morfeas-dsl- Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 και σε εμενα. πιο συχνα μου συμβαινει οταν καλω καποιον, δε το σηκωνει και πατησω κοκκινο να ακυρωσω την κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Εβγαλα την καρτα μνημης και την μπαταρια (τα οποια ειναι τα μονο που δουλευουνε) και το εδωσα στον ανηψιο μου (11 μηνων μωρο) να παιζει. Βγάλε οπωσδήποτε το μεταλλικό έλασμα που κρατάει την κάρτα SIM στη θέση της, μην έχεις κάνα ντράβαλo με τον μπόμπιρα, φιλικά πάντα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Το Nokia N82 black ειναι N82 (S60 3rd Edition_Feature Pack 2_Symbian OS 9.3) ή (S60 3rd Edition_Feature Pack 1_Symbian OS 9.2) Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Το Nokia N82 black ειναι N82 (S60 3rd Edition_Feature Pack 2_Symbian OS 9.3) ή (S60 3rd Edition_Feature Pack 1_Symbian OS 9.2) Αν διάβαζες το πρώτο ποστ του θέματος με τα χαρακτηριστικά θα έβλεπες: User Interface: S60 3rd edition, Feature Pack 1 ;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 το δεύτερο... απλά ένα Ν82 με μαύρη πρόσοψη ...τίποτα παραπάνω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Και σε μενα κολαει πολυ οταν ακυρωσω την κληση με το κοκκινη . Εχει βγει καμια καινουργια αναβαθμιση? Εχω την V30.0.019 Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 οχι ....... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 σε οσους το κάνει εχουν την τελευταια version? εγω ναι Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 κι εγώ την τελευταία έχω...και είναι ιδιαιτέρως σπαστικό ειδικά όταν δεν απαντάει και ο άλλος...:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 στο καινούργιο firmware θα πρέπει να το φτιάξει αυτο η NOKIA!!! να φροντίσει ΟΛΟΙ να απαντάνε!!!! :lol::lol::lol: Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Κι εμένα μου το κάνει αυτό με το κόκκινο ακουστικό. Έχω την προηγούμενη έκδοση (20.0.062). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 παιδια πολλα κολληματα τρωει η εφαρμογη nokia maps...της προαλλες ηθελα να ορισω 2 σημεια για πλοηγηση και κολλησε στον υπολογισμο διαδρομης...και τι κολλημα ε...μονο αν βγαλεις τη μπαταρια ξεκολλαει... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Έκανες update στην νεότερη έκδοση 2.0.4503; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Κι εμένα μου το κάνει αυτό με το κόκκινο ακουστικό. Έχω την προηγούμενη έκδοση (20.0.062). βασικα παντα το εκανε........!!!!! ασχετο ρε παιδια.......... τις προαλες πηγα μια μινι εκδρομη με την παρεα μου..... ειχαμε καμερες κτλ μαζι μας........ ολα ωραια....ολα καλα...... οι photos του 82 ειναι το κατι αλλο.... παθανε Σ Ο Κ ο λ ο ι με το αποτέλεσμα.... (εκει που λες δεν εχεις καμερα....να το 82......) πραγματικα στο θεμα καμερας με το 82 η νοκια εχει φτασει "πικ"...της.... δυσκολα θα βρεθει αντικαταστάτης ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Υπαρχει δυνατοτητα να ηχογραφησουμε τηλεφωνικη συνομιλια με το N82 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Μόνο με εφαρμογή τρίτου. Δες εδώ. Για περισσότερα ρώτα στο θέμα των εφαρμογών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 να ρωτήσω κάτι.οταν παω να κλείσω καποιον που δεν μου απανταει με το κοκκινο πληκτρο δεξια τότε καμια φορά γράφει αποσυνδεση και το κινητο κολλάει για κανα 2-3 sec. συμβαίνει σε κανεναν αυτό? Και εμένα το ίδιο μου παθένει... Όταν πάω ακόμη να τερματίσω την κλήση κολλάει... Όχι πάντα αλλά συχνά... παιδια πολλα κολληματα τρωει η εφαρμογη nokia maps...της προαλλες ηθελα να ορισω 2 σημεια για πλοηγηση και κολλησε στον υπολογισμο διαδρομης...και τι κολλημα ε...μονο αν βγαλεις τη μπαταρια ξεκολλαει... Και εμένα... Από τον καιρό που έβαλα την τελευταία δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Και για ξεκολλήσει πρέπει να βγάλω μπαταρία... Λέτε να κάνω restore την 30* ??? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy05 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Παιδες καλημέρα, Οταν κάνω view στο emTube μου βγάζει Unknown/unsuported file format. Τι μπορεί να φταίει? Υποτίθεται ότι όλα τα βινταάκια του emTube είναι συμβατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Το emtube είναι στο σήμα του. Μία δουλεύει, πέντε δεν δουλεύει. Δοκίμασε και το mobitubia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Είχα διαβάσει στο xxxxxxxxxx, ότι λόγω κάποιας αλλαγής του συστήματος του youtube, το emtube δεν δουλεύει πλέον. Όπως είπε και ο mirrorofsorrow, δοκίμασε το mobitubia, όλα καλά εκεί. Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Γεια σας παίδες, από την Πέμπτη είμαι κι εγώ κάτοχος του εργαλείου, μπορεί το 1ο ποστ να έγινε πριν 1 χρόνο, αλλά τώρα ευκέρησα να το πάρω. 447 σελιδούλες βλέπω, ούτε στο σχολείο δε διάβαζα τόσο, πάω να ρίξω μια ματιά (πολλές μάλλον). :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy05 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Είχα διαβάσει στο xxxxxxxxxx, ότι λόγω κάποιας αλλαγής του συστήματος του youtube, το emtube δεν δουλεύει πλέον. Όπως είπε και ο mirrorofsorrow, δοκίμασε το mobitubia, όλα καλά εκεί. Το emtube είναι στο σήμα του. Μία δουλεύει, πέντε δεν δουλεύει. Δοκίμασε και το mobitubia. Μπα:!:το movitubia μόλις πάει να φορτώσει με πετάει έξω.... Αναγκάστηκα να κάνω format κινητό και κάρτα αλλά πάλι τπτ... :( κατι που τα video του youtube να παίζουν απ' ευθείας streaming και οχι να χρειάζεται να τα κατεβάζεισ πρώτα μέσω client υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Μπα:!:το movitubia μόλις πάει να φορτώσει με πετάει έξω.... Αναγκάστηκα να κάνω format κινητό και κάρτα αλλά πάλι τπτ... :( κατι που τα video του youtube να παίζουν απ' ευθείας streaming και οχι να χρειάζεται να τα κατεβάζεισ πρώτα μέσω client υπάρχει? Εεμμ, αν κατάλαβα σωστά αυτό δεν το κάνει εξ αρχής; Θέλω να πω πως εγώ πατάω το λινκ κι αρχίζει να παίζει μέσω real player... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Μπα:!:το movitubia μόλις πάει να φορτώσει με πετάει έξω.... Αναγκάστηκα να κάνω format κινητό και κάρτα αλλά πάλι τπτ... :( κατι που τα video του youtube να παίζουν απ' ευθείας streaming και οχι να χρειάζεται να τα κατεβάζεισ πρώτα μέσω client υπάρχει? Αυτό φίλε μου το έκανε και μένα μια έκδοση του mobitubia που δεν ήταν η κατάλληλη. Ψάξε στα "γνωστά λημέρια" για mobitubia 1.81 build 5, δουλεύει μια χαρά σε N82. Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Εγώ πάλι, πιστεύω, πως θα ήταν καλύτερα να μην εκφέρουμε άποψη για όλους, αλλά να μιλάει ο καθένας προσωπικά. Εκτός και αν έχει ξανα-αναλυθεί το θέμα εδώ μέσα ή έχεις μιλήσει εσύ γι'αυτό το θέμα και με άλλους κατόχους της εκάστοτε συσκευής και έχουν όλοι το ίδιο "σύμπτωμα". Προς το παρών μόνο ένας έχει απαντήσει. Οι άλλοι? Συμβαίνει και στους υπόλοιπους αυτό στις μη απαντημένες κλήσεις τους?? φιλε k_giannis αν διαβαζεσ καλυτερα μεσα σε παρενθεση εβαλα την λεξη πιστευω.και απαντησα διοτι αυτο συμβαινει και σε αλλα κινητα της σειρας Ν... Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts