Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μαύρο έχω με ελληνικό πληκρολόγιο. Άρα αφού εγώ έχω ελληνικό πληκρολόγιο και άλλο product code τότε κάτι παίζει με το τηλ.

Το product code που έχεις εσύ ίσως είναι και αυτό ελληνικό, και απλά δεν το ξέρουμε...

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε ένα Nokia Shop και να τους ρωτήσεις από πού είναι η συσκευή σου και αν πρόκειται όντως για παρα-εισαγωγή. Αυτοί θα το διασταυρώσουν με το imei. Αν πρόκειται τελικά για παρα-εισαγωγή, ρώτα τους και το product code ποιας αγοράς είναι.:)

Δηλαδή όσοι έχουν ελληνικό πληκρολόγιο θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε και τον ελληνικό product code.

Ναι φυσικά.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κανένα άλλο πρόβλημα πέρα από τα γνωστά(εργοστασιακή κάρτα μνήμης που δεν την δοκίμασα καν και ποιότητα κατασκευής)

τι προβλημα παρουσιαζει η εργιοστασιακη καρτα μνημης?

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Παρουσιάζει διάφορα τρελά...

Από το πλήρη κόλλημα της συσκευής μέχρι απώλεια δεδομένων.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

τι προβλημα παρουσιαζει η εργιοστασιακη καρτα μνημης?

Κολλήματα, γενικά αργό μενού κλπ. Οι περισσότεροι από εδώ μέσα που είχαμε πρόβλημα με την κάρτα, αργά η γρήγορα την αντικαταστήσαμε με κάποια άλλη, καθώς εμπεριέχεται ο κίνδυνος σε κάποιο κόλλημα να έχεις απώλεια δεδομένων (φωτογραφίες, βίντεο κλπ).

Σταύρο με πρόλαβες man. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ενώ με λήψη-αναπαραγωγή βίντεο σε μεγάλη ανάλυση (mp4) είμαι υπέρ ικανοποιημένος όταν όμως τραβάω βιντεάκι σε .3gp τόσο στη λήψη όσο και στην αναπαραγωγή είμαι απογοητευμένος. Πολύ θαμπάδα, ασαφή εικόνα, τρεμούλιασμα σε τόσο βαθμό που δεν τα είχα με κανένα προγενέστερο μοντέλο Νοκια (π.χ 6680). Είναι έτσι τα πράγματα ή μήπως φταίει κάτι άλλο;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Ενώ με λήψη-αναπαραγωγή βίντεο σε μεγάλη ανάλυση (mp4) είμαι υπέρ ικανοποιημένος όταν όμως τραβάω βιντεάκι σε .3gp τόσο στη λήψη όσο και στην αναπαραγωγή είμαι απογοητευμένος. Πολύ θαμπάδα, ασαφή εικόνα, τρεμούλιασμα σε τόσο βαθμό που δεν τα είχα με κανένα προγενέστερο μοντέλο Νοκια (π.χ 6680). Είναι έτσι τα πράγματα ή μήπως φταίει κάτι άλλο;

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ το φορμά .3gp.

Ποιος ο λόγος να το επιλέξεις όταν έχεις στη διάθεσή σου το σαφέστατα ανώτερο .mp4???

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ το φορμά .3gp.

Ποιος ο λόγος να το επιλέξεις όταν έχεις στη διάθεσή σου το σαφέστατα ανώτερο .mp4???

Είναι κάποιες φορές που θέλω να στείλω ένα MMS μήνυμα και πρέπει ο όγκος του αρχείου να είναι μικρός (<300ΚΒ).

Μήπως υπάρχει τεχνική (και δεν την έχω πάρει χαμπάρι) ένα βίντεο που το έχω τραβήξει ήδη σε φορματ mp4 να το αλλάξω σε 3gp για να το στείλω με MMS; Κάτι ανάλογο πάντως μπορούμε να κάνουμε με τις φωτογραφίες που ενώ τραβάμε σε 5ΜP (και 900 ΚΒ) όταν πάμε να τη στείλουμε αυτή αυτόματα συμπιέζεται στα 50ΚΒ.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Είναι κάποιες φορές που θέλω να στείλω ένα MMS μήνυμα και πρέπει ο όγκος του αρχείου να είναι μικρός (<300ΚΒ).

Μήπως υπάρχει τεχνική (και δεν την έχω πάρει χαμπάρι) ένα βίντεο που το έχω τραβήξει ήδη σε φορματ mp4 να το αλλάξω σε 3gp για να το στείλω με MMS; Κάτι ανάλογο πάντως μπορούμε να κάνουμε με τις φωτογραφίες που ενώ τραβάμε σε 5ΜP (και 900 ΚΒ) όταν πάμε να τη στείλουμε αυτή αυτόματα συμπιέζεται στα 50ΚΒ.

Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια. Δεν έχει τύχει να στείλω αρχείο βίντεο με MMS. Με τις φωτογραφίες είναι όπως το περιγράφεις, τις σμικρύνει αυτόματα για να χωρέσουν στο μήνυμα, αλλά με τα βίντεο δεν ξέρω τι παίζει.

Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια. Δεν έχει τύχει να στείλω αρχείο βίντεο με MMS. Με τις φωτογραφίες είναι όπως το περιγράφεις, τις σμικρύνει αυτόματα για να χωρέσουν στο μήνυμα, αλλά με τα βίντεο δεν ξέρω τι παίζει.

Πάντως θα περίμενα το Ν82 να τραβάει βίντεο σε φορματ .3gp σε καλύτερη ποιότητα απ'ότι τώρα και σίγουρα καλύτερο από προηγούμενα μοντέλα.

Eάν μετατρεψω βίντεο (όχι τραβηγμένο από το κινητό) σε .mp4 θα το παίξει;

Λογικά ναι. Δοκίμασέ το, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Αρκεί να είναι σε κατάλληλο bitrate και ανάλυση.

Αν είναι π.χ. σε ανάλυση High Definition, δεν νομίζω να το σηκώσει ο επεξεργαστής του. :)

240x320 .....

* 2.4" LCD QVGA (240 x 320 pixels) TFT color display with up to 16.7 million colors
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δοκιμασε το μπορει να βγει κανονικα...

Δοκίμασε τον total video converter. Προσφέρει μετατροπή σε mpeg4 - QVGA.

Γεια σας!

Με ενδιαφέρει πολύ το N82 αλλά επειδή δεν έχει περάσει ένας χρόνος που πήρα το προηγούμενο κινητό μου δεν δικαιούμαι επιδότηση σκέφτηκα να το παραγγείλω από ebay που το βρίσκω γύρω στα 100 ευρώ φθηνότερα από Αγγλία.

Εδώ όμως είναι που χρειάζομαι την βοήθεια σας.

Έκανα ένα ψάξιμο και είδα ότι είναι απλό να περάσεις Ελληνικά απλά αλλάζοντας το product code της συσκευής. Σωστά;

Μήπως όμως θα έχω κανένα πρόβλημα με τον φορτιστή και τις πρίζες. Θα πρέπει να αγοράσω καινούριο φορτιστή άμα υπάρξει πρόβλημα;

Υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που να μην έχω υπολογίσει;

Γεια σας!

Με ενδιαφέρει πολύ το N82 αλλά επειδή δεν έχει περάσει ένας χρόνος που πήρα το προηγούμενο κινητό μου δεν δικαιούμαι επιδότηση σκέφτηκα να το παραγγείλω από ebay που το βρίσκω γύρω στα 100 ευρώ φθηνότερα από Αγγλία.

Εδώ όμως είναι που χρειάζομαι την βοήθεια σας.

Έκανα ένα ψάξιμο και είδα ότι είναι απλό να περάσεις Ελληνικά απλά αλλάζοντας το product code της συσκευής. Σωστά;

Μήπως όμως θα έχω κανένα πρόβλημα με τον φορτιστή και τις πρίζες. Θα πρέπει να αγοράσω καινούριο φορτιστή άμα υπάρξει πρόβλημα;

Υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που να μην έχω υπολογίσει;

Ίσως με το φορτιστή να έχεις ένα ψιλοπρόβλημα, καθώς δε νομίζω να ταιριάζει στις δικές μας πρίζες. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά στην τελική αγοράζεις έναν καινούργιο Nokia AC-5E (αυτός που υπάρχει στο πακέτο των Ν82 που εισάγονται στην Ελλάδα) και ξενοιάζεις. Όσο για το τηλέφωνο, θα αλλάξεις το product code κατά τα γνωστά και θα περάσεις την ελληνική αναβάθμιση.

1. Μπορεις να περασεις ελληνικα αλαζοντας το product code οπως ειπες.

2. Εαν το τηλ. που θα παραγγειλεις ειναι απο την αμερικη τοτε θα εχεις προβλημα με τον φορτιστη. Απο εκει που θα το παρεις ως συνηθως γραφουν και τι φορτιστη θα εχεις.

3. Περισσοτερο να φοβασαι το προβλημα της εξαπατησης για αυτο δες να μην εχει πολλα αρνητικα σχολια απο αυτον που θα το παρεις.

Αλήθεια μήπως γνωρίζεται πόσο κοστίζει ο φορτιστής του; Πρέπει να δω μήπως υπάρχει αντάπτορας..

Εννοείται θα είμαι πολύ προσεκτικός με τους seller και θα πληρώσω μόνο μέσω paypal το οποίο με έχει σώσει 3 φορές.

Η αγορά θα γίνει μέσω Αγγλίας για να μην μπαίνουν στη μέση τελωνεία.

Κάτι τελευταίο..Αν το κινητό είναι κλειδωμένο μόνο για συγκεκριμένη εταιρία μπορεί να ξεκλειδωθεί εύκολα;

@DiM3NSiON δεν γνωριζω κατι περισσοτερο.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2393657#post2393657

Αλήθεια μήπως γνωρίζεται πόσο κοστίζει ο φορτιστής του; Πρέπει να δω μήπως υπάρχει αντάπτορας..

Εννοείται θα είμαι πολύ προσεκτικός με τους seller και θα πληρώσω μόνο μέσω paypal το οποίο με έχει σώσει 3 φορές.

Η αγορά θα γίνει μέσω Αγγλίας για να μην μπαίνουν στη μέση τελωνεία.

Κάτι τελευταίο..Αν το κινητό είναι κλειδωμένο μόνο για συγκεκριμένη εταιρία μπορεί να ξεκλειδωθεί εύκολα;

Εγώ που χρειάστηκε να τον ξαναγοράσω μού κόστισε κοντά στα 17€.