Jump to content

petranth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petranth

  1. petranth

    iOS 6

    thanks φίλος τελικά δούλεψε μετά από μια ακόμα επανεκκίνηση.
  2. petranth

    iOS 6

    Δε γίνεται να υπάρξει update xωρίς προβλήματα? Mόλις εγκατέστησα την 6 και δεν δέχεται το wifi δίκτυο μου το Ipad2 πάει να συνδεθεί και φορτώνει μια σελίδα της Apple λέγοντας ότι η σελίδα δεν βρέθηκε.Και με πετάει έξω.Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα? Καμιά λύση?
  3. Μετά από αναζήτηση του προβλήματος σε ξένα sites και forums και από της apple λύθηκε το πρόβλημα.Να αναφέρω πως για όποιον/α αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου.Οταν συγχρονίζουμε φωτος δημιουργείται ένας φάκελος που λέγεται ipod photo cache ο οποίος σταδιακά γεμίζει με ορισμένα αρχεία.Εγώ πήρα αυτό το φάκελο που έιχε γεμίσει αρκετά μετά από τόσους συγχρονισμούς και τον πέταξα στα σκουπίδια.Μετα δοκίμασα να κάνω πάλι sync photos,δημιουργήθηκε ένας νέος φάκελος στην ίδια περιοχή με το ίδιο όνομα αλλά όμως πλέον όλες οι φωτος συγχρονίστηκαν και φαίνονται κανονικά όλες στο ipod παλιές/καινούριες.Οπότε μάλλον ανά τρίμηνο περίπου καλό είναι να πετάμε αυτό το φάκελο που θα έχει γεμίσει και να δημιουργείται ένας νέος. Αυτά και χρόνια πολλά και πάλι.
  4. Δε νομίζω γιατί δεν κάνω κάτι διαφορετικό απ ότι έκανα πάντα.Όλες οι φωτος είναι jpg αρχεία κανονικά τραβηγμένες από κινητό η φωτογραφική μηχανή.Μόλις τώρα πέρασα κάποιες καινούριες μέσα και μετα το συγχρονισμό δεν τις εμφανίζει.Σαν να λέμε ότι πλέον δεν συγχρονίζει καθόλου φωτος.
  5. Καλησπέρα σας και Χριστός Ανέστη, Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το συγχρονισμό ειδικότερα των φωτογραφιών.Τις περισσότερες φωτός τις συγχρονίζει κανονικά από το φάκελο που έχω επιλέξει και τις έχω αλλά αρκετές μετά το συγχρονισμό δεν τις εμφανίζει(βγάζει άδεια άσπρα κουτάκια).Αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται λάθος ας απαντήσει.Σας ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα σας, Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάποια εφαρμογη για το ipod που να μεταφράζει μεταξύ γλωσσών αλλά να μην χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος με wifi?Ψάχνω στο app store αλλά δεν ξέρω αν κάποια λειτουργεί χωρίς ίντερνετ. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...