george1007 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Παιδιά,έχω ακούσει πάρα πολλά σε σχ'εση με τα ηχεία του(ότι δεν παίζουν δυνατά)...Όμως όλα τα Nokia που έχω ακούσει παίζουν αρκετά δυνατά,μόνο αυτά που κάνουν κάτω από 100 ευρώ δεν έχουν καλή ένταση!!!!Η Nokia ανατρέπει αυτά τα δεδομένα με αυτό το κινητό?Πραγματικά μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση...Και μάλιστα με 2 ηχεία...Ας απαντήσει κάποιος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Παιδιά,έχω ακούσει πάρα πολλά σε σχ'εση με τα ηχεία του(ότι δεν παίζουν δυνατά)...Όμως όλα τα Nokia που έχω ακούσει παίζουν αρκετά δυνατά,μόνο αυτά που κάνουν κάτω από 100 ευρώ δεν έχουν καλή ένταση!!!!Η Nokia ανατρέπει αυτά τα δεδομένα με αυτό το κινητό?Πραγματικά μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση...Και μάλιστα με 2 ηχεία...Ας απαντήσει κάποιος... Tα ηχεια ειναι μια χαρα λιγο ποιο κατω απο του Ν95 8g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 THX πάρα πολύ gjimmys!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 THX πάρα πολύ gjimmys!!!!!! Τιποτα φιλε μου οτι θελεις ρωτα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0nhs Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Παιδιά καλησπέρα! Έχει γίνει καμία αναβάθμηση απο την τελυταία(V 20.0.62)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Παιδιά καλησπέρα! Έχει γίνει καμία αναβάθμηση απο την τελυταία(V 20.0.62)? Όχι, αυτή είναι η τελευταία. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0nhs Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Άντε να βγάλουν νέα, γιατί έχουμε υψηλό SAR, δεν έχουμε και την φωτεινότητα οθόνης που θα θέλαμε..Ε τί αλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoytsidhs Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Παιδία SOS…..θέλω την βοήθεια σας έχω ένα πρόβλημα με το Ν82 . ενώ μου αποθηκεύει κανονικά στην κάρτα μνήμης μπορεί ξαφνικά να μου τα σβήσει όλα ξαφνικά μου το έχει κάνει μια φορά και πήγα και άλλαξα μνήμη 4gb αλά και με την καινούρια μνήμη μου το κάνει αυτό δηλαδή δεν αναγνωρίζει την κάρτα και δεν βλέπει τις φωτογραφίες που είχα αποθηκεύσει στην κάρτα ενώ αν αποθηκευθώ τις φωτογραφίες μου στην μνήμη του τηλεφώνου όλα κανονικά τι να κάνω βοηθήσαμε ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΧΕΙΑ. Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 εχεις φορμαρει την καρτα απο το κινητο? εαν οχι πολυ πιθανον να φταιει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lusifer_gr Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Καλησπέρα, πήρα και εγώ το κινητό σήμερα, έπειτα από έρευνα αγοράς θεωρώ πως στα χρήματα του αυτή τη στιγμή δεν έχει αντίπαλο. Θα ήθελα να ρωτήσω για τις καρτούλες Sandisk Ultra-II οι οποίες είναι πιο γρήγορες από τις απλές. Αξίζει τον κόπο να πάρω μια τέτοια ή το κινητό ΔΕΝ έχει ανάλογο reader προκειμένου να εκμεταλευτεί την ταχύτητα της κάρτας? PS: Το υψηλό SAR λύνεται με ενα ΒΤ ακουστικό, και καλύτερα βασικά, αναγκαζεσαι και δεν πλησιάζεις το κινητό στο κεφάλι σου. Επίσης, να είμαστε σίγουροι πως οι Έλληνες τα επόμενα χρόνια δεν θα πάσχουν από αρρώστιες που προκαλεί το υψηλό SAR αλλά από υψηλή χοληστερίνη, αρτηριοσκλήρωση, καρδιά κτλ. κτλ. Οπότε καλύτερα να πάρεις το κινητό και να αρχίσεις γυμναστήριο και σωστή διατροφή παρά να μήν το πάρεις και να συνεχίσεις την καθιστική ζωή και το κάπνισμα ;) Παράθεση Be Inspired... LuSifer_gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Φίλε δεν θα δεις διαφορά κατά την χρήση του κινητού σε ταχύτητα με την κάρτα που λες, αφού το κινητό δεν την εκμεταλλεύεται. Διαφορά θα δεις μόνο αν την βάλεις σε συμβατό card reader και μεταφέρεις από εκεί τα δεδομένα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 καλημερα παιδια εχω το ν95 8gb και σκεφτομαι να παρω το ν82 μαυρο τι λετε να το παρω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 καλημερα παιδια εχω το ν95 8gb και σκεφτομαι να παρω το ν82 μαυρο τι λετε να το παρω; απο θεμα εμφανισης ειναι σαφως ομορφοτερο σαν συσκευη το ν95 αλλα απο θεμα δυνατοτητων το ν82 παει ακομα παραπερα...τωρα,η αποφαση ειναι δικη σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoytsidhs Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 εχεις φορμαρει την καρτα απο το κινητο? εαν οχι πολυ πιθανον να φταιει αυτο Ναι φίλε την έχω φορμάρει και αποθηκεύω στοιχεία στην κάρτα απλώς στα ξαφνικά μπορεί κάποια στιγμή να μην βλέπει τις Φώτο στο κινητό να λέει ότι δεν έχει Φώτο αλά μετά να τις βλέπει και μετά ξαφνικά να τις σβήσει. Τι να κάνω…. Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα η κάρτα ή το card reader του κινητού. Στη θέση σου θα έβαζα μια άλλη κάρτα για να παρατηρήσω αν συνεχίζει να το κάνει, ώστε να αποκλίσεις κάποιο από τα ενδεχόμενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 καλημερα παιδια εχω το ν95 8gb και σκεφτομαι να παρω το ν82 μαυρο τι λετε να το παρω; αν σου στειλω μερικες φωτο που εβγαλα χτες βραδυ με το Ν82 θα παθεις πλακα... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 αν σου στειλω μερικες φωτο που εβγαλα χτες βραδυ με το Ν82 θα παθεις πλακα... μετα απο ενα μηνα που εχω το N82 ειπα να κοιταξω σε τι αποσταση φτανει η κοκκινη δεσμη που βοηθα στο σκοταδι..τουλαχιστον 7-8 μετρα!αυτο κανει για τον φακο που λειπει απο το κινητο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoytsidhs Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα η κάρτα ή το card reader του κινητού. Στη θέση σου θα έβαζα μια άλλη κάρτα για να παρατηρήσω αν συνεχίζει να το κάνει, ώστε να αποκλίσεις κάποιο από τα ενδεχόμενα. Ναι φίλε είχα την κάρτα που δίνει το Ν82 2gb και τώρα έχω πάρει μια 4gb και μου κάνει πάλει τη να κάνω . Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeraake Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569749 Καλημερα σε ολους!Απο εχθες κατοχος και εγω του κινητου και νεος σε τετοια κινητα!!!!!.Ερωτηση πρωτη αυτη η καρτα κανει?Να προχωρησω στην αγορα της μιας και εχει γινει ντορος με το θεμα εργοστασιακης καρτας να ξεμπερδευω εξ αρχης.Ερωτηση δευτερη στην οθονη αναμονης εχει το μενου του ημερολογιου στο οποιο δινω επιλογη να μου ανοιγει ολο τον μηνα αλλα δυστηχως μου ανοιγει μονο την ημερα ενω αν παω μεσα απο το μενου των εφαρμογων μου το ανοιγει κανονικα με την επιλογη που του εχω δωσει.Ευχαριστω εκ τον προτερων ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 1)Ναι κάνει, προχώρα άφοβα. 2)Δεν γίνεται κάτι. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το ημερολόγιο ως συντόμευση στην οθόνη αναμονής. Αυτό γίνεται μέσα από τις Ρυθμίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeraake Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Σε ευχαριστω για την τοσο συντομη σε χρονο απαντηση.Παω επιτοπου να την παρω.Και στο δευτερο θεμα δηλαδη εννοεις να την βαλω επανω στη γραμμη που εχει και τα αλλα εικονιδια στην αναμονη και αυτα που ειναι απο κατω δηλαδη η αναζητηση wlan το περιεχομενο ιντερνετ και το ημερολογιο μπορω να τα βγαλω απο εκει?Ειμαστε και κοντοχωριανοι,εγω λιγο πιο κατω γυθειο!!!!!!Οχι μονιμα δυστηχως αλλα περναω πολυ καιρο κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Γεια σου πατριώτη.:) Ναι, μπορείς να αντικαταστήσεις ένα από τα έξι εικονίδια στο πάνω μέρος της οθόνης. Για τα άλλα plug in (αναζήτηση wlan κτλ), δεν να μπορείς να τα βγάλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 γεια σας και παλι το σκεφτομαι πολυ σιβαρα να το παρω απλως σκεφτομαι μην κατεβω αν παω απο το ν95 στο ν82 ή θα ανεβω τι λετε; επισης το μαυρο ειναι ποιο ωραιο έ; thanks :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Εμάς ρωτάς για το χρώμα?Είναι καθαρά θέμα γούστου...Πιστεύω πως θα μείνεις στάσιμος σε πολύ υψηλά standard!Βασικά στη θέση σου θα περίμενα το Ν96...Αλλά ας μην βγαίνουμε off-topic...Αν θες άνοιξε θέμα στους διαξιφισμούς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Εμάς ρωτάς για το χρώμα?Είναι καθαρά θέμα γούστου...Πιστεύω πως θα μείνεις στάσιμος σε πολύ υψηλά standard!Βασικά στη θέση σου θα περίμενα το Ν96...Αλλά ας μην βγαίνουμε off-topic...Αν θες άνοιξε θέμα στους διαξιφισμούς! Θα συμφωνησω απολυτως;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts