με το N95 ) σε ολα τα αλλα το κινητο δεν παιζεται......:)

Χαοτική ως προς ποιο?Το νόκια ήταν κατώτερο?

Ναι. Αναφέρομαι σε αίσθηση στο χέρι όταν το κρατάς και το ζουλάς.

Είναι διαφορετικές συσκευές και δεν έχω καταλήξει ποια έχει καλύτερο Value for Money.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Και μένα ρε παιδιά χτες που δοκίμασα τους χάρτες που έχει από τη μαμά του άργησε πάρα πολύ να κλειδώσει...Ενώ εύρισκε τους δορυφόρους και έβλεπες την μπάρα δεν γινόταν σκούρη...

Δεν ξέρω...Θα το δοκιμάσω πάλι αύριο...

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

πριν απο λιγο ειδα στο youtube ena videaki με το ν95 8gb να παιζει videos απο το youtube να υποστηριζει δηλαδη την προβολη βιντεο flash . αφου η πλατφορμα του κινητου ειναι ιδια με του ν82 γιατι το ν82 δε μπορει να παιξει παρομοιες σελιδες ?

και κατι ακομη το emtube αντλει την ιδια βαση δεδομενων του κανονικου youtube, προβαλει τα ιδια videos?????

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

πριν απο λιγο ειδα στο youtube ena videaki με το ν95 8gb να παιζει videos απο το youtube να υποστηριζει δηλαδη την προβολη βιντεο flash . αφου η πλατφορμα του κινητου ειναι ιδια με του ν82 γιατι το ν82 δε μπορει να παιξει παρομοιες σελιδες ?

και κατι ακομη το emtube αντλει την ιδια βαση δεδομενων του κανονικου youtube, προβαλει τα ιδια videos?????

Η δυνατότητα αυτή έγινε διαθέσιμη με την τελευταία αναβάθμιση του N95-2.

Ήδη η επερχόμενη έκδοση 21.xx του N95-1 το υποστηρίζει.

Σίγα σιγά θα ακολουθήσουν όλα τα κινητά. Οπότε αναμονή!!!:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

i nea anavathmisei ehei Built-in Youtube Flash Support???

Ναι, βασικά Flash Lite 3.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Ναι, έτσι ακριβώς

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Καλημέρα σε όλους,

θα ήθελα να ρωτήσω άμα γνωρίζει κανείς τι γίνετε με την γλώσσα σε περίπτωση που πάρεις το κινητό από εξωτερικό, έχεις ελληνικό μενού? Άμα όχι περνώντας κάποια ενδεχομένως ελληνική έκδοση του firmware δουλεύει ή δεν σε αφήνει όπως σε κάποια PPC κινητά?

Καλημέρα σε όλους,

θα ήθελα να ρωτήσω άμα γνωρίζει κανείς τι γίνετε με την γλώσσα σε περίπτωση που πάρεις το κινητό από εξωτερικό, έχεις ελληνικό μενού? Άμα όχι περνώντας κάποια ενδεχομένως ελληνική έκδοση του firmware δουλεύει ή δεν σε αφήνει όπως σε κάποια PPC κινητά?

Μπορείς να του περάσεις Ελληνικά φίλε μου, αλλάζοντας το product code και στην συνέχεια με την αναβάθμιση θα περαστούν και τα Ελληνικά... Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και θα έχεις και εγγύηση σε hardware από την Nokia.

Ο οδηγός υπάρχει εδώ, αφορά τη μετατροπή του απλού N73 σε music edition άλλα ακολουθείς την ίδια διαδικασία απλώς θα βάλεις το product code που είναι για το Ελληνικό Ν82 (0551523)... ;):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

παιδια το κινητό μαμαει!!!!!!!!!!!!!!!!!

στην κυριολεξία:)

εχω παθει την πλακα μου!!!!!!!!!

εχω να μεινω τοσο ευχαριστημένος απο το ν95 μου....και παλι δεν ειναι το ιδιο΄..........:lol:

εχει τα παντα μιλαμε.......

και ειναι και αυτη η καμερα που ειναι σκετη τρελα μιλαμε....!!!!!!!!!!!

σε αυτο το θεμα δεν μπορω να ξεπερασω το σοκ.......

απιστευτες photos.......

οσο για το πληκτρολόγιο....που λενε μερικοι....τουλάχιστον για μενα ηταν θεμα ωρων......:lol:

το "ξεπεταω" τωρα κανονικα.....:lol::lol:

μονο λιγο τα ηχεια να διορθώσουν...και μετα δεν πρόκειται να κανω κιχ....

ακομη και η οθονη του(παρολο που ερχομαι απο περιβάλλον 95) δεν με ξενερωσε καθολου μα καθολου λεμεεεεε

για να μην χρεώνεσαι καθολου οταν ανοιγεις τους χαρτες ξεμαρκαρεις απο τις ρυθμισεις το υποβοηθούμενο gps ετσι.....???:)

επισης δεν σας φαινεται το wifi οτι βρισκει πιο "πολλες" συνδεσεις????

εκει που τα 95αρια έβρισκαν 2 το 82 βρίσκει πανω απο 5......

:blink:

αυτο πως γινεται ρε παιδια παλι.....???

Μια ερωτηση για οσους εχουν παρει αντιγραφο ασφαλειας με pc suite.Το αρχειο που κραταει ποσο μεγεθος εχει και αν γινεται με την πρωτη φορα.Με την τελευταια εκδοση της σουιτας μετα απο πολλες προσπαθειες τα καταφερα και το αρχειο ητανε αν θυμαμαι καλα γυρω στα 19 mb.Ρωταω επειδη θελω να κανω την αναβαθμιση και θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα περασουν ολα οπως ητανε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

παιδια το κινητό μαμαει!!!!!!!!!!!!!!!!!

στην κυριολεξία:)

εχω παθει την πλακα μου!!!!!!!!!

εχω να μεινω τοσο ευχαριστημένος απο το ν95 μου....και παλι δεν ειναι το ιδιο΄..........:lol:

εχει τα παντα μιλαμε.......

και ειναι και αυτη η καμερα που ειναι σκετη τρελα μιλαμε....!!!!!!!!!!!

σε αυτο το θεμα δεν μπορω να ξεπερασω το σοκ.......

απιστευτες photos.......

οσο για το πληκτρολόγιο....που λενε μερικοι....τουλάχιστον για μενα ηταν θεμα ωρων......:lol:

το "ξεπεταω" τωρα κανονικα.....:lol::lol:

μονο λιγο τα ηχεια να διορθώσουν...και μετα δεν πρόκειται να κανω κιχ....

ακομη και η οθονη του(παρολο που ερχομαι απο περιβάλλον 95) δεν με ξενερωσε καθολου μα καθολου λεμεεεεε

για να μην χρεώνεσαι καθολου οταν ανοιγεις τους χαρτες ξεμαρκαρεις απο τις ρυθμισεις το υποβοηθούμενο gps ετσι.....???:)

επισης δεν σας φαινεται το wifi οτι βρισκει πιο "πολλες" συνδεσεις????

εκει που τα 95αρια έβρισκαν 2 το 82 βρίσκει πανω απο 5......

:blink:

αυτο πως γινεται ρε παιδια παλι.....???

Ένα θα πω μόνο. Έχεις κάθε λόγο να είσαι ενθουσιασμένος.

Γι' αυτό ευθύνεται το κινητό, που είναι ό,τι πιο πλήρες έχει βγάλει η Nokia σε αυτή την τιμή. :D

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ένα θα πω μόνο. Έχεις κάθε λόγο να είσαι ενθουσιασμένος.

Γι' αυτό ευθύνεται το κινητό, που είναι ό,τι πιο πλήρες έχει βγάλει η Nokia σε αυτή την τιμή. :D

συμφωνω...:lol:

φιλε για το θεμα της καμερας που λεγαμε πιο πανω ....

αν "παίξεις" με τις ρυθμισεις την μερα εχεις ακομη καλυτερο αποτελεσμα...

θα ανεβασω photos πιο μετα για να δειξω τι εννοώ.......

Μια ερωτηση για οσους εχουν παρει αντιγραφο ασφαλειας με pc suite.Το αρχειο που κραταει ποσο μεγεθος εχει και αν γινεται με την πρωτη φορα.Με την τελευταια εκδοση της σουιτας μετα απο πολλες προσπαθειες τα καταφερα και το αρχειο ητανε αν θυμαμαι καλα γυρω στα 19 mb.Ρωταω επειδη θελω να κανω την αναβαθμιση και θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα περασουν ολα οπως ητανε.

μπορεις να κανεις μπακ απ στην καρτα μνημης στο κινητο. αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι δε θα χρειαστεις τιποτα, δε χανει τιποτα με την αναβαθμιση, το αφηνει οπως ηταν :)

Τι προβλημα εχουν τα ηχεια και γινεται να διορθωθει μελλοντικα με firmware update; Ειναι δηλαδη θεμα software;

Τι προβλημα εχουν τα ηχεια και γινεται να διορθωθει μελλοντικα με firmware update; Ειναι δηλαδη θεμα software;

δεν ειναι ακριβως προβλημα..απλα παιζουν πιο χαμηλα απο τα 95αρια...πιο χαμηλα ακομη και απο το 73 θα ελεγα.....

δεν ξερω παντως αν ειναι προβλημα software.....μπορει και να μην διορθώνεται....

δεν ειναι ακριβως προβλημα..απλα παιζουν πιο χαμηλα απο τα 95αρια...πιο χαμηλα ακομη και απο το 73 θα ελεγα.....

δεν ξερω παντως αν ειναι προβλημα software.....μπορει και να μην διορθώνεται....

Σιγουρα πιο χαμηλα απο το ν73.Μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι ισως ειναι το μονο με χαλασε αρκετα αφηνωντας το ν73 για το ν82.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Εχει χρησοιμοποιειση κανεις το XpressPrint απο το Nokia Photos του Nseries PC Suite ?

Το πατησα, στην αρχη με βγαζει προηδοποιτικο μυνημα οτι για την πρωτη παραγελεια μεχρι και 10 φοτωγραφιες ειναι δωρεαν (και το κοστος συσκευασιας-αποστολης) αρκει να βαλεις στον τροπο πληρωμης εναν κωδικο που με λεει. Οταν φτανω στον τροπο πληρωμης εχει μονο Πιστωτικη Καρτα. Γιατι ετσι ?

Σιγουρα πιο χαμηλα απο το ν73.Μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι ισως ειναι το μονο με χαλασε αρκετα αφηνωντας το ν73 για το ν82.

Παντως θυμαμαι οτι και τα ηχεία του 73 ειχαν μεγαλο προβλημα και στην συνεχεια με update το διόρθωσαν....(ειδικα στο πρωτο φιρμ ο ηχος ηταν φρίκη .....)...

ας ελπισουμε οτι θα γινει και κατι αναλογο με το 82.......

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!Λοιπον προσπαθω να κανω απεγκατασταση καποια παιχνιδια τα οποια τερματισα και μου λεει αφαιρεση απετυχε!ειτε μεσω διαχειρισης εφαρμογων ειτε απευθειας απο το εικονιδιο του παιχνιδιου.τα παιχνιδια ειναι εγατεστημενα στν καρτα
min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!Λοιπον προσπαθω να κανω απεγκατασταση καποια παιχνιδια τα οποια τερματισα και μου λεει αφαιρεση απετυχε!ειτε μεσω διαχειρισης εφαρμογων ειτε απευθειας απο το εικονιδιο του παιχνιδιου.τα παιχνιδια ειναι εγατεστημενα στν καρτα

Κάνε μια επανεκκίνηση και ξαναπροσπάθησε.

Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1860630#post1860630