Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κατι? Σε μια επαφή μπορείς να έχεις αποθηκεύσει και το κινητό και το τηλ πχ. του σπιτιού το τηλ της εργασία και για το κάθε νούμερο έχεις και το ανάλογο σηματάκι. Θέλω να ρωτήσω γιατί όταν σε παίρνουν πχ. απο το τηλ του σπιτιού και εσύ έχεις βάλει σαν σηματάκι το κλασσικό τηλ όταν δεν το σηκώσεις και γραφτεί σαν αναπάντητη γιατί σου το εμφανίζεται με το σηματάκι του κινητού?

Υ.Γ. Ποιά είναι η τελευταία version του λογισμικού?

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κατι? Σε μια επαφή μπορείς να έχεις αποθηκεύσει και το κινητό και το τηλ πχ. του σπιτιού το τηλ της εργασία και για το κάθε νούμερο έχεις και το ανάλογο σηματάκι. Θέλω να ρωτήσω γιατί όταν σε παίρνουν πχ. απο το τηλ του σπιτιού και εσύ έχεις βάλει σαν σηματάκι το κλασσικό τηλ όταν δεν το σηκώσεις και γραφτεί σαν αναπάντητη γιατί σου το εμφανίζεται με το σηματάκι του κινητού?

Αυτό με τα εικονίδια είναι κλασικό bug του λειτουργικού. Έτσι συμβαίνει και σε άλλα τηλέφωνα. Δεν το έχουν διορθώσει ακόμα.

Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η 20.0.062.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Είναι κάποιο bug στο λογισμικό και γι' αυτό όλα τα τηλέφωνα τα εμφανίζει με το ίδιο σύμβολο. Ίσως σε επόμενη αναβάθμιση να λυθεί.

Η τελευταία έκδοση είναι η 20.0.062.

@panosz75 Με κέρδισες για δευτερόλεπτα :lol:;)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Yπάρχει τρόπος να μην φαίνονται χύμα τα βίντεο ανακατεμένα με φωτό στο Εικόνες/Βίντεο αλλά να μπορώ να τα βλέπω κατηγοριοποιημένα;

Δεν θέλω να φτιάξω φάκελο Τemp γιατί μέσα από κει η αναπαραγωγή δεν είναι ίδια μέσω του video player...

τελικά έβαλα τα βίντεο στο temp εγκατέστησα το coreplayer και τα βλέπω μέσω αυτού.

έτσι άφησα μόνες τους τις φωτό στο Εικόνες/Βίντεο με εκείνο το όμορφο μενού και βρήκα την ησυχία μου.

:cool:

Ι need a six month vacation, twice a year.

τελικά έβαλα τα βίντεο στο temp εγκατέστησα το coreplayer και τα βλέπω μέσω αυτού.

έτσι άφησα μόνες τους τις φωτό στο Εικόνες/Βίντεο με εκείνο το όμορφο μενού και βρήκα την ησυχία μου.

:cool:

Για την οργάνωση των φωτογραφιών σου υπάρχει το Resco Photo Viewer. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Για την οργάνωση των φωτογραφιών σου υπάρχει το Resco Photo Viewer. ;)

το έβαλα αλλά το έβγαλα αμέσως, δεν μου άρεσε καθόλου.

Εγώ πάντως το Resco Photo Viewer το θεωρώ ένα από τα πιο χρήσιμα προγράμματα που έχουν βγει αλλά βέβαια είναι και θέμα προτίμησης.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Για εμενα ειναι παρα πολυ καλο.. Δοκιμασε το PhotoRite !

Συνεχεια στο θεμα των εφαρμογων :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

ωραίο το photorite!

εκείνο το κουμπί που είναι για τα multimedia πάνω από το C δεν μπορεί να πάρει άλλη λειτουργία;

εντελώς άχρηστο....

Σήμερα το απόκτησα και εγώ. Ωραίο δεν μπορώ να πω το καλύτερο μέχρι στιγμής που έχω. Έχω μερικές ερωτήσεις...

1)Η κάρτα μνήμη που είναι μέσα στο κουτί τι προβλήματα εμφανίζει??

2)Αν αγοράσω μια καινούργια θα πρέπει να κάνω αντιγραφή τους φακέλους που υπάρχουν μέσα στην παλιά μετά την διαμόρφωση??

3)Κάπου είχα βρει μια λίστα με μερικά must προγράμματα μπορεί κάποιος να μου δώσει link??

4)Στο gps η χρήση δικτύου πρέπει να είναι ρυθμισμένη στο "ποτέ"???

5)Σε ένα βιντεο στο youtube είδα ότι κάποιος όταν ήταν πχ σε έναν φάκελο και έκανε το κντ προς τα κάτω αυτό έμπαινε στον φάκελο χρειάζεται πρόγραμμα?

Αυτά μέχρι στιγμής.

eeeepppffffff... :ninja:

Σήμερα το απόκτησα και εγώ. Ωραίο δεν μπορώ να πω το καλύτερο μέχρι στιγμής που έχω. Έχω μερικές ερωτήσεις...

1)Η κάρτα μνήμη που είναι μέσα στο κουτί τι προβλήματα εμφανίζει??

2)Αν αγοράσω μια καινούργια θα πρέπει να κάνω αντιγραφή τους φακέλους που υπάρχουν μέσα στην παλιά μετά την διαμόρφωση??

3)Κάπου είχα βρει μια λίστα με μερικά must προγράμματα μπορεί κάποιος να μου δώσει link??

4)Στο gps η χρήση δικτύου πρέπει να είναι ρυθμισμένη στο "ποτέ"???

5)Σε ένα βιντεο στο youtube είδα ότι κάποιος όταν ήταν πχ σε έναν φάκελο και έκανε το κντ προς τα κάτω αυτό έμπαινε στον φάκελο χρειάζεται πρόγραμμα?

Αυτά μέχρι στιγμής.

Καλορίζικο το καινούργιο σου τηλέφωνο. :)

1) Από κολλήματα του τηλεφώνου μέχρι απώλεια δεδομένων (φωτογραφίες, βίντεο που τραβάς κλπ). Καλό είναι να την αλλάξεις με την πρώτη ευκαιρία.

2) Πρώτα ενεργοποιείς από τον υπολογιστή σου την εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων και αντιγράφεις όλα τα περιεχόμενα της πρώτης σε ένα φάκελο του υπολογιστή σου. Μετά βάζεις την καινούργια κάρτα στο κινητό και την μορφοποιείς. Για να το κάνεις αυτό πας Μενού -> Εργαλεία -> Βοηθήματα -> Μνήμη και επιλέγεις "Μορφ/ση κάρτας μν.". Έπειτα αντιγράφεις τα περιεχόμενα της πρώτης κάρτας στην καινούργια κάρτα από τον φάκελο του υπολογιστή που τα είχες.

3) Δες εδώ.

4) Αν εννοείς στο ενσωματωμένο πρόγραμμα που έχει για το GPS, τους Χάρτες, ναι, καλό είναι να την απενεργοποιήσεις τη χρήση δικτύου. Πάντως πολύ σύντομα θα ανακαλύψεις ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες εφαρμογές για να χρησιμοποιήσεις με τον GPS δέκτη της συσκευής σου από ό,τι η ενσωματωμένη.

5) Ναι, θέλει ειδική εφαρμογή αυτό. Νομίζω λέγεται NokMote. Για εφαρμογές κλπ δες εδώ.

Ό,τι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε. :)

Οκ thx. Μόλις αγόρασα και εγώ την 8άρα από το e-shop λογικά την δευτέρα θα την έχω.

Θα κατεβάσω και τις διάφορες εφαρμογές για να το φτιάξω όσο για το gps έχω ρωτήσει στο σχετικό θέμα για το garmin γιατί αυτό θα βάλω μάλλον.

Γειά σας παιδιά είμαι διακοπές . Εννοείται ότι για τέτοια είναι το κινητό . Με διευκόλυνε απίστευτα.

Απλά όταν βγάζω φωτό με φλας βράδυ σε σκοτεινό φόντο εμφανίζονται κάποιες κηλίδες . Όχι σε σταθερά μέρη της φωτο και μόνο όταν χρησιμοποιώ φλας το βράδυ . Γίνεται κάτι σαν αντανάκλαση με κάτι που υπάρχει εξωτερικα στον φακό . Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα αλλά διαπίστωσα ότι με σκουπίσμά ελαχιστοποιούνται αλλά δεν εξαφανίζονται . Είναι επίσης κάτι που παρατήρησα και σε ψηφιακές φωτό ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι το έχετε ψάξει ?παρακάτω ανέβασα τη πρώτη φωτό που το διαπίστωσα πριν ένα μήνα . Ανησύχησα τότε . Βέβαια το σκουπίσα και δεν εμφανίζει πια τόσες κηλίδες

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

Μήπως έχει ανεπαίσθητους λεκέδες ο φακός που δεν φαίνονται ή έχει σκόνη που δεν την έχεις αφαιρέσει εντελώς???

Πιστεύω ότι με σχολαστικό καθάρισμα του φακού θα εξαφανιστούν οι κηλίδες.

Μήπως έχει ανεπαίσθητους λεκέδες ο φακός που δεν φαίνονται ή έχει σκόνη που δεν την έχεις αφαιρέσει εντελώς???

Πιστεύω ότι με σχολαστικό καθάρισμα του φακού θα εξαφανιστούν οι κηλίδες.

Μη ξεχνάμε και τη σκόνη που αιωρείται στον αέρα, η οποία αντανακλά το φλάς

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Πάνο μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος με το σχολαστικό σκουπίσμά? Τι προτείνεις για καθάρισμα και πως ?
Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

Πάνο μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος με το σχολαστικό σκουπίσμά? Τι προτείνεις για καθάρισμα και πως ?

Να τον καθαρίσεις όπως θα καθάριζες ένα ζευγάρι γυαλιά ή έναν φακό φωτογραφικής μηχανής ή βιντεοκάμερας. Αν μπορείς βρες ένα πανάκι για γυαλιά και καθάρισέ τον σχολαστικά, πρώτα με ένα ελάχιστα βρεγμένο και στραγγισμένο πανάκι και μετά αμέσως με ένα στεγνό.

μπορεις ακομα και με μια μπατονετα με βαμβακι στην ακρη σαν αυτη που καθαριζουμε τα αυτια μετα το μπανιο..αλλα απαλα οχι με δυναμη πανω στο φακο...

Γεια σας και από μένα. Έχω ένα πρόβλημα... όταν συνδεώ το Bluetooth στο τηλέφωνο όλοι οι ήχοι του τηλεφώνου πηγαινουν στο ακουστικό Bluetooth εκτός από τον ήχο κλήσης. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι όταν χρησιμοποιώ το GPS. Για να ακούσω τη φωνητική πλοήγηση πρέπει να φοράω το ακουστικό! Γίνεται να αλλάξει αυτό;

spacer.png

Γεια σας και από μένα. Έχω ένα πρόβλημα... όταν συνδεώ το Bluetooth στο τηλέφωνο όλοι οι ήχοι του τηλεφώνου πηγαινουν στο ακουστικό Bluetooth εκτός από τον ήχο κλήσης. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι όταν χρησιμοποιώ το GPS. Για να ακούσω τη φωνητική πλοήγηση πρέπει να φοράω το ακουστικό! Γίνεται να αλλάξει αυτό;

Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το προφίλ του Bluetooth handsfree, να δρομολογεί όλους τους ήχους στο ακουστικό, σαν να φορούσες κανονικά ενσύρματα ακουστικά.

Ενας ακόμα "καμένος" απο την κάρτα μνήμες:(:mad:

Ευτυχώς δεν χάθηκαν προσωπικά αρχεία (φωτογραφίες κλπ) αλλά μονο προγράμματα (που υπάρχουν σε backup)

Σε πρώτη ευκαιρία θα πάρω μία 4-8gb σοβαρής μάρκας....

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ενας ακόμα "καμένος" απο την κάρτα μνήμες:(:mad:

Ευτυχώς δεν χάθηκαν προσωπικά αρχεία (φωτογραφίες κλπ) αλλά μονο προγράμματα (που υπάρχουν σε backup)

Σε πρώτη ευκαιρία θα πάρω μία 4-8gb σοβαρής μάρκας....

Ε, αφού δεν είχες απώλειες δεδομένων, πάλι καλά. :)

Πάλι καλά ελπίζω να μην προλάβω να καώ και 'γω αύριο το πρωί θα έχω την κάρτα.

Λοιπόν έχω ερωτήσεις...

1) Υπάρχει η δυνατότητα λειτουργία νάρκης?? Σαν το Ν73.

2) Η σάρωση κώδικα τι κάνει?? Διάβασα στην βοήθεια ότι διαβάζει url, τηλέφωνα κτλ. Βοηθάει πουθενά??