Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξαφνικα μου το εκανε..μολις ξυπνησα τις ειδα..ειναι δυο γραμμες μαυρες και μικρη αποσταση μεταξυ τους και αναμμεσα τους εχει κι αλλες κουκιδες πιξελ..τις πιεζω με το χερι μου στην οθονη και ορισμενα ξανα επανερχοντε..καποια αλλα πιξελ εχουν καπως ξεθοριασμενο χρωμα..

υπαρχει κανα προγραμμα που να βοηθαει

πως ακριβως πιεζεις την οθονη;;

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έτσι τα είχα όταν το έκανα. Αλλά και πάλι δεν κάνει Install. Δεν ξέρω τι μπορεί να φτέει.

Mπορει πριν την εγκατασταση να χρειαζεται να κανεις sign την εφαρμογη. Εαν θελεις πες μας στο επισημο θεμα των εφαρμογων ποια εφαρμογη δημιουργει το προβλημα και θα το βρουμε..

Edit:

Mολης ειδα οτι δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση την εφαρμογη CorePlayer 1.3.0 αυτο συμβαινει γιατι δεν την εχεις κανει sign. Στο παρακατω θεμα εχουμε ετοιμασει ενα οδηγο για το πως μπορεις να κανεις sign μια εφαρμογη:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

τελικα παιδια εφτιαξε απο μονο του..ευτυχος δεν ειχε καμμενο πιξελ

NIKOSKAT εβαζα και κουνουσα το δακτυλο πανω στο σημειο αλλα ευτυχος δεν ειχε καμμενο πιξελ

Xθες πηγα την συσκευη μου για επισκευη! Eιταν χαλασμενο το εξωτερικο ηχειο και δεν ακουγοταν καλα οταν με επαιρναν τηλ. Μου ειπαν πως θα πρεπει να παει στα κεντρικα και μαλλον θα μου το κανουν αναβαθμιση :( ειπα στον υπαλληλο του μαγαζιου να γραψει με μεγαλα κεφαλαια να μην γινει αναβαθμιση. Ελπιζω να μην το κανουν :)

Eπιτελους σημερα μου ειρθε.. Ευτυχως δεν το εκαναν αναβαθμιση :happy:

Το μονο περιεργο ειναι οτι προεξειχε ενα μικρο αυτοκολλητο απο τον φακο του φλας το εκοψα και ησυχασα :)

Μηπως καλυπτουν φλας, κλπ ευαισθητα τμηματα για να αποφευχθουν τυχον γρατσουνιες.?

Σχετικα με το προβλημα, ειναι οκ? Παιζουν καλα τα ηχειακια τωρα?

(edit: μπραβο ρε mirrorofsorrow (↓) ξεχασα να ρωτησω και τί έκαναν στο κινητό τελικά.?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eπιτελους σημερα μου ειρθε.. Ευτυχως δεν το εκαναν αναβαθμιση :happy:

Το μονο περιεργο ειναι οτι προεξειχε ενα μικρο αυτοκολλητο απο τον φακο του φλας το εκοψα και ησυχασα :)

Τελικά Γιάννη, τί έκαναν, σου άλλαξαν ηχείο; Σχετικά γρήγορα στο γύρισαν. Αθήνα στο έστειλαν ή έκαναν την αλλαγή εκεί;

παιδιά μεσα στις εφαρμογες μου εχει block_breaker,snake αλλα δεν μου τα βγαζει πουθενα εξω.... στα games εχει ενα n_gage μονο...

Εχω την εξης απορια:

Θα ηθελα να αυξησω λιγο την αναμονη του τηλεφωνου μου(Μπαταρια ΒΡ-6ΜΤ 1050Μαh).

Θα γινοταν να βαλω μπαταρια απο Ν95 8GB(ΒL-6F 1200Mah) η οποια ειναι λιγο μεγαλυτερη σε χωρητικοτητα(δεν ξερω καν αν ταιριαζει!)χωρις να προκαλεσω προβλημα στη συσκευη?

Ξερει κανεις κατι επι του θεματος?

Υ.Γ.

Η αν υπαρχει καποια μπαταρια μεγαλυτερης χωρητικοτητας που να ειναι συμβατη εστω?

Εχω την εξης απορια:

Θα ηθελα να αυξησω λιγο την αναμονη του τηλεφωνου μου(Μπαταρια ΒΡ-6ΜΤ 1050Μαh).

Θα γινοταν να βαλω μπαταρια απο Ν95 8GB(ΒL-6F 1200Mah) η οποια ειναι λιγο μεγαλυτερη σε χωρητικοτητα(δεν ξερω καν αν ταιριαζει!)χωρις να προκαλεσω προβλημα στη συσκευη?

Ξερει κανεις κατι επι του θεματος?

Υ.Γ.

Η αν υπαρχει καποια μπαταρια μεγαλυτερης χωρητικοτητας που να ειναι συμβατη εστω?

Όχι, η συγκεκριμένη μπαταρία (του Ν95 8GB) δεν ταιριάζει στο Ν82.

Θα μπορούσες να πάρεις μία κινέζικη. Αλλά αυτό δε θα σου το συνιστούσα, καθώς αυτό εμπεριέχει κινδύνους για την ασφάλεια του τηλεφώνου σου, άσε που δεν αυξάνεται πρακτικά τόσο πολύ η αυτονομία του τηλεφώνου.

Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι να πάρω και μία δεύτερη μπαταρία. Είναι ο μόνος τρόπος να έχεις έξτρα ενέργεια, όταν χρησιμοποιείς πολύ το κινητό και δεν μπορείς να φορτίσεις.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Όχι, η συγκεκριμένη μπαταρία (του Ν95 8GB) δεν ταιριάζει στο Ν82.

Θα μπορούσες να πάρεις μία κινέζικη. Αλλά αυτό δε θα σου το συνιστούσα, καθώς αυτό εμπεριέχει κινδύνους για την ασφάλεια του τηλεφώνου σου, άσε που δεν αυξάνεται πρακτικά τόσο πολύ η αυτονομία του τηλεφώνου.

Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι να πάρω και μία δεύτερη μπαταρία. Είναι ο μόνος τρόπος να έχεις έξτρα ενέργεια, όταν χρησιμοποιείς πολύ το κινητό και δεν μπορείς να φορτίσεις.

Μαλλον σ'αυτη τη λυση θα καταφυγω και εγω τελικα μιας και δεν εχω βρει κατι καλυτερο.

Ευχαριστω παντως!

Και μιας και πλησιαζουμε και στην αλλαγη του χρονου :rolleyes:ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!:rolleyes:

:mad:Χθές γύρισε το κινητό από μια χώρα του εξωτερικού που μου το στείλανε για φτιάξιμο στα κεντρικά της ΝΟΚΙΑ και δεν πέρασε ούτε μια μέρα και ξανακάνει τα ίδια. Αν δεν καταφέρανε ούτε στα κεντρικά να το φτιάξουνε τότε που μπορούνε?

Τι να κάνω τώρα? Να ζυτήσω αλλαγή συσκευής?:worry:

Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ.

αν δεν διορθωνεται τοτε να απιτησεις αλλαγη συσκευης με ολοκαινουρια! τι προβλημα σου εβγαλε το κινητο?

Κολλάει,πατάω ραδιόφονο μπαίνει στο ημερολόγιο και γενικός πατάει ότι θέλει μόνο του.
Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ.

Χαιρεται, θα ηθελα να ρωτησω επειδη εχθες πηρα ενα Νοκια Ν82, μου βγαζει οταν παω να ανοιξω το bluetooth ¨Αδυναμια εκτελεσης Λειτουργιας Βluethooth.

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να διορθωθει η να το παω για σερβις?

Χαιρεται, θα ηθελα να ρωτησω επειδη εχθες πηρα ενα Νοκια Ν82, μου βγαζει οταν παω να ανοιξω το bluetooth ¨Αδυναμια εκτελεσης Λειτουργιας Βluethooth.

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να διορθωθει η να το παω για σερβις?

Καλη Χρονια :)

Δοκιμασε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ή και φορματ

διαβαζοντας αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385

Επιπλεον δοκιμασε να περασεις παλι το λογισμικο μεσω του

nokia updater

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ευχαριστω πολυ.Hard format δοκιμασα πριν ποσταρω αλλα τιποτα.

Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι προβλημα λογισμικου αλλα θα δειξει.

Ευχαριστω για την απαντηση και καλη χρονια! :)

παιδια η αυτοματη περιστροφή σας δουλευει καλά?εμενα ειναι πολυ ευαισθητη

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Εννοείς ότι γυρίζει πριν ακόμα το γυρίσεις τελείως ??? Αν είναι έτσι τότε δέχομαι να το ανταλλάξουμε ! :lol: :lol: :p :p
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Εννοείς ότι γυρίζει πριν ακόμα το γυρίσεις τελείως ??? Αν είναι έτσι τότε δέχομαι να το ανταλλάξουμε ! :lol: :lol: :p :p

Γιατι εσενα σου γυριζει μονο οταν γυρισεις τελειως το κινητο? Αν ειναι ετσι, τοτε κι εγω δεχομαι να ανταλλαξουμε τα δικα μας! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

:lol: :p :p. Εμένα αργεί σχετικά να γυρίσει.

Υ.Γ. Καιρό να σε δω Γιάννη. Που χαθηκες ??? Μπες msn να μιλήσουμε

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Μηπως καλυπτουν φλας, κλπ ευαισθητα τμηματα για να αποφευχθουν τυχον γρατσουνιες.?

Σχετικα με το προβλημα, ειναι οκ? Παιζουν καλα τα ηχειακια τωρα?

Τελικά Γιάννη, τί έκαναν, σου άλλαξαν ηχείο; Σχετικά γρήγορα στο γύρισαν. Αθήνα στο έστειλαν ή έκαναν την αλλαγή εκεί;

Γρηγορα την γυρισαν περιμενα λογο των εορτων να καθυστερησουν παρα πολυ. Το εστειλαν Αθηνα. Στις παρατηρησεις δεν γραφει τι αλλαγες εκαναν αλλα πιστευω πως αλλαξαν τα ηχεια.

Το κομματι πλαστικο ζελατινα βγαινει μεσα απο την συσκευη το εκοψα με ενα μαχαιρι και δεν φαινεται καθολου.

Νομιζω οτι τα ηχεια ειναι περισσοτερο δυνατα αλλα πρεπει να βρω ενα Ν82 για να τα συγκρινω. Ειχα το προβλημα με τα ηχεια για αρκετους μηνες και μπορει να μπερδευομαι (που μαλλον αυτο γινετε). :)

παιδια η αυτοματη περιστροφή σας δουλευει καλά?εμενα ειναι πολυ ευαισθητη

Μπορεις να κανεις εγκατασταση το rotateMe οπου μπορεις να επιλεξεις ποσο ευαισθητη θα ειναι η περιστροφη.

Υ.Γ. Καιρό να σε δω Γιάννη. Που χαθηκες ??? Μπες msn να μιλήσουμε

Yπαρχουν και τα pm δεν χρειαζεται να διαβαζει ο καθε ενας εαν μπαινει η δεν μπαινει ο Γιαννης στο msn ;)

Χρονια πολλα και καλη χρονια. Ευχομαι να πραγματα το 2009 να ειναι καλυτερα για ολους μας :)

η οθόνη γυρίζει με το παραμικρό.

δηλαδη γράφω μυνημα και γυριζει.

ουτε υποψια να το γυρισω δηλαδη.

το rotate me το ειχα βαλει αλλα ειχε τζαφαρει.

δηλαδη εμπαινα στο μενου και γυρναγε η οθόνη στο άσχετο.

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Γρηγορα την γυρισαν περιμενα λογο των εορτων να καθυστερησουν παρα πολυ. Το εστειλαν Αθηνα. Στις παρατηρησεις δεν γραφει τι αλλαγες εκαναν αλλα πιστευω πως αλλαξαν τα ηχεια.

Τελικά σου το αναβάθμισαν Γιάννη?

Επί τη ευκαιρία, καλή χρονιά και χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τελικά σου το αναβάθμισαν Γιάννη?

Αν θυμάμαι καλά , πιο πριν είπε πως όχι