andipas Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 υπαρχει τροπος να σιγουρευτω 100% οτι εχει προβλημα η καρτα,εκτος που οταν την βαζω στο πισι,σε 3 διαφορετικα κ ολας,κολλανε τα παντα.για να παω να την αλλαξω αν ειναι,γιατι κ 55ευρα δεν ειναι κ λιγα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 υπαρχει τροπος να σιγουρευτω 100% οτι εχει προβλημα η καρτα,εκτος που οταν την βαζω στο πισι,σε 3 διαφορετικα κ ολας,κολλανε τα παντα.για να παω να την αλλαξω αν ειναι,γιατι κ 55ευρα δεν ειναι κ λιγα.... Να ρωτησω κατι,φορματ απο το τηλεφωνο της ειχες κανει οταν την εβαλες πρωτη φορα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 ναι,πρωτη δουλεια μολις την εβαλα στο κιν ηταν να την κανω φορματ.κ οταν σταματισε να δουλευει,παλι με τα πολλα την εκανα φορματ απ το κινιτο.δουλεψε κανονικα για 12 ωρες κ μετα τελος.τσεκαρα κ το card reader μηπως κ επαιζε κατι εκει,αλλα δουλευει κανονικα.κ κατι αλλο που προσεξα τωρα.το gps με την sandisk δε λοκαρε με τιποτα......τωρα που εχω μεσα την καρτα της νοκια λοκαρει αμεσως.σε δευτερολεπτα.κουλο μου φαινετε....τελος παντον.αυριο πρωι στο e-shop για αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 πόση ώρα σας έκανε την πρώτη φορά να λοκάρει δορυφόρους και πόσες όποτε το ξανανοίγετε τις επόμενες φορές; (χωρίς a-gps εννοείται...μόνο σκέτο gps) η sd κάρτα σε πόσους σας έχει βγάλει πρόβλημα εδώ μέσα; ευχαριστώ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 πόση ώρα σας έκανε την πρώτη φορά να λοκάρει δορυφόρους και πόσες όποτε το ξανανοίγετε τις επόμενες φορές; (χωρίς a-gps εννοείται...μόνο σκέτο gps) η sd κάρτα σε πόσους σας έχει βγάλει πρόβλημα εδώ μέσα; ευχαριστώ Η πρωτη φορα σε καθαρο ουρανο 40-60 δευτερα.Απο εκει και περα οσο ειναι <<ζεστος>> ο δεκτης για 2-3 ωρες η και παραπανο περιπου 5 δευτερα.Οσο για την καρτα,να υποθεσω οτι εννοεις την μανισια σε πολλους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Για μαύρα καλύμματα έμαθε κανείς τίποτα? :confused: Nokia N82 OEM full housing - black http://img84.imageshack.us/img84/188/img4915datamk6.th.jpg Includes the lens, keypad, keypad PCB, midplate, antenna cover, battery cover, camera cover, side buttons, connector and ear phone jack http://cnn.cn/shop/nokia-full-housing-black-p-2673.html $69.99 ~45€ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 ναι,πρωτη δουλεια μολις την εβαλα στο κιν ηταν να την κανω φορματ.κ οταν σταματισε να δουλευει,παλι με τα πολλα την εκανα φορματ απ το κινιτο.δουλεψε κανονικα για 12 ωρες κ μετα τελος.τσεκαρα κ το card reader μηπως κ επαιζε κατι εκει,αλλα δουλευει κανονικα.κ κατι αλλο που προσεξα τωρα.το gps με την sandisk δε λοκαρε με τιποτα......τωρα που εχω μεσα την καρτα της νοκια λοκαρει αμεσως.σε δευτερολεπτα.κουλο μου φαινετε....τελος παντον.αυριο πρωι στο e-shop για αλλαγη Κανε αναβαθμιση στο κινητο σου και μαλλον δεν θα εχεις προβλημα,:) ακομα και να εχεις την τελευταια αναβαθμιση ξαναπερασε την;) Μαλλον θα λυθει ετσι το προβλημα, εχω ενα προαισθημα:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 θα το δοκιμασω...σε νοκια σοπ ομως γιατι με τι συνδεση που εχω.....:cry:κ παλι ομως δε θα επρεπε να δουλευει η καρτα στο πισι κανονικα???αυτο με προβληματιζει εμενα.με το που τη συνδεω μου κολλαει τα πισι,γιαυτο δεν ειχα στο νου μου να κανω αναβαθμιση κ ελεγα μηπως φταιει η καρτα τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 θα το δοκιμασω...σε νοκια σοπ ομως γιατι με τι συνδεση που εχω.....:cry:κ παλι ομως δε θα επρεπε να δουλευει η καρτα στο πισι κανονικα???αυτο με προβληματιζει εμενα.με το που τη συνδεω μου κολλαει τα πισι,γιαυτο δεν ειχα στο νου μου να κανω αναβαθμιση κ ελεγα μηπως φταιει η καρτα τελικα Τι να πω,,παντως αν δεν αργησουν στο νοκια σοπ καλως,,αλλιως αντε σε κανα internet cafe η πηγαινε για να την αλλαξουν,,,αλλα αφου δουλευε κανονικα στην αρχη μπορει να μην φταιει η καρτα,,δεν ξερω τι αλλο μπορει να εινια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarinmousikis Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 βρε παιδια,μια απορια.Γιατι καθε φορα που ανοιγω το κιν. μου βγαζει :"εγκατασταση..." και μετα απο 10 δευτ. μου ξαναβγαζει:"Βρεθηκε αναξιοπιστο λογισμικο στην καρτα μνημης.Για εγκατασταση πηγαινετε στη διαχειριση εφαρμογων"? Εχω αγορασει αλλη καρτα και εχω εγκαταστησει 3-4 εφαρμογες.Μου χει σπασει τα νευρα αυτο το πραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 βρε παιδια,μια απορια.Γιατι καθε φορα που ανοιγω το κιν. μου βγαζει :"εγκατασταση..." και μετα απο 10 δευτ. μου ξαναβγαζει:"Βρεθηκε αναξιοπιστο λογισμικο στην καρτα μνημης.Για εγκατασταση πηγαινετε στη διαχειριση εφαρμογων"? Εχω αγορασει αλλη καρτα και εχω εγκαταστησει 3-4 εφαρμογες.Μου χει σπασει τα νευρα αυτο το πραγμα. Στο βγαζει αυτο διοτι δεν αντεγραψες ολο το περιεχομενο της παλιας καρτας στην καινουργια . Καποιες εγκαταστημενες εφαρμογες στην παλια καρτα σου δημιουργουν το προβλημα... Προφανως η συσκευη ψαχνει για εγκατεστημενες εφαρμογες τις οποιες δεν τις βρησκει... Αυτο μπορεις να το κανεις (αντιγραφη περιεχομενου) εφοσων εχεις ενεργοποιησει να φαινονται τα κρυφα αρχεια στο pc σου και στην συνεχεια κανοντας copy το περιεχομενο της παλιας στην καινουργια καρτα . Η διαδιακασια γινεται ειτε μεσω συνδεσης του Ν82 ως μεσω αποθηκευσης ειτε με card reader. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 οι kingston ειναι ενταξη με το κινητο? ειχε κανενας κοληματα γιατι απο οτι βλεπω η μανισια και οι sandisk βγαζουν προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Μια χαρά είναι οι kingston Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 οι kingston ειναι ενταξη με το κινητο? ειχε κανενας κοληματα γιατι απο οτι βλεπω η μανισια και οι sandisk βγαζουν προβληματα Από ό,τι έχω δει κάποιοι φίλοι εδώ μέσα έχουν δοκιμάσει την 4άρα Kingston και ορισμένοι είχαν πρόβλημα συμβατότητας. Δεν την αποφεύγεις καλύτερα? Δοκίμασε μία SanDisk, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εγώ SanDisk έχω (8άρα όμως) και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. :) Edit: Άκυρο, νομίζω με Transcend ήταν το πρόβλημα, διορθώστε με αν κάνω λάθος. :O Πάντως η προτροπή μου για SanDisk ισχύει. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Από ό,τι έχω δει κάποιοι φίλοι εδώ μέσα έχουν δοκιμάσει την 4άρα Kingston και ορισμένοι είχαν πρόβλημα συμβατότητας. Δεν την αποφεύγεις καλύτερα? Δοκίμασε μία SanDisk, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εγώ SanDisk έχω (8άρα όμως) και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. :) Edit: άκυρο, νομίζω με Transcend ήταν το πρόβλημα, διορθώστε με αν κάνω λάθος. :O Πάντως η προτροπή μου για SanDisk ισχύει. ;) Εγώ έχω 4αρα Transcend κ ως τώρα δουλεύει μια χαρά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Εγώ έχω 4αρα Transcend κ ως τώρα δουλεύει μια χαρά! Πώς είχα την εντύπωση ότι με Transcend ήταν το πρόβλημα;... :confused: Συγχωρέστε με αν τυχόν κάνω λάθος, δεν παρακολουθώ και πάρα πολύ στενά το thread τις τελευταίες μέρες. :O Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Από ό,τι έχω δει κάποιοι φίλοι εδώ μέσα έχουν δοκιμάσει την 4άρα Kingston και ορισμένοι είχαν πρόβλημα συμβατότητας. Δεν την αποφεύγεις καλύτερα? Δοκίμασε μία SanDisk, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εγώ SanDisk έχω (8άρα όμως) και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. :) Edit: Άκυρο, νομίζω με Transcend ήταν το πρόβλημα, διορθώστε με αν κάνω λάθος. :O Πάντως η προτροπή μου για SanDisk ισχύει. ;) παντος μεγαλο μπερδεμα αυτο με τις καρτες σε αλους δουλευουν και σε αλους οχι και απο οτι καταλαβαινω δεν εχει βρεθει η ακριβης αιτια που προκαλει το προβλημα εχω κληρονομια μια 4αρα κινγστον και ελεγα να γλιτοσω απο 2η καρτα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREDRAKE Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 θα το δοκιμασω...σε νοκια σοπ ομως γιατι με τι συνδεση που εχω.....:cry:κ παλι ομως δε θα επρεπε να δουλευει η καρτα στο πισι κανονικα???αυτο με προβληματιζει εμενα.με το που τη συνδεω μου κολλαει τα πισι,γιαυτο δεν ειχα στο νου μου να κανω αναβαθμιση κ ελεγα μηπως φταιει η καρτα τελικα Η καρτα φταίει, αλλα όχι με τον τροπο που νομιζεις..Πρέπει το card reader να ειναι συμβατο με μνημες HDSC..Εαν δεν είναι κολλάνε τα πάντα προσπαθώντας να διαβασει την κάρτα..Πάρε ένα card reader, είναι φτηνο.. Παράθεση Τα μάτια των άλλων ειναι ο καθρέφτης που πρέπει να κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Παιδιά γεια σας είμαι κι εγώ νέος κάτοχος του n82 αλλά είμαι νέος και στο forum και θα ήθελα τα φώτα σας αν γίνετε γιατί είμαι ψιλοάσχετος.Επειδή σερφάρω αρκετά στο internet με το κινητό θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κίνδυνος υιών και αν ναι αν θα πρέπει να βάλω antivirus και ποιο είναι αυτό?Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Παιδιά γεια σας είμαι κι εγώ νέος κάτοχος του n82 αλλά είμαι νέος και στο forum και θα ήθελα τα φώτα σας αν γίνετε γιατί είμαι ψιλοάσχετος.Επειδή σερφάρω αρκετά στο internet με το κινητό θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κίνδυνος υιών και αν ναι αν θα πρέπει να βάλω antivirus και ποιο είναι αυτό?Σας ευχαριστώ. οχι, κανενας κινδυνος. καλως ηρθες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 οχι, κανενας κινδυνος. καλως ηρθες :) Σ'ευχαριστώ nikoskat. Το ρώτησα αυτό γιατί παλιότερα είχα το n70 και εκείνο αν θυμάμε καλά νομίζω οτι είχε εγκατεστημένο κάποιο antivirus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Για τη S60 3rd Edition που τρέχει το N82 δεν υπάρχουν ιοί, τουλάχιστον ακόμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Για τη S60 3rd Edition που τρέχει το N82 δεν υπάρχουν ιοί, τουλάχιστον ακόμη. Σ'ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 εγω απο την αλλη ειχα διαβασει οτι υπαρχουν 4 και για αυτο βγηκε και το kaspersky mobile. ισως θυμαμαι λαθος φυσικα αλλα αυριο θα προσπαθησω να βρω το λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Η καρτα φταίει, αλλα όχι με τον τροπο που νομιζεις..Πρέπει το card reader να ειναι συμβατο με μνημες HDSC..Εαν δεν είναι κολλάνε τα πάντα προσπαθώντας να διαβασει την κάρτα..Πάρε ένα card reader, είναι φτηνο.. μα το card reader που ειχε η συσκευασια της καρτας χρησιμοποιω κ κολλαει...τεσπα,θα δειξει.σε 6 πισι που τη δοκιμασα τα κολλησε κ τα 6!!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts