ilianna Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Να κάνω κι εγώ 1 ερώτηση;; Αύριο θα έχω στα χέρια μου το Nokia 5630 xpressmusic..Σαν S60 που είναι,δε θα μπορεί να λειτουργήσει και σε αυτό το Garmin?? Ή παίζει ρόλο που δεν έχει GPS? Αν ναι, τότε γίνεται να βλέπω μόνο τους χάρτες χωρίς το στίγμα μου;; Ας με διαφωτίσει κάποιος...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Να κάνω κι εγώ 1 ερώτηση;; Αύριο θα έχω στα χέρια μου το Nokia 5630 xpressmusic..Σαν S60 που είναι,δε θα μπορεί να λειτουργήσει και σε αυτό το Garmin?? Ή παίζει ρόλο που δεν έχει GPS? Αν ναι, τότε γίνεται να βλέπω μόνο τους χάρτες χωρίς το στίγμα μου;; Ας με διαφωτίσει κάποιος...:) Φυσικά και μπορείς να το εγκαταστήσεις, αφού δεν έχει GPS θα γίνεται όπως λες, θα μπορείς να βλέπεις κανονικά τους χάρτες αλλά δε θα σου δείχνει τη θέση σου (αρα δε θα μπορείς να κάνεις και δρομολόγηση) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Να συμπληρωσω οτι αν θες μπορεις να παρεις μια κεραια gps bluetooth και να εχεις πλοηγηση με αυτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Οπως ειπα ο dmarccos μπορεις να το χρησιμοποιεις σαν χαρτη αν δεν εχει δεκτη gps. Nομιζω πως ειπαρχουν για νοκια καποιοι εξωτερικοι δεκτες. @zerokill τωρα προσεξα οτι με ρωτησες κατι. Ναι αν εννοεις την νεα εισοδο της Τουζλας ο κομβος ειναι μεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Αχά..Κατάλαβα! Οπότε θα το χρησιμοποιώ μόνο για χάρτη,δε με πειράζει..!! Σας ευχαριστώ όλους! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Οπως ειπα ο dmarccos μπορεις να το χρησιμοποιεις σαν χαρτη αν δεν εχει δεκτη gps. Nομιζω πως ειπαρχουν για νοκια καποιοι εξωτερικοι δεκτες. @zerokill τωρα προσεξα οτι με ρωτησες κατι. Ναι αν εννοεις την νεα εισοδο της Τουζλας ο κομβος ειναι μεσα! Οκ το ειδα και γω σημερα !!! θελει να το δοκιμασουμε και Live τωρα να δουμε τι δειχνει επιτοπου :-) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Οπως ειπα ο dmarccos μπορεις να το χρησιμοποιεις σαν χαρτη αν δεν εχει δεκτη gps. Nομιζω πως ειπαρχουν για νοκια καποιοι εξωτερικοι δεκτες. @zerokill τωρα προσεξα οτι με ρωτησες κατι. Ναι αν εννοεις την νεα εισοδο της Τουζλας ο κομβος ειναι μεσα! Υπάρχουν δεκάδες GPS Bluetooth Receiver που παίζουν με τα ΝΟΚΙΑ. Ακόμα και εγώ που έχω ενσωματωμένο, προτιμώ να παίζω με το εξωτερικό για πιο γρήγορο LOCK κλπ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Υπάρχουν δεκάδες GPS Bluetooth Receiver που παίζουν με τα ΝΟΚΙΑ. Ακόμα και εγώ που έχω ενσωματωμένο, προτιμώ να παίζω με το εξωτερικό για πιο γρήγορο LOCK κλπ Με αυτο τον τροπο καταναλωνεις λιγοτερη μπαταρια στο κινητο απο το να χρησιμοποιουσες το ενσωματωμένο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Ναι, φυσικά. Και, εκτός αυτού, έχεις πάντοτε καλύτερο σήμα λόγω καλύτερου δέκτη αλλά και επειδή μπορείς να έχεις τον δέκτη σε μια γωνία σταθερό και να χρησιμοποιείς ελεύθερα την συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Nαι σιγουρα αφου ειναι blutooth μπορει να χρησιμοποεις ανετα το κινητο σου. Παντως μιας και το ειπατε θα κοιταηω να παρω κανεναν δεκτη εξωτερικο. Για να λειτουργει ο εξωτερικος πρεπει να το ρυθμισεις εσυ και απο το προγραμμα και απο τις ρυθμισεις της συσκευης ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Μέσα από το Garmin, δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι. Κανείς την ανάλογη ρύθμιση μέσα από το Δεδομένα GΡS, ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Τίποτα δε θέλει. Απλά να ψάχνει για BLUETOOTH και να το κάνεις μόνιμο PAIR. Εμένα πιάνει με το Receiver μέσα στο ντουλαπάκι!!:lol::lol: Πόσες φορές το έχω ξεχάσει ανοιχτό... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Nαι σιγουρα αφου ειναι blutooth μπορει να χρησιμοποεις ανετα το κινητο σου. Παντως μιας και το ειπατε θα κοιταηω να παρω κανεναν δεκτη εξωτερικο. Για να λειτουργει ο εξωτερικος πρεπει να το ρυθμισεις εσυ και απο το προγραμμα και απο τις ρυθμισεις της συσκευης ετσι? ρε παιδια σας βλεπω να μιλατε για εξωτερικους δεκτες και δεν το πιστευω!!!!υπαρχει επιλογη για υποβοηθουμενο, και το ειχαμε κουβεντιασει εκτεταμενα σε προηγουμενο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2747200#post2747200,με το οποιο ο δεκτης του gps δεν παιζεται!!!!!!μιλαμε για κλειδωμα δορυφορων σε 6-8 δευτερολεπτα και εκτος αυτου δεν χανει ευκολα και το σημα,στο μεγαλο τουνελ των καμενων βουρλων εχω σημα μεχρι και 500 μετρα αφου εχω μπει μεσα σε αυτο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 ρε παιδια σας βλεπω να μιλατε για εξωτερικους δεκτες και δεν το πιστευω!!!!υπαρχει επιλογη για υποβοηθουμενο, και το ειχαμε κουβεντιασει εκτεταμενα σε προηγουμενο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2747200#post2747200,με το οποιο ο δεκτης του gps δεν παιζεται!!!!!!μιλαμε για κλειδωμα δορυφορων σε 6-8 δευτερολεπτα και εκτος αυτου δεν χανει ευκολα και το σημα,στο μεγαλο τουνελ των καμενων βουρλων εχω σημα μεχρι και 500 μετρα αφου εχω μπει μεσα σε αυτο. Το ιδιο πραγμα ειναι Απλα τον εξωτερικο δεκτη τον εχεις μονιμα στο αμαξι και εχεις το κινητο ελευθερο. Οπως βολευεται κανεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Καλησπέρα!!! Έβαλα στο κινητό μου το Garmin_mobile_xt_5.00.50 και έχω το εξής πρόβλημα : η δεν θα βρίσκει "σήμα" καθόλου και αν βρει δεν ανταποκρινετε σωστά... Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Aυτες οι περιπτωσεις ειναι αρκετα δυσκολες μπορει να χρειαστει να κανεις hard fomat στην συσκευη σου για να λειτουργησει σωστα η εφαρμογη. Δοκιμασε να κανεις ξανα εγκατασταση το .sis εαν δεν γινει τιποτε τοτε κανε πληρη απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση του προγραμματος. Τα .unl κρατησε τα δεν χρειαζεται να τα ξανα δημιουργησεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Το έκανα ήδη 3 φορές και δεν γίνετε τίποτα... Αν κάνω hard format θα παραμείνει το λειτουργικό δηλαδή όπως το πήρα? ή θα πρέπει με τον υπολογιστή να το ξανά περάσω το λειτουργικό(sympian)...? Υ.Γ Στις μεθόδους Εντοπισμού ποια τσεκάρουμε από τις 4 επιλογές? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 παιδια ο χαρτης 3 σε 1 με auto drive 1.8 κτλ υπαρχει ξεκλειδοτος στα γνωστα μαγαζια γιατι ενας που βρηκα δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Το έκανα ήδη 3 φορές και δεν γίνετε τίποτα... Αν κάνω hard format θα παραμείνει το λειτουργικό δηλαδή όπως το πήρα? ή θα πρέπει με τον υπολογιστή να το ξανά περάσω το λειτουργικό(sympian)...? Υ.Γ Στις μεθόδους Εντοπισμού ποια τσεκάρουμε από τις 4 επιλογές? Ναι το λειτουργικο παραμενει απλα χανεις οτι αρχεια ειχε γιαυτο και χρειαζεται back up. Στις μεθοδους εντοπισσμου επιλεγεις το ενσωματωμενο GPS και αν θες να λοκαρει πιο γρηγορα επιλεγεις και το υποβοηθουμενο GPS το οποιο εχει μια μικρη χρεωση. παιδια ο χαρτης 3 σε 1 με auto drive 1.8 κτλ υπαρχει ξεκλειδοτος στα γνωστα μαγαζια γιατι ενας που βρηκα δεν ειναι? Οχι δεν υπαρχει ξεκλειδωτος. Αυτος που κυκλοφορει ειναι σαν τους παλιους 3σε1. Ειναι δηλαδη κλειδωμενοι ο AutoDrive και ο BlueChart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Ναι το λειτουργικο παραμενει απλα χανεις οτι αρχεια ειχε γιαυτο και χρειαζεται back up. Στις μεθοδους εντοπισσμου επιλεγεις το ενσωματωμενο GPS και αν θες να λοκαρει πιο γρηγορα επιλεγεις και το υποβοηθουμενο GPS το οποιο εχει μια μικρη χρεωση. Οχι δεν υπαρχει ξεκλειδωτος. Αυτος που κυκλοφορει ειναι σαν τους παλιους 3σε1. Ειναι δηλαδη κλειδωμενοι ο AutoDrive και ο BlueChart. Ε Stefanw τελικα τον κομβο τον εχει της τουζλας αλλα δεν εχει τον καινουργιο δρομο Σερρες - Νεος Σκοπος και τον κομβο της Μονοβρυσης ενας μεγαλος καινουργιος δρομος και εχει δωθει στην κυκλοφορια τον Δεκεμβριο του 2008 μεσα στις γιορτες!!! απο τοτε εχουν βγει 2 εκδοσεις και ακομα να τον βαλουν μεσα!:lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Ε Stefanw τελικα τον κομβο τον εχει της τουζλας αλλα δεν εχει τον καινουργιο δρομο Σερρες - Νεος Σκοπος και τον κομβο της Μονοβρυσης ενας μεγαλος καινουργιος δρομος και εχει δωθει στην κυκλοφορια τον Δεκεμβριο του 2008 μεσα στις γιορτες!!! απο τοτε εχουν βγει 2 εκδοσεις και ακομα να τον βαλουν μεσα!:lol: Δυστυχως ο νομος Σερρων συμφωνα με το επισημο σαιτ καλυπτεται μολις το 35% οποτε εξω απο την πολη μην περιμενεις και πολλα.:( Εδω θα μου πεις ο νομος Θεσσαλονικης καλυπτεται μολις 50%. Οποτε καλα ειμαστε..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 την διεύθυνση οικίας πως την αλλάζουμε? πρέπει να σβήσω κάποιο αρχείο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Δυστυχως ο νομος Σερρων συμφωνα με το επισημο σαιτ καλυπτεται μολις το 35% οποτε εξω απο την πολη μην περιμενεις και πολλα.:( Εδω θα μου πεις ο νομος Θεσσαλονικης καλυπτεται μολις 50%. Οποτε καλα ειμαστε..:D Ε ναι απο περσυ που εβαλα το Garmin μεχρι τωρα εχουν βγει 3 updates χαρτων και σε μερικους νομους εδω δεν εγινε η παραμικρη διαφορα στην καλυψη... αρα υπολογιζω μεχρι να καλυφθει 80% ο νομος Θεσσαλονικης και 60% ο νομος Σερρων θα ειμαι στην ηλικια για προωρη συνταξιοδοτηση οποτε δεν μπαινω στον κοπο ξανα να αναβαθμισω χαρτες! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2009 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Ε ναι απο περσυ που εβαλα το Garmin μεχρι τωρα εχουν βγει 3 updates χαρτων και σε μερικους νομους εδω δεν εγινε η παραμικρη διαφορα στην καλυψη... αρα υπολογιζω μεχρι να καλυφθει 80% ο νομος Θεσσαλονικης και 60% ο νομος Σερρων θα ειμαι στην ηλικια για προωρη συνταξιοδοτηση οποτε δεν μπαινω στον κοπο ξανα να αναβαθμισω χαρτες! καλα κανεις μεγαλε απαραδεκτοι που εχουν 370.000χλμ . πεστους τα αν ειναι δυνατον .ξεκινησαν με την 1.20 και τωρα στην 1.80 δεν εχουν προσθεσει τιποτα. Man χρειαζεσε γιατρο τα εχεις χασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 γεια σας παιδια... πριν λιγο καιρο εβαλα στο κινητο μου (Nokia N82) την εκδοση 5.00.30 και μιας και βγηκε η εκδοση 5.00.50 λεω να την βαλω.. το θεμα ειναι ποια ειναι η καλυτερη μεθοδος... να βαλω τα αρχεια "upgrade file only" απο πάνω? σε αυτη την περιπτωση θελει πρωτα απεγκατασταση το παλιο ή κατευθειαν εγκατασταση το νεο απο πανω? Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts