isidorosr20595 Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 αν είχε κάποιες αλλαγές τότε θα το σκεφτόμουν, πχ ράδιο,bluetooth για να στέλνουμε και να λαμβάνουμε διάφορα πράγματα. Αλλά από την στιγμή που μπορεί να έχει μόνο κάμερα, ούτε καν το σκέφτομαι. Φήμες λένε ότι ετοιμάζει ράδιο:) (Εφαρμογή radio για iPhone και iPod Touch από την Apple (?)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Αυτό θα ήταν μια έκπληξη. Να δούμε αν θα κάνουν κάτι με το Bluetooth τώρα. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Σημαντική ερώτηση. Υπάρχει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κάποιο κατάστημα που να πουλά θήκες για το iPod Touch? Θέλω μία Paul Frank αλλά και άλλες δε με πειράζουν Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Σημαντική ερώτηση. Υπάρχει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κάποιο κατάστημα που να πουλά θήκες για το iPod Touch? Θέλω μία Paul Frank αλλά και άλλες δε με πειράζουν Τέτοιες θήκες μόνο στο internet.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Σημαντική ερώτηση. Υπάρχει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κάποιο κατάστημα που να πουλά θήκες για το iPod Touch? Θέλω μία Paul Frank αλλά και άλλες δε με πειράζουν Δοκίμασε στη Rainbow στην Αγγελάκη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Σύμφωνα με την ΕΑ το Need For Speed Shift θα έρθει σύντομα.:) Στο νέο MONOPOLY το λέει, στο τέλος της περιγραφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Μπορούμε να παραγγείλουμε κάτι για το Touch από την σελίδα της apple? Στένουν ελλάδα? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Όχι δεν στέλνουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john32gb Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Το iPod Touch 8GB ειναι κανονικά 2ης γενιάς:(. Η μόνη διαφορά με το 8άρι 3ης γενιάς είναι οτι έχει χαμηλότερη τιμή και έχει προεγκατεστημένο το τελευταίο OS. 3ης γενιάς είναι το 32άρι και το 64άρι που έχουν καλύτερα γραφικά, καλύτερο επεξεργαστή, διπλάσια RAM και ακουστικά με χειρισμό και μικρόφωνο:happy:. Μήπως ξέρετε έναν τρόπο να βρώ το 32άρι όσο πιο φθηνό γίνεται αλλά να χρειάζεται να το πληρώσω με αντικαταβολή:O; Για ενημέρωση δείτε αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/IPod_Touch Παράθεση iPod Touch 3G 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john32gb Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Γίνεται μέσω γνωστού μου να το πάρω από αγγλία. Θα ισχυεί η εγγύηση και εδώ? Παράθεση iPod Touch 3G 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Όχι. Btw, η 3η γενιά, δεν έχει 8GB. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 γεια σας,να κανω μια ερωτηση.αμα στειλω το ipod touch μου 1G κολλημενο θα μου το αντικαταστησουν;;δεν ανοιγει,μπορω να το ξεκολλησω αλλα θα προτιμουσα ενα καινουργιο.η εγγυηση ισχυει κανονικα μεχρι το καλοκαιρι,τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 γεια σας,να κανω μια ερωτηση.αμα στειλω το ipod touch μου 1G κολλημενο θα μου το αντικαταστησουν;;δεν ανοιγει,μπορω να το ξεκολλησω αλλα θα προτιμουσα ενα καινουργιο.η εγγυηση ισχυει κανονικα μεχρι το καλοκαιρι,τι μπορω να κανω; είναι δύσκολο να σου αντικαταστήσουν τι συσκευή με τέτοιο πρόβλημα που θεωρητικά μπορείς να το κανεις και μόνο σου. Κι εμένα μου είχε κολλήσει η συσκευή,αλλά όταν το πήγα μου το έκανε ο τεχνικός από το μαγαζί που το είχα πάρει. Αλλιώς αν δεν ξέρει ο τεχνικός η αν δεν ασχοληθεί, ίσως μια στο τόσο να γίνει αντικατάσταση,αλλά είναι λίγο δύσκολο. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 μια φορα μου το ειχαν αντικαταστησει οταν το ειχα μπρικαρι και δεν μου ειπαν τιποτα.τωρα ανοιγει και κολλαει στο μηλο στην αρχη.θα το στειλω και θα δω τι θα γινει,θα παρω αυριο τηλ και θα δω απο αυτα που θα μου πουν,τι θα κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Κι εμένα στο μήλο, και μερικές φορές μου εμφανιζε και το καλώδιο για να το συνδέσω με το iTunes. είναι και θέμα καταστήματος αν σου το αντικαταστήσουν η όχι. Από όσο ξέρω παντως η apple σου κάνει αντικατάσταση συσκευής, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει η όχι. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 εγω το στελνω απευθειας στην Rainbow-Apple.με δικα τους εξοδα.αυτο που θελω να ξερω ειναι αν θα μου δοσουν το παλιο η το καινουργιο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staur0s Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο κατάστημα κοντά στο κέντρο(Αθήνα) που να πουλάει θήκες για Ipod Touch 2G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο κατάστημα κοντά στο κέντρο(Αθήνα) που να πουλάει θήκες για Ipod Touch 2G? Fnac (Μοναστηράκι), Public (Σύνταγμα) δεν θυμάμαι κάποιο άλλο. Για Ομόνοια δεν ξέρω. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 γεια σας,να κανω μια ερωτηση.αμα στειλω το ipod touch μου 1G κολλημενο θα μου το αντικαταστησουν;;δεν ανοιγει,μπορω να το ξεκολλησω αλλα θα προτιμουσα ενα καινουργιο.η εγγυηση ισχυει κανονικα μεχρι το καλοκαιρι,τι μπορω να κανω; Restore σε DFU mode δοκίμασες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Σε περίπτωση format του υπολογιστή, τι γίνεται με τις κατεβασμένες εφαρμογες; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Σε περίπτωση format του υπολογιστή, τι γίνεται με τις κατεβασμένες εφαρμογες; Εγκαθιστούντε ξανά από το iPod. (όσες υπάρχουν φυσικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Εγκαθίστανται ξανά από το iPod. (όσες υπάρχουν φυσικά) Όμορφα. Θενξ. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Να κάνεις όμως πρώτα deauthorize το pc πριν το format, και μετα ξανά authorize. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Να κάνεις όμως πρώτα deauthorize το pc πριν το format, και μετα ξανά authorize. Δύσκολο. Πήγε για service και εντοπίστηκε πρόβλημα που απαιτεί format... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Ε δε πειράζει. Θα κάνεις απλά authorize, και θα σου πει πως θα εχεις 2 απο 5 υπολογιστές authorized στο itunes account σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts