Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα! Προχθες αποφασησα και πηρα το iPod touch! Αν κ ειμουν φοβερα δυσπιστος ως προς τον"πανικο" των Ipod και την υστερια τους που ακομα κ η κουτση Μαρια εχει το πηρα σε 16gb. Πρωτες εντυπωσεις, πολυ ομορφο εξωτερικα, καταπληκτικη οθονη, φοβερες λειτουργιες αλλα κ απιστευτα συσχρηστο!!! Δυσκολευομαι ακομα κ τραγουδια να περασω με το iTunes!!! Καλα δεν μιλαω για φωτογραφιες κ προγραμματα που ακομα δεν ξερω πως γινεται να περαστουν... Αντιο drug n drop!!! Ξερετε καποιο αλλα προγραμμα να περναω αρχεια πιο ευκολα? Καποια κολπα? Θα με βοηθησετε πραγματικα... Ευχαριστω...

Τελικά το βρήκα σήμερα στον μικρο Γερμανό της Αλεξανδρούπολης... Ενα και μοναδικό κομμάτι... Τέλειο.... απλα!

η μαγκια που κανει η apple με το iTunes ειναι λίγο ενοχλητική αλλα δε βαριέσαι? 229 ευρώπουλα που αξίζει να δώσει κανεις... πήρα το 8αρι!

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Παιδια καλησπερα! Προχθες αποφασησα και πηρα το iPod touch! Αν κ ειμουν φοβερα δυσπιστος ως προς τον"πανικο" των Ipod και την υστερια τους που ακομα κ η κουτση Μαρια εχει το πηρα σε 16gb. Πρωτες εντυπωσεις, πολυ ομορφο εξωτερικα, καταπληκτικη οθονη, φοβερες λειτουργιες αλλα κ απιστευτα συσχρηστο!!! Δυσκολευομαι ακομα κ τραγουδια να περασω με το iTunes!!! Καλα δεν μιλαω για φωτογραφιες κ προγραμματα που ακομα δεν ξερω πως γινεται να περαστουν... Αντιο drug n drop!!! Ξερετε καποιο αλλα προγραμμα να περναω αρχεια πιο ευκολα? Καποια κολπα? Θα με βοηθησετε πραγματικα... Ευχαριστω...

για φωτογραφιες κανε ενα φακελο και βαλε αυτες που θες να εχεις στο ipod και μεσω itunes κανε το συγχρονισμο.

Για προγραμματα κανε ενα λογαριασμο στο itunes δεν χρειαζετε να βαλεις απαραιτητα πιστωτικη,διαλεγεις "none" οταν χρειαστει, και βαλε οσες ειναι τζαμπα και νομιζεις οτι σε ενδιαφερουν.

για φωτογραφιες κανε ενα φακελο και βαλε αυτες που θες να εχεις στο ipod και μεσω itunes κανε το συγχρονισμο.

Για προγραμματα κανε ενα λογαριασμο στο itunes δεν χρειαζετε να βαλεις απαραιτητα πιστωτικη,διαλεγεις "none" οταν χρειαστει, και βαλε οσες ειναι τζαμπα και νομιζεις οτι σε ενδιαφερουν.

thanx Νικο θα τα δοκιμασω κ θα σας πω!!!:D:D:D

Ξερει κανεις αν οι καλυτερες τιμες που μπορω να βρω στην αγγλια ειναι 155 λιρες των 8GB (amazon,pixmania) και 207 λιρες για των 16GB(amazon)? Παιζει κανενα πιο φθηνο αλλα και συναμα εξισου αξιοπιστο site?

Ξερει κανεις αν οι καλυτερες τιμες που μπορω να βρω στην αγγλια ειναι 155 λιρες των 8GB (amazon,pixmania) και 207 λιρες για των 16GB(amazon)? Παιζει κανενα πιο φθηνο αλλα και συναμα εξισου αξιοπιστο site?

160 λίρες το πήρα εγω απο e-bay Αγγλίας (τα 8GB) και είμαι πολύ ευχαριστημένος και με την τιμή και με την γρήγορη αποστολή:)

Βρε παιδια να σας ρωτησω ξανα κατι... Εχω το Ipod touch το 16ρη και εχω βρει πολλες εφαρμογες και παιχνιδια κ τα εχω κατεβασει!!! Με ποιους τροπους μπορω να τα εγκαταστησω γιατι μεσω wireless δεν μπορεσα (χρησιμοποιησα το filezilla αλλα τζιφος, δεν τα καταφερα). Υπαρχει αλλος τροπος? Πειτε μου γιατι θα σκασω...

ποιο εχεις το παλιο η το καινουριο??

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

ποιο εχεις το παλιο η το καινουριο??

δεν ξερω, το πηρα απο τον Κωτσοβολο τελευταιο κομματι... Εχει το 1.1.5 πανω κ προσπαθω να του βαλω το 2.1 αλλα ουτε αυτο μπορω γιατι με πεταει στο iTunes και θελει λεει 8 δολλαρια για να μου βαλει το 2.2 :mad:

δεν ξερω, το πηρα απο τον Κωτσοβολο τελευταιο κομματι... Εχει το 1.1.5 πανω κ προσπαθω να του βαλω το 2.1 αλλα ουτε αυτο μπορω γιατι με πεταει στο iTunes και θελει λεει 8 δολλαρια για να μου βαλει το 2.2 :mad:

Έχεις το παλιό touch. Για να κανεις update απο 1.χ σε 2.χ πρέπει να πληρώσεις γύρω στα 7 ευρώ. Βέβαια υπάρχει και η άλλη οδος.....................αλλα δεν ξέρω κατα πόσο επιτρέπεται να σου πω

όΤαν καταφέρεις να πας σε 2.χ κάνεις το ipod σου jailbreak και μετά εγκατάσταση ότι εφαρμογή θέλεις δωρεάν. Ενας καλός οδηγός για jb είναι αυτος: βεβαια είναι για το iphone αλλά και σε σένα θα δουλέψει μια χαρά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222236

@TheSmiths: Αν σου έδωσαν το παλιό, θα πρωτινά να το επιστρέψεις στο μαγαζί που το αγόρασες

και να τους ζητήσεις ή να απαίτησης να στο αντικαταστήσουν με το καινούριο :).

σε τι συσκευασια ηταν? σε διαφανης? εχει ηχειο ή πληκτρα αυξομειωσης στα αριστερα του touch?

ηταν σε συσκευασια γκρι κουτι με τον john lennon απ εξω...

ηταν σε συσκευασια γκρι κουτι με τον john lennon απ εξω...

Το παλιό είναι!!

Το καινούριο είναι σε διάφανο κουτί (δες την παρακάτω φώτο)...

http://img381.imageshack.us/img381/6717/cimg3321hi3.th.jpg

ωχ πολυ φοβαμαι οτι σου πούλησαν το παλιο μεταμφιεσμενο σε σπεσιαλ εντισιον για να μην αξιώσεις απαιτήσεις αλλαγής... αν είναι έτσι την πάτησες... δες σε παρακαλώ αριστερά πάνω αν εχει πλήκτρα για την ένταση... για σιγουριά..!

EDIT: με πρόλαβε ο akis...

Ρε παιδια πως κατεβάζουμε στο touch 2nd κατευθείαν από τον safari απο σαιτ όπως πχ το rapid?

HUAWEI IDEOS X5 PRO

ωχ πολυ φοβαμαι οτι σου πούλησαν το παλιο μεταμφιεσμενο σε σπεσιαλ εντισιον για να μην αξιώσεις απαιτήσεις αλλαγής... αν είναι έτσι την πάτησες... δες σε παρακαλώ αριστερά πάνω αν εχει πλήκτρα για την ένταση... για σιγουριά..!

EDIT: με πρόλαβε ο akis...

Ρε παιδια πως κατεβάζουμε στο touch 2nd κατευθείαν από τον safari απο σαιτ όπως πχ το rapid?

δεν εχει !!!! κ μου ειπαν για σπεσιαλ εντισιον κ δεν ειχα δει το καινουργιο πως ειναι κ την πατησα...:mad::mad::mad: που να ηξερα? τελος παντων θα κανω αναβαθμιση, δεν με πειραζει για τα κουμπια... εχει αλλες διαφορες?:(:(:(

εχει αλλες διαφορες?:(:(:(

Ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι ΔΕΝ έχει "εξωτερικό ηχείο"..

δηλ. πρέπει να ακούς μουσική ή να βλέπεις βίντεο και να έχεις ακουστικά.

Ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι ΔΕΝ έχει "εξωτερικό ηχείο"..

δηλ. πρέπει να ακούς μουσική ή να βλέπεις βίντεο και να έχεις ακουστικά.

ακουσα οτι ειναι χαλια το ηχειο... τελος παντων:(:(... για mp3 player το πηρα...ελπιζω να μην μετανιωσω για την επιλογη μου...

και το καινουργιο εχει ενσωματωμενο το Nike+ αλλα αυτο δεν ξέρω γιατι ειναι θετικο αφου και να το αγοράσεις ουτως η αλλως θα αγοράσεις και τον πομπο και τον δεκτη... απλα ουσιαστικα θα εχεις 2 δεκτες εναν ενσωματωμενο στο τατς (σικ) και ενα αχρηστο.!

HUAWEI IDEOS X5 PRO

αποκλειεται να το μετανιώσεις... ειναι εμπειρια ενα τατς οποιας γενιας και να ειναι... απλα το να πας σημερα 3 μηνες μετα απο την κυκλοφορια του καινουργιου και να σου πουλησουν το παλιο αυτο λεει πολλα για τον Κωτσόβολο...

HUAWEI IDEOS X5 PRO

και το καινουργιο εχει ενσωματωμενο το Nike+ αλλα αυτο δεν ξέρω γιατι ειναι θετικο αφου και να το αγοράσεις ουτως η αλλως θα αγοράσεις και τον πομπο και τον δεκτη... απλα ουσιαστικα θα εχεις 2 δεκτες εναν ενσωματωμενο στο τατς (σικ) και ενα αχρηστο.!

http://www.pixmania.com/gr/gr/1805498/art/apple/aeoeco-nao-nike-ipod.html

δεν χρειάζεται απαραιτητα να αγοράσεις και τον δεκτη. Αλήθεια εχει δοκιμάσει κανείς το ΝΙΚΕ+??

Μπορεις να το δεις και απο την καλή πλευρά.Δεν έχεις ηχείο έχεις όμως jailbrake

cddaraa το πιξμανια δεν το εχω σε ιδιαιτερη εκτίμηση... Εσυ? και έπειτα το να πουλαει τον πομπο 19+7 εξοδα αποστολης συνολο 26 τη στιγμη που όλο το πακετο εχει 31 ευρω ειναι απο μόνο του κοροιδια...

τεσπα, απο φίλο που έχω δει να το δουλευει φαίνεται καλό και ακριβές το Nike+

HUAWEI IDEOS X5 PRO

ας κανω και γω μια (χ@ζη) ερωτηση!

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω και γω ενα τατς, την δευτερη γεννια, αλλα προβληματιζομαι ως προς την χωρητικοτητα!

8gb or 16gb? ε? φτανουν τα 8 ή να μην το σκεφτομαι καν και να παρω (αν παρω) το 16αρι?

να σας πω, απο τραγουδια θα εχω καμια 50-100 μεσα! το πολυ-πολυ κανα 2 ταινιες και καμια φωτο! ε, και αν βαλω τπτ ψιλοπραματα μεσα!

οι εφαρμογες, τα παιχνιδια και τα σχετικα απαιτουν πολυ χωρο? στο περιπου ποσο δλδ,ποσα mb?

ευχαριστω!