BURNIN_AMBITION Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 οκ ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspil34 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 καταρχήν καλησπερίζω την παρέα και θα ήθελα την βοήθεια στο παρακάτω πρόβλημα: έχω το ν82 με την τελευταία αναβάθμιση, έχω πάρει την 4g μνήμη kingston με το που την φορτώνω και έπειτα κλείνω το τηλέφωνο για 10λεπτα μετά μου την βγάζει κατεστραμμένη το κινητό. κάνω μορφοποίηση από την αρχή πάλι τα ιδία μήπως ξέρει κάποιος τη συμβαίνει και έχω συνεχώς το ίδιο πρόβλημα ? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 καταρχήν καλησπερίζω την παρέα και θα ήθελα την βοήθεια στο παρακάτω πρόβλημα: έχω το ν82 με την τελευταία αναβάθμιση, έχω πάρει την 4g μνήμη kingston με το που την φορτώνω και έπειτα κλείνω το τηλέφωνο για 10λεπτα μετά μου την βγάζει κατεστραμμένη το κινητό. κάνω μορφοποίηση από την αρχή πάλι τα ιδία μήπως ξέρει κάποιος τη συμβαίνει και έχω συνεχώς το ίδιο πρόβλημα ? ευχαριστώ. Καλως ηρθες στην παρεα.Καθολου απιθανο να τα εχει παιξει η καρτα.Μορφοποιηση κανεις στο τηλεφωνο η σε υπολογιστη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspil34 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Στο τηλεφωνο παντα φιλε μου και η και καρτα ειναι 3 ημερων και ειναι η δευτερη τις ιδιας εταιριας που μου το κανει. γιατι το δοκιμασα σε ενος φιλου καινουργια και αυτη και μου βγαζει τα ιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Μου το εκανε και εμενα το Ν82 αυτο με την καρτα,εμενα με μια Sandisk επαιξε κανονικα. Το ειχα παει μεχρι και σε Νοκια shop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspil34 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 ΒΛΕΠΩ να καταλήγω και εγώ στην sandisk η αν βρω καμιά nokia, απλός θα κλάψουμε τα 25 ευρώ. αλήθεια η 8αρα δουλεύει απροβλημάτιστα η σέρνεται το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Μια χαρά δουλεύει, γιατί να σέρνεται...; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 ΒΛΕΠΩ να καταλήγω και εγώ στην sandisk η αν βρω καμιά nokia, απλός θα κλάψουμε τα 25 ευρώ. αλήθεια η 8αρα δουλεύει απροβλημάτιστα η σέρνεται το κινητό? Να παρεις nokia γιατι επειδη εχει το ονομα;Και πιο ακριβα θα την πληρωσεις και αμφιβολης ποιοτητας θα ειναι.Παντως αν ενδιαφερεσαι σε nokia shop θα βρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspil34 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 ετσι μου ειπαν απο κοσμοτε οτι θα αργει πολυ να ανοιξει τις εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Αστούς να λένε φίλε.:) Πάρε και θα δεις πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Κατά προτίμηση πάρε Scandisk. Έχουν αναφερθεί ελάχιστα έως καθόλου προβλήματα με τις εν λόγω κάρτες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspil34 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 ευχαριστω φιλε θα ακολουθησω την συμβουλη σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Ρε παιδια εχω μπερδευτη .. Το Ν82 εχει symbian 9.1 ή 9.2 ?????? Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Ρε παιδια εχω μπερδευτη .. Το Ν82 εχει symbian 9.1 ή 9.2 ?????? Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1 Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου.... Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Εχει κανεις κανενας το τελευταιο update? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Εχει κανεις κανενας το τελευταιο update? Οι πιο πολλοι μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Μηπως καποιος που εχει βαλει το νεο Firm εχει καταλαβει διαφορα στον ηχο του ραδιοφωνου και του player ????? Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Μηπως καποιος που εχει βαλει το νεο Firm εχει καταλαβει διαφορα στον ηχο του ραδιοφωνου και του player ????? Εγω δεν εχω καταλαβει διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Εγω δεν εχω καταλαβει διαφορα. Ουτε γω γι'αυτο ρωτησα αν το εχει βαλει κανενας... Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Και εγω γιαυτο ρωταω τωρα... Εχετε δει καποια αλλη διαφορα πχ στην ταχυτητα του κινητου , σε καποια προγραμματα , η σε κατι αλλο ??? αξηζει να το βαλεις??? Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvie Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 gemarkor σορι αλλά είχα μέρες να μπω στο φόρουμ...άλλαξα product code με τον τρόπο σου παραθέτει ο mirrorofsorrow και έβαλα το ελληνικό δηλαδή 0560991 και μετά έκανα την αναβάθμιση χωρίς κανένα πρόβλημα και έμεινε φυσικά και η ελληνική γλώσσα στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν το συγκεκριμενο κινητο μπορει να μπει σε Internet μεσω wi-fi hot spot και αν μπορει να τρεξει ο messenger?? Ευχαριστω! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν το συγκεκριμενο κινητο μπορει να μπει σε Internet μεσω wi-fi hot spot και αν μπορει να τρεξει ο messenger?? Ευχαριστω! Αν είχες αφιερώσει έστω και λίγο χρόνο θα έβλεπες πως όχι μόνο μπορεί να μπει στο internet μέσω WiFi, αλλά μπορείς να βάλεις και το Windows Live Messenger ή κάποιο άλλον messenger που υποστηρίζει το δίκτυο msn. Και εγω γιαυτο ρωταω τωρα... Εχετε δει καποια αλλη διαφορα πχ στην ταχυτητα του κινητου , σε καποια προγραμματα , η σε κατι αλλο ??? αξηζει να το βαλεις??? Υπάρχει κάποια βελτίωση στη ταχύτητα, αλλά όχι φοβερά μεγάλη. Το παρατήρησα στην έκθεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ένα ακόμα συγκριτικό ανάμεσα στα N82, N95, N93, Samsung G810 και Samsung i8510 The Best Smartphone Camera in the World http://www.allaboutsymbian.com/features/item/Camera_Nitty_Gritty-part_5-the_best_smartphone_camera_in_the_world.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Και ένα review μεταξύ Ν82 και Ν95 8GB από το Symbian Freak Review: N82 and N95 8GB Will Stand Before The Jury http://www.symbian-freak.com/news/008/10/n82_and_n95_8gb_will_stand_before_the_jury.htm http://img363.imageshack.us/img363/1246/n82rev00to2.th.jpg Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts