Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επιδη εχεις ενεργοποιημενο το a-gps γινεται αυτο που περιγραφεις.χρησιμοποιει το ιντερνετ καθε φορα που ανοιγεις το gps κατεβαζοντας 3-5kb την φορα βοηθοντας να κλειδωσει πολυ ποιο γρηγορα.αν το απενεργοποιησεις αργει παρα πολυ αλλα κλειδωνει.το αν σε χρεωνει και τι για το ιντερνετ δες στη σελιδα της cosmote.

οι ρυθμισεις ειναι οι ιδιες και με τις δυο καρτες.

αφου ειναι ενεργοποιημενο γιατι δεν συνδεεται γρηγορα;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οι ρυθμισεις ειναι οι ιδιες και με τις δυο καρτες.

αφου ειναι ενεργοποιημενο γιατι δεν συνδεεται γρηγορα;

το ιντερνετ ειναι ενεργοποιημενο και στις 2 καρτες? αν ειναι δεν ξερω τι μπορει να φταιει.

το ιντερνετ ειναι ενεργοποιημενο και στις 2 καρτες? αν ειναι δεν ξερω τι μπορει να φταιει.

και στις δυο καρτες ειναι ενεργοποιημενο

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Στον οδηγο που βρηκα λεει

(Make note of your UNLOCK ESN .WRITE IT SOMEWHERE.THIS IS YOUR UNIT ID)

τι ακριβως εννοει με αυτο??

edit:οκ τελικα το εφτιαξα... ο οδηγος που υπαρχει στην πρωτη σελιδα του τοπικ ειναι ΤΟΡ!!

Ευχαριστω :)

Edited by vgnFE31h
Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Καλησπερα και καλη χρονια.

Επεστρεψα απο της γιορτες που ήμουν στην Πελοπόννησο και διαπιστωσα φοβερη καλυψη του autodrive hellas σε χωματινους δρομους και σε μερη που δυσκολα θα πηγαινε ιχ.εχω των 4 σε 1 και δεν αντιμετωπισα προβληματα κολυματος.Εχω ενεργοποίηση τον autodrive hellas και την αναβαση αν και δεν μου χρειάστηκε στις περιοχες που ήμουν.

Το μονο προβλημα που αντιμετώπισα με τον 4 σε 1 ειναι οτι δεν μπορει να κανει αναζητηση τις πολης αρτας δεν το βρίσκει.

Οπως και σε κοντινες χιλιομετρικα πολης απο την αθηνα,την θηβα και αραχοβα την βρίσκει.

Ενω ο αδερφος μου που εχει τον autodrive hellas 1,90 σκετο βρισκει την αρτα.

Εγω οσο αφορα τον χαρτη της αναβασης τον εχω και σε ενα gps garmin (το οποιο ειναι για καταστασεις off road κτλ...) οσο για καλυψη off roads λοιπον μπορω να πω ο χαρτης της αναβασης ειναι αρκετος...

Τωρα θελω να ρωτησω κατι αλλο...

Τις διαδρομες απο εκεινο το gps και γενικα απο το προγραμμα toponavigator γινεται να τις περασω στο κινητο??

Και κατι τελευταιο... τους χαρτες τους εχουμε ολους μαζι σωστα?? δηλαδη μας τους προβαλει και τους τρεις μαζι πχ?

Ευχαριστω :)

ρε παιδια οποιον χαρτη και αν βαλω, ειτε μονο του τον autodrive, ειτε καποιον χ σε 1, οποιαδηποτε εκδοση, παντα το σημειο που με δειχνει ειναι καμια 100 μετρα ποιο πισω απο οτι στην πραγματικοτητα με αποτελεσμα τη λαθος πλοηγηση.διορθωνετε αυτο?συμβαινει και σε αλλους?με το ndrive δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.

Οσοι έχετε προβλήματα με τον Anavasis δοκιμάστε με Λατινικούς χαρακτήρες και θα είναι ΟΚ.Είναι Αγγλική έκδοση και ΔΕΝ ψάχνει με Ελληνικά.Το ίδιο έψαχνα κι εγώ και το βρήκα τυχαία. Edited by grlag

Οσοι έχετε προβλήματα με τον Anavasis δοκιμάστε με Λατινικούς χαρακτήρες και θα είναι ΟΚ.Είναι Αγγλική έκδοση και ΔΕΝ ψάχνει με Ελληνικά.Το ίδιο έψαχνα κι εγώ και το βρήκα τυχαία.

Πως το κανες ρε φιλε....

πολεμαω εδω και 2 μερες να κανω αναζητηση στο ν97 μου και δεν μπορω...

καθε φορα που βαζω μια διεύθυνση η μια πολη μου βγαινει το μυν δεν υπαρχει.....

δοκιμασα και με την 5 και με την 6 version και παντα μου κανει τα ιδια...

σπασανε τα νευρα μου μιλαμε....:mad::mad:

Έχω μια υποψία ότι σε μερικούς x in 1 χάρτες έχουν κάνει την μαμακία και έχουν βάλει ελληνικούς και λατινικούς χάρτες μαζί με αποτέλεσμα να μην βρίσκει τίποτα. Αλλά παραμένει υποψία και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω λόγω ανεπαρκών γνώσεων... Edited by stendor

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

εσεις ρε παιδια κανετε κανονικα αναζητηση με τα τελευταια update...στο garmin....???

Έχω μια υποψία ότι σε μερικούς x in 1 χάρτες έχουν κάνει την μαμακία και έχουν βάλει ελληνικούς και λατινικούς χάρτες μαζί με αποτέλεσμα να μην βρίσκει τίποτα. Αλλά παραμένει υποψία και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω λόγω ανεπαρκών γνώσεων...

ειχες απολυτο δικο φιλε μου....

μολις εβαλα τον προηγουμενο 3 σε 1 χαρτη που δουλευα στο ν86 μου η αναζήτηση εγινε κανονικα.....

Edited by freddaras

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti

Προφανώς εξαρτάται ποιόν χάρτη έχεις. Αφού ο freddaras άλλαξε χάρτη και του δούλεψε στο Ν97 του...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Συγνωμη για τα κεφαλαία που εγραψα στο προηγουμενο μυνημα αλλα ξεχαστηκα γιατι γραφω παντα κεφαλαια στην προσωπική μου ζωη,δεν εγινε εσκεμμένα.

Που μπορώ σας παρακαλώ να βρω την τελευταία έκδοση 3 σε 1 των χαρτών;

στα μαγαζακια

My History:

Μολις βγηκε και ο Anavasis 4.30

Ειναι δυνατον να ξερουμε τι βελτιωθηκε , συνηθως το γραφει στην νεα εκδοση

Oυτε στην σελιδα του αναβασις δεν αναφερει τι διορθωνει και τι προσθετει στην νεα εκδοση ;

Παιδια ολα καλα με το προγραμμα...

Αλλα σημερα επιασα και το συγκρινα με της ΝΟΚΙΑ... με μια γρηγορη ματια της νοκια μακραν καλυτερο... πιο γρηγορο ζουμ.. πιο καλες οδηγιες...

Επισης αλλαξα δρομο και ειπε της ΝΟΚΙΑ επαναυπολογισμος διαδρομης.. και ολα οκ... το garmin ενω αλλαξα δρομο δεν ειπε τιποτα... +οτι αργει πολυ στο ζουμ... οπως επισης και αλλα + της ΝΟΚΙΑ...

Εχω την 5,00,60 εκδοση με τους τελευταιους χαρτες απο αναβαση και autohellas...

Τωρα θα μου πειτε και τι θες ρε φιλε? κατσε σε αυτο την ΝΟΚΙΑ... αυτο που σας ρωτω ειναι... γιατι αργει τοσο στο ζουμ?? και αν θελω επιδι λειπουν καποιοι δρομοι μπορω εγω να τους περασω?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων :)