Arxegonos Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Να σαι καλά...θα το κοιταξω άμεσα.ελπίζω να μην υστερεί έναντι του πρώτου τρόπου (πιο πολύπλοκου) όσον αφορά την λειτουργία μετά. Aa..μην ξεχάσω..αυτός ο τρόπος περιλαμβάνει και το menu.zip μέσα για να σχεδιάζουμε δικές μας διαδρομές???Και τέλος εγώ έχω το 6110navi πρέπει να περάσω το αρχείο settings.ini για να έχω ελληνικό πληκτρολόγιο?(σημείωση πως τα πλήκτρα στο κινητό μου έχουν και ελληνικούς χαρακτήρες) Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Να στε καλά Εχει τα παντα αυτο το λινκ που ανεβασα ετοιμα. Σχεδιασμο διαδρομης κ ελληνικους χαρακτηρες. Βαζεις μονο τους 2 φακελους στο κινητο , τρεχεις το προγραμμα κ ενεργοποιεις τους χαρτες απο τους ρωσους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megasmorf Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 ΕΓΩ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΒΆΛΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Yπαρχουν 2 version του Sygic η μια πριν την κανεις εγκατασταση στο κινητο σου θα πρεπει να την υπογραψεις και απο οτι καταλαβαινω προσπαθεις να βαλεις αυτη για αυτο και δεν σε αφηνει να την κανεις εγκατασταση και στην αλλη θα πρεπει να παρεις τον κωδικο ξεκλειδωματος απο ενα ρωσικο φορουμ. Εαν διαβασεις προσεκτικα το 1 ποστ του παροντος θα σου λυθουν ολες οι απορειες :) Mην γραφεις με κεφαλαια στα φορουμ ειναι σαν να φωναζεις ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 εχω παρατηρησει οτι οταν εχω ανοιχτη μια πλοηγηση και παρει καποιος τηλεφωνο και απαντησω και κανω κανονικα την συνομιλια μου μετα απο αυτο σταματα να υπαρχει φωνητικη καθοδηγηση.δειχνει κανονικα πως πρεπει να οδηγησεις,απο που να στριψεις κτλ αλλα ολα αυτα χωρις φωνητικη πλοηγηση.....και επισης αν μετα απο την κληση που δεχομαι προσπαθησω να κλεισω την εφαρμογη δεν κλεινει .πατας εξοδο και μενει-κολλαει εκει.......... γνωριζει καποιος κατι γιαυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 ολα οκ περιμένω τους ρώσους αν κ τετοια ωρα δεν το βλέπω :lol: 1000thx για το post guys :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 εχω παρατηρησει οτι οταν εχω ανοιχτη μια πλοηγηση και παρει καποιος τηλεφωνο και απαντησω και κανω κανονικα την συνομιλια μου μετα απο αυτο σταματα να υπαρχει φωνητικη καθοδηγηση.δειχνει κανονικα πως πρεπει να οδηγησεις,απο που να στριψεις κτλ αλλα ολα αυτα χωρις φωνητικη πλοηγηση.....και επισης αν μετα απο την κληση που δεχομαι προσπαθησω να κλεισω την εφαρμογη δεν κλεινει .πατας εξοδο και μενει-κολλαει εκει.......... γνωριζει καποιος κατι γιαυτο? Και εμένα το κάνει αυτό... Δεν ξέρω γιατί...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragons Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 μπορουμε να βαλουμε speedcamera alerts οπως σε αλλα προγραμματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 μπορουμε να βαλουμε speedcamera alerts οπως σε αλλα προγραμματα ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2240380#post2240380 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 ο ΚΩΔΙΚΟς μηπως αργει λίγο;;Κ οσον αφορα τους χαρτες πως τους εγκαθιστούμε;; Ευχαριστώ Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 ο ΚΩΔΙΚΟς μηπως αργει λίγο;;Κ οσον αφορα τους χαρτες πως τους εγκαθιστούμε;; Ευχαριστώ Χαρη μας κανουν με τον κωδικο οι ρωσοι...Υπομονη και ενα ευχαριστω... Υπαρχουν οδηγιες στην 1η σελιδα ,ποσες φορες πρεπει να το πουμε ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Χαρη μας κανουν με τον κωδικο οι ρωσοι...Υπομονη και ενα ευχαριστω... Υπαρχουν οδηγιες στην 1η σελιδα ,ποσες φορες πρεπει να το πουμε ? Ευχαριστω πολυ τους φιλους που μας εξυπηρετουν, αλλα αναφερομαι ηδη στην πρώτη σελιδα οπου λεει πως να κατεβασω χαρτες αλλα οχι το που θα τους εγκαταστησω στο κιν. Ευχαριστω Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ευχαριστω πολυ τους φιλους που μας εξυπηρετουν, αλλα αναφερομαι ηδη στην πρώτη σελιδα οπου λεει πως να κατεβασω χαρτες αλλα οχι το που θα τους εγκαταστησω στο κιν. Ευχαριστω από τη πρώτη σελίδα "Στο root της κάρτας μνήμης φτιάχνουμε επίσης έναν φάκελο με όνομα Maps" Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aljimis Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ευχαριστω πολυ τους φιλους που μας εξυπηρετουν, αλλα αναφερομαι ηδη στην πρώτη σελιδα οπου λεει πως να κατεβασω χαρτες αλλα οχι το που θα τους εγκαταστησω στο κιν. Ευχαριστω Φίλε μου αν δυσκολέυεσαι και δεν μπορείς όπως στην πρώτη σελίδα κατέβασε απο το rapidshare το αρχειακι που λέει ο Arxegonos...Είναι πολύ έυκολο έτσι για κάποιον που δεν ξέρει να χειρίζεται καλά τα κόλπα εδώ. Όσον αφορά το θέμα ρωσίας το πρώτο post ειναι specialll... Να στε καλα παιδια για την βοηθεια που προσφέρεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 tsafou εαν διαβαζες ποιο προσεκτικα το 1 ποστ θα εβλεπες και το παρακατω. Εγκατάσταση προγράμματος Περνάμε τον φάκελο Sygic στο root της κάρτας μνήμης. Με έναν file manager, μπαίνουμε στον φάκελο Sygic και εγκαθιστούμε το αρχείο SygicMobile70.sis στην κάρτα μνήμης. Στο root της κάρτας μνήμης φτιάχνουμε επίσης έναν φάκελο με όνομα Maps. Κατεβάζουμε το αρχείο που βρίσκεται στο τέλος του μηνύματος Συνημμένα Αρχεία Sygic GPS Navigator Mobile Μέσα στο Sygic GPS Navigator Mobile.zip βρίσκουμε τα αρχεία Settings.ini All maps.mlm Europe.mlm Eastern Europe.mlm Greece_15-09-07.mlm Το αρχείο Settings.ini το τοποθετούμε στον φάκελο Sygic. Θα μας βγεί το μήνυμα που θα μας ρωτάει αν θέλουμε να αντικαταστήσουμε το αρχείο Settings.ini που υπάρχει ήδη στον φάκελο Sygic με το νέο. Επιλέγουμε ΝΑΙ. Τα 4 αρχεία με κατάληξη .mlm τα τοποθετούμε στον φάκελο Maps. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 tsafou εαν διαβαζες ποιο προσεκτικα το 1 ποστ θα εβλεπες και το παρακατω. Eνταξει κατάλαβα ότι χάρτη κατεβάζω τον περνάω στο καταλογο Maps. Τελικα δεν γίνεται με την 1η εγκατασταση γιατι έχει κλείσει το site και το εγκατέστησα με τον 2ο τρόπο.Ναι ναι καλα οι ανθρωποι. Συγχαρητήρια και για τις οδηγίες σας , πραγματικα είναι πολύ αναλυτικες. Ευχαριστώ! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Αλήθεια χάρτες για Γερμανία που θα βρούμε;Μιας κ στην πρώτη σελίδα το link στο rs λέει file not found. Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 :)Μπράβο σε όλα τα παιδιά για αυτά που μας ανεβάζουν.;) Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Μολις το περασα.Συγχαρητηρια και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους που εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο.:clap: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragons Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 εχετε υπ' οψιν κανενα προγραμμα για POI ? ή τουλαχιστον converter από άλλα συστήματά (π.χ. destinator) σε sygic ? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aljimis Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 να στε καλά παιδιά...και εγώ το πέρασα....μέχρι τώρα δείχνει πολύ καλό.όταν πάω και στο χωριό μου θα τοι δοκιμασω στις "΄δυσκολες" συνθήκες της επαρχίας.... Πάντως αν ξέρει κανείς που υπάρχει κάποιο εγχείρίδιο για οδηγίες χρήσης του Sygic θα ήταν τέλειο...κάτι καλύτερο από αυτο που έχει στο site η εταιρία δλδ.... να στε καλά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 παιδια παρα πολυ καλη δουλεια μπραβο σε οσους μοχθησαν να δωσουν τοσο ολοκληρωμενη βοηθεια :clap: ο χαρτης του sygic ειναι πιο φτωχος σε πληροφοριες απο του garmin,η απλα στα μερη που εγω το εχω δοκιμασει το garmin ειναι πολυ πιο πλουσιο σε δεδομενα ?:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Ναι ειναι φτωχοτερος κατα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 αντιμετωπίζω προβλήματα σημαντικής καθυστέρησης στην πλοήγηση. μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 αντιμετωπίζω προβλήματα σημαντικής καθυστέρησης στην πλοήγηση. μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό ; Σβήσε από το φάκελο του χάρτη τα αρχεία με ελληνικό όνομα και κατάληξη upi, εγώ αυτό έκανα και έγινε ταχύτερο Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melodyst Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 καλησπερα παιδια.τον χαρτη της ελβετιας που τον βρισκω?(SWI) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts