Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει και το touch ραδιο που δεν ειναι ενεργοποιημενο σαν το iphone ή οχι??

Στο φόρουμ είχαν πει, ναι. Και "Εφαρμογή radio για iPhone και iPod Touch από την Apple (?)"

Έχω το ipod 8GB 2G. Προκειμένου να το κάνω jailbreak, δεν πρέπει ποτέ να κλέισω την συσκευή. Σε περίπτωση που το κλέισω, πρέπει να κάνω restore. Έχει αλλάξει κάτι τελευταία?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Tο iTunes οταν τρεχει σε Mac, με ποιο προγραμμα κανει sync τα contacts ?

από το pc φορτίζει κανονικά?

λογικά όχι, για να λέει not supported.

Δοκίμασε ένα reboot, και αν δεν, κάνε ένα system restore.

@milanmaniac φίλε μου τα 2G δε το έχουν αυτό το πρόβλημα! Αν το κλείσεις δε θα πάθει τίποτα!

Question: Γιατί το iPod παίρνει πρωτοβουλίες και αφήνει έξω τις playlists "Recently Added" και "Top 50 Most Played";

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

μπορουμε να τα διαβασουμε αλλα για τζαμπα εφαρμογη δεν ξερω να σου πω αλλα μπορεις να το ψαξεις στο itunes απο το search Edited by nikos22

Question: Γιατί το iPod παίρνει πρωτοβουλίες και αφήνει έξω τις playlists "Recently Added" και "Top 50 Most Played";

Το iTunes τα κάνει όλα. Δεν μπορείς να τις βάλεις χειροκίνητα;

τελικά στο ipod μπορούμε να διαβάσουμε αρχεία office και pdf και αν ναί υπάρχει δωρεάν εφαρμογή?

μπορουμε να τα διαβασουμε αλλα για τζαμπα εφαρμογη δεν ξερω να σου πω αλλα μπορεις να το ψαξεις στο itunes απο το search

Υπάρχει το QuickOffice το οποίο κοστίζει 7,99€ και το PDF Reader, και αυτό πρέπει να πληρώσεις. 95% να μπορείς να τα βρεις στο Appulo.us

Το iTunes τα κάνει όλα. Δεν μπορείς να τις βάλεις χειροκίνητα;

For the life of me, όχι. Το έχω ρυθμισμένο να τα περνάει όλα στο Touch, αλλά τις συγκεκριμένες τις αφήνει έξω.

Όταν δε επιλέξω να μεταφέρω εγώ ότι θέλω, δεν τις εμφανίζει καν στη λίστα με τις υπόλοιπες playlists...

Haunted Touch! :X:p

ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ IPOD TOUCH

οποτε εχω μια ερωτηση:

1.αν κανω jailbreak το ipod touch μπορω να περασω ολες τις εφαρμογες και παιχνιδια που εχει το store δωρεαν ή μονο τις homebrew???

ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ IPOD TOUCH

οποτε εχω μια ερωτηση:

1.αν κανω jailbreak το ipod touch μπορω να περασω ολες τις εφαρμογες και παιχνιδια που εχει το store δωρεαν ή μονο τις homebrew???

Ναι μπορείς.

Τι είναι το homebrew;:confused:

Παιδια καλησπερα.....δεν ξερω πως μου ηρθε αλλα θελω να παρω και εγω το iPod Touch μου......3rd generation 8gb.Παρακατω εχς μερικες ερωτησεις...

1)Το εχω βρει pixMania και pLaisio στα 169(με εκπτωση) και 199(χωρις εκπτωση),αντιστοιχα.Η ερωτηση μου εχει ως εξης:Να παρω απο pixMania 169 + μεταφορικα ή να παρω απο plaisio 199 με ηχειο?Δεν εχω καταλαβει αν εχει ηχειο η οχι.Αμα εχει θα το σκεφτω πιο πολυ απο plaisio αλλα αν τα μεταφορικα ειναι πολλα τοτε θα το παρω σιγουρα απο το plaisio οπως και να 'χει.

2)Απο θεμα αξιοπιστιας του pixMania ξερουμε τιποτα?Για τα service?

3)Απο θεμα αξιπιστιας του iPod?Ειστε ευχαιρστημενοι?Αξιζει τα χρηματα του και με το παραπανω λογικα , ε?

4)Με το jailbreak θα εχω προβλημα?Υπαρχει κανενα bug ή είναι όπως στο iPhone?

5)Radio εχει?

6)Εκτος απο την καμερα την λειτουργια κινητου και το GPS τι αλλο ειναι που δεν εχει το iPod σε σχεση με το iPhone?

Αυτα....

Οποιος θελει μπορει να με βοηθησει αφηνοντας μια απαντηση για οποια ερωτηση θελει.....

Σας Ευχαριστω πολυ όλους σας

Παιδια καλησπερα.....δεν ξερω πως μου ηρθε αλλα θελω να παρω και εγω το iPod Touch μου......3rd generation 8gb.Παρακατω εχς μερικες ερωτησεις...

Όπως έχουμε πει πολλάκις, τα 3ης γενιάς Touch είναι 32/64GB. Τα 8άρια είναι 2ης γενιάς.

1)Το εχω βρει pixMania και pLaisio στα 169(με εκπτωση) και 199(χωρις εκπτωση),αντιστοιχα.

Η τιμή στο Πλαίσιο είναι με ηχείο, το λέει καθαρά: Apple iPod Touch MP4 Player (8GB) & XA M4-Black Speaker

Προσωπικά δεν έχω ψωνίσει από εκεί.

3)Απο θεμα αξιπιστιας του iPod?Ειστε ευχαιρστημενοι?Αξιζει τα χρηματα του και με το παραπανω λογικα , ε?

Αξίζει τα χρήματα του. :)

5)Radio εχει?

6)Εκτος απο την καμερα την λειτουργια κινητου και το GPS τι αλλο ειναι που δεν εχει το iPod σε σχεση με το iPhone?

Αυτά έχουν απαντηθεί πολλές φορές. Αναζήτηση ις γιορ φρεντ. ;)

1)Το εχω βρει pixMania και pLaisio στα 169(με εκπτωση) και 199(χωρις εκπτωση),αντιστοιχα.Η ερωτηση μου εχει ως εξης:Να παρω απο pixMania 169 + μεταφορικα ή να παρω απο plaisio 199 με ηχειο?Δεν εχω καταλαβει αν εχει ηχειο η οχι.Αμα εχει θα το σκεφτω πιο πολυ απο plaisio αλλα αν τα μεταφορικα ειναι πολλα τοτε θα το παρω σιγουρα απο το plaisio οπως και να 'χει.

5)Radio εχει?

Αυτα....

Οποιος θελει μπορει να με βοηθησει αφηνοντας μια απαντηση για οποια ερωτηση θελει.....

Σας Ευχαριστω πολυ όλους σας

1)Έχει ηχείο αλλά όχι πολύ δυνατό. Ικανοποιητικό.

2)Δεν ξέρω.

3)Δεν κάνω τον κόπο να απαντήσω. Apple είναι!:p

4)Δεν υπάρχει bug στο 2G. Στο 3G (3ης γενιάς, όχι σύνδεση σε 3G).

5)Έχει κεραία για να πιάνει σήμα αλλά η Apple δεν το έχει ενεργοποιήσει. Λένε πως ετοιμάζει να το ενεργοποιήσει στο iPhone OS 4.*

6)Όχι.

*Τον Μάιο που θα ανακοινωθεί το iPhone 4G θα ανακοινωθεί και το iPhone OS 4. (99% δεν είμαι 100% σίγουρος αν αληθεύει)

Όπως έχουμε πει πολλάκις, τα 3ης γενιάς Touch είναι 32/64GB. Τα 8άρια είναι 2ης γενιάς.

Συγνωμη...προβλημα τους...αυτοι γραφουν 3 gen.....αρα 3ης γενιας....δηλαδη το pixmania και το skroutz...

Η τιμή στο Πλαίσιο είναι με ηχείο, το λέει καθαρά: Apple iPod Touch MP4 Player (8GB) & XA M4-Black Speaker

Δεν ειπα κατι αντιθετο....για το συγκικριμενο ηχειο κερουμε τιποτα?Γενικα δεν ειχα απορια με την τιμη αλλα με το ποιο συμφερει κατα την γνωμη σας...

Αυτά έχουν απαντηθεί πολλές φορές. Αναζήτηση ις γιορ φρεντ. ;)

Σε 197 σελιδες αμα γραψω jailbreak sigoυρα θα βρω απειρα post.....ara ena ρεpeat που και που δεν κανει κακο....αλλα αnw θα ψαξω;)

3)Δεν κάνω τον κόπο να απαντήσω. Apple είναι!:p

Συγνωμη αλλα ειναι πολυ λανθασμενη λογικη αυτη.....και για το VW ετσι λενε και @@ ειναι....προσπαθησε να εισαι πιο αντικειμενικος....αλλα btw σιγουρα οκ θα ειναι...

4)Δεν υπάρχει bug στο 2G. Στο 3G (3ης γενιάς, όχι σύνδεση σε 3G).

Αρα στο 8gb 2nd gen(μιας και 3rd δεν υπαρχει,σε 8...) ειναι μια χαρα με το Jailbreak...δεν εχει προβλημα...

5)Έχει κεραία για να πιάνει σήμα αλλά η Apple δεν το έχει ενεργοποιήσει. Λένε πως ετοιμάζει να το ενεργοποιήσει στο iPhone OS 4.

Με λιγα λογια δεν εχει...

Anyway αν θελετε μπορειτε να μου πειτε ποιο απο τα 2 θα διαλεγατε εσεις ή γενικα και απο αλλα μαγαζια ποιο θα περνατε...

Ευχαριστω και παλι :)

Anyway αν θελετε μπορειτε να μου πειτε ποιο απο τα 2 θα διαλεγατε εσεις ή γενικα και απο αλλα μαγαζια ποιο θα περνατε...

Ευχαριστω και παλι :)

Αυτή τη στιγμή από το Πλαίσιο. Αν δεν είχε προσφορά από Multirama. Σε αυτά τα 2 να πας, ΑΝ πας γιατί τα αλλά δεν θα το έχουν.;)

+1 για Πλαίσιο. Χρησιμότατο το ηχείο.

Σημερα αυριο θα το εχω.....βασικα εκπτωση δεν νομιζω να του βαλουν......καταλαβενεται πως ειμαι τωρα.....τρεχουν τα σααλια μου....

Αναφορικά με το δικό μου πρόβλημα, απ' ότι αντιλαμβάνομαι με μία μικρή αναζήτηση στο Google, το πρόβλημα είναι με τις Smart Playlists εν γένει...

Τελικα παιδια ολα τα μαγαζια(multirama,hlektronikh,electro world,plaisio,e-shop,u,kotsovolos k.a) δεν το εχουν....

Δεν ξερω ποτε θα το φερουν αλλα περιμενω με μεγααααααααααλη αγωνια....

Ιδωμεν.....

παιδια sorry κ ολλας αλλα δεν βλεπετε την προσφορα απο το πλαισιο? το ηχειο ηταν προσφορα του 09 και το λεει κ ολλας οτι ειναι εως 31 δεκεμβριου του 09.

παιδια sorry κ ολλας αλλα δεν βλεπετε την προσφορα απο το πλαισιο? το ηχειο ηταν προσφορα του 09 και το λεει κ ολλας οτι ειναι εως 31 δεκεμβριου του 09.

Έχει δίκιο ο ψεύτικος λύκος. Έχει λήξει. Πάρε το online αν και δεν στο προτείνω για την εγγύηση.