Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιμένω:Εγώ δέν έχω πιστωτική κάρτα και ζητάει το itunes 5$ για το download τί να κάνω ? Βρήκα κάτι λίγα link αλλά δέν λένε τίποτα, γνωρίζει κανείς κανα link να δώσει με την έκδοση 3.xx για το ipod touch ? Και εκτός αυτού να πώ οτί ποιό τελικά firmware να κατεβάσω (3G ή 2G) ?

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά το φόρτομα του ipsw στο ipod το κανω JB με το Blackra1n αλλά λέει οκ και κάθε φορά που το κλείνω ολα κανονικά μόνο όταν το ανοίγω κολλάει στο Recovery Mode τί να κάνω ?

δεν θα απενεργοποιεις το ipod touch.απλα θα το αφηνεις στην αναμονη και ας μην το χρησιμοποιεις αλλιως καθε φορα θα θελει να κανεις jailbreak

δεν θα απενεργοποιεις το ipod touch.απλα θα το αφηνεις στην αναμονη και ας μην το χρησιμοποιεις αλλιως καθε φορα θα θελει να κανεις jailbreak

αυτό στην καινούργια έκδοση δεν γίνετε?

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

καλά τί κόλπα είναι αυτά ? δηλαδή έλεος !!! δέν θα το κλείνω καθόλου ? και πότε θα ξεκουραστει το καημένο νομιζω οτι όσο το αφήνεις ανοιχτο τοσο περισσότερο κολλάει! Τιποτά άλλο καμιά άλλη λύση ?

καλά τί κόλπα είναι αυτά ? δηλαδή έλεος !!! δέν θα το κλείνω καθόλου ? και πότε θα ξεκουραστει το καημένο νομιζω οτι όσο το αφήνεις ανοιχτο τοσο περισσότερο κολλάει! Τιποτά άλλο καμιά άλλη λύση ?

το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να το κλείνει από πάνω μια φορά να είναι ενεργό δηλ και να μην το κλείσεις εντελώς δεν παθαίνει τίποτα, αν το κλείνει μια φορά η μπαταρία θα σου κρατάει περισσότερο από το αν το κλείσεις εντελώς.

Manos20082. Ποια έκδοση έχεις στο iPod touch ?

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Αφού είναι jailbreak και να μην θέλει να το κλείσει θα κλείσει αναγκαστικά όταν βάλει κάποιο jailbreak app από το Cydia/Rock που ζητάει Roboot.;) Ελπίζω να καταλάβατε.:rolleyes

Edit:Ή και όταν αλλάζει θέμα. Αν βάλει την jailbreak 3.0 θα έχει πάλι το ίδιο πρόβλημα;

Αφού είναι jailbreak και να μην θέλει να το κλείσει θα κλείσει αναγκαστικά όταν βάλει κάποιο jailbreak app από το Cydia/Rock που ζητάει Roboot.;) Ελπίζω να καταλάβατε.:rolleyes:

συμφωνώ απόλυτα !;)

Παιδιά βρήκα την έκδοση για ipod 2g 3.1.2 ipsw custom είναι είδη JB & Unlocked με εγκατεστιμένο το cydia!Εδώ είναι το link->

Αφού είναι jailbreak και να μην θέλει να το κλείσει θα κλείσει αναγκαστικά όταν βάλει κάποιο jailbreak app από το Cydia/Rock που ζητάει Roboot.;) Ελπίζω να καταλάβατε.:rolleyes

Edit:Ή και όταν αλλάζει θέμα. Αν βάλει την jailbreak 3.0 θα έχει πάλι το ίδιο πρόβλημα;

OXI απλά συμβαίνει μόνο με JB μέσω Blackra1n ή τουλάχιστον έτσι γνωρίζω!;):X:cry:

OXI απλά συμβαίνει μόνο με JB μέσω Blackra1n ή τουλάχιστον έτσι γνωρίζω!;):X:cry:

Αν βάλεις την έκδοση 3.0 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, για την καινούργια έκδοση είχα διαβάσει ότι έχει μερικά προβλήματα μπορεί τώρα να διορθώθηκαν.

Εφόσον έχεις iPod Touch 2G τότε δεν δικαιολογείτε αυτό με το Recovery Mode, σε εμένα δεν συμβαίνει και το έχω κάνει με Blackra1n (3.1.2 έχω). Καλύτερα να μην κατεβάζεις εκδόσεις που είναι "σπασμένες" από πριν, κάνε μόνος σου την διαδικασία για περισσότερη ασφάλεια. Συνιστώ να κάνεις ένα Restore και Jailbreak ξανά για να δεις αν σου το κάνει αυτό με το Recovery Mode που δεν δικαιολογείται.

Τώρα κάποιος πιο πίσω είπε να μην βάζουμε πάντα την τελευταία έκδοση γιατί έχει προβλήματα. Μερικές φορές ναι έχει αλλά το update λύνει τις περισσότερες φορές τα προβλήματα και καλό είναι πάντα να έχουμε την τελευταία έκδοση που υπάρχει έξω.

Όσο αφορά τις εκδόσεις με τα ακουστικά, δεν το βαρεθήκατε επιτέλους αυτό το θέμα? Κάθε φορά οι ίδιες ερωτήσεις. Διαβάστε και λίγο πιο πίσω. Τα νεύρα που μου δημιουργούνται με τέτοιου είδους μηνύματα με ώθησαν στο να μην μπαίνω στο φόρουμ γιατί βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια επειδή κάποιοι βαριούνται να διαβάζουν.

Είπαμε η έκδοση των 8GB είναι η 2G και δεν ούτε τα ακουστικά με μικρόφωνο, ούτε τον νέο επεξεργαστή ούτε τίποτα. Πάρτε το απόφαση επιτέλους και μάθετε να διαβάζετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο επίσημο site που γράφει ξεκάθαρα τι έχει.

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Andreas_ku990. Θα συμφωνήσω πως το καλύτερο είναι να βάζεις την καινούργια έκδοση που κυκλοφορεί,αλλά όχι κατευθείαν όταν βγαίνει σε αυτήν την περίπτωση η τελευταία έκδοση έχει λίγο καιρό που βγήκε και σίγουρα το πρόβλημα που είχε στην αρχή θα έχει διορθωθεί.

Οποίος έχει καλώδιο tv-out να δοκιμάσει το TVout από το Rock/Cydia. Μέσω αυτού μπορείς να παίξεις τα apps στην τηλεόραση (μέσω του tv-out βέβαια).

Το συγκεκριμένο καλώδιο το έχω, αλλά αυτό που δεν κοίταξα είναι αν μπορεί να δείξει και το Ίντερνετ στην τηλεόραση, η αν δεν Γίνετε αν υπάρχει κανένα προγραμα έτσι ώστε να γίνει.

Το συγκεκριμένο καλώδιο το έχω, αλλά αυτό που δεν κοίταξα είναι αν μπορεί να δείξει και το Ίντερνετ στην τηλεόραση, η αν δεν Γίνετε αν υπάρχει κανένα προγραμα έτσι ώστε να γίνει.

Το TVout σου δίνει την δυνατότητα να μπορείς να δεις στην τηλεόραση ο,τι εικονίδιο υπάρχει. Άρα μπορείς να δέις Safari στην τηλεόραση! :)

πρέπει να βρω καλώδιο tv out. Google... :p

Το TVout σου δίνει την δυνατότητα να μπορείς να δεις στην τηλεόραση ο,τι εικονίδιο υπάρχει. Άρα μπορείς να δέις Safari στην τηλεόραση! :)

πρέπει να βρω καλώδιο tv out. Google... :p

εγώ το πείρα από τον e-germano 39€ και είχε και φορτιστει μέσα, για να λειτουργήσει θέλει η τηλεόραση να είναι λεπτή.

Αν αυτή είναι η μόνη λύση καλύτερα να περιμένω...:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά μην δίνετε και όρκο... ;)

To νέο από σήμερα έγινε πιο γνωστό, το έμαθαν και άλλες σελίδες.;)

Παράδειγμα:

Έρχεται iPod Touch με κάμερα; και άλλα τέτοια πολλά.

Έτσι και αλλιώς γιατί αν μην βάλουν αφού έβαλαν στο iPod Nano; Και επειδή θα τραβάει μόνο βίντεο θα υπάρξει κάποιο jailbreak tool για φωτογραφίες. :) Το νέο μου iPod Touch.

Αν βγει με κάμερα θα είναι μια έκπληξη, αλλά και πάλι αν η διάφορα θα είναι μόνο η κάμερα δεν θα έδινα 200-300€ για να το πάρω μόνο και μόνο για το ότι θα έχει επιπλέον κάμερα.

Αν βγει με κάμερα θα είναι μια έκπληξη, αλλά και πάλι αν η διάφορα θα είναι μόνο η κάμερα δεν θα έδινα 200-300€ για να το πάρω μόνο και μόνο για το ότι θα έχει επιπλέον κάμερα.

Εγώ θα ήθελα.:)

---

Το (υπέροχο) Rock έβγαλε ένα πρόγραμμα για Windows και εκεί έχει τα app που υπάρχουν και στο Rock του iPhone/iPod. Μόνο τα jailbreak. Όχι τα σπασμένα ipa.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ αλλά πρώτα πρέπει να εγγραφείτε στην Rock. Αν εγγραφείτε μπορείτε να κάνετε και backup στα jailbreak app στο iPhone/iPod σας (μέσα στο iPhone/iPod).

Επίσης μπορείτε να βάλετε το Rock στο iPhone/iPod!

Είναι σε iTunes style...

Εγώ θα ήθελα.:)

---

Το (υπέροχο) Rock έβγαλε ένα πρόγραμμα για Windows και εκεί έχει τα app που υπάρχουν και στο Rock του iPhone/iPod. Μόνο τα jailbreak. Όχι τα σπασμένα ipa.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ αλλά πρώτα πρέπει να εγγραφείτε στην Rock. Αν εγγραφείτε μπορείτε να κάνετε και backup στα jailbreak app στο iPhone/iPod σας (μέσα στο iPhone/iPod).

Επίσης μπορείτε να βάλετε το Rock στο iPhone/iPod!

Είναι σε iTunes style...

αν είχε κάποιες αλλαγές τότε θα το σκεφτόμουν, πχ ράδιο,bluetooth για να στέλνουμε και να λαμβάνουμε διάφορα πράγματα. Αλλά από την στιγμή που μπορεί να έχει μόνο κάμερα, ούτε καν το σκέφτομαι.