TheSmiths Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 προσεξε φιλε μου γιατι εμενα ο Κωστοβολος Πατησιων μου πουλησε την παλια εκδοση του iPod Touch πριν μια εβδομαδα... :mad::mad: Και δεν το ειχα παρει χαμπαρι... Οπότε παιδιά καλορίζικο και το δικό μου...:DΑν συναντήσω βοήθεια σε κάτιθα στείλω οπότε...περάστε καμια βόλτα από δω!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 προσεξε φιλε μου γιατι εμενα ο Κωστοβολος Πατησιων μου πουλησε την παλια εκδοση του iPod Touch πριν μια εβδομαδα... :mad::mad: Και δεν το ειχα παρει χαμπαρι... Σορρυ το ξαναεστειλα γιατι κατι μπηκε σφηνα!!! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leliforever Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 προσεξε φιλε μου γιατι εμενα ο Κωστοβολος Πατησιων μου πουλησε την παλια εκδοση του iPod Touch πριν μια εβδομαδα... Και δεν το ειχα παρει χαμπαρι... Σορρυ το ξαναεστειλα γιατι κατι μπηκε σφηνα!!! Εγώ παρείγγειλα το 32 GB και νομίζω 1st generation είχε βγει μόνο για 8 & 18GB οπότε είμαι καλυμμένη???:worry::worry: Αλλά ξέρω πως είναι η συσκευασία οπότε αν γίνει λάθος θα τους πάρει ο διάολος!:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Οχι και 32 εχει 1ης γενιάς. Μόλις το πάρεις θα δεις άν είναι σε διαφανές κουτάκι και όχι σε μαύρο χάρτινο και αν στο αριστερό πλαϊνό του έχει ένα μαυρο κουμπί για την αυξομείωση της έντασης. Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leliforever Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Οχι και 32 εχει 1ης γενιάς. Μόλις το πάρεις θα δεις άν είναι σε διαφανές κουτάκι της συσκευασιάς και όχι σε μαύρο χάρτινο και αν στο αριστερό πλαϊνό του έχει ένα μαυρο κουμπί για την αυξομείωση της έντασης. Ναι,ναι...Το ξέρω για τη διαφανή συσκευασία και την αυξομείωση και το ηχείο!...:happy: Αυτό για το 32 GB ομολογώ δν το ήξερα...Αλλά επειδή ήμουν μπροστά στν οθόνη νομίζβ έγραφε IPOD TOUCH 32GB NEW (αν δν κάνω λάθος:confused:) Ευχαριστώ πάντως!!!:happy: Τώρα πρέπει να πάρω και θήκη γτ δε θέλω να μου χαλάσει...Αλλά στν Ελλάδα δν έχουν ωραία σχέδια!:(Έξω μπορείς να βρεις ό,τι σχέδιο θες και μάλλον θα βρω κάποιον να μου παραγγείλει απ'έξω... Ξέρει κανεις πόσο είναι η αναλογία? € με $ ???:confused: Γτ λέει $6,99 π,χ, αλλά δν ξέρω π΄σο να υπολογίζω (+ άλλα τόσα γαι τα μεταφορικά!να μπω στν κόπο!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Ναι,ναι...Το ξέρω για τη διαφανή συσκευασία και την αυξομείωση και το ηχείο!...:happy: Αυτό για το 32 GB ομολογώ δν το ήξερα...Αλλά επειδή ήμουν μπροστά στν οθόνη νομίζβ έγραφε IPOD TOUCH 32GB NEW (αν δν κάνω λάθος:confused:) Ευχαριστώ πάντως!!!:happy: Τώρα πρέπει να πάρω και θήκη γτ δε θέλω να μου χαλάσει...Αλλά στν Ελλάδα δν έχουν ωραία σχέδια!:(Έξω μπορείς να βρεις ό,τι σχέδιο θες και μάλλον θα βρω κάποιον να μου παραγγείλει απ'έξω... Ξέρει κανεις πόσο είναι η αναλογία? € με $ ???:confused: Γτ λέει $6,99 π,χ, αλλά δν ξέρω π΄σο να υπολογίζω (+ άλλα τόσα γαι τα μεταφορικά!να μπω στν κόπο!) Με 20 ευρώ περίπου εγώ έχω πάρει αυτο invisible shield. Σε μια εβδομάδα ήρθε.Δεν καταλαβαίνει τίποτε και δεν χαλάει την ομορφιά του touch ένα site για ισσοτιμίες έιναι το http://www.xe.com Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leliforever Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Με 20 ευρώ περίπου εγώ έχω πάρει αυτο invisible shield. Σε μια εβδομάδα ήρθε.Δεν καταλαβαίνει τίποτε και δεν χαλάει την ομορφιά του touch ένα site για ισσοτιμίες έιναι το http://www.xe.com Καλά τέλειο!!!Κι εγώ ούτε ήθελα να χαλάσει την εμφάνιση αλλά ούτε και να φαίνεται πιο χοντρό!Και είναι και 2 σε 1 (γτ μετά ήθελες αναγλαστικά και ξεχωριστό κάλυμμα οθόνης:happy:) Thanks!!!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Με 20 ευρώ περίπου εγώ έχω πάρει αυτο invisible shield. Σε μια εβδομάδα ήρθε.Δεν καταλαβαίνει τίποτε και δεν χαλάει την ομορφιά του touch Αυτο δεν ειναι θηκη αλλα φιλο συκης!!!:lol::p Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 παιδια μηπως ξερεται κανενα προγραμμα free για την μπαταρια κ ποσο της εκατο βρισκεται? θα μου ειναι πολυ χρησιμο...ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matheo_nyo Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Ξέρει κανεις πόσο είναι η αναλογία? € με $ ??? Γτ λέει $6,99 π,χ, αλλά δν ξέρω π΄σο να υπολογίζω (+ άλλα τόσα γαι τα μεταφορικά!να μπω στν κόπο!) ένα site για ισσοτιμίες έιναι το http://www.xe.com (Λίγο offtopic) Άν βάλεις στο google: ποσό usd to eur, θα το μετατρέψει. Αυτό για οποιαδήποτε νόμισμα ή γενικά κάποια μετατροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Παιδιά είμαι με laptop και έχω περάσει φρέσκο itunes. Δεν έχω κάνει κάποιο backup από την playlist του desktop. Θέλω να περάσω μια ταινία στο ipod. Υπάρχει τρόπος να το κάνω χωρίς το itunes να σβήσει ότι έχω στο ipod? Έχω το ipod touch 2g.Του πέρασα από το pc τις playlist και όλα καλά.Τώρα θέλω να περάσω από το ipod αυτές τις playlist στο macbook.Γιατί μου αναφέρει διαγραφές και δεν τις αναγνωρίζει;Πρώτα απ'όλα γίνεται; και αν ναι τι λάθος κάνω; Γενικά, ένα iPod συνδέεται με έναν υπολογιστή και θεωρείται επέκτασή του. Οπότε αν μετά το συνδέσουμε με ένα άλλο pc, το iTunes (του άλλου pcιού) δε θα ξέρει τι να κάνει με αυτό οπότε μας ρωτά. Μπορούμε να μην κάνουμε τίποτα, να το βάλουμε σε manual mode ή να τα διαγράψουμε όλα σπάζοντας τη σύνδεση στην ουσία με το πρώτο pc. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλουμε να βγάλουμε τραγούδια από το ιPod πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα πρόγραμμα σαν το Music Rescue ή το iPodUtil κλπ. Περισσότερα εδώ: http://www.ilounge.com/index.php/articles/comments/copying-music-from-ipod-to-computer/ Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene77 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Ψάχνωντας βρήκα και το senuti... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_george Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Καλημερα σε ολους. Εχω αγορασει προσφατα ενα ipod touch και εσπευσα να βαλω μερικες εφαρμογες που βρηκα στο apple store. Ενω την πρωτη μερα δουλευαν ολα ρολοι ξαφνικα απο την επομενη καθε φορα που ανοιγω μια απο αυτες τις εφαρμογες μου κλεινει αποτομα και με γυρναει στο κλασικο αρχικο παραθυρο. Αυτο που με υποψιαζει ειναι οτι οι μανισιες εφαρμογες δουλευουν κανονικοτατα! Τι μπορει να φταιει? Παρακαλω βοηθηστε με!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leliforever Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Παιδι αμου το φέρανε από Κωτσόβολο σήμερα...Μισή ώρα το είχα και το κοιτούσα μόνο!:lol: Έβαλα να φορτώσει με το pc κατεβάζω τώρα το itunes στον υπολογιστή (έτσι λένε οι οδηγίες!):O Ας μου πει κάποιος τι κάνω με λίγα λόγια...Είμαι λιγάκι άσχετη (1ο ipod βλέπετε!!!:happy::happy:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leliforever Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Παιδι αμου το φέρανε από Κωτσόβολο σήμερα...Μισή ώρα το είχα και το κοιτούσα μόνο! Έβαλα να φορτώσει με το pc κατεβάζω τώρα το itunes στον υπολογιστή (έτσι λένε οι οδηγίες!) Ας μου πει κάποιος τι κάνω με λίγα λόγια...Είμαι λιγάκι άσχετη (1ο ipod βλέπετε!!!:happy:) παιδιά έχω πρόβλημα!:cry:Δν ανοίγει το ηλίθιο τ itunes!!!Το κατέβασα στον υπολογιστή και δν κάνει τιποτα!τι να κάνω???κάποιος να με βοηθήσει με βήματα πως να εγκαταστήσω τ ipod...Please!!!:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Τι θες να πεις δεν ανοίγει?? Η εγκατάσταση έγινε κανονικά?? Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leliforever Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Τι θες να πεις δεν ανοίγει?? Η εγκατάσταση έγινε κανονικά?? Να πω τι ακριβώς έκανα... Πήγα στο itunes.com/download και κατέβασα το itunes ...εκανε εγκατάσταση και κάθε φορά που πατάω πάνω στη συντομευση λέει "αντιμετώπισε ένα προβλημα η εφαρμογή και ζητούμε συγγνώμη" Εχω βαλει τώρα να φορτώσει το ipod... Ακούω οδηγίες παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Εγω ψαχνω το 8gb και δεν το βρισκω πουθενα. Ξερεις κανενας αν υπαρχει καπου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosignup Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Εχω εδω και 1 χρόνο περίπυ το ipod touch.Κανένα προβλημα μέχρι στιγμης.Δέν μπορώ να βάλω το 1.1.1 ομως...Λίγη βοήθεια Please...:(:(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Εχω εδω και 1 χρόνο περίπυ το ipod touch.Κανένα προβλημα μέχρι στιγμης.Δέν μπορώ να βάλω το 1.1.1 ομως...Λίγη βοήθεια Please...:(:(:(:(:(:( καλά ρε φίλε τι έκδοση έχει και θέλεις 1.1.1?? μπας και κάνεις λάθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Να πω τι ακριβώς έκανα... Πήγα στο itunes.com/download και κατέβασα το itunes ...εκανε εγκατάσταση και κάθε φορά που πατάω πάνω στη συντομευση λέει "αντιμετώπισε ένα προβλημα η εφαρμογή και ζητούμε συγγνώμη" Εχω βαλει τώρα να φορτώσει το ipod... Ακούω οδηγίες παιδιά! Κάνε ενα restart στον υπολογιστή λογικα μετα θα λειτουργησει κανονικα.Όσο για τα βήματα θα ακολουθήσεις απλά τις οδηγίες μόλις αναγνωρίσει το ipod.Ειναι παρα πολυ ευκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leliforever Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Κάνε ενα restart στον υπολογιστή λογικα μετα θα λειτουργησει κανονικα.Όσο για τα βήματα θα ακολουθήσεις απλά τις οδηγίες μόλις αναγνωρίσει το ipod.Ειναι παρα πολυ ευκολο. Μου'χει σπάσει τα νεύρα!!!:mad::mad:Δν ανοίγει το itunes!και θυμάμαι ότι πριν από καιρό το είχα εγκαταστήσει για κάποιο λόγο και έπαιζε κανονικά (νομίζω!) λέτε να φταίει το antivirous? :confused:Γτ τότε δν το είχα βάλει...******* είπα? Όταν συν΄δεσω τ ipod με το pc πρέπει να ανοίξει αυτόματα το itunes και να το εγκαταστήσει το ipod kaτα κάποιο τρόπο?Και μετά αρχίζει και φορτώνει?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Μου'χει σπάσει τα νεύρα!!!:mad::mad:Δν ανοίγει το itunes!και θυμάμαι ότι πριν από καιρό το είχα εγκαταστήσει για κάποιο λόγο και έπαιζε κανονικά (νομίζω!) λέτε να φταίει το antivirous? :confused:Γτ τότε δν το είχα βάλει...******* είπα? Όταν συν΄δεσω τ ipod με το pc πρέπει να ανοίξει αυτόματα το itunes και να το εγκαταστήσει το ipod kaτα κάποιο τρόπο?Και μετά αρχίζει και φορτώνει?:confused: Για κάποιο λόγο κατι δεν πάει καλά με το itunes.Κάνε απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι μηπως διορθωθεί το πρόβλημα. Κατεβασε την πιο καινουργια εκδοση απο εδώ.;http://www.apple.com/itunes/download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leliforever Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Για κάποιο λόγο κατι δεν πάει καλά με το itunes.Κάνε απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι μηπως διορθωθεί το πρόβλημα. Κατεβασε την πιο καινουργια εκδοση απο εδώ.;http://www.apple.com/itunes/download/ Κατέβασα την παλιά έκδοση και δουλεύει!!!:D:D:D, Τώρα τι κάνω όμως?:confused:Δν εμφανίζει κάτι όταν συνδέω το ipod...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 to nike ti akribos kanei sto ipod?? kai jailbreak tha bgei epitelous gia to 2 g?? h adika h xara mou pou to phra:( Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts