mafiagalou Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 και με ενα μου εμφανισε το ιδιο μηνυμα ενω ειχα περασμενη την περασμενη εκδοση. πηγαινε στο γνωστο μαγαζακι και παρε ετοιμο το νεο χαρτη.το .exe που εχεις δεν μπαινει στο κινητο Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Δυστηχως το αρχειο με τον προσφατο 3 σε 1 εχει διαγραφει στο γνωστο μαγαζακι αλλα ευτηχως υπαρχει στο γνωστο μαγαζακι με τορεντς και μπορειτε να το βρειτε πανευκολα... 3 σε 1 (14.04.2009):lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 το garmin μπορει να δουλεψει με bluetooth κεραια gps που να μην ειναι της garmin; Γιατί, υπάρχουν ΒΤ κεραίες της garmin; Δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα. Από το μενού δεδομένα gps ρυθμίζεις η συσκευή σου να έχει ενεργοποιημένο και το bluetooth gps. εχω κατεβασει το ελληνικο autodrive 1.70 και αποθηκευσα στην επιφανεια εργασιας το .exe αρχειο... Είναι λάθος αυτό που κατέβασες. Ο χάρτης έχει όνομα gmapsupp.img και δεν το κάνεις εγκατάσταση, απλά το βάζεις στον φάκελο garmin της κάρτας μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyN78 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 πρεπει να εχω το xplore για να το κανω???δεν μπορω να το κανω full...βρηκα την 1.22 αλλα μ βγαζει σφαλμα με το πιστοποιητικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Δυστηχως το αρχειο με τον προσφατο 3 σε 1 εχει διαγραφει στο γνωστο μαγαζακι αλλα ευτηχως υπαρχει στο γνωστο μαγαζακι με τορεντς και μπορειτε να το βρειτε πανευκολα... 3 σε 1 (14.04.2009):lol: θα προτεινα να τον ανεβαζουν οσοι τον εχουν και να τον μοιραζουν στους υπολοιπους, αυτος νομιζω οτι ειναι ο ποιο ευκολος και αποτελεσματικος τροπος Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harris Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Το ανάλογο link να κατεβάσω τους χάρτες για το Nokia 5800; Βάζοντας το συγκεκριμένο, υπάρχει χρέωση όπως το Nokia Maps; Αν όχι, με τους χάρτες Garmin μπορώ να έχω φωνητική καθοδήγηση ή μόνο στίγμα όπως γίνεται μετά το πέρας 7 ημερών; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyN78 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 προσπαθησα να βαλω το garmin το 5.00.03...και κανω την διαδικασια που εχει,αλλα δεν δουλευει...γινεται κανονικα η εγκατασταση αλλα παει να μπει εμφανιζει την εικονα του garmin και βγαινει...εχω την 21 εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Το ανάλογο link να κατεβάσω τους χάρτες για το Nokia 5800; Βάζοντας το συγκεκριμένο, υπάρχει χρέωση όπως το Nokia Maps; Αν όχι, με τους χάρτες Garmin μπορώ να έχω φωνητική καθοδήγηση ή μόνο στίγμα όπως γίνεται μετά το πέρας 7 ημερών; Ευχαριστώ. ψαξε στα γνωστα μαγαζακια. δεν υπαρχει καμια απολυτως χρεωση.εχεις τα παντα για παντα. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 προσπαθησα να βαλω το garmin το 5.00.03...και κανω την διαδικασια που εχει,αλλα δεν δουλευει...γινεται κανονικα η εγκατασταση αλλα παει να μπει εμφανιζει την εικονα του garmin και βγαινει...εχω την 21 εκδοση. Ψαξε στις πιο πισω σελιδες,εχει αναφερθει 100δες φορες.Δεν εχεις μεταφερει σωστα τους φακελους στην καρτα μνημης,πρεπει να τους βαλεις χυμα στην καρτα και οχι μεσα σε αλλο φακελο,οι δυο φακελοι που θα σου ζητησουν επιβεβαιωση για την μεταφορα θα την αποδεχτεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 πρεπει να εχω το xplore για να το κανω???δεν μπορω να το κανω full...βρηκα την 1.22 αλλα μ βγαζει σφαλμα με το πιστοποιητικο... Κατέβασε απο το επίσημο site την έκδοση 1.30 που είναι πλήρως λειτουργική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyN78 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Ψαξε στις πιο πισω σελιδες,εχει αναφερθει 100δες φορες.Δεν εχεις μεταφερει σωστα τους φακελους στην καρτα μνημης,πρεπει να τους βαλεις χυμα στην καρτα και οχι μεσα σε αλλο φακελο,οι δυο φακελοι που θα σου ζητησουν επιβεβαιωση για την μεταφορα θα την αποδεχτεις. και 1000 φορες να εχει αναφερθει...στις οδηγιες λεει πως το βαζεις σε φακελο που δημιουργεις,και λεει για παραδειγμα garmin...η οτι θες τελος παντων....τεσπα θα το δοκιμασω και θα σου πω μακαρι να δουλεψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Είσαι σίγουρος; Από το πρώτο ποστ: Εγκατάσταση της εφαρμογής: Αποσυμπιέζουμε τον φάκελο "Garmin" από το .zip αρχείο που κατεβάσαμε με το πρόγραμμα, και βάζουμε ολους τους φακέλους που θα βρούμε μέσα στο zip στον αρχικό κατάλογο (root) της κάρτας μνήμης (με χρήση card reader ή με σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή σε κατάσταση Μεταφοράς Δεδομένων). Εγκαθιστούμε την εφαρμογή "GarminMobileXT.sis" που υπάρχει μέσα στον φάκελο "Garmin" στο κινητό. Που ακριβώς λέει οτι δημιουργούμε φάκελο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyN78 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Είσαι σίγουρος; Από το πρώτο ποστ: Εγκατάσταση της εφαρμογής: Αποσυμπιέζουμε τον φάκελο "Garmin" από το .zip αρχείο που κατεβάσαμε με το πρόγραμμα, και βάζουμε ολους τους φακέλους που θα βρούμε μέσα στο zip στον αρχικό κατάλογο (root) της κάρτας μνήμης (με χρήση card reader ή με σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή σε κατάσταση Μεταφοράς Δεδομένων). Εγκαθιστούμε την εφαρμογή "GarminMobileXT.sis" που υπάρχει μέσα στον φάκελο "Garmin" στο κινητό. Που ακριβώς λέει οτι δημιουργούμε φάκελο; εχετε δικιο...απλα διαβασα καπου το Just copy Garmin and other folders (if present) to root of mmc (so e/garmin , e/private etc will be the final directory) αλλα μαλλον λαθος το καταλαβα...το εκανα τωρα εγκατασταση μια χαρα...τωρα ψαχνω για χαρτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 και 1000 φορες να εχει αναφερθει...στις οδηγιες λεει πως το βαζεις σε φακελο που δημιουργεις,και λεει για παραδειγμα garmin...η οτι θες τελος παντων....τεσπα θα το δοκιμασω και θα σου πω μακαρι να δουλεψει... Tο εχω διαβασει αρκετες φορες και πουθενα δεν λεει κατι τετοιο.Ξαναδιαβασε το προσεκτικα στην πρωτη σελιδα. Εντιτ:Βλεπω οτι ηδη σου απαντησαν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 το garmin μπορει να δουλεψει με bluetooth κεραια gps που να μην ειναι της garmin; χρειαζεται και παλι το αρχειο sw.unl Εγώ το δουλευω με ένα της HOLUX και παίζει καμπάνα! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το Nokia Wireless GPS Module LD-3W χρόνια τώρα και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με καμία συσκευή (όλα series, βέβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Κατέβασε απο το επίσημο site την έκδοση 1.30 που είναι πλήρως λειτουργική. Ειναι δωρεαν αυτη η εκδοση?? εχω και γω την 1.22 σπασμενη φυσικα.... η 1.30 χρειαζεται και αυτη αλλο key? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Ειναι δωρεαν αυτη η εκδοση?? εχω και γω την 1.22 σπασμενη φυσικα.... η 1.30 χρειαζεται και αυτη αλλο key? δεν χρειαζετε 1,30 αφου εχεις την 1,22 μην πειραζεις τιποτα στο x-plore Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Αυτη η εκδοση: http://www8.garmin.com/cartography/g2vision/card.jsp?sku=VEU015R ειναι πιο προσφατη απο αυτη που εχουμε στους 3 σε 1 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Πήρα το Ν95 8gb και θα ήθελα να μου πείτε ποια έκδοση και ποιους χάρτες garmin προτείνεται.Στο απλό Ν95 είχα τη 4.10.80 με τους 3 ξεχωριστούς χάρτες (autoDrive 1.40 Anavasi BlueChart Atlantic 9.5) και πετούσε. Διάβασα για autoDrive 1.70 (μάλλον έχασα επεισόδια) Επίσης η 5.00.20 δεν μου δούλεψε στο απλό. Ποιο είναι λοιπόν το πιο ολοκληρωμένο και καλύτερο "πακέτο"? Υ.Γ. Οι χάρτες είναι καλύτερα να είναι ξεχωριστοί ή 3 σε 1? Ευχαριστώ εν των προτέρων Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 εγω εχω βαλει την 5.00.30 στο 6210 navi με 2 ξεχωριστούς χαρτες (1.6 autodrive και τον τελευταιο της αναβασης) Αμα δεν θες να εχεις χαρτες για βουνα και θαλασσες ειναι προτιμοτερο να βαλεις μονο τον autodrive. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Τελευταία είναι η 5.00.40? Ποιος είναι ο τελευταίος anavasi? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Τελευταία είναι η 5.00.40? Ποιος είναι ο τελευταίος anavasi? Nαι. Αναβαση 4.0.4 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 se nokia e71 mporei na mou pei kapoios parakalo ti exei balei? ebala to 5.00.40 kai to telutaio setaki 3 se 1 me 1.7 ktl alla to problhma einai oti otan pao na balo odous ktl den briskei kanena........ Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Καλησπέρα παιδιά , να κάνω μια ερώτηση? Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση του Garmin σε Ε66 με τις γνωστές οδηγίες και όταν πάω να κάνω copy paste τους φακέλους private και resource διαπιστώνω ότι υπάρχουν από πριν φάκελοι με αυτά το ονοματα.να τους κάνω overwrite η όχι? Συγνώμη αν έχει απαντηθει πιο πριν αυτή η ερώτηση αλλά δεν βρήκα τίποτα όσο έψαξα. ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts