mtel Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 παιδια, στις πρωτες 4 φορτισεις να το αποσυνδεσω οταν φορτιστει πληρως ή πρεπει να το αφησω περισσοτερες ωρες στη πριζα? (σε 1ω και 40'' φορτισε) και αν να ποσες. ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 παιδια, στις πρωτες 4 φορτισεις να το αποσυνδεσω οταν φορτιστει πληρως ή πρεπει να το αφησω περισσοτερες ωρες στη πριζα? (σε 1ω και 40'' φορτισε) και αν να ποσες. ? ευχαριστω Ναι μολίς σου βγάλει το μήνυμα ό,τι τελείωσε η φόρτιση θα το βγάζεις από την πρίζα. Τόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτίσει. Θα το φορτίζεις μολις σου βγάζει μήνυμα ό,τι η μπαταρία εξαντλείται και θα το βγάζεις όταν σου δείχνετι το μήνυμα ό,τι φόρτισε η μπαταρία. Δεν χριάζεται να το αφήσεις παραπάνω ώρα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_El Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Γεια σας παιδιά!! Σκέφτομαι να αγοράσω το N82 και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να μου πει (+) και (-) από την συγκεκριμένη συσκευη ή να μου προτείνει κάτι παρεμφερές!! :) -Μπορώ να διαθέσω 400-450€ -Θέλω να έχει Bluetooth, Radio, Wi-fi σαν επιπρόσθετα, δεν θα με χάλαγε και ένα GPS ;-) -Και κάτι ακόμα.. Δεν θα ήθελα να ειναι παντοφλέ και μπόγος:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Στις τρεις προυποθεσεις πεφτεις μεσα... το τηλεφωνο γενικοτερα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει και θα μεινεις αρκετα ικανοποιημενος. Τωρα εχει σχετικα με αλλα τηλεφωνα μεγαλο δεικτη σαρ , αλλα αυτο δεν θα ειναι προβλημα αμα το εχεις σε κανονικη συνδεση και οχι 3g. Επισης θα χρειαστει να αλλαξεις την καρτα μνημης που εχει το κουτι γιατι ειναι αλλατωματικη, μια transcent ιδιου μεγεθους εχει μονο 7 ευρω. Αυτα, αλλο μειονεκτημα δεν θυμαμαι , μονο αμα το συγκρινεις με το ν95 που εχει μεγαλυτερη οθονη, το οποιο ειναι και ογκολιθος γεγονος που δεν καλυπτει τις προυποθεσεις σου. Παντως βγαζει καλυτερες φωτο το ν82 απο το ν95 , αν αυτο σε παρηγορει :lol: Να ρωτησω εγω κατι αλλο... απο την αναζητηση μπορεις να αλλαξεις γλωσσα η πρεπει να πας πχ στα μηνυματα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_El Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Σε ευχαριστω φιλε.. Να ρωτήσω κάτι ακόμα, αυτό με το ΣΑΡ και το 3G.. Επειδή είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση γιατί πράγμα ειναι το 3G, που θα πρέπει να το εχω συνέχεια αναμένο? Δείκτες ΣΑΡ που μπορώ να βρω? υπάρχει κάποιο site για όλα τα κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Να ρωτησω εγω κατι αλλο... απο την αναζητηση μπορεις να αλλαξεις γλωσσα η πρεπει να πας πχ στα μηνυματα???? Το δεύτερο ισχύει, πρέπει να πας από τα μηνύματα ή από τις σημειώσεις για να αλλάξεις γλώσσα, τελος πάντων από μία οποιαδήποτε εφαρμογή στην οποία μπορείς να εισάγεις κείμενο. Δεν ξέρω τι σκέφτονται εκεί στην Nokia. Υποψιάζομαι ότι η εφαρμογή της αναζήτησης έχει υλοποιηθεί αρχικά για τηλέφωνα με μολύβι και δεν τροποποιήθηκε για τα υπόλοιπα, ώστε να αλλάζεις γλώσσα με το "*". Υποθέτω ότι στο Ν95 ή το Ν95 8GB αντίστοιχα η επιλογή της γλώσσας στην αναζήτηση γίνεται κανονικά με το μολύβι. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια, όποιος έχει δουλέψει την αναζήτηση με κάποιο τηλέφωνο με μολύβι, ας μας ενημερώσει. :) Να ρωτήσω κάτι ακόμα, αυτό με το ΣΑΡ και το 3G.. Επειδή είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση γιατί πράγμα ειναι το 3G, που θα πρέπει να το εχω συνέχεια αναμένο? Δείκτες ΣΑΡ που μπορώ να βρω? υπάρχει κάποιο site για όλα τα κινητά? Το 3G είναι δίκτυο 3ης γενιάς, για να κάνεις βιντεοκλήσεις και να σερφάρεις με μεγάλη ταχύτητα στο Internet. Αν δεν το χρειάζεσαι, το γυρνάς μόνο στο GSM. Και λιγότερη ακτινοβολία τρως, και καλύτερη αυτονομία στη μπαταρία θα έχεις. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 οχι δεν θα πρεπει.Το 3g ειναι για βιντεοκλησεις , που συνολικα θα κανεις 2-3, ετσι για δοκιμη για να σου φυγει η περιεργια και για να κατεβαζεις αρχεια και να πληγησαι στο ιντερνετ αλλα επειδη η χρεωση ειναι ακριβη πολ σπανια θα το χρησιμοποιεις , για ιντερνετ και κατεβασμα θα σε καλυψει το wifi οποτε το 3g θα σου ειναι σχεδον αχρηστο. Εκτος και αν γινεις συνδρομητης σε κανενα πακετο για unlimited κατεβασμα που και παλι πρεπει να σου ειναι πολυ απαραιτητο για να το αγορασεις....Αρα η ακτινοβολια χωρις 3g δεν ειναι ιδιαιτερα υψηλη ... Και εγω το εχω κλειστο το 3g και δεν με εμποδιζει σε κατι αυτο. Τωρα σελιδα με δεικτες υπαρχει , αλλα ας σου απαντησουν οι πιο ψαγμενοι που ειχαν διαπιστωσει μια απατη γιατι εγω δεν ξερω ποια ειναι αυτη η σελιδα (απο τη σελιδα της νοκια νομιζω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Η σελίδα της Nokia για το SAR είναι εδώ. Βάζεις το μοντέλο του κινητού που θέλεις και σου δείχνει τους δείκτες. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Το δεύτερο ισχύει, πρέπει να πας από τα μηνύματα ή από τις σημειώσεις για να αλλάξεις γλώσσα, τελος πάντων από μία οποιαδήποτε εφαρμογή στην οποία μπορείς να εισάγεις κείμενο. Δεν ξέρω τι σκέφτονται εκεί στην Nokia. Υποψιάζομαι ότι η εφαρμογή της αναζήτησης έχει υλοποιηθεί αρχικά για τηλέφωνα με μολύβι και δεν τροποποιήθηκε για τα υπόλοιπα, ώστε να αλλάζεις γλώσσα με το "*". Υποθέτω ότι στο Ν95 ή το Ν95 8GB αντίστοιχα η επιλογή της γλώσσας στην αναζήτηση γίνεται κανονικά με το μολύβι. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια, όποιος έχει δουλέψει την αναζήτηση με κάποιο τηλέφωνο με μολύβι, ας μας ενημερώσει. :) Ούτε στο Ν95 μπορείς να αλλάξεις γλώσσα με το "μολυβάκι" στην Αναζήτηση. Είτε το πατήσεις μία φορά, είτε το κρατήσεις πατημένο είναι σαν να μην λειτουργεί. Το παράξενο είναι ό,τι όταν το κρατήσεις πατημένο εξαφανίζονται οι επιλογές των 2 soft keys αλλά δεν μπορείς να μαρκάρεις το κείμενο που έχεις γράψει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Ούτε στο Ν95 μπορείς να αλλάξεις γλώσσα με το "μολυβάκι" στην Αναζήτηση. Είτε το πατήσεις μία φορά, είτε το κρατήσεις πατημένο είναι σαν να μην λειτουργεί. Το παράξενο είναι ό,τι όταν το κρατήσεις πατημένο εξαφανίζονται οι επιλογές των 2 soft keys αλλά δεν μπορείς να μαρκάρεις το κείμενο που έχεις γράψει. Α, οκ. Κατάλαβα. Θέλει διόρθωση επομένως η εφαρμογή. Ίσως σε επόμενη έκδοση. Ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση. :bow: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Να ρωτησω εγω κατι αλλο... απο την αναζητηση μπορεις να αλλαξεις γλωσσα η πρεπει να πας πχ στα μηνυματα???? Έχω παρατηρήσει οτι σε ορισμένες περιπτώσεις, κατα την αναζήτηση, κολλάει. Πατώντας το αστεράκι, δεν σου εμφανίζεται τελευταία η επιλογή Γλώσσα Γραφής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_El Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.. Αυτο μου αρέσει με αυτό το Forum, όλοι είναι απ'οικο και απαντάμε με την μία :) Στις 20 του μηνός που έχω αναβάθμιση θα το έχω στα χέρια μου και θα σας πω εντυπώσεις και εγώ με την σειρά μου ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Δεν ξέρω τι σκέφτονται εκεί στην Nokia. Υποψιάζομαι ότι η εφαρμογή της αναζήτησης έχει υλοποιηθεί αρχικά για τηλέφωνα με μολύβι και δεν τροποποιήθηκε για τα υπόλοιπα, ώστε να αλλάζεις γλώσσα με το "*". Στα FP2 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. :) Ίσως βέβαια είναι θέμα έκδοσης. Στο Ν82 ποιά έκδοση έχετε; Εγώ στο Ν78 έχω την 4.10.0815 και πατώντας το "*", εμφανίζεται κανονικά το μενού για να αλλάξεις γλώσσα γραφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Στα FP2 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. :) Ίσως βέβαια είναι θέμα έκδοσης. Στο Ν82 ποιά έκδοση έχετε; Εγώ στο Ν78 έχω την 4.10.0815 και πατώντας το "*", εμφανίζεται κανονικά το μενού για να αλλάξεις γλώσσα γραφής. Μάλλον αυτό είναι, γιατί εμένα στο Ν95 γράφει v4.00. Προφανώς έβγαλαν νέα έκδοση η οποία διορθώνει το συγκεκριμένο bug. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Και στο Ν82 η v4.00 υπάρχει. Επομένως όντως διορθώθηκε στην νέα έκδοση. Θα μας δοθεί άραγε έξτρα κι εμάς με κάποιο .sis ή να την περιμένουμε στην επόμενη αναβάθμιση? :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Και στο Ν82 η v4.00 υπάρχει. Επομένως όντως διορθώθηκε στην νέα έκδοση. Θα μας δοθεί άραγε έξτρα κι εμάς με κάποιο .sis ή να την περιμένουμε στην επόμενη αναβάθμιση? :what: Στο Ν82 μάλλον θα την δείτε σε επόμενη αναβάθμιση αλλά στο Ν95 δεν νομίζω να την δούμε, γιατί δεν υπάρχει πιθανότητα να βγάλει άλλη αναβάθμιση η Νοκια για το Ν95. Ίσως κάποια στιγμή να την βγάλει και σε αρχείο sis. :what: Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 καλησπερα. θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτην http://cgi.ebay.co.uk/Sandisk-8GB-8G-Microsd-Micro-sd-TF-READER-Free-Postage_W0QQitemZ130246611260QQcmdZViewItem?hash=item130246611260&_trkparms=72%3A1090%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14.l1318#MRLOCATE την καρτα. θελω να την παραγγειλω για ενα φιλο. την εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις? θα δουλευει καλα στο Ν82 ? ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Μια χαρά θα λειτουργεί, δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 ειδα σε κατι βιντεακια στο ιντερνετ οτι το κουνας δεξια αριστερα κ αλλαζει φωτο φωτος κτλ,δεν λεω την περιστροφη της οθονη,εμενα δεν το κανει,εφαγα τον τοπο να βρω πως ρυθμιζεται αλλα τιποτα... Ψάξε στα γνωστά μέρη για την εφαρμογή RockNScroll Να σου πω πάντως πως δεν είναι και πολύ λειτουργική, αλλά για επίδειξη είναι μια χαρά ;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Πως μπορω να βαλω αλλο screensaver στο κινητο?Κατεβασα ενα με καταλιξη .swf αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω...Χρειαζομαι καποια εφαρμογη? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Πως μπορω να βαλω αλλο screensaver στο κινητο?Κατεβασα ενα με καταλιξη .swf αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω...Χρειαζομαι καποια εφαρμογη? Θα πας Θέματα > Εξοικ. ενέργ. > Κινούμενο σχέδιο και θα επιλέξεις αυτό που θες. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Θα πας Θέματα > Εξοικ. ενέργ. > Κινούμενο σχέδιο και θα επιλέξεις αυτό που θες. Που πρεπει ομως να το αποθηκευσω αυτο το αρχειο για να το δει το τηλεφωνο?:blink: Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Που πρεπει ομως να το αποθηκευσω αυτο το αρχειο για να το δει το τηλεφωνο?:blink: Το τηλέφωνο ψάχνει σε όλους τους φακέλους και στις 2 μνήμες και σου βγάζει λίστα με όλα τα αρχεία. Δε νομίζω οτι χρειάζεται να το αποθηκεύσεις κάπου συγκεκριμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Μια χαρά θα λειτουργεί, δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. ευχαριστω πολυ :) θα την παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Μια χαρα το βρισκει το τηλεφωνο αλλα μετα απο λιγο ξαναλαζει και διχνει την ωρα... Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts