mafiagalou Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 επιδη εχεις ενεργοποιημενο το a-gps γινεται αυτο που περιγραφεις.χρησιμοποιει το ιντερνετ καθε φορα που ανοιγεις το gps κατεβαζοντας 3-5kb την φορα βοηθοντας να κλειδωσει πολυ ποιο γρηγορα.αν το απενεργοποιησεις αργει παρα πολυ αλλα κλειδωνει.το αν σε χρεωνει και τι για το ιντερνετ δες στη σελιδα της cosmote. οι ρυθμισεις ειναι οι ιδιες και με τις δυο καρτες. αφου ειναι ενεργοποιημενο γιατι δεν συνδεεται γρηγορα; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 οι ρυθμισεις ειναι οι ιδιες και με τις δυο καρτες. αφου ειναι ενεργοποιημενο γιατι δεν συνδεεται γρηγορα; το ιντερνετ ειναι ενεργοποιημενο και στις 2 καρτες? αν ειναι δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 το ιντερνετ ειναι ενεργοποιημενο και στις 2 καρτες? αν ειναι δεν ξερω τι μπορει να φταιει. και στις δυο καρτες ειναι ενεργοποιημενο Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 (edited) Στον οδηγο που βρηκα λεει (Make note of your UNLOCK ESN .WRITE IT SOMEWHERE.THIS IS YOUR UNIT ID) τι ακριβως εννοει με αυτο?? edit:οκ τελικα το εφτιαξα... ο οδηγος που υπαρχει στην πρωτη σελιδα του τοπικ ειναι ΤΟΡ!! Ευχαριστω :) Edited January 10, 2010 by vgnFE31h Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmp_ Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Καλησπερα και καλη χρονια. Επεστρεψα απο της γιορτες που ήμουν στην Πελοπόννησο και διαπιστωσα φοβερη καλυψη του autodrive hellas σε χωματινους δρομους και σε μερη που δυσκολα θα πηγαινε ιχ.εχω των 4 σε 1 και δεν αντιμετωπισα προβληματα κολυματος.Εχω ενεργοποίηση τον autodrive hellas και την αναβαση αν και δεν μου χρειάστηκε στις περιοχες που ήμουν. Το μονο προβλημα που αντιμετώπισα με τον 4 σε 1 ειναι οτι δεν μπορει να κανει αναζητηση τις πολης αρτας δεν το βρίσκει. Οπως και σε κοντινες χιλιομετρικα πολης απο την αθηνα,την θηβα και αραχοβα την βρίσκει. Ενω ο αδερφος μου που εχει τον autodrive hellas 1,90 σκετο βρισκει την αρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Εγω οσο αφορα τον χαρτη της αναβασης τον εχω και σε ενα gps garmin (το οποιο ειναι για καταστασεις off road κτλ...) οσο για καλυψη off roads λοιπον μπορω να πω ο χαρτης της αναβασης ειναι αρκετος... Τωρα θελω να ρωτησω κατι αλλο... Τις διαδρομες απο εκεινο το gps και γενικα απο το προγραμμα toponavigator γινεται να τις περασω στο κινητο?? Και κατι τελευταιο... τους χαρτες τους εχουμε ολους μαζι σωστα?? δηλαδη μας τους προβαλει και τους τρεις μαζι πχ? Ευχαριστω :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Ποια ειναι η τελευται εκδοση του Αναβασις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Ποια ειναι η τελευται εκδοση του Αναβασις 4.13 φιλε μου... :rolleyes: Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 ρε παιδια οποιον χαρτη και αν βαλω, ειτε μονο του τον autodrive, ειτε καποιον χ σε 1, οποιαδηποτε εκδοση, παντα το σημειο που με δειχνει ειναι καμια 100 μετρα ποιο πισω απο οτι στην πραγματικοτητα με αποτελεσμα τη λαθος πλοηγηση.διορθωνετε αυτο?συμβαινει και σε αλλους?με το ndrive δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmp_ Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Η τελευται εκδοση Anavasis ειναι 4.28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlag Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) Οσοι έχετε προβλήματα με τον Anavasis δοκιμάστε με Λατινικούς χαρακτήρες και θα είναι ΟΚ.Είναι Αγγλική έκδοση και ΔΕΝ ψάχνει με Ελληνικά.Το ίδιο έψαχνα κι εγώ και το βρήκα τυχαία. Edited January 15, 2010 by grlag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Οσοι έχετε προβλήματα με τον Anavasis δοκιμάστε με Λατινικούς χαρακτήρες και θα είναι ΟΚ.Είναι Αγγλική έκδοση και ΔΕΝ ψάχνει με Ελληνικά.Το ίδιο έψαχνα κι εγώ και το βρήκα τυχαία. Πως το κανες ρε φιλε.... πολεμαω εδω και 2 μερες να κανω αναζητηση στο ν97 μου και δεν μπορω... καθε φορα που βαζω μια διεύθυνση η μια πολη μου βγαινει το μυν δεν υπαρχει..... δοκιμασα και με την 5 και με την 6 version και παντα μου κανει τα ιδια... σπασανε τα νευρα μου μιλαμε....:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 (edited) Έχω μια υποψία ότι σε μερικούς x in 1 χάρτες έχουν κάνει την μαμακία και έχουν βάλει ελληνικούς και λατινικούς χάρτες μαζί με αποτέλεσμα να μην βρίσκει τίποτα. Αλλά παραμένει υποψία και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω λόγω ανεπαρκών γνώσεων... Edited January 16, 2010 by stendor Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 (edited) εσεις ρε παιδια κανετε κανονικα αναζητηση με τα τελευταια update...στο garmin....??? Έχω μια υποψία ότι σε μερικούς x in 1 χάρτες έχουν κάνει την μαμακία και έχουν βάλει ελληνικούς και λατινικούς χάρτες μαζί με αποτέλεσμα να μην βρίσκει τίποτα. Αλλά παραμένει υποψία και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω λόγω ανεπαρκών γνώσεων... ειχες απολυτο δικο φιλε μου.... μολις εβαλα τον προηγουμενο 3 σε 1 χαρτη που δουλευα στο ν86 μου η αναζήτηση εγινε κανονικα..... Edited January 16, 2010 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmp_ Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 (edited) ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited January 16, 2010 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Παντως εμενα μου δουλευει σωστα στο ν97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Προφανώς εξαρτάται ποιόν χάρτη έχεις. Αφού ο freddaras άλλαξε χάρτη και του δούλεψε στο Ν97 του... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmp_ Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Συγνωμη για τα κεφαλαία που εγραψα στο προηγουμενο μυνημα αλλα ξεχαστηκα γιατι γραφω παντα κεφαλαια στην προσωπική μου ζωη,δεν εγινε εσκεμμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Που μπορώ σας παρακαλώ να βρω την τελευταία έκδοση 3 σε 1 των χαρτών; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Που μπορώ σας παρακαλώ να βρω την τελευταία έκδοση 3 σε 1 των χαρτών; στα μαγαζακια Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Μολις βγηκε και ο Anavasis 4.30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Μολις βγηκε και ο Anavasis 4.30 Ειναι δυνατον να ξερουμε τι βελτιωθηκε , συνηθως το γραφει στην νεα εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Ακομη δεν εχουν δωθει πληροφοριες σχετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Oυτε στην σελιδα του αναβασις δεν αναφερει τι διορθωνει και τι προσθετει στην νεα εκδοση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Παιδια ολα καλα με το προγραμμα... Αλλα σημερα επιασα και το συγκρινα με της ΝΟΚΙΑ... με μια γρηγορη ματια της νοκια μακραν καλυτερο... πιο γρηγορο ζουμ.. πιο καλες οδηγιες... Επισης αλλαξα δρομο και ειπε της ΝΟΚΙΑ επαναυπολογισμος διαδρομης.. και ολα οκ... το garmin ενω αλλαξα δρομο δεν ειπε τιποτα... +οτι αργει πολυ στο ζουμ... οπως επισης και αλλα + της ΝΟΚΙΑ... Εχω την 5,00,60 εκδοση με τους τελευταιους χαρτες απο αναβαση και autohellas... Τωρα θα μου πειτε και τι θες ρε φιλε? κατσε σε αυτο την ΝΟΚΙΑ... αυτο που σας ρωτω ειναι... γιατι αργει τοσο στο ζουμ?? και αν θελω επιδι λειπουν καποιοι δρομοι μπορω εγω να τους περασω? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts