Itchrist86 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Το μαύρο έχω με ελληνικό πληκρολόγιο. Άρα αφού εγώ έχω ελληνικό πληκρολόγιο και άλλο product code τότε κάτι παίζει με το τηλ. Το product code που έχεις εσύ ίσως είναι και αυτό ελληνικό, και απλά δεν το ξέρουμε... Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε ένα Nokia Shop και να τους ρωτήσεις από πού είναι η συσκευή σου και αν πρόκειται όντως για παρα-εισαγωγή. Αυτοί θα το διασταυρώσουν με το imei. Αν πρόκειται τελικά για παρα-εισαγωγή, ρώτα τους και το product code ποιας αγοράς είναι.:) Δηλαδή όσοι έχουν ελληνικό πληκρολόγιο θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε και τον ελληνικό product code. Ναι φυσικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krals Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Παιδες εχει εγκαταστησει κανεις κανα TomTom ή Route66 στο Ν82 να μας πει αν "μιλαει" κανονικα με το built in GPS receiver?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Κανένα άλλο πρόβλημα πέρα από τα γνωστά(εργοστασιακή κάρτα μνήμης που δεν την δοκίμασα καν και ποιότητα κατασκευής) τι προβλημα παρουσιαζει η εργιοστασιακη καρτα μνημης? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Παρουσιάζει διάφορα τρελά... Από το πλήρη κόλλημα της συσκευής μέχρι απώλεια δεδομένων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 τι προβλημα παρουσιαζει η εργιοστασιακη καρτα μνημης? Κολλήματα, γενικά αργό μενού κλπ. Οι περισσότεροι από εδώ μέσα που είχαμε πρόβλημα με την κάρτα, αργά η γρήγορα την αντικαταστήσαμε με κάποια άλλη, καθώς εμπεριέχεται ο κίνδυνος σε κάποιο κόλλημα να έχεις απώλεια δεδομένων (φωτογραφίες, βίντεο κλπ). Σταύρο με πρόλαβες man. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Ενώ με λήψη-αναπαραγωγή βίντεο σε μεγάλη ανάλυση (mp4) είμαι υπέρ ικανοποιημένος όταν όμως τραβάω βιντεάκι σε .3gp τόσο στη λήψη όσο και στην αναπαραγωγή είμαι απογοητευμένος. Πολύ θαμπάδα, ασαφή εικόνα, τρεμούλιασμα σε τόσο βαθμό που δεν τα είχα με κανένα προγενέστερο μοντέλο Νοκια (π.χ 6680). Είναι έτσι τα πράγματα ή μήπως φταίει κάτι άλλο; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Ενώ με λήψη-αναπαραγωγή βίντεο σε μεγάλη ανάλυση (mp4) είμαι υπέρ ικανοποιημένος όταν όμως τραβάω βιντεάκι σε .3gp τόσο στη λήψη όσο και στην αναπαραγωγή είμαι απογοητευμένος. Πολύ θαμπάδα, ασαφή εικόνα, τρεμούλιασμα σε τόσο βαθμό που δεν τα είχα με κανένα προγενέστερο μοντέλο Νοκια (π.χ 6680). Είναι έτσι τα πράγματα ή μήπως φταίει κάτι άλλο; Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ το φορμά .3gp. Ποιος ο λόγος να το επιλέξεις όταν έχεις στη διάθεσή σου το σαφέστατα ανώτερο .mp4??? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ το φορμά .3gp. Ποιος ο λόγος να το επιλέξεις όταν έχεις στη διάθεσή σου το σαφέστατα ανώτερο .mp4??? Είναι κάποιες φορές που θέλω να στείλω ένα MMS μήνυμα και πρέπει ο όγκος του αρχείου να είναι μικρός (<300ΚΒ). Μήπως υπάρχει τεχνική (και δεν την έχω πάρει χαμπάρι) ένα βίντεο που το έχω τραβήξει ήδη σε φορματ mp4 να το αλλάξω σε 3gp για να το στείλω με MMS; Κάτι ανάλογο πάντως μπορούμε να κάνουμε με τις φωτογραφίες που ενώ τραβάμε σε 5ΜP (και 900 ΚΒ) όταν πάμε να τη στείλουμε αυτή αυτόματα συμπιέζεται στα 50ΚΒ. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Είναι κάποιες φορές που θέλω να στείλω ένα MMS μήνυμα και πρέπει ο όγκος του αρχείου να είναι μικρός (<300ΚΒ). Μήπως υπάρχει τεχνική (και δεν την έχω πάρει χαμπάρι) ένα βίντεο που το έχω τραβήξει ήδη σε φορματ mp4 να το αλλάξω σε 3gp για να το στείλω με MMS; Κάτι ανάλογο πάντως μπορούμε να κάνουμε με τις φωτογραφίες που ενώ τραβάμε σε 5ΜP (και 900 ΚΒ) όταν πάμε να τη στείλουμε αυτή αυτόματα συμπιέζεται στα 50ΚΒ. Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια. Δεν έχει τύχει να στείλω αρχείο βίντεο με MMS. Με τις φωτογραφίες είναι όπως το περιγράφεις, τις σμικρύνει αυτόματα για να χωρέσουν στο μήνυμα, αλλά με τα βίντεο δεν ξέρω τι παίζει. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια. Δεν έχει τύχει να στείλω αρχείο βίντεο με MMS. Με τις φωτογραφίες είναι όπως το περιγράφεις, τις σμικρύνει αυτόματα για να χωρέσουν στο μήνυμα, αλλά με τα βίντεο δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως θα περίμενα το Ν82 να τραβάει βίντεο σε φορματ .3gp σε καλύτερη ποιότητα απ'ότι τώρα και σίγουρα καλύτερο από προηγούμενα μοντέλα. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Eάν μετατρεψω βίντεο (όχι τραβηγμένο από το κινητό) σε .mp4 θα το παίξει; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Eάν μετατρεψω βίντεο (όχι τραβηγμένο από το κινητό) σε .mp4 θα το παίξει; Λογικά ναι. Δοκίμασέ το, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Αρκεί να είναι σε κατάλληλο bitrate και ανάλυση. Αν είναι π.χ. σε ανάλυση High Definition, δεν νομίζω να το σηκώσει ο επεξεργαστής του. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 ανάλυση 320Χ240 ? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 240x320 ..... * 2.4" LCD QVGA (240 x 320 pixels) TFT color display with up to 16.7 million colors Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 στο xillisoft converter που έχει ΟΛΑ τα φορμάτ δεν έχει 240Χ320 mp4....δυστυχώς.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Δοκιμασε το μπορει να βγει κανονικα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Δοκίμασε τον total video converter. Προσφέρει μετατροπή σε mpeg4 - QVGA. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 έπαιξε με προφίλ για το Blackberry mp4 320X240 YES!!!! τα έχει με κατηγορίες το Xilisoft Ultimate 5.0 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Γεια σας! Με ενδιαφέρει πολύ το N82 αλλά επειδή δεν έχει περάσει ένας χρόνος που πήρα το προηγούμενο κινητό μου δεν δικαιούμαι επιδότηση σκέφτηκα να το παραγγείλω από ebay που το βρίσκω γύρω στα 100 ευρώ φθηνότερα από Αγγλία. Εδώ όμως είναι που χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έκανα ένα ψάξιμο και είδα ότι είναι απλό να περάσεις Ελληνικά απλά αλλάζοντας το product code της συσκευής. Σωστά; Μήπως όμως θα έχω κανένα πρόβλημα με τον φορτιστή και τις πρίζες. Θα πρέπει να αγοράσω καινούριο φορτιστή άμα υπάρξει πρόβλημα; Υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που να μην έχω υπολογίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Γεια σας! Με ενδιαφέρει πολύ το N82 αλλά επειδή δεν έχει περάσει ένας χρόνος που πήρα το προηγούμενο κινητό μου δεν δικαιούμαι επιδότηση σκέφτηκα να το παραγγείλω από ebay που το βρίσκω γύρω στα 100 ευρώ φθηνότερα από Αγγλία. Εδώ όμως είναι που χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έκανα ένα ψάξιμο και είδα ότι είναι απλό να περάσεις Ελληνικά απλά αλλάζοντας το product code της συσκευής. Σωστά; Μήπως όμως θα έχω κανένα πρόβλημα με τον φορτιστή και τις πρίζες. Θα πρέπει να αγοράσω καινούριο φορτιστή άμα υπάρξει πρόβλημα; Υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που να μην έχω υπολογίσει; Ίσως με το φορτιστή να έχεις ένα ψιλοπρόβλημα, καθώς δε νομίζω να ταιριάζει στις δικές μας πρίζες. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά στην τελική αγοράζεις έναν καινούργιο Nokia AC-5E (αυτός που υπάρχει στο πακέτο των Ν82 που εισάγονται στην Ελλάδα) και ξενοιάζεις. Όσο για το τηλέφωνο, θα αλλάξεις το product code κατά τα γνωστά και θα περάσεις την ελληνική αναβάθμιση. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 1. Μπορεις να περασεις ελληνικα αλαζοντας το product code οπως ειπες. 2. Εαν το τηλ. που θα παραγγειλεις ειναι απο την αμερικη τοτε θα εχεις προβλημα με τον φορτιστη. Απο εκει που θα το παρεις ως συνηθως γραφουν και τι φορτιστη θα εχεις. 3. Περισσοτερο να φοβασαι το προβλημα της εξαπατησης για αυτο δες να μην εχει πολλα αρνητικα σχολια απο αυτον που θα το παρεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Αλήθεια μήπως γνωρίζεται πόσο κοστίζει ο φορτιστής του; Πρέπει να δω μήπως υπάρχει αντάπτορας.. Εννοείται θα είμαι πολύ προσεκτικός με τους seller και θα πληρώσω μόνο μέσω paypal το οποίο με έχει σώσει 3 φορές. Η αγορά θα γίνει μέσω Αγγλίας για να μην μπαίνουν στη μέση τελωνεία. Κάτι τελευταίο..Αν το κινητό είναι κλειδωμένο μόνο για συγκεκριμένη εταιρία μπορεί να ξεκλειδωθεί εύκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 @DiM3NSiON δεν γνωριζω κατι περισσοτερο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2393657#post2393657 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Φασαρία μου φαίνεται οπότε θα ψάξω για sim free. Ευχαριστώ για της απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Αλήθεια μήπως γνωρίζεται πόσο κοστίζει ο φορτιστής του; Πρέπει να δω μήπως υπάρχει αντάπτορας.. Εννοείται θα είμαι πολύ προσεκτικός με τους seller και θα πληρώσω μόνο μέσω paypal το οποίο με έχει σώσει 3 φορές. Η αγορά θα γίνει μέσω Αγγλίας για να μην μπαίνουν στη μέση τελωνεία. Κάτι τελευταίο..Αν το κινητό είναι κλειδωμένο μόνο για συγκεκριμένη εταιρία μπορεί να ξεκλειδωθεί εύκολα; Εγώ που χρειάστηκε να τον ξαναγοράσω μού κόστισε κοντά στα 17€. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts