Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα!! ευτυχισμενος κατοχος σονυ ερικσον ΣΑΤΙΟ και αν ειναι δυνατον θα μπορουσατε να μου δωσετε καποιεσ οδηγιες για να περασω και εγω χαρτη στο κινητο μου? πρωτη φορα κατοχοσ ΣΥΜΠΙΑΝ κινητου και εντελως ασχετος..

ευχαριστω εκ των προτερων!! (κατοικος Σαμου δουλευει εδω καποιος χαρτησ?)

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα!! ευτυχισμενος κατοχος σονυ ερικσον ΣΑΤΙΟ και αν ειναι δυνατον θα μπορουσατε να μου δωσετε καποιεσ οδηγιες για να περασω και εγω χαρτη στο κινητο μου? πρωτη φορα κατοχοσ ΣΥΜΠΙΑΝ κινητου και εντελως ασχετος..

ευχαριστω εκ των προτερων!! (κατοικος Σαμου δουλευει εδω καποιος χαρτησ?)

Για οδηγείες δες την πρώτη σελίδα.:)

(κατοικος Σαμου δουλευει εδω καποιος χαρτησ?)

ο autodrive hellas που ειναι για ολη την Ελλαδα, δεν υπαρχει χαρτης για καθε περιοχη ξεχωριστα.

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Χώρα Σαμου συγκεκριμενα!!!

ενταξει διαβασα την πρωτη σελιδα αλλα μου φαινονται βουνο οι διαδικασιες! (ειμαι εντελως ασχετος πρωτη φορα κατοχος ΣΥΜΠΙΑΝ κινητου)

δηλαδη μεσα στο γκαρμιν μαπ θα πρεπει να βαλω αυτον τον autodrive hellas??

και πως γινεται αυτο? χιλια συγνωμη για τις πολλεσ ερωτησεις..

To garmin όπως και κάθε πρόγραμμα πλοήγησης αποτελείται απο δύο κομμάτια. Απο το κυρίως πρόγραμμα και απο τους χάρτες.

Αρχικά περνάς το πρόγραμμα και μετά επιλέγεις ποιούς χάρτες θα περάσεις.

Στην περίπτωσή σου θες τον AutoDrive σίγουρα και πιθανόν και τον Anavasis.

Όλες οι διαδικασίες περιγράφονται στην πρώτη σελίδα. Πάρε βαθιά ανάσα και σιγά σιγά ξεκίνα και κάνε ότι λεν οι οδηγείες βήμα προς βήμα. Δεν είναι κάτι δύσκολο θα δεις αλλά στην αρχή είναι λογικό να σου φαντάζει βουνό.;)

πριν παρω βαθια η μαλλον πολλες βαθιες ανασες εχω μια τελευταια ερωτηση απο που 8α κατεβασω αυτον τον χαρτη AutoDrive και οσο για αυτον τον Anavasis πρεπει να τον βαλω και αυτον μεσα να εχω δηλαδη δυο χαρτες ενσωματωμενους?

πριν παρω βαθια η μαλλον πολλες βαθιες ανασες εχω μια τελευταια ερωτηση απο που 8α κατεβασω αυτον τον χαρτη AutoDrive και οσο για αυτον τον Anavasis πρεπει να τον βαλω και αυτον μεσα να εχω δηλαδη δυο χαρτες ενσωματωμενους?

Απαγορεύεται η ανάρτηση λινκ με παράνομο περιεχόμενο οπότε ψάξε στο google την έκδοση garmin 5.00.60 standalone en-gr και σίγουρα εκεί θα υπάρχουν και οι χάρτες που θες.

Ναι στο garmin μπορείς να βάλεις μέχρι 3 χάρτες.

Σου λέω και τον Anavasis γιατί δεν ξέρω τι κάλυψη υπάρχει στη Σάμο οπότε μπορεί εκεί ο Anavasis να έχει καλύτερη.:)

προβλημα!!!! εχω καρτα μνημης 8 γιγα και μολις φτανει στον φακελο πριβατε μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος ελευθερος χωρος στην καρτα και δεν το αντιγραφει μου δινει μονο την δυνατοτητα παραλειψης του φακελου!! ξερεισ κατι για αυτο?

προβλημα!!!! εχω καρτα μνημης 8 γιγα και μολις φτανει στον φακελο πριβατε μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος ελευθερος χωρος στην καρτα και δεν το αντιγραφει μου δινει μονο την δυνατοτητα παραλειψης του φακελου!! ξερεισ κατι για αυτο?

Δεν ξέρω γιατί σου βγάζει πρόβλημα χώρου, αλλά όπως και να 'χει, τους φακέλους private, sys και resource δεν χρειάζεται να τους περάσεις, αρκεί μόνο ο φάκελος garmin με ο,τι περιέχει μέσα αυτός!!

τοτε βαλε το τηλεφωνο σε λειτουργια μαζικης αποθηκευησης ή την καρτα μνημης σε card reader

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

ενταξει αυτο που ειπες και τωρα τι κανω?

βρηκε σημα οχι απο μονο του πηγα ρυθμισεισ κτλ και το εντοπησε (βεβαια απο τις 5 γραμμεσ εμενα κοκκινησε μονο η μια)

ενταξει αυτο που ειπες και τωρα τι κανω?

βρηκε σημα οχι απο μονο του πηγα ρυθμισεισ κτλ και το εντοπησε (βεβαια απο τις 5 γραμμεσ εμενα κοκκινησε μονο η μια)

εισαι ετοιμος, αν βγεις σε ανοιχτο χωρο θα πρασινισουν και οι αλλες

το χαρτη το βλεπεις;

My History:

αυτο που ελεγες για να περασω δυο αλλουσ χαρτεσ ακομη μεσα? η ειναι ηδη ενσωματωμενοι?

και κατι σημαντικο? ελπιζω να μην χρεωνομαι οταν χρησιμοποιω αυτο τον χαρτη!!! και πρεπει μηπωσ να εχω παντα ανοιχτο το μπλουτουθ? και το γουαι φαι?

οτιδηποτε αλλεσ συμβουλεσ εχεισ για την χρησιμοποιηση του προγραμματος ευπροσδεκτες!!!!

χιλια ευχαριστω!!!

οχι δεν δειχνει χαρτη πανω ψηλα μου γραφει αναζητηση δορυφορων απο κατω μια μαυρη οθονη με ενα αυτοκινητακι που πανω του γραφει γκαρμιν γιουροπ

τι φταιει? μηπωσ αυτο το σημα (μια γραμμη ηταν βεβαια) δεν ηταν τελικα οτι βρηκε δορυφορο?

και κατι αλλο στην πρωτη σελιδα του φορουμ εδω καπου γραφει για κατι ΡΟΙ και για GPX Concerter. αυτα πρεπει να τα περασω?

επισης πωσ δινω στον χαρτη καποια διαδρομη να με οδηγησει?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Καλησπέρα.:)

Φίλε pan_styl το πρόγραμμα έχει μέσα έναν βασικό χάρτη.Οτιδήποτε άλλο χάρτη θες να βάλεις τον περνάς επιπλέον.Χρέωση δεν υπάρχει και δεν χρειάζεται να έχεις ανοικτό bluetooth η wifi.

Και μια υπενθίμηση γιατί έχουμε ξεφύγει λίγο στο παρόν θέμα

Προσωπικά μηνύματα

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με οποιονδήποτε χρήστη, ώστε να λάβετε διευκρινήσεις σχετικά με κάποιο μήνυμά τους ή να ζητήσετε πληροφορίες για οτιδήποτε, μπορείτε να το κάνετε απευθείας χρησιμοποιώντας τα προσωπικά μηνύματα. Δεν πρέπει να κοινοποιείτε δημόσια την πρόθεσή σας για προσωπική επικοινωνία, ούτε όμως και οι αποδέκτες των προσωπικών μηνυμάτων αυτών δεν θα πρέπει να κοινοποιούν στους υπόλοιπους για το γεγονός ότι δέχθηκαν / έστειλαν / προώθησαν PM. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

FAQ: Προσωπικά μηνύματα (PMs)

Υ.Γ. Τα επίμαχα μηνύματα κλειδώθηκαν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

καλυτερα ενα χαρτη για να ειναι πιο γρηγορο το προγραμμα.

pois καλυτερα να μην περασεις γιατι το κανουν πιο αργο, αν παρολα αυτα θελεις θα βρεις εδω

δεν χρεωνεσαι για τιποτα και δεν χρειαζεται να εχεις ανοιχτο bluetooth και wifi.

για να βρεις διευθυνση πηγενε >προς τα που > διευθυνσεις

πρωτα ομως πηγαινε εργαλεια> διαχειρηση δεδομενων> σετ χαρτων δες αν λεει λεπτομερεις χαρτες και πατα το και πρεπει να λεει AUTO DRIVE (HELLAS)

Συγνωμη για την παρεκτροπη

My History:

χιλια συγνωμη στους διαχειριστες του σαϊτ!!! νεος εδω και δεν εχω ακομη εξοικιωθει!! ευχαριστω για την παραθεση σας με αφορμη την πληροφορηση μου!

Προσπαθώ να εγκαταστήσω POI σε Omnia 2 αλλά ο POI Loader δεν εντοπίζει τη συσκευή μου.Tην έχω συνδέσει μέσω του ActiveSync στο PC αλλά τίποτα... Καμιά βοήθεια?

Ειχα κανει εγκατασταση το παρων προγραμμα και τους τοτε χαρτες σε Ν91... οπως ισως θα καταλαβατε το τηλ τοτε δεν τραβαγε μια!! :P τωρα ομως πηρα το Ε66 οπου ελπιζω να μην δυσκολευτει...

οποτε δεν θα σας κουρασω πολυ... το μονο που θελω να μου πειτε ειναι ποιους χαρτες θα περασω μεσα?? ποιες εκδοσεις? θα εχουν φωνητικη πλοηγηση στα ελληνικα???

Ευχαριστω εκ των προτερων... :)

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω POI σε Omnia 2 αλλά ο POI Loader δεν εντοπίζει τη συσκευή μου.Tην έχω συνδέσει μέσω του ActiveSync στο PC αλλά τίποτα... Καμιά βοήθεια?

Άκυρο.Θα το προσπαθήσω διαφορετικά.

Ειχα κανει εγκατασταση το παρων προγραμμα και τους τοτε χαρτες σε Ν91... οπως ισως θα καταλαβατε το τηλ τοτε δεν τραβαγε μια!! :P τωρα ομως πηρα το Ε66 οπου ελπιζω να μην δυσκολευτει...

οποτε δεν θα σας κουρασω πολυ... το μονο που θελω να μου πειτε ειναι ποιους χαρτες θα περασω μεσα?? ποιες εκδοσεις? θα εχουν φωνητικη πλοηγηση στα ελληνικα???

Ευχαριστω εκ των προτερων... :)

η τελευταια εκδοση του Garmin ειναι η 5.00.60

ο τελευταιος χαρτης ειναι ο auto drive hellas 1.90, υπαρχουν βεβαια και εκδοσεις 3σε1 και 4σε1 αλλα δεν τις συστηνω καθως κανουν το προγραμμα πιο αργο.

το προγραμμα υποστηριζει πληρως τα ελληνικα

My History:

Γίνεται να εγκαταστήσουμε POI μαζί με την ηχητική τους προειδοποίηση π.χ. "Προσοχή!Κάμερα ταχύτητας"? Παρόλο που το προσπάθησα ακούγεται μόνο ένας προειδοποιητικός ήχος και όχι ολόκληρη η φράση.

Γίνεται να εγκαταστήσουμε POI μαζί με την ηχητική τους προειδοποίηση π.χ. "Προσοχή!Κάμερα ταχύτητας"? Παρόλο που το προσπάθησα ακούγεται μόνο ένας προειδοποιητικός ήχος και όχι ολόκληρη η φράση.

Δυστυχώς όχι. Το garmin δεν δέχεται τους ήχους αυτούς οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να περιοριστείς στο beep αυτό.:)

Δυστυχώς όχι. Το garmin δεν δέχεται τους ήχους αυτούς οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να περιοριστείς στο beep αυτό.:)

Μάλιστα... Θα περιοριστούμε αναγκαστικά στο beep λοιπόν.Thanks για την απάντηση.

επανερχομαι με το προβλημα που ειχα με το κλειδωμα δορυφορων, εχω το Ε52 και το 5.00.50

στις ρυθμισεις εντοπισμου θεσης εχω ενεργοποιημενες ολες τις επιλογες εκτος απο το bluetooth gps.

το προβλημα ειναι οτι οταν βαλω την cosmoκαρτα που εχω αργει παρα πολυ να κλειδωσει δορυφορους αλλα ακομα και να κλειδωσει η πλοηγηση ειναι χαλια.

οταν βαλω την καρτα της vodafone που ειναι συμβολαιο, κλειδωνει ακαριαια δορυφορους ακομα και μεσα στο δωματιο.να σας πω οτι στην cosmoκαρτα ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια internet.

ξερετε τι παιζει;

My History:

επανερχομαι με το προβλημα που ειχα με το κλειδωμα δορυφορων, εχω το Ε52 και το 5.00.50

στις ρυθμισεις εντοπισμου θεσης εχω ενεργοποιημενες ολες τις επιλογες εκτος απο το bluetooth gps.

το προβλημα ειναι οτι οταν βαλω την cosmoκαρτα που εχω αργει παρα πολυ να κλειδωσει δορυφορους αλλα ακομα και να κλειδωσει η πλοηγηση ειναι χαλια.

οταν βαλω την καρτα της vodafone που ειναι συμβολαιο, κλειδωνει ακαριαια δορυφορους ακομα και μεσα στο δωματιο.να σας πω οτι στην cosmoκαρτα ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια internet.

ξερετε τι παιζει;

επιδη εχεις ενεργοποιημενο το a-gps γινεται αυτο που περιγραφεις.χρησιμοποιει το ιντερνετ καθε φορα που ανοιγεις το gps κατεβαζοντας 3-5kb την φορα βοηθοντας να κλειδωσει πολυ ποιο γρηγορα.αν το απενεργοποιησεις αργει παρα πολυ αλλα κλειδωνει.το αν σε χρεωνει και τι για το ιντερνετ δες στη σελιδα της cosmote.