haikostas Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Πως μπορω να δω ποσα μυνηματα εχω στειλει συνολικα??? Παράθεση My devices through the years: Ericsson T29s, Nokia 3510i, Sony Ericsson T610, Nokia 3220, Motorola RAZR V3, Sony Ericsson K750, Sony Ericsson P990, Nokia N82, Nokia X6, iPhone 4, Nokia lumia 630, Jiayu S3 Advanced(RIP),Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Δεν μπορείς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ορίσεις απο τις ρυθμίσεις μηνυμάτων να αποθηκεύονται τα σταλθέντα μηνύματα (ορίζεις τον αριθμό εσύ) και με μια ματια να βλέπεις πόσα έχεις στείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haikostas Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 σοβαρα???πω ρε πατατα......οκ φιλε δν πειραζει ευχαριστω.... Παράθεση My devices through the years: Ericsson T29s, Nokia 3510i, Sony Ericsson T610, Nokia 3220, Motorola RAZR V3, Sony Ericsson K750, Sony Ericsson P990, Nokia N82, Nokia X6, iPhone 4, Nokia lumia 630, Jiayu S3 Advanced(RIP),Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Παιδια μηπως γνωριζει καποιος τωρα που πηρα το ν82 πως θα περασω απο το p1 τις επαφές μου?Μια μια που προσπαθησα με bluetooth γινεται αλλα όλες μαζι όχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Παιδια μηπως γνωριζει καποιος τωρα που πηρα το ν82 πως θα περασω απο το p1 τις επαφές μου?Μια μια που προσπαθησα με bluetooth γινεται αλλα όλες μαζι όχι.. Ένας τρόπος κ μοναδικός αν δεν κάνω λάθος είναι να τις περάσεις μέσω microsoft outlook. Συγχρονίζεις πρώτα το P1 και μετά το Ν82. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Παιδια μηπως γνωριζει καποιος τωρα που πηρα το ν82 πως θα περασω απο το p1 τις επαφές μου?Μια μια που προσπαθησα με bluetooth γινεται αλλα όλες μαζι όχι.. Θα κανεις συγχρονισμο με outlook μεσω του ericsson suite και στην συνεχεια θα συγχρονισεις το Ν82 με το outlook μεσω του nokia pc suite Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathinaikara Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 ξέρει κανείς ποιο είναι το Pencil key? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 ξέρει κανείς ποιο είναι το Pencil key? Δεν υπάρχει pencil key στο Ν82. Τις λειτουργίες του εν λόγω πλήκτρου επιτελούν πλέον τα πλήκτρα * και #. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathinaikara Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 μπορώ να βρω οδηγίες για το τι κάνει επακριβώς το καθένα; στο manual δεν είδα κάτι σχετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 μπορώ να βρω οδηγίες για το τι κάνει επακριβώς το καθένα; στο manual δεν είδα κάτι σχετικό Οι βασικές λειτουργίες των πλήκτρων αυτών είναι: - Με το πλήκτρο * μπορείς να ενεργοποιήσεις ένα μενού που προσφέρει επιλογές για χρήση λεξικού Τ9, επιλογής γλώσσας γραφής και να ενεργοποιήσεις την λειτουργία αποκοπής/αντιγραφής/επικόλλησης. - Με το πλήκτρο # κάνεις αντιγραφή/επικόλληση αρχείων/κειμένου και επιλέγεις ανάμεσα σε πεζά/κεφαλαία/αριθμούς κατά την πληκτρολόγηση κειμένου. Διάφορες third-party εφαρμογές χρησιμοποιούν τα εν λόγω πλήκτρα με διάφορους άλλους τρόπους, όπως scrolling, zoom in/out και πολλά άλλα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 το ν82 δε θα υπαρχει στο εμποριο πια? μου το παν απ το πλαισιο Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&product=1102133 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=45310&selectedCategoryId=93 http://www.targetsales.gr/mobiles_details.aspx?PiD=880 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 το ν82 δε θα υπαρχει στο εμποριο πια? μου το παν απ το πλαισιο Μπορει να εννοουσαν σταματησε η παραγωγη του και μονο οτι υπαρχει σε στοκ εχουν....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 μου το παν στο πλαισιο πατρασ. το ζητησα και ειπαν οτι δε το χουν οτι δε βγαινει γιατι δεν κατασκευαζεται πλεον και εμεινε ο,τι υπαρχει στα καταστηματα. δεν ισχυει? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ίσως να ισχύει... Να σου πω την γνώμη μου, δεν θα μου φαινόταν παράξενο το γεγονός. Το κινητό είναι ήδη 1,5 χρόνο στην αγορά. ΥΓ: Σε stock πάντως υπάρχουν μεγάλες ποσότητες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Εγω αυριο θα το παρω απο το πλαισιο, ποιο ειναι το τελευταιο firmaware? Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Αν δεν θελεις το μαυρο και θες τα αλλα δυο που κυκλοφορουν περνα απο τα κεντρικα της Αλφα Κοπυ να παρεις.Διπλα στο Βιαμυλ. Υπαρχουν τα παντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Version: 31.0.016 Απο το S60 3rd Edition Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253382#post2253382 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Version: 31.0.016 Απο το S60 3rd Edition Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253382#post2253382 Thanks! Κατι ακομη, το Ν82 ειναι S60 3rd Edition, Feature Pack 2 (Symbian OS 9.3) ή FP1? Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 FP1....... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 mipos xerei kaneis ean einai stin eggysei ta iheia toy N82? to eho 1/5 hrono to kinito kai simera nomizo pos ena apo ta 2 iheia den doulevei katholou!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 mipos xerei kaneis ean einai stin eggysei ta iheia toy N82? to eho 1/5 hrono to kinito kai simera nomizo pos ena apo ta 2 iheia den doulevei katholou!! 1/5? εννοεις 1,5 χρονο? το νοκια απ οσο ξερω εχουν καταρχην 1 χρονο εγγυηση!! απο κει και περα εξαρταται. αν σου πουν οτι εφταιγες εσυ η οχι! μπορει να σου βρουν υγρασια η οτι αλλο μπορεις να φανταστεις!! και αν γινεται οχι greekglish! τα ελληνικα ειναι ποιο ωραια! ακομα και χωρις τονος οπως εμενα χαχα :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 1/5? εννοεις 1,5 χρονο? το νοκια απ οσο ξερω εχουν καταρχην 1 χρονο εγγυηση!! απο κει και περα εξαρταται. αν σου πουν οτι εφταιγες εσυ η οχι! μπορει να σου βρουν υγρασια η οτι αλλο μπορεις να φανταστεις!! και αν γινεται οχι greekglish! τα ελληνικα ειναι ποιο ωραια! ακομα και χωρις τονος οπως εμενα χαχα :lol::lol::lol: pote den egrafa ELLINIKA,sorry kai thanks gia tin apantisi... Nomiza 2 hronia einai i eggysei?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 pote den egrafa ELLINIKA,sorry kai thanks gia tin apantisi... Nomiza 2 hronia einai i eggysei?? Σωστος John ,24 μηνες Τωρα αν ειναι στην εγγυηση ,εξαρταται,πως προκληθηκε η βλαβη. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Άλλαξα οθόνη γιατί είχαν καεί πάρα πολλά πιξελ. Δεν του είχα κάνει τίποτα. ξαφνικά μια μέρα τα είδα καμένα. Και μάλιστα αυξάνονταν όσο τα άφηνα. Στην αρχή μου έλεγαν στο νοκια σοπ πως το είχα χτυπήσει και πως δεν μπορούν να το καλύψουν. Τελικά μου είπε θα το στείλει στα κεντρικά αλλά δεν νομίζει να το καλύψουν ούτε εκεί. Το στέλνει επειδή επέμεινα. Μετά απο 10 μέρες με πήραν τηλέφωνο πως το έφτιαξαν! Βέβαια στην καινούργια οθόνη ανακάλυψα 3 πιξελ καμένα, είναι μεμονωμένα όμως και φαίνονται μόνο στο μαύρο χρώμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts