mixalis2 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 για την χρηση gps εκτος απο το ενσωματομενο gps αν ενεργοποιησω παραλληλα και το τριγωνισμο θεσης μεσω κεραιας η 4 επιλογη που εχει δλδ κατι με δικτυο που το αναφερει ειπαρχει καποια χρεωση?η μονο το Α-gps χρεωνει με Gprs δεδομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Μόνο το A-GPS (υποβοηθούμενο GPS) χρεώνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Καλησπέρα. Εγκατέστησα το DataQuota ώστε να ελέγχω τον όγκο δεδομένων της gprs σύνδεσης μου. Επειδή όμως θα ήθελα να μηδενίζω τα δεδομένα κάθε μήνα και το ίδιο το πρόγραμμα δεν το κάνει αυτό, μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται απευθείας από το τηλέφωνο; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Καλησπέρα. Εγκατέστησα το DataQuota ώστε να ελέγχω τον όγκο δεδομένων της gprs σύνδεσης μου. Επειδή όμως θα ήθελα να μηδενίζω τα δεδομένα κάθε μήνα και το ίδιο το πρόγραμμα δεν το κάνει αυτό, μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται απευθείας από το τηλέφωνο; Καλημέρα. Πήγαινε στο Μητρώο > Επιλογές > Μηδενισμός χρονομέτρων. Θα σου ζητήσει και κωδικό κλειδώματος, οποίος είναι ο 12345 (αν δεν το έχεις αλλάξει). Αυτό θα μηδενίσει και τους χρόνους κλήσεων. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koser Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Παιδιά γεια σας, μπορεί να μου πει κανείς πόσο στοιχίζει η οθόνη lcd του nokia N82 γιατί έκανα μακακία και την ράγισα και αν γνωρίζεται κανα καλό service nokia στην θεσσαλονίκη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) Παιδιά γεια σας, μπορεί να μου πει κανείς πόσο στοιχίζει η οθόνη lcd του nokia N82 γιατί έκανα μακακία και την ράγισα και αν γνωρίζεται κανα καλό service nokia στην θεσσαλονίκη.... την οθονη ραγησες? η το εξωτερηκο πλαστηκο. Edited May 4, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koser Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) Δυστυχώς την οθόνη ράγισα....:cry: και αν μπορεί κάποιος να μου πει πόσο περίπου στοιχίζει(στην nokia που έκανα ένα τηλέφωνο μου είπαν 65 ευρώ, ισχύει) και εάν γνωρίζετε κανένα αξιόπιστο service nokia στην θεσσαλονίκη....; Edited May 4, 2010 by koser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Φυσικά και ισχύει. Για το που να πας, ρίξε μια ματιά εδώ: Εντυπώσεις από το επίσημο ελληνικό service της Nokia -------------------------------------------------------------------------------------------------- Τα δύο τελευταία μηνύματα που αφορούσαν τα καλύμματα μεταφέρθηκαν στο θέμα των αξεσουάρ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος που σώζονται τα "αγαπημένα" του opera mini; Επειδή με τον καιρό έχουν μαζευτεί μπόλικες ιστοσελίδες, θα βόλευε πολύ να ξέρουμε σε ποιο αρχειάκι αποθηκεύονται ώστε με αντιγραφή/επικόλληση να τις έχουμε πάντα διαθέσιμες. Ακόμα και μετά από φορματ ή εγκατάσταση νέας έκδοσης opera. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος που σώζονται τα "αγαπημένα" του opera mini; Επειδή με τον καιρό έχουν μαζευτεί μπόλικες ιστοσελίδες, θα βόλευε πολύ να ξέρουμε σε ποιο αρχειάκι αποθηκεύονται ώστε με αντιγραφή/επικόλληση να τις έχουμε πάντα διαθέσιμες. Ακόμα και μετά από φορματ ή εγκατάσταση νέας έκδοσης opera. γιατι δεν κανεις απλα συχρονισμο ? Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Γεια χαρα σε ολους και ολες. Μια (ισως) απλη ερωτηση... Εχω φτιαξει φακελους μεσα στα μηνυματα στους οποιους εχω ομαδοποιησει διαφορα απο αυτα... Πως μπορω να βρω αυτους τους φακελους και να κρατησω backup αυτα τα μηνυματα, τωρα που αλλαζω κινητο? Οχι να τα περασω στο καινουργιο, απλα να τα εχω εστω και σε ενα .txt αρχειο, να μην τα χασω εντελως... Δοκιμασα με το PC Suite, αλλα δεν τα βλεπει, βλεπει μονο inbox, sent & drafts. Που αποθηκευονται ολα αυτα? Στην καρτα μνημης δεν βρηκα κατι... Καμμια ιδεα?????? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Καταρχάς μπορείς να τα κρατήσεις μέσω δημιουργίας back up με το PC Suite όπως τα έχεις τακτοποιήσει. Απλά η συσκευή στη οποία θα τα επαναφέρεις θα πρέπει να είναι και αυτή S60. Τώρα, για να τα κρατήσεις σε txt θα χρειαστείς μια εφαρμογή που κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά και πάλι δεν νομίζω να μπορέσεις να κρατήσεις την αρχειοθέτηση που έχεις τώρα. Τέτοιες εφαρμογές είναι οι SMS Export V2, Best MessageStorer, SMS Diary κλπ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wooferakosss Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) Καλημερα παιδια θα ηθελα να σας χαιρετησω κατ'αρχην γιατι ειμαι νεο μελος εδω και θα ηθελα να σας ρωτησω για ενα προβλημα που υπαρχει με το κινητο μου . Εχω ενα nokia Ν82 , βαζω το καλωδιο USB για να μεταφερω μερικα τραγουδακια απο τον υπολογιστη και ολα οκ ... αλλα δεν μπορω να βρω τον φακελο που ειναι για τα θεματα μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ?? Edit Παιδια τα αρχεια των θεματων που εχω κατεβασει ενω σε εναν φιλο μου τα ιδια αρχεια γινονται εγκατασταση στο δικο μου το κινητο οταν παταω ανοιγμα γραφει κατεστραμενο αρχειο γιατι ;;;;;; *ΚΙΝΗΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν82* Edited May 11, 2010 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Ίσως δεν πέρασαν σωστά στην δική σου συσκευή. Σβήσε τα από το κινητό σου, πέρασε τα ξανά ή ακόμα καλύτερα στείλε με bluetooth ένα από τα θέματα που λειτουργεί στο κινητό του φίλου σου και κάνε το εγκατάσταση στο δικό σου Ν82. Καλώς ήρθες :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wooferakosss Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 φιλε μου δεν γινετε να στειλουμε τα θεματα που ειναι εγκατεστημενα ... δεν εχουν αποστολη .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Είπα να στείλετε τα αρχεία sis των θεμάτων ή έστω να τα περάσεις με το usb σε κάποιο φάκελο της κάρτας μνήμης και μετά να τα κάνεις εγκατάσταση στο δικό σου κινητό. Ρίξε μια ματιά και στον οδηγό S60 3rd Edition Platform FAQ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wooferakosss Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 παλι το ιδιο μου βγαζει .. κατεστραμμενο αρχειο ... το ιδιο αρχειο το στειλαμε κ σε 3ο παιδι και σε εκεινον γινεται εγκατασταση μονο σε εμενα μου το βγαζει αυτο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Μήπως οι συσκευές δεν έχουν την ίδια έκδοση λογισμικού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Nαι, για κανε κανενα firmware update μπας και στρωσει. (δεν παιζει να ειναι το κινεζικο το Ν82 σου ετσι?) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος που σώζονται τα "αγαπημένα" του opera mini; Επειδή με τον καιρό έχουν μαζευτεί μπόλικες ιστοσελίδες, θα βόλευε πολύ να ξέρουμε σε ποιο αρχειάκι αποθηκεύονται ώστε με αντιγραφή/επικόλληση να τις έχουμε πάντα διαθέσιμες. Ακόμα και μετά από φορματ ή εγκατάσταση νέας έκδοσης opera. γιατι δεν κανεις απλα συχρονισμο ? Πως γίνεται ρε παιδιά να συγχρονίσω τους σελιδοδείκτες του opera mini με του firefox;; Το ψάχνω πόση ώρα με το pc suite αλλά δεν βλέπω προκοπή! :wacko: Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Πως γίνεται ρε παιδιά να συγχρονίσω τους σελιδοδείκτες του opera mini με του firefox;; Το ψάχνω πόση ώρα με το pc suite αλλά δεν βλέπω προκοπή! :wacko: λοιπον πας στο opera mini που εχεις στο κινητο σου και κανεις συχρονισμο . ( αν δεν εχεις κανεις λογαριασμο στην opera ) μετα αν δεν εχεις ηδη κατεβασει τον opera για το pc σου το κατεβαεις και βαζεις και εκει τον κωδικο και ονομα χρηστη και κανεις και εκει συχρονισμο. η διαδικασια αυτη γινεται μονο για μια φορα μετα αυτοματα... ---- ε αν μετα το θες για firefox πας και κανεις "copy - past" απο τον opera στο firefox ( στο pc σου ) αν τωρα θες τους σελιδοδικτες του firefox στον opera κανε το αντιθετο "copy - past και συχρονισμο... δεν εχω υποψην καποιο προσθετο που να το κανει ολο αυτο για firefox αυτοματα... Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Α μάλιστα. Θα πρέπει να κατεβάσω και τον opera για το pc. Δοκίμαζα να το κάνω απευθείας από firefox. Ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Παιδιά τι λέει η τελευταία έκδοση???Εχω την v.35.0.002 να το αναβαθμίσω ή δεν έχει κάτι καινούριο η τελευταία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 (edited) Παιδιά τι λέει η τελευταία έκδοση???Εχω την v.35.0.002 να το αναβαθμίσω ή δεν έχει κάτι καινούριο η τελευταία??? Γιατι?? Βγηκε καινουργια?? Ποτε, που πως???:blink: αυτη που εχεις ειναι η τελευταια. δεν θα βγει αλλη Edited June 1, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Στο site της Nokia μου βγάζει ότι η πιο νέα έκδοση είναι η 31.0.016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts