911 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 ο χαρτης Europe 2008NT ειναι μια εκδοση η υπαρχουν διαφορες στη γλωσα και στην ονομασια δρομων και πολεων(ελληνικα)?γιατι εχω βρει να τον κατεβασω με torrent πιο ευκολα αλλα με ονομα GMAPPROM ενω ο δικος μας ειναι με ονομα GMAPSUP2.Εχω τη 10.60 και τους 3 σε 1 και δουλευει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Δεν μπορουμε! Μπορουμε μονο να αφαιρεσουμε οποια χωρα θελουμε απο το MapSource πριν στειλουμε στο κινητο το χαρτη:) gianpithio γενικά μπορούμε να κόψουμε όποια χώρα θέλουμε απο τον μεγάλο χάρτη ( σε*.img) απλά αν κατάλαβα εννοείς ότι μετά δεν θα είναι routable ή κάτι άλλο? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 εννοει αυτο ακριβως που ειπε .μονο μεσα απο το mapsource στον υπολογιστη μπορεις να κοψεις οποια περιοχη θελεις.στο κινητο μπορεις να απενεργοποιησεις απλα καποιο χαρτη. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 ο χαρτης Europe 2008NT ειναι μια εκδοση η υπαρχουν διαφορες στη γλωσα και στην ονομασια δρομων και πολεων(ελληνικα)?γιατι εχω βρει να τον κατεβασω με torrent πιο ευκολα αλλα με ονομα GMAPPROM ενω ο δικος μας ειναι με ονομα GMAPSUP2.Εχω τη 10.60 και τους 3 σε 1 και δουλευει μια χαρα. Ο χαρτης της ευρωπης απο οσο γνωριζω υπαρχει μονο με αγγλικους χαρακτηρες. Οσο για το ονομα του χαρτη μην σε απασχολει μπορεις να εχεις μεχρι 3 χαρτες διαβασε αυτα που γραφω ποιο πανω.. Το garmin αναγνωριζει ενα απο τα 3 ονοματα: GMAPPROM GMAPSUPP GMAPSUP2 Eαν θελεις να φορτωσεις και τεταρτο χαρτη τοτε θα πρεπει να διαγραψεις το χαρτη που εχει ενσωματομενο το προγραμμα και στην θεση του να βαλεις καποιον αλλο. Το ονομα αυτου του χαρτη ειναι GMAPBMAP Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Τις τελευταίες ημέρες μου έχει κάνει το εξής εντύπωση. Καταρχάς να αναφέρω πως έχω εγκατεστημένους του χάρτες Autodrive Hellas 1.30 και Anavasis 3.50. Ενώ θυμάμαι όταν έκανα αναζήτηση στο παρελθόν, για το χωριό μου παράδειγμα, από την επιλογή "Πόλεις", το έβρισκε κανονικά και επίσης οτιδήποτε άλλο αναζητούσα. Τις τελευταιες μέρες που κάνω το ίδιο, δεν το βρίσκει με τίποτα. Και μάλιστα δοκιμάζω και άλλες πιο γνωστές τοποθεσίες. Π.χ. Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, κ.ά. και πάλι τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έχω πειράξει και δεν τα εντοπίζει ή τι άλλο μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6270N Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 οταν εβαλα το προγραμμα , μ εβγαλε στην εκθεση κατι εικονιδια. αμα τα σβισω θα εχω προβλημα? η 80 εκδοση τι παραπανω εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Θα πας μέσω ενός file explorer και θα βρεις όλες τις εικόνες. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να τις θέσεις την ιδιότητα System. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Μπορεις να της βαλεις και μεσα στο MediaSafe.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 gianpithio ειχες δικιο. βρηκα νεα εκδοση, εκανα νεα εγκατασταση για ευρωπη στο pc, και επιτελους μετεφερα δεδομενα στο κινητο. Αλλα (για παντα υπαρχει ενα αλλα?)... 1. χαθηκε ο χαρτης της ελλαδας... 2. μου εβαλε και κατι χωρες που ουτε τις επελεξα τι κανουμε τωρα? θα τρελαθουμε με αυτο το προγραμμα. τα περασε ολα τα της ευρωπης στο βασικο αρχειο? εκανε overwrite? εγω δεν δηλωσα πουθενα κατι τετοιο(αφηστε που νομιζα οτι θα περασει στο κινητο χυμα αρχεια img). Και επισης ανησυχητικο οτι ο φακελος το garmin μεγαλωσε ελαχιστα σε μεγεθος. Με μονο τον ελληνικο χαρτη ηταν πχ. 160mb(δεν θυμαμαι ακριβως) και τωρα μονο 180mb περιπου. Στο mapsource 2-3 χωρες που επελεξα για μεταφορα ηταν περιπου 180mb. Τι να κανω τωρα? Καθε φορα που περναω νεα χωρα θα χανω την ελλαδα? Πως ξαναπερνω ελλαδα? διχως να χασω ευρωπη? (ωραιες δουλειες ανοιξαμε με το garmin) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 ρε παιδια μα τοσο δυσκολο πια αυτο το προγραμμα ;P Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Που πηγε ο χαρτης της Ελλαδας? Εγω παντως δεν τον εσβησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Oταν περνας ενα χαρτη με το MapSource ο χαρτης που περασες αποθηκευεται με το ονομα GMAPSUPP εαν εσυ ειχες το χαρτη της ελλαδας με αυτο το ονομα διαγραφηκε αυτοματα απο το προγραμμα για να μπορεσει να αποθηκευσει το νεο χαρτη. Απλος περνα το χαρτη της ελλαδας με ενα αλλο ονομα. Στην ποιο πισω σελιδα γραφω ποιες ονομασιες μπορεις να δωσεις τους χαρτες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Για να δω τωρα αν μπηκα σε σωστη λογικη: η θα κανω παλι transfer το img του ελληνικου χαρτη, ή (2η λυση) να περασω και την ελλαδα μεσω mapsource στο pc. Γινεται προσθηκη χαρτη μεσω mapsource, ή κάθε φορα περνά τις καινουριες χωρες και σβηνει οτι παλιοτερο? Σκεφτομαι να περασω το img με ελληνικο χαρτη 5-1(αρης). Εχω μπερδευτει με τα unl. Το mapsource εκανε overwrite και το unl της ελλαδας μαλλον, γιατι βλεπω μονο 25 ψηφια. Οποτε αν ανεβασω το χαρτη της ελλαδας ως GMAPSUP2, πρεπει να ανεβασω και GMAPSUP2.unl, σωστα? Δεν θυμαμαι ομως, βαζω μονο ενα κωδικο στο προγραμματακι, αυτον 822? Ποτε απαιτειται να μπουν 3*25 ψηφιοι, σε ποιον χαρτη, στον 5-1 ελληνικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 παιδια οταν βλεπω τους χαρτες στο garmin δηλαδη στην αρχη επιλεγω προβολη χαρτη μετα απο 5λεπτα κολαει η εφαρμογη κ μου βγαζει μηνυμα dump file created... τι γινετε? πως μπορω να το διορθωσω? Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Επισης να ρωτησω αν μπορω να αφαιρεσω χαρτες με το mapsource. Γενικα αν γινεται προσθαφαιρεση απο το pc. Ή ειναι ολα ή τιποτε? (ξαναπερασμα ολα απο την αρχη, αφου προηγηθει διαγραφει αν θες να σβησεις καποια χωρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Με την ευκαιρια θελω να πω για ακομη μια φορα ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω στο φιλο aristotelhs2060[/member] για την υπεροχη δουλεια του. :up: Καταρχην γνωμη μου ειναι να ξαναδιαβασεις το 1 ποστ του παροντος τωρα που καταλαβενεις τι γινετε ωστε να κατανοησεις καλυτερα την εγκατασταση του garmin και να σου ειναι παιχνιδακι.. Απο την στιγμη που εχεις τον ελληνικο χαρτη σε .img τα πραγματα ειναι ποιο απλα: Aπλος παιρνεις το χαρτη που θελεις και που ειναι σε .img και τον βαζεις με copy - paste στο φακελο Garmin μεσα στην καρτα μνημης της συσκευης σου. Εαν αυτος ο χαρτης θελει ξεκλειδωμα θα πρεπει να φτιαξεις και ενα .unl το οποιο πρεπει να εχει το ιδιο ονομα με το χαρτη και να βαλεις μεσα τον κωδικο που θα παρεις απο το αρχειο.exe Ο χαρτης 5 σε 1 αποτελειτε απο 5 χαρτες απο τους οποιους οι 3 θελουν ξεκλειδωμα. Εσυ απλα θα δημιουργησεις ενα νεο .unl και θα αντιγραψεις σε αυτο τους κωδικους ξεκλειδωματος που θα παρεις απο το αρχειο.exe και απο τους 3 χαρτες στην σειρα 3x25=75. Δηλαδη θα πρεπει μεσα στο .unl να εχεις 75 ψηφια ενωμενα το ενα με το αλλο χωρις κενα. Το garmin μπορει να αναγνωρισει συγκεκριμενα ονοματα οποτε θα πρεπει να δωσεις στους χαρτες που θελεις να περασεις στο garmin μια απο της παρακατω ονομασιες: GMAPPROM GMAPSUPP GMAPSUP2 Eαν διαβασεις προσεκτικα το 1 ποστ οπως σου ειπα και πριν απο αυριο θα μπορεις να δινεις απαντησεις στης ερωτησεις που γινονται καθημερινα σε αυτο το θεμα.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 αξιζουν συγχαρητηρια στον aristotelhs2060, πραγματικα η δουλεια που εχει κανει ειναι καταπληκτικη, διχως υπερβολη. Και ευχαριστιες και στον gianpithio, που παντα προσφερει τη βοηθεια σε οσους κολανε καπου. ---- Διαβασα παλι το 1ο ποστ, αλλα δεν ειδα να λεει καπου με ποιο τροπο γινεται προσθαφαιρεση μεσω mapsource στο pc, σε επικοινωνια παντα με το κινητο. Μπορω να αφαιρεσω χωρα? Να προσθεσω χωρα? Ή καθε φορα πρεπει να τις σβηνω ολες και να τις ξανανεβαζω ολες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 παιδια οταν βλεπω τους χαρτες στο garmin δηλαδη στην αρχη επιλεγω προβολη χαρτη μετα απο 5λεπτα κολαει η εφαρμογη κ μου βγαζει μηνυμα dump file created... τι γινετε? πως μπορω να το διορθωσω? Καταρχην χρονια πολλα και οτι επιθυμεις.. :) Δοκιμασε το παρακατω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2347762#post2347762 Διαβασα παλι το 1ο ποστ, αλλα δεν ειδα να λεει καπου με ποιο τροπο γινεται προσθαφαιρεση μεσω mapsource στο pc, σε επικοινωνια παντα με το κινητο. Μπορω να αφαιρεσω χωρα? Να προσθεσω χωρα? Ή καθε φορα πρεπει να τις σβηνω ολες και να τις ξανανεβαζω ολες? Tι θελεις να κανεις ακριβως? Εγω εχω το MapSource στο pc μονο για το χαρτη της ευρωπης. Εαν θελεις μπορεις πριν στειλεις το χαρτη απο το pc στο κινητο σου να επιλεξεις ποιο μερος του χαρτη σε ενδιαφερει. Eτσι οταν θα στειλεις το χαρτη στο κινητο σου θα εχει μονο της χωρες που επελεξες πριν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Εστειλα (και σε ευχαριστω, γιατι με καθοδηγησες και κατεβασα μια αλλη εκδοση mapsource για pc, που επιτελους μου δουλεψε), χαρτες απο το pc στο κινητο. Ωραια μεχρι εδω. Εστειλα Αγγλια, Ιρλανδια, Ελβετια. Μεθαυριο μπορει να θελησω να σβησω Αγγλια, και Ιρλανδια. Αυτο που ρωτω ειναι: μπορω μεσω του mapsource στο pc, να σβησω καποια χωρα στο κινητο, ή πρεπει να σβησω ολους τους χαρτες (αγγλια ιρλανδια ελβετια) και να περασω οτι θελω παλι απο την αρχη? Και επισης τι ισχυει με την προσθηκη χωρας, παλι απο mapsource pc σε κινητο? Αν δηλαδη, στις υπαρχουσες χωρες, Αγγλια Ιρλανδια Ελβετια, θελω να προσθεσω και Αυστρια, την προσθετει, ή πρεπει να σβησω ολους τους χαρτες (αγγλια ιρλανδια ελβετια) και να περασω οτι θελω παλι απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Θα πρεπει να δημιουργησεις νεο χαρτη. Καλο θα ειναι να μην κανεις 3 διαφορετικους χαρτες αλλα ενα χαρτη να επιλεξεις της χωρες που σε ενδιαφερουν και μετα να τον στειλεις στο κινητο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 αυτο που σκεφτομαι να κανω, ειναι να αφησω ελληνικο, ως img, αυτον του αρη, και για ευρωπαικες να περνώ οποτε θελω οποιες θελω. Ο ελληνικος να μενει απειραχτος, και οι αλλοι χαρτες να αλλαζουν οποτε θελω. Απλα δεν ξερω αν μπορω να προσθετω, αφαιρω οποτε θελω μεσω mapsource στο pc, ή πρεπει καθε φορα που θελω μια αλλαγη(αφαιρεση χωρας ή προσθηκη χωρας) να επιλεγω και να στελνω απο την αρχη ολο το πακετακι. Να υποθεσω οτι προσθαφαιρεση χωρων μεσω mapsource απο pc προς κινητο, δεν παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Aπλα θα μπαινεις με ενα διαχ. αρχειων στο φακελο garmin θα διαγραφεις τον ευρωπακο χαρτη και απο το mapsource θα στελνεις την χωρα που σε ενδιαφερει.. Τον ελληνικο χαρτη μη του δωσεις ονομα GMAPSUPP γιατι θα διαγραφετε οταν στελνεις καποιο χαρτη απο το mapsource. Αυτο που σου εγραψα ποιο επανω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2349266#post2349266 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Στις καμερες της τροχαιας δεν εχει φωνητικη ειδοποιηση οπως το destinator γιατι μου βγαζει μονο τους κωδικους στην οθονη κατι cr ,rt κλπ που αντε να καταλαβεις τι ειναι το καθενα.Οποιος εχει ψαχτει με τις ειδοποιησεις και τις ρυθμισεις ας ενημερωσει λιγο γιατι ειναι λιγο σπαστικο σε αυτο το θεμα.thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 καλημερα σε ολους τους φιλους, μηπως τυχαινει να εχει κανεις την εκδοση της garmin, (GarminMobileXT_4.10.80_S60_MultiLanguage(works on s60v2), την οποια ως ασχετος περι του θεματος κατεβασα χτες απο torrent. εντυπωσεις; αν εχει καποιος λιγο χρονο να βοηθησει με την εγκατασταση αδερφια, ευαχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 καλημερα σε ολους τους φιλους, μηπως τυχαινει να εχει κανεις την εκδοση της garmin, (GarminMobileXT_4.10.80_S60_MultiLanguage(works on s60v2), την οποια ως ασχετος περι του θεματος κατεβασα χτες απο torrent. εντυπωσεις; αν εχει καποιος λιγο χρονο να βοηθησει με την εγκατασταση αδερφια, ευαχαριστω πολυ... Αν πας στην πρωτη σελιδα εχει αναλυτικες οδηγιες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts