ioterl Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Έχω μία εβδομάδα το Ν82 μαύρο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κολλήματα και επανεκινήσεις. Έχω βάλει κάποια παιχνίδια, κάποια mp3, αναβάθμησα το quickoffice για επεξεργασία και πριν δύο ημέρες έβαλα το nokia maps 2 beta (δεν το δοκίμασα ακόμα). Μάλλον κάποια προγράμματα δημιουργούν πρόβλημα σε μερικούς. Έχω αλλάξει πολλά τηλέφωνα (σχεδόν κάθε δύο μήνες) και τα περισσότερα είναι s60. Το Ν82 είναι το καλύτερο που έχω πάρει, χωρίς να λάβω υπ'όψη το Ν95 που δεν έχω δοκιμάσει. Εγώ το προτήνω σε όλους. Σχετικά με την τιμή θέλω να ρωτήσω: Ξέρετε πολλές συσκευές με τις δυνατότητες του Ν82 στα 440 ευρώ; Το samsung i560v δεν έχει wi fi ούτε την υποστήρηξη της nokia όπως π.χ. update service, πλήρη σειρά αξεσουάρ ή αξιόπιστο λογισμικό pc. Η sony ericsson έχει το w960 χωρίς gps κατότερο wi fi αργό λογισμικό και ακριβότερο (είχα τα m600, w950 & P1). Τέλειο κινητό δεν υπάρχει, όμως το Ν82 κάνει τέλειο συνδιασμό δυνατοτήτων και τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leet Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ...και εγώ με την σειρά μου έχω το Ν92 σε μαύρο χρώμα εδώ και μια εβδομάδα... Άλλαξα τη κάρτα μνήμης χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα απλά για λόγους χώρου και λόγω το ότι πολλοί από εδώ γράφετε προβλήματα γι' αυτήν. Του έχω περάσει Garmin και 4-5 xtra προγράμματα και δεν μου έχει παρουσιάσει τα παραμικρό πρόβλημα. Κανένα καμμένο Pixel...τι να πω μάλλον είναι να μην τύχει. Παράθεση Ναζί κανείς....ή αναρχικός? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Παιδια με τα προβληματα που εχουν αρκετοι εδω (καμμενα πιξελ, καρτα μνημης κτλ) θα ηθελα να ρωτησω αν τα δεχτηκαν πισω για αντικατασταση συσκευης... γιατι μονο και στην ιδεα να εχει εστω 1 καμμενο πιξελ με τρελαινει...:mad: ΛΟΙΠΟΝ;;;; Δεν βλεπω να εχουν πολλοι προβληματα και ισως ειναι απο τις λιγες φορες που δεν διαβαζω για προβληματα και παραπονα σε τηλεφωνο,ισως ορισμενοι ειχαμε με την καρτα ...στο θεμα της ερωτησης σου τωρα οχι μεχρι τεσσερα καμμενα δεν σου αλλαζουν .σε ενα Ν73 που ειχα εφτασα μεχρι προστασια καταναλωτη με καταγγελια μου για την κοσμοτε αλλα τελικα δεχτηκαν την εξηγηση της ΝΟΚΙΑ ,οτι πρεπει να ειναι πανω απο 3-4 και μαλιστα στην σειρα Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Έχω μία εβδομάδα το Ν82 μαύρο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κολλήματα και επανεκινήσεις. Έχω βάλει κάποια παιχνίδια, κάποια mp3, αναβάθμησα το quickoffice για επεξεργασία και πριν δύο ημέρες έβαλα το nokia maps 2 beta (δεν το δοκίμασα ακόμα). Μάλλον κάποια προγράμματα δημιουργούν πρόβλημα σε μερικούς. Έχω αλλάξει πολλά τηλέφωνα (σχεδόν κάθε δύο μήνες) και τα περισσότερα είναι s60. Το Ν82 είναι το καλύτερο που έχω πάρει, χωρίς να λάβω υπ'όψη το Ν95 που δεν έχω δοκιμάσει. Εγώ το προτήνω σε όλους. Σχετικά με την τιμή θέλω να ρωτήσω: Ξέρετε πολλές συσκευές με τις δυνατότητες του Ν82 στα 440 ευρώ; Το samsung i560v δεν έχει wi fi ούτε την υποστήρηξη της nokia όπως π.χ. update service, πλήρη σειρά αξεσουάρ ή αξιόπιστο λογισμικό pc. Η sony ericsson έχει το w960 χωρίς gps κατότερο wi fi αργό λογισμικό και ακριβότερο (είχα τα m600, w950 & P1). Τέλειο κινητό δεν υπάρχει, όμως το Ν82 κάνει τέλειο συνδιασμό δυνατοτήτων και τιμής. Πες τα ρε φιλε που πεσανε ολοι πανω στο Ν82 γιατι λενε πως εχει προβληματα.Εγω που αλλαζω κινητο απο βδομαδα σε βδομαδα και πολλοι απο εδω με ξερουν, αυτο το εχω κρατησει πανω απο 4 μηνες.Δεν εχω το παραμικρο προβλημα, το παραμικρο κολλημα και το πηρα απο επιδοτηση cosmote.Κριμα για καποιους αλλους που το κινητο ειναι το καλυτερο της αγορας τωρα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ρε παιδια το gps δε μου δουλευει. παταω τους χαρτες και δεν βρισκει σημα οσο και αν το αφηνω. δεν μιλαω για μεσα σε σπιτι. στο δρομο το λειτουργω. βρισκομαι στα γιαννενα και λεει πως ειμαι αγρινιο οταν παταω το 0 για να παει εκει που ειναι η θεση. οταν παταω λεπτομερεις δορυφορων δειχνει καποια νουμερα τα οποια εναλλασσονται. καμια ιδεα? υγ. N82 black εχω αλλα ουτε καμμενα πιξελ ουτε κολλαει πουθενα Την ωρα που σου ζηταει συνδεση στο ιντερνετ φροντισε να εισαι σε καποιο hot spot συνδεδεμενος.Να κανει τη συνδεση θελει μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 παιδια κανενα νεο απο την μαυρη πρόσοψη....??? αρχισε η πωληση στα μαγαζια...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grichrN82 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Εχω το Ν82 εδώ και 2 μήνες η οθόνη είναι μια χαρά. Ένα πρόβλημα που είχα γιατί έκανα μια μ****α με κολούσε η κάρτα μνήμης. Αντεγραψα τα αρχεία στο Pc εκανα φορματ την κάρτα τα ξαναπέρασα στην καρτα και οΚ!!! (Αν έχει γίνει εγκατάσταση προγράμματος στην κάρτα και δημιουργουνται απο αυτό τα κολλήματα δεν διορθώνετε με αυτον τον τρόπο). Επισης κάπου σε αυτές τις σελίδες διαβασα ότι κάποιος είχε πρόβλημε με την φωνητική κλίση. Στο Ν82 δεν περνάμε εμείς τις φωνητικές κλίσεις αναγνωρίζει μόνο του τα ονόματα που έχουμε αποθηκευμένα. Εγώ που το χρησιμοποιώ στο αμάξι μέσω ΒΤ δουλευει μια χαρά. Πάτας το κουμπί απο ΒΤ που απαντας για κλήσεις λίγο παραπάνο και αναφέρεις το όνομα όπως το έχεις γραμενο π.χ Σοφια1 πρέπει να πέις και το ένα. Σχετικά με τα restart το κάνουν όλα τα NOKIA είμαι λάτρης και περάσαν πόλλα απο τα χέρια μου δεν είναι θέμα λειτουργικού ούτε hardware αυτο το κάνουν σηνήθως όταν δεν πάει κάτι καλά με το δίκτυο. Ένα πρόβλημα που είχα εγώ ανοιξα χωρίς να ξέρω επειδή είμαι καινουργιος νεο θέμα και το μεταφέρο εδώ. Παιδια καλυσπέρα σας είμαι καινούργιο μέλος αλλά σας παρακολουθώ πάρα πολυ καιρό. Το προβλημά μου είναι ότι στις 24/4/2008 αναβάθμισα το λειτουργικό του Ν82 (εγκατέστησα και to n-gage και έκανα update στους χάρτες), απο τότε και μετά δεν έχω το φιδάκι. (Λογικά δεν θα το υποστηριζε το update και δεν ξέρω αν δεν υποστηρίζει και άλλες λειτουργίες σε σχέση με πρίν). Έκανα αναβάθμιση γιατι υποστήριζε το Flash Lite to 3 και το χρειαζόμουν στο σερφάρισμα. Το θέμα είναι ότι θέλω το φιδάκι γιατι ήταν γ**** τριδιαστατο. Πήγα στην Nokia λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Δεν ανακοινώνουν όμως απο πριν τι δεν υποστηρίζει το upate. Περιμένω τις συμβουλές σας........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grichrN82 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ουτε java νομιζω ειναι,,,ειναι symbian...;) Βασικα τα νοκια s60 εχουν το ιδιο λειτουργικο που σημαινει οτι η εφαρμογες απο αλλες συσκευες οπως Ν95,Ν81,6110,κτλ θα δουλευουν μια χαρα στο Ν82,,,, με εξαιρεση καποιες εφαρμογες που πιθανον να μην δουλεψουν αλλα σε καμια περιπτωση δεν καταστρεφουν το τηλεφωνο,,, αλλο το λειτουργικο και αλλο οι εφαρμογες,,,οπως στο pc,,,εχεις τα windows kai του βαζουμε εφαρμογες :D Ρε παιδία το καταλαβένω και το ξέρω αυτό που λέτε. Το Θέμα είναι το ότι πλέον πια δεν θα είναι ενσωματομένο στο λειτουργικό αλλά σαν extra εγκατάσταση. Η λύση που λέτε λύνει το πρόβλημα. Αλλά είμαι περιεργός τι λάθος έκανα και δεν υπάρχει στο λειτουργικό γιατί κακά τα ψέματα άλλο πράγμα να είναι μαμά. Έχασα μόνο το φιδάκι ή και άλλες λειτουργίες??? Αυτο είναι που δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 αμα παρει καποιος τωρα το ασημι θα φοραει το καινουργιο λειτουργικο?οπως το μαυρο?το εχει παρει καποιος οι αγορασατε ολοι το μαυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 αμα παρει καποιος τωρα το ασημι θα φοραει το καινουργιο λειτουργικο?οπως το μαυρο?το εχει παρει καποιος οι αγορασατε ολοι το μαυρο ΝΑΙ:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 απο ολα τα καστηματα γερμανος, τιμ κτλ η μονο απο πλαισιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 απο ολα τα καστηματα γερμανος, τιμ κτλ η μονο απο πλαισιο? μα και να μην το φοραει το περνας μετα μονο σου;) λογικα αν τους εχουν τελειωσει οι παλιες παρτιδες και φερουν καινουργιες θα εινια με τη νεα αναβαθμιση .. αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο που πρεπει να σε απασχολει:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ενταξει καλα λες αλλα τη φοβαμε λιγο την αναβαθμιση μη μου κολισει και μετα ψαχνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ενταξει καλα λες αλλα τη φοβαμε λιγο την αναβαθμιση μη μου κολισει και μετα ψαχνομαι Μην το φοβασαι καθολου αυτο,,,δεν εχω ακουσει κανενα παραδειγμα κινητου να αχρηστευτικε κατα την αναβαθμιση...:D Η αναβαθμιση ειναι κατι το φυσιολογικο, γι αυτο αλλωστε σου προσφερουν την υπηρεσια να την κανεις και μονος σου απ' το σπιτι;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Είναι 2-3 πράγματα που πρέπει να προσέξει κανείς πριν και κατά την αναβάθμιση. Ακόμα και στην περίπτωση που το κινητό κολλήσει κατά τη διάρκεια και δεν ανοίγει, ούτε τότε υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Το πάει σε ένα Nokia shop και ξενοιάζει. Επομένως, αν δεν είμαστε σίγουροι για το PC μας και πώς κάνουμε τη διαδικασία, φροντίζουμε να κάνουμε την αναβάθμιση σε εργάσιμη ημέρα, ώστε αν μας κολλήσει να το πάμε αμέσως σε Nokia shop. Οπότε, updates το ΣΚ απαγορεύονται. :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Μην το φοβασαι καθολου αυτο,,,δεν εχω ακουσει κανενα παραδειγμα κινητου να αχρηστευτικε κατα την αναβαθμιση...:D Η αναβαθμιση ειναι κατι το φυσιολογικο, γι αυτο αλλωστε σου προσφερουν την υπηρεσια να την κανεις και μονος σου απ' το σπιτι;) αν λεω αν γινει καμια στραβη ομως!! με το πσ, αμα εισαι επαρχια πρεπει να τρεχεις σε νοκια η αλιως περιμενεις κανα μηνα να το στειλουνε και να το παρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ρε παιδία το καταλαβένω και το ξέρω αυτό που λέτε. Το Θέμα είναι το ότι πλέον πια δεν θα είναι ενσωματομένο στο λειτουργικό αλλά σαν extra εγκατάσταση. Η λύση που λέτε λύνει το πρόβλημα. Αλλά είμαι περιεργός τι λάθος έκανα και δεν υπάρχει στο λειτουργικό γιατί κακά τα ψέματα άλλο πράγμα να είναι μαμά. Έχασα μόνο το φιδάκι ή και άλλες λειτουργίες??? Αυτο είναι που δεν ξέρω. Έχει συμβεί και άλλες φορές να αφαιρέσουν πρόσθετα χαρακτηριστικά από μια έκδοση λογισμικού, δεν χάθηκε ο κόσμος. Το κανονικό φιδάκι (που είχε και πριν) που θέλεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 http://www.cosmo.gr/SciTech/198471.html βραβευθηκε ηδη.....με τοσα "προβληματα".......:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα: Ενώ έχω εγκαταστήσει το NOKIA Connectivity Cable Driver, δεν συνδέεται το Ν82 στο Internet μέσω του καλωδίου απο το PC μου. Πατώντας το One Touch Access, μου γράφει οτι δεν βρέθηκε μόντεμ! έχω Vista 32bit στον υπολογιστή μου. Τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufalia Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 paidia piga simera ston germano na parw to n82 kai den to eixe leei kanena katastima germanos den to exei kai idika to mauro kai peira thl ston ote kai eipan oti tha mou to feroun mesa stin evdomada..kserei kanenas ti timh exei ston ote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα: Ενώ έχω εγκαταστήσει το NOKIA Connectivity Cable Driver, δεν συνδέεται το Ν82 στο Internet μέσω του καλωδίου απο το PC μου. Πατώντας το One Touch Access, μου γράφει οτι δεν βρέθηκε μόντεμ! έχω Vista 32bit στον υπολογιστή μου. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υπάρχει πρόβλημα με τα Vista και τους οδηγούς του καλωδίου και γενικότερα με το τελευταίο PC Suite. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Υπάρχει πρόβλημα με τα Vista και τους οδηγούς του καλωδίου και γενικότερα με το τελευταίο PC Suite. Λύνεται μήπως το πρόβλημα με εγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης του PC Suite; ή δεν θα υποστηρίζει Vista και αυτό; υπάρχει καμία λύση; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 paidia piga simera ston germano na parw to n82 kai den to eixe leei kanena katastima germanos den to exei kai idika to mauro kai peira thl ston ote kai eipan oti tha mou to feroun mesa stin evdomada..kserei kanenas ti timh exei ston ote? 440€, αλλά δεν το είχαν σε μαύρο. Προφανώς θα το φέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Λύνεται μήπως το πρόβλημα με εγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης του PC Suite; ή δεν θα υποστηρίζει Vista και αυτό; υπάρχει καμία λύση; θα διορθωθεί το συντομότερο αναφέρει η Nokia, η υπαιτιότητα είναι της MS από ότι διάβασα και κάτι μου λέει ότι αν η Νόκια είχε WM6 δεν θα είχε τέτοια "ατυχήματα" εκ μέρους MS. Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Παιδια ξερει κανεις αν μπορουμε με καποιο τροπο να βγαλουπε την εικονα που λεει ''υπηρεσιες sim'' μολις ανοιγουμε το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts