Dim2 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Έχω την 3.0 Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Έχω την 3.0 Genius Mixes Genius Recommendations For Apps Λογικά πιό γρήγορο Voice Control (για τα νέα στα 16 και 32 GB) http://www.apple.com/ipodtouch/software-update.html Δεν βρήσκω τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Ευχαριστώ και πάλη για την απάντηση . Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Επίσης βρήκα τα εξίς στην ενότητα του iPhone: Download Ringtones Wirelessly Organize Apps in iTunes http://www.apple.com/iphone/softwareupdate/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Μάλλον θα κάνω αναβάθμιση , αλλά αυτό που με ενοχλεί είναι ότι θα χάσω ολλα όσα έχω περάσει μέσα , και μετά αντε ξανά κανε εγκατάσταση πάλι ολλα από την αρχή . Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Μάλλον θα κάνω αναβάθμιση , αλλά αυτό που με ενοχλεί είναι ότι θα χάσω ολλα όσα έχω περάσει μέσα , και μετά αντε ξανά κανε εγκατάσταση πάλι ολλα από την αρχή . Τα Apps, οι σελιδοδείκτες και οι ρυθμίσεις θα ξαναπεραστούν αυτόματα με το Restore From Backup. Εσύ μόνο τη μουσική, τις εικόνες και τα βίντεο θα βάλεις ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Η μουσική και τα βίντεο δεν μου πειράζει να διαγραφουν απλά οι εφαρμογές δεν θέλω . Την διαδικασία από τότε που το πείρα δεν την κάνω εγώ το δίνω σε τεχνικούς να μου το φτιάξουν για να μην κάνω τίποτα λάθος Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Η μουσική και τα βίντεο δεν μου πειράζει να διαγραφουν απλά οι εφαρμογές δεν θέλω . Την διαδικασία από τότε που το πείρα δεν την κάνω εγώ το δίνω σε τεχνικούς να μου το φτιάξουν για να μην κάνω τίποτα λάθος ;) Πού το δίνεις; ;) Όπου και να το δίνεις τσάμπα σου παίρνουν λεφτά. Είναι μια εύκολη διαδικασία και γρήγορη. Τέλος πάντων. Οι εφαρμογές δεν διαγράφονται με τίποτα από το iTunes εκτός αν το θελήσεις εσύ. Μόνες τους θα εγκατασταθούν στο iPod αν βάλεις την 3.1 (και σε κάθε έκδοση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Το iPod το δίνω σε έναν τεχνικό απο τα eshop που τον ξέρω η σε έναν φίλο του , το μόνο που πληρώνω , είναι να μου περάσει την αναβάθμιση 5 με 10 ευρώ τίποτα άλλο Ξέρω να κάνω αναβάθμιση απλά φοβάμαι να μην το κάνω τίποτα . Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Το iPod το δίνω σε έναν τεχνικό απο τα eshop που τον ξέρω η σε έναν φίλο του , το μόνο που πληρώνω , είναι να μου περάσει την αναβάθμιση 5 με 10 ευρώ τίποτα άλλο Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Μπορείς και από άλλες που κατεβάζεις και τα χρεώσιμα (πχ η 3.0). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Η διαδικασία αναβάθμισης του iPod σε έναν MacBook είναι το ίδιο εύκολη ? γιατί σκέφτομαι να πάρω το MacBook pro να το κάνω μόνος μου , επειδή ο υπολογιστής μου θέλει αλλαγή . Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Η διαδικασία αναβάθμισης του iPod σε έναν MacBook είναι το ίδιο εύκολη ? γιατί σκέφτομαι να πάρω το MacBook pro να το κάνω μόνος μου , επειδή ο υπολογιστής μου θέλει αλλαγή . Ίδια είναι η διαδικασία. Συνδέεις το iPod, ανοίγεις το iTunes και πατάς Update. Το κατεβάζει (221 ΜΒ κάπου) και αρχίζει η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Οκ ευχαριστώ. Κάτι το οποιο θέλω από το iPod είναι Bluetooth να μπορώ να στέλνω και τραγούδια από το κινητό . Μήπως έχει αναφέρει τίποτα η apple γι αυτό το θέμα . ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Οκ ευχαριστώ. Κάτι το οποιο θέλω από το iPod είναι Bluetooth να μπορώ να στέλνω και τραγούδια από το κινητό . Μήπως έχει αναφέρει τίποτα η apple γι αυτό το θέμα . ? Δυστυχώς όχι. Υπάρχει το iBluetooth από το Cydia αλλά δεν ανοίγει.:cry: Ίσως είναι μόνο για το iPhone. Το Bluetooth είναι μόνο για να το συνδέεις με ασύρματα ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Το ibluetooth το είχα περάσει και όντως δεν ανοίγει , και από ότι έχω ακούσει , το ίδιο και για το iPhone δεν υπάρχει , ακόμη περιμένουν . Για bluetooth ακουστικό , ολλα λειτουργούν η καποια συγκεκριμένα? επειδή είχα σκεφτεί να αγοράσω . Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Το ibluetooth το είχα περάσει και όντως δεν ανοίγει , και από ότι έχω ακούσει , το ίδιο και για το iPhone δεν υπάρχει , ακόμη περιμένουν . Για bluetooth ακουστικό , ολλα λειτουργούν η καποια συγκεκριμένα? επειδή είχα σκεφτεί να αγοράσω . Έχουμε δοκιμάσει πολλά. Ρώτα σε μαγαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για την απάντηση. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Ισιδωρε μονο που το ipod touch 3g εχει σε 32 και 64 gb οκ?? οχι σε 16 και 32Gb:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 :oops::whistle: Σιγά μωρέ. Σε 2 αριθμούς κολλήσαμε;:rolleyes::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 οκ δεν πειραζει !!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Βρήκα που συνδέεται το Installous του iPod. Είναι αυτή η διεύθυνση. Είναι πάρα πολύ πιό γρήγορη από το Appulous του Η/Υ και του iPod. Και πιό γρήγορο από το Installous του iPod! Αν θέλετε να κατεβάσετε κάτι σας προτείνω αυτό.:) Σημείωση: Πρέπει να κάνετε στην αρχή 2 ή και 3 τρείς επανεκκινήσεις στην σελίδα αν δεν μπεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Μα ναι, είναι η iphone optimized έκδοση του appulo.us :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 μπορει καποιος να μου προτεινει καποια καλα και φθηνα ακουστικα με μικροφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Αν τα ακουστικά τα θέλεις για το iPod σου , από ότι νομίζω θέλει τα ακουστικά της apple μόνο αυτά . Πολύ καλό isidorosr20595 γίνετε να τα κατεβάσεις και από εκεί . Κάτι τέτοιο για το cydia υπάρχει ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 για το ipod touch τα θελω.δεν εχει βγαλει καποια αλλη εταιρεια αντιστοιχα για το iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts