Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επισης να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη ή καποιος τροπος, το κοθμπακι που μας παει απευθειας στην εκθεση που ειναι κατω απο το right soft key αν μπορουμε να το ρυθμισουμε να ειναι συντομευση για κατι αλλο?

Όχι, δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Μόνο στο Μενού πολυμέσων βγάζει το συγκεκριμένο πλήκτρο και δεν υπάρχει δυνατότητα για την επαναρρύθμισή του.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η μονη ρυθμιση που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις τα πλακιδια με οποια σειρα εσυ θελεις.Τιποτα άλλο
Υπογραφή....

δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα με την τελευταια αναβαθμιση εχουν διορθωσει την ωρα των μηνυματων οταν το εχεις κλειστο/εκτος δικτυου και το παιρνεις καθυστερημενα.

επισης ενα μαλλον bug που το ειδα και στο Ε51 με την τελευταια αναβαθμιση, ειναι οταν κανεις ζουμ σε μια φωτο απο τη μαμισια προβολη φωτογραφιων, οχι απο την εκθεση..σου βγαζει πχ οτι κανεις 25% ζουμ και η εικονα παραμενει ιδια, χωρις ζουμ..δειτε το καποιος να μου πει.

Εγκατέστησε το Windows Live Messenger.

Εκτός από τον Messenger, δημιουργεί και το κατάλληλο γραμματοκιβώτιο για τον λογαριασμό hotmail.

Μπες στην εφαρμογή Download και θα βρεις την τελευταία έκδοση του προγράμματος.

φιλε το windows live messenger το κατεβασα. παω λοιπον να το ρυθμισω. μου λεει να βαλω αν ειναι ποπ3 το ιμειλ ι την αλλη επιλογη που δε θυμαμαι πως λεγεται.

οποιααπο τις 2 και να δοκιμασα, ηθελε να γραψω διακομιστη εισερχομενων εξερχομενων. δε ξερω τι να γραψω. μπορει καποιος να με βοηθησει?

Πρώτα τρέξε τον messenger, κάνε sign in και μετά θα βγει ο φάκελος για το hotmail στα μηνύματα αυτόματα.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Για οσους δεν εχουν κανει την αναβαθμιση και εχουν <<πειραγμενη>> συσκευη εχει βγει χθες βραδυ στο <<μαγαζακι>> ενας τροπος που παρακαμπτει τους περιορισμους.Απο οτι λενε δουλευει,αν γινουν οι κινησεις που λενε,οσο ειναι το κινητο στην προηγουμενη εκδοση και μετα η αναβαθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω κι εγώ το Ν82 μαύρο αλλά ρε παιδιά τις τελευταίες ημέρες που μιλάτε όλοι για αναβάθμιση μπήκα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΝΟΚΙΑ αλλά δε βρήκα τίποτα. Μήπως είμαι χαζός, μήπως τα 'χω χαμμένα ??? :(:(:(:lol::lol::lol:

Μήπως δεν κοιτάω σωστά ????? Τι να πω, δεν ξέρω.

Ας βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω κι εγώ το Ν82 μαύρο αλλά ρε παιδιά τις τελευταίες ημέρες που μιλάτε όλοι για αναβάθμιση μπήκα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΝΟΚΙΑ αλλά δε βρήκα τίποτα. Μήπως είμαι χαζός, μήπως τα 'χω χαμμένα ??? :(:(:(:lol::lol::lol:

Καλησπερα.Αναβαθμιση κανεις αφου συνδεσεις την συσκευη σου

με το nokia updater και αφου βρει νεο λογισμικο.

Επιπλεον,Eδω τσεκαρεις με το product code της συσκευης σου

εαν υπαρχει αναβαθμιση

http://europe.nokia.com/A4577224

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπέρα σε όλους.

Εξαρταται απο το product code που εχεις.Για να μην σου εμφανιζει την τελευταια αναβαθμιση, μηπως ειναι αλλης χωρας για την οποια δεν εχει βγει ακομα;Κανε μια αναζητηση 1-2 σελιδες πισω να σου λυθει η απορια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια.

Αν κατάλαβα καλά πρέπει πρώτα να συνδέσω το τηλ. με τον Η/Υ και μέσω αυτού θα δει αν απαιτείται αναβάθμιση στο κινητό μου. Ο.Κ.

Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια.

Αν κατάλαβα καλά πρέπει πρώτα να συνδέσω το τηλ. με τον Η/Υ και μέσω αυτού θα δει αν απαιτείται αναβάθμιση στο κινητό μου. Ο.Κ.

Σωστα καταλαβες.Αρκει να ειναι το product code της συσκευης σου το Ελληνικο αλλιως θα βαλεις αλλη γλωσσα,

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γμτ με την αναβαθμιση...την πατησαμε. Πουθενα δεν ανεφερε οτι προστεθηκε στην οθονη το share online και τωρα δεν μπορω να το βγαλω. Εκανα και καποια κολπα απο το "μαγαζι" αλλα τιποτα. Και δεν παιζει και rollback στο λογισμικο. Καμια ιδεα???

Αφηστε που εχω την εντυπωση οτι εγινε και λιγο πιο αργο στο μενου του και στην καμερα, σαν να ανοιγουν πιοι αργα.

χαιρετω το φορουμ μιας και ειμαι νεος χρηστης ς60.

Αλέξανδρος

Γμτ με την αναβαθμιση...την πατησαμε. Πουθενα δεν ανεφερε οτι προστεθηκε στην οθονη το share online και τωρα δεν μπορω να το βγαλω. Εκανα και καποια κολπα απο το "μαγαζι" αλλα τιποτα. Και δεν παιζει και rollback στο λογισμικο. Καμια ιδεα???

Αφηστε που εχω την εντυπωση οτι εγινε και λιγο πιο αργο στο μενου του και στην καμερα, σαν να ανοιγουν πιοι αργα.

χαιρετω το φορουμ μιας και ειμαι νεος χρηστης ς60.

Ποιος να το ανεφερε δηλαδη, η nokia;Ελα τωρα!Αν εκανες ομως τον κοπο να ριξεις μια ματια μερικες σελιδες ποιο πισω πριν κανεις την αναβαθμιση θα εβλεπες οτι εδω μεσα εχει αναφερθει.Καλως ηρθες στον χωρο των s60.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα με την τελευταια αναβαθμιση εχουν διορθωσει την ωρα των μηνυματων οταν το εχεις κλειστο/εκτος δικτυου και το παιρνεις καθυστερημενα.

Το είχε ποτέ αυτό το bug το Ν82; Εμένα γιατί δεν μου το έκανε ποτέ; :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πρώτα τρέξε τον messenger, κάνε sign in και μετά θα βγει ο φάκελος για το hotmail στα μηνύματα αυτόματα.
τζιφος. υπαρχει ο φακελος που ειχα φτιαξει πριν βαλω το μεσσεντζερ ουτως ή αλλως, και ακομα μου ζηταει διακομιστη....

Το είχε ποτέ αυτό το bug το Ν82; Εμένα γιατί δεν μου το έκανε ποτέ; :what:

ολα τα νεοτερα s60 το ειχαν...το εχουμε αναφερει κιολας νομιζω. και στο Ε51 στην τελευταια αναβαθμιση το εφτιαξαν.

ολα τα νεοτερα s60 το ειχαν...το εχουμε αναφερει κιολας νομιζω. και στο Ε51 στην τελευταια αναβαθμιση το εφτιαξαν.

Νίκο, ξέρω τι συνέβαινε με τα υπόλοιπα S60, το θέμα είναι ότι με ενδιέφερε πολύ η ύπαρξη ή όχι αυτού του bug και το είχα τσεκάρει και στην έκδοση 10 αλλά και στην έκδοση 20 που έχω τώρα. Όσες φορές έλαβα μηνύματα ενώ είχα κλειστό ή εκτός δικτύου το τηλέφωνο, τα μηνύματα έρχονταν με σωστή ημερομηνία και ώρα. Ακόμα και δοκιμές με τα δύο νούμερά μου έκανα για να το διαπιστώσω. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπήρχε ποτέ αυτό το bug.

Έχω την εντύπωση ότι δεν υπήρχε ποτέ αυτό το bug.

και εγω ετσι θυμαμαι ,το Ν82 δεν το ειχε :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

εγω θυμαμαι να το εχει...δεν ξερω. οπως και να εχει τωρα φαινεται σιγουρα οκ :oops:

Χαιρετώ την παρέα. Επειδή προσανατολίζομαι στην αγορά του N82 black θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την μπαταρία του. Αν έχει ικανοποιητική διάρκεια επειδή παλιότερα, απέφυγα το N95 εξαιτίας ακριβώς αυτής της ανεπάρκειας.

Θα ήθελα επίσης, αν κάποιος έχει την καλοσύνη, να μου πει εν τάχει τα τυχόν μειονεκτήματα της συσκευής.

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

αμα δεν το "σκαλιζεις" πολυ ή αν δεν μιλας πολυ, κραταει 3-4 μερες.

μπηκα στη διαχειρηση αρχειων και ειδα στο τηλ εναν περιεργο φακελο ο οποιος δεν υπηρχε. σαν ονομα γραφει {66de788c-2956- και κατι αλλα νουμερα. μεσα ειναι κενος. τι ειναι αυτο?

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

μπηκα στη διαχειρηση αρχειων και ειδα στο τηλ εναν περιεργο φακελο ο οποιος δεν υπηρχε. σαν ονομα γραφει {66de788c-2956- και κατι αλλα νουμερα. μεσα ειναι κενος. τι ειναι αυτο?

Toν εχω και εγω αυτον τον φακελο.Δεν ξερω τι ειναι ή αν υπηρχε πριν την αναβαθμιση.

δεν εχω κανει αναβαθμηση. επειδη μου στη σπαει να τον βλεπω, κανει να τον διαγραψω?
http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Χαιρετώ την παρέα. Επειδή προσανατολίζομαι στην αγορά του N82 black θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την μπαταρία του. Αν έχει ικανοποιητική διάρκεια επειδή παλιότερα, απέφυγα το N95 εξαιτίας ακριβώς αυτής της ανεπάρκειας.

Θα ήθελα επίσης, αν κάποιος έχει την καλοσύνη, να μου πει εν τάχει τα τυχόν μειονεκτήματα της συσκευής.

Η μπαταρία μετά την αναβάθμιση που εκανα στην τελευταία έκδοση λογισμικού κράτησε 60 ώρες με τουλάχιστον 2 ώρες ομιλία μέσω Bluetooth...και ολα αυτά σε Cosmote που ως γνωστόν ροκανίζει περισσότερο τη μπαταρία σε κατάσταση αναμονής.

Μειονεκτήματα δύσκολο να βρεις σ'αυτό το τηλέφωνο.Παρ'ότι είναι μόλις το δεύτερο ΝΟΚΙΑ που έχω στην κατοχή μου (το άλλο ήταν το 8210) και όλα τα άλλα ήταν Sony Ericsson και Siemens,ετούτο ξεπερνα κάθε προσδοκία...

Αν κάτι έχω να προσάψω στα μειονεκτήματα θα έλεγα κυρίως την ένταση του κουδουνίσματος αλλά κι αυτό διορθώνεται αν βάλεις κάποιο MP3 και του αυξήσεις την ένταση με το wave editor του Nero...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

δεν εχω κανει αναβαθμηση. επειδη μου στη σπαει να τον βλεπω, κανει να τον διαγραψω?

Μπες με τον X-plore στον συγκεκριμένο φάκελο, αφού πρώτα έχεις επιλέξει να φαίνονται τα κρυφά αρχεία, και δες μήπως υπάρχουν αρχεία συστήματος μέσα στον φάκελο αυτό.