Jump to content

FIREDRAKE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    122
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About FIREDRAKE

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 8

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

FIREDRAKE's Achievements

  1. Εγώ θα έλεγα να μην την κάνεις ακόμα.. Δεν παίζει mp3 ήχους κλήσης (πρίν έπαιζε) και όταν έρχεται μύνημα η οθόνη ανάβει και δέν ξανασβήνει μόνη της, πρέπει να την σβήσεις εσύ..
  2. Καλησπέρα, για να βάλεις ringtone σε επαφή, ανοιγεις την επαφή και μετα με το αριστερο softkey σου βγάζει ένα μενού. Με την τρίτη απο επάνω επιλογή, μπορείς να ορίσεις ήχο για αυτήν την συγκεκριμένη επαφή. Ελπίζω να σε βοήθησα..
  3. Καλησπέρα σε όλους, υπάρχει πουθενά η stock full rom η καινούργια να την κατεβάσουμε αντί να ξεκινάμε απο την V25 και να κάνουμε το update στο update?
  4. Δοκίμασες να κάνεις την ενημέρωση μέσω Kies, και οχι ΟΤΑ (over the air); Άν δεν δουλευει ούτε έτσι, κατέβασε το καινουργιο firmware και εγκατάστησέ το με Odin.. σε μια απο τις δυο,οχι παντα στην ιδια αναγκαστικα.τις εχω αλλαξει θεση,τις εχω μετατοπισει αλλα και παλι τιποτα. το σαιτ οπου διαβασα το ιδιο προβλημα ειναι αυτο http://forum.xda-developer....php?t=2461473 και σε καποια στιγμη βγηκε το patch που το διορθωνει (στην 3η σελιδα και μετα) αλλα σε εμενα δεν γινεται η εγκατασταση και ψαχνω τροπο
  5. Ρίξτε μια ματά εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2383484&page=30 Προσθέτει τοσες επιλογές στον Touchwiz, έχω χαζεψει, ακόμα το ψάχνω..
  6. Ok, sorry, το βρήκα το watchon...:O Φίλε μου, θα μπορούσες να μου πείς πώς χρησιμοποιεις τις υπέρυθρες; Γιατι αν μιλάμε για τι ίδιο κινητό (Ι9192) δεν έχω βρεί πουθενα μενου υπερύθρων..
  7. Βρήκα αυτό αν βοηθάει κάποιους.. Σε αρκετά, λέει σε απόθεμα.. http://www.skroutz.gr/s/2358832/Samsung-Galaxy-S-Duos-S7562.html?from=autocomplete&keyphrase=gt-s7562
  8. Δέν το νομίζω..Eχω την αίσθηση οτι οι πόλοι στο S3 mini είναι στην πάνω αριστερή, ενώ του Duos στην επάνω δεξια πλευρά της μπαταρίας (ας με διορθώσει σ'αυτό κάποιος που εχει και τα δύο κινητά στην κατοχή του..). Ακόμα όμως και να είναι ακριβές αντιγραφο, η πλάτη δεν θα κουμπώνει σίγουρα (άλλες διαστάσεις το καθε κινητό..)
  9. Όπως το λές είναι..Εμένα με ενδιέφερε η λειτουργικότητα περισσότερο απο την αισθητική του θέματος. Τώρα, αν προτιμάς να κουβαλάς στην τσέπη και μία δευτερη μπαταρία τι να πώ..Γούστα είναι αυτά, περι ορέξεως κολοκυθόπιττα. :lol:
  10. O σκοπός της παράθεσης, ποιός είναι; Ειναι για αλλο κινητο αυτό που δείχνεις..
  11. Ενημέρωση, για όσους ψάχνουν extended battery για το S DUOS. Αγόρασα την παρακάτω απο το site τους ( Li-ION 3.8V 3,400mAh). Οι φωτογραφίες, για τον φίλο που τις ζήτησε..Η τιμή Eur 45.70..Παρέλαβα σε μία εβδομάδα και η μπαταρία γ@@@@@ει! 4-5 μέρες με κανονική χρήση, περίπου 3 με τα πάντα ανοιχτα συνεχώς! Επιτέλους, ησύχασα! :D http://www.mugenpowerpdabattery.com/zaspx/product_details.aspx?file=sh&productno=1562&PageNo=&sortby=sortid&orderby=desc&keyword=s%20duos
  12. Συμφωνώ σε όλα..Αξιοπρεπέστατο και πολύ γρήγορο..(Όχι βέβαια για παιχνιδομηχανή, να εξηγουμαστε..) Και η σύνδεση με το bluetooth του αυτοκινήτου, πανεύκολη, γρήγορη και πολύ σταθερή.. Δέν χρειάζεται να την αλλάξεις την κάρτα ΠΡΙΝ μπεις στις επαφές..Μπορείς και μέσα απο τις επαφές, σερνοντας προς τα κατω την μπαρα.. Καθαρο λάθος σχεδιασμού του interface,να μην έχει ενα κουμπακι εκει όπως στο πληκτρολόγιο η στα μυνήματα..
×
×
  • Create New...