mol Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 να ρωτησω και γω κατι παιδια! επειδη βλεπω αρκετους να γραφουν με greeklish στο φορουμ υπαρχει η δυνατοτητα αντιγραφης-επικολλησης στο touch? δλδ να παω π.χ. σε αυτο το site να γραψω στο αντιστοιχο πεδιο με greeklish και οταν γινει η αντικατασταση σε ελληνικους χαρακτηρες, να επιλεξω το κειμενο και με αντιγραφη-επικολληση να το ποσταρω εδω στο φορουμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Εχει κανεις κανενα θεματακι με τις εφαρμογες?Ενω οταν τις κατεβαζω δουλευουν μια χαρα,μετα απο λιγες μερες μολις παω να τις ανοιξω δεν ανοιγουν και με πετανε παλι στο κεντρικο μενου.Του περασα και την 2.2 αλλα παλι τα ιδια.Θελουν ολες σβησιμο και παλι περασμα. Μιλαω για τις free εφαρμογες του Appstore. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Εγω παντως 2 βδομαδες που το εχω δεν εχω τετοιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Καλησπερα, αυτη τη στιγμη εχω ενα iPod Touch 1G, εχω αγορασει καποια τραγουδια/applications και τα κανω sync μια χαρα με το pc μεσω itunes. Αν αγορασω ενα νεο iPod Touch, 2G ομως και του δωσω ενα διαφορετικο ονομα (σαν device name) μπορω να το συνδεσω στο ιδιο pc και να κανω sync ολα αυτα τα τραγουδια/applications χωρις προβλημα ? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 μπορει καποιος να μου πει τι ρυθμίσεις εκανε για να πέρνει mail απο το hotmail? με το yahoo δεν εχω προβλημα αλλα με το hotmail δεν ξέρω τι συμβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 το hotmail δεν επιτρεπει pop 3 δεν γινεται να εχεις το hotmail στο Ipod :( Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 οσοι θελουμε να ακουμε ραδιο γινεται κατι?εννοω μονο με ακουστικα, οχι μεσω νετ... υπαρχει καμια λυση? κατι ειχα βρει καποτε αλλα τωρα δεν βρισκω πουθενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Παιδιά,μπορούμε να του περάσουμε msn? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Καλησπερα, αυτη τη στιγμη εχω ενα iPod Touch 1G, εχω αγορασει καποια τραγουδια/applications και τα κανω sync μια χαρα με το pc μεσω itunes. Αν αγορασω ενα νεο iPod Touch, 2G ομως και του δωσω ενα διαφορετικο ονομα (σαν device name) μπορω να το συνδεσω στο ιδιο pc και να κανω sync ολα αυτα τα τραγουδια/applications χωρις προβλημα ? Ναι, μια χαρά μπορείς! Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 οσοι θελουμε να ακουμε ραδιο γινεται κατι?εννοω μονο με ακουστικα, οχι μεσω νετ... υπαρχει καμια λυση? κατι ειχα βρει καποτε αλλα τωρα δεν βρισκω πουθενα... Πουλαει το fnac, δεν θυμαμαι ποσο ακριβως αλλα ψιλο τσουζει!:( Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leliforever Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 παιδια λέτε να κατέβει η τιμή του,μπας και πάρω το 32αρι???:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ναι, μια χαρά μπορείς! Σ'ευχαριστω! Δηλ., ετσι θα αγοραζω κατι μια φορα και θα γινεται sync σε 2 devices ? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 παιδια λέτε να κατέβει η τιμή του,μπας και πάρω το 32αρι???:(:(:( Μπα,μαλλον απιθανο.Η τιμολογιακη πολιτικη της apple ειναι σταθερη.Μπορει βεβαι α να βρεις καποια καλη προσφορα στις εκπωσεις Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Παιδιά,μπορούμε να του περάσουμε msn? Ψαξε στο AppStore για ενα (free) application που λεγεται Palringo. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Μ'ενδιαφερει η διαφορα σε αποδοση της μπαταριας του 2G σε σχεση με το 1G, σε οτι εχει να κανει με τη χρηση του WiFi. Μηπως καποιος εχει τωρα το 2G ενω ειχε παλιοτερα το 1G και μπορει να πει περιπου τι γινεται ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 πολυ καλο ειναι το fring Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Μ'ενδιαφερει η διαφορα σε αποδοση της μπαταριας του 2G σε σχεση με το 1G, σε οτι εχει να κανει με τη χρηση του WiFi. Μηπως καποιος εχει τωρα το 2G ενω ειχε παλιοτερα το 1G και μπορει να πει περιπου τι γινεται ?? Δεν είχα το 1g αλλά αν μπορείς να κατατοπιστείς κάθομαι και παίζω uno on line για 2-2.5 ωρές και η μπαταρία κρατάει λίγο ακόμη(ειδοποιήση 10%) Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Γενικά το Wi-Fi και τα games <<ρουφάνε>> την μπαταρία...Παιδιά,υπάρχει κανένας τρόπος για εξοικονόμιση ενέργειας εκτός από χαμηλή φωτεινότητα οθόνης και κλειστό Wi-Fi?Όταν το κλείνω τελείως(slide 2 power off)δεν χαλάει καθόλου μπαταρία?Όταν πατάω το home button κλείνουν οι εφαρμογές? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Οπως συζητουσαμε πιο πριν είναι καλυτερο να το αφηνουμε σε stand by mode απο να το κλείνουμε τελειως(slide 2 power off). Γιατι κατα το startup καταναλωνει αρκετη περισσοτερη ενέργεια σε σχεση με το stand by Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Franklin Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Gnwrizei kapoios an einai diathesimo gia agora to Ipod touch 2G 16GB giati sto Saturn mou eipane oti perimenoun apo thn apple na tous steilei.Xerei mhpws an se alla magazia uparxei???? Παράθεση _PrOuD_iPhOnE_3GS_WhItE_16GB_OwNeR_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Δεν ξέρω φίλε μου...Σε Plaisio,E-Shop,Multirama,Γερμανό που κοίταξα δεν βρήκα τπτ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Franklin Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Sto plaisio sto site leei suntoma diathesimo alla den exw prolabei na parw thlefwno na rwthsw.Mou eipan sto saturn oti se 2 bdomades tha erthoun Παράθεση _PrOuD_iPhOnE_3GS_WhItE_16GB_OwNeR_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leliforever Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Sto plaisio sto site leei suntoma diathesimo alla den exw prolabei na parw thlefwno na rwthsw.Mou eipan sto saturn oti se 2 bdomades tha erthoun Επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω κι εγώ (και μάλιστα στν αρχή ήθελα το 32GB ) πήγα στο Γερμανό και μου είπαν ότι δν είναι διαθέσιμο τώρα στο μαγαζί και πως αν θέλω πρέπει να το παραγγείλω!:)Οπότε πρέπει να πας να δηλώσεις ότι το θες για να στο φέρουν...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Τελικά gen 2 ή gen 1 λέει να πάρει κάνεις; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Τελικά gen 2 ή gen 1 λέει να πάρει κάνεις; φυσικά 2 gen! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts