mirrorofsorrow Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Shazam αλλά νομίζω δεν δουλεύει σωστά για ελληνικά τραγούδια. Δοκίμασέ το. Δεν χάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Υπάρχει εφαρμογή και ονομάζεται Shazam ID. Δεν ξέρω αν δουλεύει σε ελληνικά τραγούδια όμως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Εχω περασει το shazam id στο Ν82 αλλα απο ελληνικα δεν βρισκει τιποτα. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 καλο θα ηταν να κοιταξεις τους αρμους μεταξυ οθονης και τον αλλων πλαστικων μερων του κινητου να μην εχουν ακανονιστα κενα εστω και ενα χιλιοστο... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Πληκτρολόγησε *#92702689# για να δεις πόσες ώρες έχει συνολικά η συσκευή. Απο περιεργεια το πατησα στο δικο μου και βγαζει : "Χρονομετρο συνολικου χρονου 000025:00" .Τι ειναι το "25" ;Ωρες δεν ειναι γιατι και μετα απο επανεκκινηση δειχνει το ιδιο.Εβδομαδες παλι δεν ειναι γιατι το εχω απο τον Γεναρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Αν θυμάμαι καλά είναι οι συνολικές ώρες που έχει μιλήσει το τηλέφωνο. Το έχεις απο Ιανουάριο και σου βγάζει 25 ώρες; Το δικό μου απο Ιούλιο βγάζει 113:55!! Και ο μετρητής αυτός δεν μηδενίζει ακόμα και φορμάτ να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 25 ωρες ειναι συνολικα κλησεις ομιλιας εξερχομενες και εισερχομενες Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Nokia N82 vs Nokia N85 vs Nokia N95 8GB vs Nokia N96 Camera Flash Test in Darkness http://thenokiablog.com/2008/10/25/nokia-n82-vs-nokia-n85-vs-nokia-n95-8gb-vs-nokia-n96-camera-flash-test-in-darkness/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 το παιδι μου ειπε πως ειναι καινουργιο και λεω για να δω αν αληθειει τι θα πρεπει να ελευξω; αποδςιξη δεν εχει να σου δωσει? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Nokia N82 vs Nokia N85 vs Nokia N95 8GB vs Nokia N96 Camera Flash Test in Darkness http://thenokiablog.com/2008/10/25/nokia-n82-vs-nokia-n85-vs-nokia-n95-8gb-vs-nokia-n96-camera-flash-test-in-darkness/ Ενταξει το κινητο ειναι γνωστο οτι δεν παιζεται το Xenon ειναι ολα τα λεφτα.Οταν εψαχνα κινητο ημουν μεταξυ του νεοτερου Ν78 και Ν82.Θυσιασα το νεο λογισμικο και μεγαλυτερη μπαταρια του Ν78 για την καμερα του Ν82 και ειλικρινα δεν το μετανιωσα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Αν θυμάμαι καλά είναι οι συνολικές ώρες που έχει μιλήσει το τηλέφωνο. Το έχεις απο Ιανουάριο και σου βγάζει 25 ώρες; Το δικό μου απο Ιούλιο βγάζει 113:55!! Και ο μετρητής αυτός δεν μηδενίζει ακόμα και φορμάτ να κάνεις. Α μπραβο... αυτο ηθελα να ρωτησω οταν διαβαζα τα posts στην προηγουμενη σελιδα. Αν υπαρχει περιπτωση να μηδενισει με καποιον τροπο. Επισης, δεν παθαινει τιποτα παντως οσο και να εχεις μιλησει, ε..?! :lol: Γιατι κι εγω λιγο το εχω, κανα τριμηνο και γραφει ηδη 105.! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Όχι, τι να πάθει; Εσύ μην πάθεις. :D Κοίτα να φοράς ΒΤ ή handsfree. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Όχι, τι να πάθει; Εσύ μην πάθεις. :D Κοίτα να φοράς ΒΤ ή handsfree. ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Εννοειται.. Βαζω τα handsfree του συνηθως και καμια φορα χρησιμοποιω κι ενα BT ακουστικο που εχω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Αν θυμάμαι καλά είναι οι συνολικές ώρες που έχει μιλήσει το τηλέφωνο. Το έχεις απο Ιανουάριο και σου βγάζει 25 ώρες; Το δικό μου απο Ιούλιο βγάζει 113:55!! Και ο μετρητής αυτός δεν μηδενίζει ακόμα και φορμάτ να κάνεις. H αληθεια ειναι οτι δεν μιλαω πολυ,μαλλον ελαχιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 παιδια γεια σαs. μετα την τελευταια αναβαθμιση εχει μειωθει η αυτονομια τηs μπαταριαs σημαντικα. επισηs πηγα να εγκαταστησω το garmin, αλλα μετα τα δυο πρωτα βηματα και αφου ειδα το εικονιδιο τηs garmin στο μενου, επρεπε νατο ανοιξω αλλα δυστυχωs δεν ανοιγε. τι μπορει να συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 αποδςιξη δεν εχει να σου δωσει? εχι αλλα σε φωτυουτυπια επειδη ειναι εταιρικο αν παθει μετα κατι το κινητο με καλυπτει; και ενα πχ αν το εχει παρει καποιος απο το πλαισιο της θεσνικης αν χαλασει μπορω να το παω στο πλαισιο της αθηνας; αυτο γινεται και με την cosmote ,vodafone κτλ: thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Pictures Nokia N95 8GB vs Nokia N82 Black http://dailymobile.se/2008/10/25/pictures-nokia-n95-8gb-vs-nokia-n82-black/ http://img139.imageshack.us/img139/1075/nokian82blackvsnokian95hc3.th.jpghttp://img139.imageshack.us/images/thpix.gif Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 εχι αλλα σε φωτυουτυπια επειδη ειναι εταιρικο αν παθει μετα κατι το κινητο με καλυπτει; και ενα πχ αν το εχει παρει καποιος απο το πλαισιο της θεσνικης αν χαλασει μπορω να το παω στο πλαισιο της αθηνας; αυτο γινεται και με την cosmote ,vodafone κτλ: thanks Και η φωτοτυπια σε καλυπτει αλλα μακρια απο το service της vodafone.Με τη v-services δεν θα βγαλεις ακρη :p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Και η φωτοτυπια σε καλυπτει αλλα μακρια απο το service της vodafone.Με τη v-services δεν θα βγαλεις ακρη :p. ναι φιλε μου την εχω πατησει ασε τωρα για το ν82 παραδειγμα ειπα απλως ηθελα να μαθω αν κανει και η φωτοτυπια σε περιπτωση που παθει κατι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 πραγματι μετα την τελευταια αναβαθμιση η μπαταρια εχει πεσει...και ειναι κριμα...και αδικο.... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Επειδή πήρα το N82 από εξωτερικό δεν έχει ελληνικό μενού πράγμα το οποίο καθόλου δεν με ενοχλεί. Η απουσία όμως ελληνικών χαρακτήρων έγινε πρόβλημα όταν στο sygic προσπαθώ να επιλέξω πόλη/διεύθυνση και στον ελληνικό χάρτη δεν αναγνωρίζει τα greeklish. Δεν θέλω να αλλάξω το product key της συσκευής και να περάσω την ελληνική αναβάθμιση διότι 1)το τηλέφωνο λειτουργεί αεροπορία δίχως το παραμικρό κόλλημα και με σχεδόν γεμάτη την εσωτερική μνήμη και 2)δεν θέλω να χάσω τα hacks τα οποία αναιρεί η αναβάθμιση. Εκείνο λοιπόν που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει "πακέτο γλώσσας" με ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 παιδια μια ερωτηση..τι να κανω ετσι ωστε να μην φαινοντε οι φωτογραφιες του garmin απο την εκθεση/εικονες-βιντεο..εχω τον xplore και δεν τις βρισκω τις φωτο για να τις κανω κρυφες να μην βλεποντε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Εκείνο λοιπόν που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει "πακέτο γλώσσας" με ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να γράφεις ελληνικά χωρίς να περάσεις τα ελληνικά στο τηλέφωνό σου με τον γνωστό τρόπο. Άρα, ή καθόλου ελληνικά ή ελληνική γλώσσα και νεότερη αναβάθμιση. Και κάτι άσχετο: Για ποιόν λόγο έχεις γεμάτη την εσωτερική μνήμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να γράφεις ελληνικά χωρίς να περάσεις τα ελληνικά στο τηλέφωνό σου με τον γνωστό τρόπο. Άρα, ή καθόλου ελληνικά ή ελληνική γλώσσα και νεότερη αναβάθμιση. Καλημέρα mirrorofsorrow. Αυτό σημαίνει ότι θα το αφήσω ως έχει (τουλάχιστον προς το παρόν) γιατί με ενδιαφέρει ο χάρτης για εξωτερικό που είναι είναι πλήρης, σε αντίθεση με Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα επαρχία όπου λείπουν οι αριθμοί οδών και που στην πραγματικότητα δεν μου χρειάζεται. Και κάτι άσχετο: Για ποιόν λόγο έχεις γεμάτη την εσωτερική μνήμη; Εφαρμογές και παιχνίδια τα εγκαθιστώ στην εσωτερική μνήμη για να εκμεταλευτώ στο μέγιστο τον χώρο της memory card (4 gb) για φωτογραφίες/βίντεο, μουσική και κωδικοποιημένες ταινίες. Εφόσον ακόμα έχω ελεύθερη ram 95 mb δεν βλέπω τον λόγο να μην αξιοποιήσω τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Όλη την εσωτερική μνήμη να γεμίσεις, πάλι ελεύθερη ram 95ΜΒ θα έχεις. Αυτό δεν αλλάζει γιατί η ελεύθερη ram δεν έχει καμία σχέση με τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο. Θέματα και τις πιο αναγκαίες εφαρμογες, συμφωνώ να τις εγκαθιστούμε στην εσωτερική μνήμη. Αλλά όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts