Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι ισχύει τελικά? Ακόμα και το manual του δικού μου Ν82 γράφει 0,62W/Kg. Μήπως η νέα τιμή αφορά μόνο το black??? :confused:

Οχι ,και το μαυρο RM-313 ειναι . Αφου ειναι ιδιες συσκευες ..

Τελευταια 4η εκδοση του manual 20/05/08, αναφερει 1.35 W/kg

The actual

SAR level of an operating device can be below the

maximum value because the device is designed to

use only the power required to reach the network.

That amount changes depending on a number of

factors such as how close you are to a network base

station. The highest SAR value under the ICNIRP

guidelines for use of the device at the ear is 1.35 W/

kg.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οχι δεν την περναει και μου βγαζει εισαγωγη αντικειμενου αδυνατη.Μεγιστο μεγεθος μυνηματος 300 κβ

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ τώρα είναι να δεις και την επιλογή Λειτουργία Δημιουργίας MMS. Έχει 3 επιλογές εκεί Περιορισμένη, Καθοδηγούμενη και Ελεύθερη. Για δοκίμασε να τις αλλάξεις μήπως και γίνει κάτι.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Οχι ,και το μαυρο RM-313 ειναι . Αφου ειναι ιδιες συσκευες ..

Τελευταια 4η εκδοση του manual 20/05/08, αναφερει 1.35 W/kg

The actual

SAR level of an operating device can be below the

maximum value because the device is designed to

use only the power required to reach the network.

That amount changes depending on a number of

factors such as how close you are to a network base

station. The highest SAR value under the ICNIRP

guidelines for use of the device at the ear is 1.35 W/

kg.

Ξέρω τι γράφει το τελευταίο ηλεκτρονικό manual, το έχω κατεβάσει από τότε που βγήκε.

Εγώ όμως έχω το τυπωμένο manual της συσκευής το οποίο αναγράφει τιμή SAR ίση με 0.62W/Kg. Το τηλέφωνο το αγόρασα και σύμφωνα με το δείκτη SAR που μάθαμε τότε. Δηλαδή τι έγινε, ξαφνικά η Nokia μάς τα γυρνάει και μας λέει ότι ισχύει αναδρομικά η τιμή 1.35 και για τις συσκευές που τα manual τους γράφουν 0.62; Αυτό δε συνιστά απάτη;

Εδώ δε μιλάμε για τιμή από 0.62 σε 0.80 η ακόμα και 1.0W/Kg. Μιλάμε για 1.35. Είναι τεράστιο νούμερο, σκανδαλώδες!

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά ισχύει αυτό που είπα. Το RM-314 είναι διαφορετική συσκευή. Εξωτερικά ίδια αλλά χωρίς wifi και χωρίς υποστήριξη 3G. Δείτε:

http://www.intomobile.com/wp-content/uploads/2007/11/n82_castrated.jpg

The Nokia N82 is a GSM/WCDMA dual mode portable multimedia computer supporting EGSM 850/900/1800/1900/WCDMA 2100 HSDPA and WLAN or EGSM 850/900/1800/1900 for some regions.

Άρα το Ν82 που έχουμε στην ευρωπαϊκή αγορά έχει sar 1,35 W/kg και η συσκευή που αναφέρεται παραπάνω έχει 0,62 W/kg. Περισσότερα εδώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν πριν από μήνες πρωτοβγήκε το ασημί Ν82 στο sar.nokia.com υπήρχε τιμή 0.62 για το RM-313 (αυτό που ήρθε στην Ελλάδα) και τιμή 0.61 για το RM-314. Τώρα τα άλλαξαν.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μπορεί κάποιος να πάρει επίσημη ενημέρωση για το sar του τηλεφώνου από Nokia?

Αν επιβεβαιώσουν το sar (1,35) έχετε όρεξη να τους "τρέξουμε" ομαδικά? Εγώ πάντως θα είμαι ο πρώτος.

Όταν πριν από μήνες πρωτοβγήκε το ασημί Ν82 στο sar.nokia.com υπήρχε τιμή 0.62 για το RM-313 (αυτό που ήρθε στην Ελλάδα) και τιμή 0.61 για το RM-314. Τώρα τα άλλαξαν.

Πανο μα για αυτο και αναφερω την ημερομηνια της τελευταιας εκδοσης

του manual .(Στα γενεθλια μου το αλλαξαν ).

Εχω και το Ελληνικο manual (εκδοση 2) στα χερια μου

για το Ν82-black και αναφερει 0.62 .

Προφανως το αλλαξαν ....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ναι, αλλά όσοι αγοράσαμε το τηλέφωνο και με γνώμονα το δείκτη SAR τόσο καιρό τρώγαμε ακτινοβολία χωρίς να έχουμε πάρει προφυλάξεις? Αν είναι όντως έτσι, αν το ήξερα δεν θα το αγόραζα το Ν82.

Είναι έτσι ή όχι?

Και εν πάσει περιπτώσει είναι θέμα αξιοπιστίας. Κάλλιστα μπορεί να ανακοινώσει κάτι αντίστοιχο και για άλλα μοντέλα για τα οποία οι δείκτες SAR είναι δηλωμένοι χαμηλοί. Φανταστείτε να κάνει το ίδιο π.χ. για το Ν95...

Επαναλαμβάνω ότι το όλο σκηνικό είναι σκανδαλώδες... :mad:

Και κάτι άλλο που θέλω να συμπληρώσω είναι ότι υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί κακό προηγούμενο.

Αν περάσει τώρα, θα το κάνει και σε μελλοντικά μοντέλα. ;)

Παιδια ειναι οντως σοβαρο το θεμα αυτο...:mad:

Μπορει καποιος να στειλει μειλ στη νοκια να ρωτησει και να παρει μια υπευθυνη απαντηση;;;:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Εγώ σκεφτόμουν να τηλεφωνήσω στο Nokia Care, αλλά έχει περάσει πλέον η ώρα. Από Δευτέρα πλέον... Πάντως πρέπει να βρούμε μία απάντηση. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα.

Edit:

Πάντως στο http://sar.nokia.com είναι ενδιαφέρον αυτό:

Important User Information

* Differences in build version mean some phone models have more than one value.

* The SAR value given is the latest available information for the phone model you select. Manufacturing variations mean that the value may have changed since your phone was built.

* Please refer to the User Guide provided with your original phone packaging for SAR information about your actual phone.

Εν ολίγοις μας λέει ότι το SAR της συσκευής μας είναι αυτό που γράφει το manual που υπάρχει στη συσκευασία.

Μπορεί αυτά που βγαίνουν τώρα στη γραμμή παραγωγής να διαθέτουν άλλο πομποδέκτη από τα πιο παλιά. ;)

Εγώ σκεφτόμουν να τηλεφωνήσω στο Nokia Care, αλλά έχει περάσει πλέον η ώρα. Από Δευτέρα πλέον... Πάντως πρέπει να βρούμε μία απάντηση. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα.

Μακαρι να εχουν κανει λαθος και να ειναι 0,6...:cry:

Και εκει που ειχα καταληξει ρε ****το....ας περιμενουμε απο Δευτερα:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Ρε παιδιά τι είναι αυτά που διαβάζω για το sar :mad::mad: ?? Πως γίνεται τόσους μήνες να είναι στο 0,62 και τώρα ξαφνικά να το πάνε στο 1,35 :wacko:.. Είναι το διπλάσιο και παραπάνω...

Το έχω παραγγείλει αλλά μάλλον μου φαίνεται ότι θα πάω για άλλο τηλέφωνο.. Δηλαδή τόσο καιρό δεν το είχαν τεστάρει και είχαν βάλει ένα νούμερο στην τύχη?? Δεν μας τα λέει και πολύ καλά η Nokia.. :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Ρε παιδιά τι είναι αυτά που διαβάζω για το sar :mad::mad: ?? Πως γίνεται τόσους μήνες να είναι στο 0,62 και τώρα ξαφνικά να το πάνε στο 1,35 :wacko:.. Είναι το διπλάσιο και παραπάνω...

Το έχω παραγγείλει αλλά μάλλον μου φαίνεται ότι θα πάω για άλλο τηλέφωνο.. Δηλαδή τόσο καιρό δεν το είχαν τεστάρει και είχαν βάλει ένα νούμερο στην τύχη?? Δεν μας τα λέει και πολύ καλά η Nokia.. :mad:

Όπως έγραψα και πιο πάνω, στο http://sar.nokia.com αναφέρονται επί λέξει αυτά:

- Manufacturing variations mean that the value may have changed since your phone was built.

- Please refer to the User Guide provided with your original phone packaging for SAR information about your actual phone.

Επομένως αυτή η τιμή ισχύει σίγουρα για τα νέα Ν82 που βγαίνουν στην παραγωγή.

Για τα παλιότερα το site λέει να εμπιστευόμαστε την τιμή που λέει το manual.

Εμένα 0.62 λέει βέβαια, αλλά όπως και να 'χει πάντως θέλει ψάξιμο το θέμα.

rm-313 ειναι το δικο μου:lol: την πατησαμε

Εννοείται αυτό, το RM-313 έρχεται στην Ελλάδα.

Σε αυτό το μοντέλο έχει γίνει η αλλαγή του SAR. Στο RM-314 έχει παραμείνει 0.61W/Kg. ;)

Το manual σου τι SAR γράφει?

Εννοείται αυτό, το RM-313 έρχεται στην Ελλάδα.

Σε αυτό το μοντέλο έχει γίνει η αλλαγή του SAR. Στο RM-314 έχει παραμείνει 0.61W/Kg. ;)

Το manual σου τι SAR γράφει?

0,62 μαυρο αγορασμενο πριν 20 μερες.

0,62 μαυρο αγορασμενο πριν 20 μερες.

Μήπως εννοείς 0.62? :confused:

Το site της Nokia για το SAR (http://sar.nokia.com) λέει ότι το SAR της κάθε συσκευής να το βλέπουμε στο manual, επειδή μπορεί να υπάρχουν κατασκευαστικές παραλλαγές (από παρτίδα σε παρτίδα λέω εγώ...). ;)

Μήπως εννοείς 0.62? :confused:

Το site της Nokia για το SAR (http://sar.nokia.com) λέει ότι το SAR της κάθε συσκευής να το βλέπουμε στο manual, επειδή μπορεί να υπάρχουν κατασκευαστικές παραλλαγές (από παρτίδα σε παρτίδα λέω εγώ...). ;)

ναι το διορθωσα.Τι παραλαγες δηλαδη που αυξανουν τοσο πολυ το sar:mad:

Τι παραλαγες δηλαδη που αυξανουν τοσο πολυ το sar:mad:

Αν όντως υπάρχουν αυτές οι "κατασκευαστικές παραλλαγές" και δεν είναι όλα τα Ν82 εξαρχής με SAR 1.35 (που θα σημαίνει ότι η Nokia μας εξαπάτησε όλους με το 0.62) πιστεύω ότι εννοεί διαφορετικό πομποδέκτη, τι άλλο?... :confused:

Παιδιά ηρεμήστε λίγο. Το νούμερο αυτό είναι το μέγιστο δυνατό. Που σημαίνει ταυτόχρονη λειτουργία ομιλίας, wlan πλοήγησης και bluetooth. Η τιμή για μόνο ομιλία είναι πολύ χαμηλότερη!:cool:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ηρεμήστε λίγο. Το νούμερο αυτό είναι το μέγιστο δυνατό. Που σημαίνει ταυτόχρονη λειτουργία ομιλίας, wlan πλοήγησης και bluetooth. Η τιμή για μόνο ομιλία είναι πολύ χαμηλότερη!:cool:

επιβεβαίωσε το αυτο....:) δηλαδη τα αλλα κινητα νοκια κτλ που λενε 0,62 εχουν μεγιστο μαζι με wifi και τετοια;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Ίσως να είναι όπως λες, ίσως και όχι.

Αυτό που είναι εξοργιστικό είναι το ότι άλλη τιμή είχε ανακοινώσει στην αρχή, η συσκευή ήρθε στην αγορά κανονικά, έκανε πωλήσεις και ξαφνικά αλλάζει το SAR, ποιος ξέρει, για τις καινούργιες μόνο ή ισχύει και για τις παλιές?

Το ξαναείπα, θα το ξαναπώ. Αν η τιμή αυτή του SAR ισχύει αναδρομικά για όλες τις παρτίδες, αυτό είναι απάτη. Τέλος._

Ίσως να είναι όπως λες, ίσως και όχι.

Αυτό που είναι εξοργιστικό είναι το ότι άλλη τιμή είχε ανακοινώσει στην αρχή, η συσκευή ήρθε στην αγορά κανονικά, έκανε πωλήσεις και ξαφνικά αλλάζει το SAR, ποιος ξέρει, για τις καινούργιες μόνο ή ισχύει και για τις παλιές?

Το ξαναείπα, θα το ξαναπώ. Αν η τιμή αυτή του SAR ισχύει αναδρομικά για όλες τις παρτίδες, αυτό είναι απάτη. Τέλος._

Σωστος

κατεβασα το ευρωπαικο User Guide γιατι στο ελληνικο site δεν εχου αξιωθει ουτε το μοντελο να βαλουν και γραφει 1,35.

Πολύ σοβαρή υπόθεση.. στα όρια της απάτης (πράγματι) !!Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, αυτή η τιμή SAR αφορά την νέα hardware έκδοση της συσκευής, οπότε απλά μακριά από την RM-313.

Αντίθετα η RM-314 παραμένει στα 0.61

Για περισσότερα δείτε εδώ: sar.nokia.com

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.