themkol Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 εννοώ ότι δεν βρίσκει το εσωτερικο GPS βγάζει ένα σήμα στο πάνω μέρος του Garmin σαν να υπάρχει απαγορευτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Τι μπορει να επηρεάσει τοτε; Αφου οι κακές καιρικες συνθηκες δεν παιζουν ρόλο οπως λες τι μπορει να προκαλέσει την προβληματική επικοινωνία με δορυφόρους Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Οπως σου ειπε και ο mirrorofsorrow[/member] η 4.10.60 δεν ειναι συμβατη με την συσκευη σου. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν σου ανοιγει και η 5.00.10 :worry: Τελικα ανοιξε? Εισαι σιγουρος οτι κανεις σωστα την εγκατασταση? Εχεις ξαναπερασει το garmin η ειναι πρωτη φορα? Οχι δεν μου ανοιξε.Νομιζω οτι κανω σωστα την εγκαταστα ση αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.Μηπως μπορει να μου στειλει καποιοπς με pm το σωστο και ακριβες link?:O:worry:Το garmin to εχω ξαναπερασει και se windows mobile που ειχα πριν και απο οτι καταλαβα πανω κατω ειναι η ιδια διαδικασια αν οχι η ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Ποιο λινκ θέλεις; Διάβασες καλά τις οδηγίες του πρώτου ποστ; εννοώ ότι δεν βρίσκει το εσωτερικο GPS βγάζει ένα σήμα στο πάνω μέρος του Garmin σαν να υπάρχει απαγορευτικό Δεν το έχεις ξεκλειδώσει. Φτιάξε το αρχείο sw.unl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Το link κατευθειαν του προγραμματος αν γινεται.Το δοαβασα το πρωτο ποστ αλλα δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα γιατι μπορει να θελει και προηγουμενη εκδοση του Garmin και εγω δεν εχω.Να ρωτησω και κατι αλλο που το εχω απορια καιρο.Γιατι το προγραμμα το βαζουν σε 2-3 link? και οχι σε ενα?Αν μπορει καποιος ας βοηθησει.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Υπάρχει σοβαρό νομικό πρόβλημα με την ανάρτηση και διατήρηση συνδέσμων που οδηγούν στη λήψη εφαρμογών και χαρτών πλοήγησης. Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής σε όλα τα forums του myphone.gr. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Εγω γισ pm ειπα αν γινεται αλλα αμα δεν γινεται δεν χαλασε και ο κοσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrtoner2 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 παιδιά καλησπέρα και από εμένα...εγκατέστησα χωρίς πρόβλημα το garmin 5.00.00 το πρόβλημα που έχω ...και που έχει και άλλος κόσμος με το n82 είναι μία καθυστέρηση στην εμφάνιση της θέσης μου.(κάνει γύρω στο μισό λεπτό να ανανεώσει τη θέση μου στο χάρτη όταν πάω με 60-70 χλμ. με κλειδωμένους εννοείται τους δορυφόρους) επειδή είναι λίγο δύσκολο να βγάλω 500 σελίδες θα ήθελα να ρωτήσω στα γρήγορα:μήπως να βάλω παλιότερη έκδοση του garmin και αν ναι ποια θα προτείνατε για n82...???ή κάποια άλλη λύση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Εχει αναφερθει ουκ ολιγες φορες το προβλημα που αναφερεις με το Ν82 και την έκδοση 5.Γυρνα καλυτερα στην 4.20.20 ή 4.10.80 Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrtoner2 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Εχει αναφερθει ουκ ολιγες φορες το προβλημα που αναφερεις με το Ν82 και την έκδοση 5.Γυρνα καλυτερα στην 4.20.20 ή 4.10.80 ευχαριστώ πολύ...θα επιστρέψω για τυχόν απορίες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Αφου εχει μεσα 3 χαρτες γιατι να μην ειναι δυνατον.. Απο εκει που τον κατεβασες γραφει ποιους χαρτες εχει το img. Εαν θελεις πες μας για να σιγουρευτουμε οτι κατεβασες τον τελευταιο. κατεβασα αυτον New 3 in 1 (Autodrive 1.60 GR, Bluechart 2008, Anavasis 3.9.0) τον ξεζιπαρα και μου εδωσε τον , GMAPPROM.IMG εκανα την διαδικασια με τα map id και , και χαρτη δεν βλεπω. τι εκανα λαθος? δοκιμασα να υπαρχει μεσα ο gmapbmap ο αρχικος της εκδοσης 4.20.00 ,και χωρις αυτον. (παντως και οταν εβαλα την 4.10.60 και μετα που εβαλα την 4.10.20 παροτι ξεκλειδωσε το gps , ο χαρτης δεν ξεκλειδωθηκε. λετε να φταιει το κευγκεν?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ο χάρτης που κατέβασες είναι σωστός και ο νεότερος που υπάρχει. Το unl πρέπει να είναι λάθος λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ο χάρτης που κατέβασες είναι σωστός και ο νεότερος που υπάρχει. Το unl πρέπει να είναι λάθος λογικά. να ξαναβαλω καινουργιους κωδικους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 να ξαναβαλω καινουργιους κωδικους? Ναι δοκίμασε με καινούριους κωδικούς (Υπόψιν πρέπει σύνολο να είναι 50 ψηφία στη σειρά) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Εχει αναφερθει σε τεχνικο επιπεδο (οχι επισημα αλλα σε forum τεχνικων) οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα στο transfer rate με την "μαμισια" καρτα μνημης. Παρακαλουνται οι κατοχοι Ν82 να δοκιμασουν με αλλη καρτα μνημης (οχι ΝΟΚΙΑ ) και να εχουν ΜΟΝΟ ΤΟΝ AUTO DRIVE (οι αλλοι 2 να μην υπαρχουν καθολου στην καρτα μνημης ) . Σε μενα το στιγμα ειναι αψογο χωρις καθυστερησεις,χρησιμοποιωντας την 5.00.20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ναι δοκίμασε με καινούριους κωδικούς (Υπόψιν πρέπει σύνολο να είναι 50 ψηφία στη σειρά) ok θα ξαναδοκιμασω και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 SanDisk ότι καλύτερο και αξιόπιστο για' μένα προσωπικά. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilioncafe Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 χρόνια πολλά σε όλους! έχω βάλει το Garmin 5.00 σε ένα κινητό Ν95 έχω αλλάξει το UNL και όλα τα σχετικά αλλά όταν ανοίγω το πρόγραμμα καταρχήν κάνει αναζήτηση του Bluetooth GPS αλλά όταν δεν το βρίσκει βγαίνει αμέσως απο την εφαρμογή και δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις! Υπάρχει καμία πιθανή λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 κατεβασα αυτον New 3 in 1 (Autodrive 1.60 GR, Bluechart 2008, Anavasis 3.9.0) τον ξεζιπαρα και μου εδωσε τον , GMAPPROM.IMG εκανα την διαδικασια με τα map id και , και χαρτη δεν βλεπω. τι εκανα λαθος? δοκιμασα να υπαρχει μεσα ο gmapbmap ο αρχικος της εκδοσης 4.20.00 ,και χωρις αυτον. (παντως και οταν εβαλα την 4.10.60 και μετα που εβαλα την 4.10.20 παροτι ξεκλειδωσε το gps , ο χαρτης δεν ξεκλειδωθηκε. λετε να φταιει το κευγκεν?) Εχει αναφερθει και πιο πριν..πρεπει να το μετονομασεις τον 3σε1 σε GMAPSUPP.IMG οπως και το .UNL του...Αλλαξαν την ονομασια του και δεν ξερω γιατι..Και εμενα το ιδο εκανε και με τα απο μια βολτα στα forum το ανακαλυψα και το διορθωσα,,, Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Εχει αναφερθει σε τεχνικο επιπεδο (οχι επισημα αλλα σε forum τεχνικων) οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα στο transfer rate με την "μαμισια" καρτα μνημης. Παρακαλουνται οι κατοχοι Ν82 να δοκιμασουν με αλλη καρτα μνημης (οχι ΝΟΚΙΑ ) και να εχουν ΜΟΝΟ ΤΟΝ AUTO DRIVE (οι αλλοι 2 να μην υπαρχουν καθολου στην καρτα μνημης ) . Σε μενα το στιγμα ειναι αψογο χωρις καθυστερησεις,χρησιμοποιωντας την 5.00.20 Ακριβώς έτσι τα έχω κι εγώ και δεν έχω καθυστερήσεις Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Έκανα εγκατάσταση την 4.20.20 σε ενα nokia e66 αλλα δεν μπορεί να βρεί δορυφόρους... Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει??? Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 έχω βάλει το Garmin 5.00 σε ένα κινητό Ν95 έχω αλλάξει το UNL και όλα τα σχετικά αλλά όταν ανοίγω το πρόγραμμα καταρχήν κάνει αναζήτηση του Bluetooth GPS ΑΝ είναι σωστό το αρχείο unl που δημιούργησες, πας ρυθμίσεις και απομακρυσμένο gps και κάνει ενεργοποίηση του ενσωματωμένου δέκτη. Τότε οι γραμμές του σήματος πάνω αριστερά θα γεμίσουν και σημαίνει οτι πλέον ενεργοποιήθηκε ο εσωτερικός δέκτης. Έκανα εγκατάσταση την 4.20.20 σε ενα nokia e66 αλλα δεν μπορεί να βρεί δορυφόρους. Έκανες την διαδικασία που περιγράφω παραπάνω; Όταν μπαίνεις στην εφαρμογή και πας δείξε μου στον χάρτη, σου γράφει πάνω αναζήτηση δορυφόρων; Αν ναι, είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 ΑΝ είναι σωστό το αρχείο unl που δημιούργησες, πας ρυθμίσεις και απομακρυσμένο gps και κάνει ενεργοποίηση του ενσωματωμένου δέκτη. Τότε οι γραμμές του σήματος πάνω αριστερά θα γεμίσουν και σημαίνει οτι πλέον ενεργοποιήθηκε ο εσωτερικός δέκτης. Έκανες την διαδικασία που περιγράφω παραπάνω; Όταν μπαίνεις στην εφαρμογή και πας δείξε μου στον χάρτη, σου γράφει πάνω αναζήτηση δορυφόρων; Αν ναι, είσαι οκ. Ναι τα 'εχω κάνει όλα αυτά και μου δίχνει και κανονικά το χάρτη. Στο δικό μου (ε66) που το έχω βάλει πριν δούλευει μια χαρα. Σε ενα άλλο Ε66 ενος φίλου που προσπάθησα να το βάλω δεν βρίσκει δορυφόρους ενώ γράφει "αναζήτηση δορυφόρων"... Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Κολλάει μερικές φορές ο δέκτης και, όση ώρα και να περιμένεις, δεν βρίσκει. Κλείσε και άνοιξε την εφαρμογή και θα βρει αμέσως. Αν όχι, κάνε και μια επανεκκίνηση στην συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Κολλάει μερικές φορές ο δέκτης και, όση ώρα και να περιμένεις, δεν βρίσκει. Κλείσε και άνοιξε την εφαρμογή και θα βρει αμέσως. Αν όχι, κάνε και μια επανεκκίνηση στην συσκευή. Όλα αυτα τα έχω κανει φίλε μου αλλα πάλι δεν βρίσκει... Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts