kwstas18 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 ρε παιδια πως μπορω να βαλω διαφορες εφαρμογες στο i pod?και απο που τις βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 ρε παιδια πως μπορω να βαλω διαφορες εφαρμογες στο i pod?και απο που τις βρισκω? Εφαρμογές βρίσκεις στο App Store (στο iTunes στον υπολογιστή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 η μεσω του ipod αν εχεις wi-fi Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petranth Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Καλησπέρα σας, Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάποια εφαρμογη για το ipod που να μεταφράζει μεταξύ γλωσσών αλλά να μην χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος με wifi?Ψάχνω στο app store αλλά δεν ξέρω αν κάποια λειτουργεί χωρίς ίντερνετ. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Παιδιά καλησπέρα,μήπως ξέρετε να μου πείτε πως μπορώ να καταλάβω αν το ipod touch 8gb που έχω είναι το Late 2009?αν είναι αυτό δεν μπορεί να γίνει jailbraik?Βασικά αν είναι αυτό έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το 32 και 64 GB?ευχαριστώ! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Παιδιά καλησπέρα,μήπως ξέρετε να μου πείτε πως μπορώ να καταλάβω αν το ipod touch 8gb που έχω είναι το Late 2009?αν είναι αυτό δεν μπορεί να γίνει jailbraik?Βασικά αν είναι αυτό έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το 32 και 64 GB?ευχαριστώ! To iPod Touch 8GB δεν είναι το καινούργιο. Τα μοντέλα 32 και 64 GB είναι τα νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Καλησπέρα σας, Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάποια εφαρμογη για το ipod που να μεταφράζει μεταξύ γλωσσών αλλά να μην χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος με wifi?Ψάχνω στο app store αλλά δεν ξέρω αν κάποια λειτουργεί χωρίς ίντερνετ. Ευχαριστώ πολύ. ψαξε για το WeDict Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 To iPod Touch 8GB δεν είναι το καινούργιο. Τα μοντέλα 32 και 64 GB είναι τα νέα. Τότε γιατί δεν μπορώ να το κάνω σωστό jailbreak?μήπως αυτά που είναι late 2009 δεν γίνονται κανονικό jailbreak? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 To iPod Touch 8GB δεν είναι το καινούργιο. Τα μοντέλα 32 και 64 GB είναι τα νέα. αρα αμα γίνει jail θα κραταει μετα το κλισιμο της σησκευης η οχι λογο τελευταιου firm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Τότε γιατί δεν μπορώ να το κάνω σωστό jailbreak?μήπως αυτά που είναι late 2009 δεν γίνονται κανονικό jailbreak? Έχεις δοκιμάσει; αρα αμα γίνει jail θα κραταει μετα το κλισιμο της σησκευης η οχι λογο τελευταιου firm? Αν έχεις το 8 GB μοντέλο τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Αν έχεις το 8 GB μοντέλο τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. nice γιατι μεθαυριο θα χτιπισω το 8ρι και σκευτομουν αυτο το θεματακι με το jail αλλα αφου δεν υπαρχει προβλημα τοτε μια χαρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 αρα αμα γίνει jail θα κραταει μετα το κλισιμο της σησκευης η οχι λογο τελευταιου firm? Έχεις δοκιμάσει; Αν έχεις το 8 GB μοντέλο τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Δυστυχώς δεν κρατάει,πρέπει κάθε φορα που κλείνεις την σύσκεuη να έχεις κοντά το blackra1n και ένα pc. Το δοκίμασα με PwnageTool σε Mac και blackra1n σε Windows.απλά δεν ξέρω ακόμα πως θα σιγουρευτώ για το πιο μοντέλο έχω και το ότι δεν γίνετε jailbreak είναι θέμα hardware και αν ναι ποίες η διαφορες με το προηγούμενο ipod touch? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Ξέχασα να σας το ανακοινώσω παιδιά. Κυκλοφόρησε το redsn0w. Δοκιμάστε με αυτό. Jailbreak κάνει και αυτό. Μπορείτε να αλλάξετε και εικόνα όταν ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 (edited) Ξέχασα να σας το ανακοινώσω παιδιά. Κυκλοφόρησε το redsn0w. Δοκιμάστε με αυτό. Jailbreak κάνει και αυτό. Μπορείτε να αλλάξετε και εικόνα όταν ανοίγει. Αυτό το redsnow επιλύει τα προβλήματα για εμάς που έχουμε νέα bootrom? Edited January 26, 2010 by G_T_J Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Αυτό το redsnow επιλύει τα προβλήματα για εμάς που έχουμε νέα bootrom? όχι. Τα μοντέλα στα οποία δεν "πιάνει" το untethered jailbreak είναι τα iPhone 3GS, iPt 8GB και iPt3G. To iPt 8GB μπορεί να μην έχει τον ταχύτερο επεξεργαστή και το voice control που έχουν τα 32αρια και 64αρια αλλά έχει και αυτό το αναβαθμισμένο bootrom που το εμποδίζει από το untethered jailbreak. Oποιοδήποτε iPhone 3GS ή iPt των τελευταίων 2-3 μηνών έχει σίγουρα την νέα bootrom. more: http://www.iphonetech.gr/component/content/article/38-blog/330--pple-jailbreak-iphone-3gs.html Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 να ρωτησω κατι?ποσο κοστιζει αυτη τη στιγμη ενα i pod touch 32G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 να ρωτησω κατι?ποσο κοστιζει αυτη τη στιγμη ενα i pod touch 32G? Η τιμη ειναι γυρω στα 280-300€ εξαρταται απο που θα το παρεις!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 λοιπον καταρχην σορρυ που ειμαι ενας απο αυτους που σας ζαλιζουν με τις ερωτήσεις ολη την ωρα αλλα οταν το ρωταω μια απάντηση μου δεινει ο ενας και μια απάντηση ο αλλος κ ετσι εχω μπερδεψει τα μπουτια μου. Λοιπον η ερωτηση μου ειναι απλη : στα 8αρια εχει βρεθει τροπος να κραταει το jail και μετα το κλισιμο της σησκευης η πρεπει να το κανω ξανα και ξανα με εναν υπολογιστη διπλα μου σε περιπτωση που μεινει απο μπαταρια το ipod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Διορθώστε με αν κανω λαθος: Αν η συσκευη κυκλοφορησε πριν το Σεπτεμβριο δεν θελεις υπολογιστη αν κυκλοφορησε μετα το Σεπτεμβριο τοτε θελεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 (edited) μολις αγόρασα το touch και θελω να κανω μια γρήγορη ερωτιση, για να εχουν φωτο οι δίσκοι που ακουω τι πρεπει να κανω? Edited February 1, 2010 by fakewolf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 μολις αγόρασα το touch και θελω να κανω μια γρήγορη ερωτιση, για να εχουν φωτο οι δίσκοι που ακουω τι πρεπει να κανω? Πρέπει να έχουν και στον Η/Υ. Τι θα βάλει αν δεν έχουν στον Η/Υ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 ναι οτνος και μολις το εκανα με το cd των muse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 iPhone OS 3.1.3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 τζιφος τελικα με της φωτο των δισκων, μεσα σε καθε φακελο με τον καθε δισκο εβαλα την φωτο του δισκου, πχ σε εναν φακελο με linkin park εχω εναν αλο φακελο με το ονομα του δισκου πχ meteora και μεσα σε αυτον τα τραγουδια του δισκου meteora καθώς και την φωτο του δισκου και παρολλα αυτα δεν μου την διχνει στο ipod, ξερει κανεις πως να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 τζιφος τελικα με της φωτο των δισκων, μεσα σε καθε φακελο με τον καθε δισκο εβαλα την φωτο του δισκου, πχ σε εναν φακελο με linkin park εχω εναν αλο φακελο με το ονομα του δισκου πχ meteora και μεσα σε αυτον τα τραγουδια του δισκου meteora καθώς και την φωτο του δισκου και παρολλα αυτα δεν μου την διχνει στο ipod, ξερει κανεις πως να το κανω? Με το iTunes δεν τα περνάς; Τότε αν θα πας στο iTunes->Music θα δεις εκεί τα τραγούδια, αν έχεις συντηρήσει σωστά τις πληροφορίες για κάθε τραγούδι θα στα βγάλει ομαδοποιημένα ανά άλμπουμ. Κάνεις δεξί κλικ στο άλμπουμ επιλέγεις get info και πας στην καρτέλα Album Artwork. Από κει επιλέγεις την εικόνα που θες. Εναλλακτικά αν είσαι σίγουρος ότι όλες οι πληροφορίες είναι σωστές κανεις δεξί κλικ πάλι και επιλέγεις get Album Artwork και θα σου κατεβάσει τις εικόνες από το internet. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts