Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαχειριση δεδομενων\ Σετ χαρτων\ MapSource\ σου εμφανιζει τους χαρτες που εχεις και επιλεγεις το χαρτη που θελεις..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαχειριση δεδομενων\ Σετ χαρτων\ MapSource\ σου εμφανιζει τους χαρτες που εχεις και επιλεγεις το χαρτη που θελεις..

Βλέπω τους χάρτες...Αλλά πώς επιλέγω αυτόν που θέλω???

Φιλικά Μάνος,

Διπλα απο τον καθε χαρτη υπαρχει ενα κουτακι. Eαν εχει Τικ ειναι επιλεγμενος εαν δεν εχει ειναι αποεπιλεγμενος..

Επιλέγεις MapSource και επιλέγεις όποιους θέλεις και τους υπόλοιπους, τους ξετικάρεις.

οσον αφορα τους χαρτες μαλλον δεν εχω τον 3 σε 1 γιατι αν θυμαμαι καλα αυτος ειναι στο 5 και δεν εβαλα ακομη το 5.

Εχω το garmin 4.0.60 νομιζω.

Δεν έχει σχέση ποια έκδοση έχεις. Όλοι οι χάρτες μπαίνουν σε όλες τις εκδόσεις.

Φιλοι προς το παρο ολα καλα, και το gps και οι χαρτες.

Τωρα οταν παμε για την αναβαθμιση βλεπουμε.

Σας ευχαριστω ολους, παρα πολυ

Διπλα απο τον καθε χαρτη υπαρχει ενα κουτακι. Eαν εχει Τικ ειναι επιλεγμενος εαν δεν εχει ειναι αποεπιλεγμενος..

ΣΕ τρείς συσκεύες που το έχω εγκαταστήσει το garmin (MLS 4800, Nokia E66, Diamond) στη διαδρομή: Διαχειριση δεδομενων\ Σετ χαρτων\ βλέπώ τους χάρτες αλλά δεν έχει κούτακια για να επιλέξω.

Φιλικά Μάνος,

Αν έχεις βάλει 2 και πάνω χάρτες, έχεις κουτάκια να επιλέξεις. Αν έχεις μόνο έναν (πχ τον autodrive) και τον βασικό, δεν υπάρχει λόγος να έχεις κουτάκια αφού έχεις έναν χάρτη.

Ξαναδοκιμασα σημερα με την εκδοση 4.20.20 , κατι κουλα εκανε , με εβγαζε οτι προχωρουσα μεσα απο χωραφια για καμια 10 χλμ...μετα μου ειπε επαναυπολογιζει....ηρθε στα ισια του ...μετα παλι με εβγαλε στα χωραφια.

Δεν λειτουργει καλα σε εμενα...μαλλον δε του αρεσει και πολυ το Ν95

Δοκιμασε ξεχωριστα τον Auto Drive ξεχωριστα και τον Αναβαση για να δεις ποιος σε βολευει περισσοτερο.

εγω κατεβαζω poi απο το indexpois.gr και εκει ειναι σε gpx μορφη.αυτο που δεν εχω βρει ακομα ειναι πως μπορουμε να περασουμε τις φωνητικες ειδοποιησεις (wav αρχειο) που βρησκονται στον ιδιο φακελο με τα poi.

Τώρα παρατήρησα οτι δεν μετεφέρει τα αρχεία .wav γιατι δεν μπορεί να τα μετατρέψει...

Επίσης βγάζει σφάλμα γιατί δεν βρίσκει το αρχείο sox.exe

Καμία ιδέα για το τι συμβαίνει???

Φιλικά Μάνος,

Καλησπερα παιδια.Μία ερώτηση.Τι ρύθμιση πρεπει να κανω ώστε να βλέπω τα ονοματα των οδων της περιοχης που διερχομαι γιατι εμένα μου εμφανιζει μονο το ονομα του δρομου που βρισκομαι πανω και τα γυρω στενα χωρις ονομα.Ευχαριστω προκαταβολικα.(Εχω την εκδοση 3 σε 1 για χαρτη).

Καλησπερα παιδια.Μία ερώτηση.Τι ρύθμιση πρεπει να κανω ώστε να βλέπω τα ονοματα των οδων της περιοχης που διερχομαι γιατι εμένα μου εμφανιζει μονο το ονομα του δρομου που βρισκομαι πανω και τα γυρω στενα χωρις ονομα.Ευχαριστω προκαταβολικα.(Εχω την εκδοση 3 σε 1 για χαρτη).

νομιζω στην τελευταια εκδοση δεν δειχνει τις καθετες οδους παρα μονον αυτη που εισαι!τοσο ηλιθιοι ειναι στην garmin που ενω ετσι ηταν στην 4 εκδοση στην 5 το αλλαξαν!

περασα το nav iGO 8 στο wm5 htc p3600 και εχω να κανω γενικα την εξης παρατηρηση.απο χαρτες το garmin ειναι πολυ μπροστα!σαν προγραμμα ομως ειναι ακομα πισω!το τριγωνακι που δειχνεις που εισαι σε αλλα προγραμματα "κινειται" πολυ ομαλα ενω στο garmin προχωραει βημα-βημα.στα αλλα προγραμματα δειχνει ΚΑΙ τις καθετες οδους ΚΑΙ αυτη στην οποια κινεισαι.σε αλλα προγραμματα μπορει και σου δειχνει τρισδιαστατα την διαδρομη που θα ακολουθησεις μεχρι ΤΟ ΤΕΛΟΣ(οποτε παιρνεις μια γενικη ιδεα της πορειας που θα ακολουθησεις.

χαρτες ομως garmin και μονο garmin που εχουν και τακτικοτατη ανανεωση!

πως ενημερωνουμε την autodrive για λαθη που εχουν οι χαρτες?

περασα το nav iGO 8 στο wm5 htc p3600 και εχω να κανω γενικα την εξης παρατηρηση.απο χαρτες το garmin ειναι πολυ μπροστα!σαν προγραμμα ομως ειναι ακομα πισω!το τριγωνακι που δειχνεις που εισαι σε αλλα προγραμματα "κινειται" πολυ ομαλα ενω στο garmin προχωραει βημα-βημα.στα αλλα προγραμματα δειχνει ΚΑΙ τις καθετες οδους ΚΑΙ αυτη στην οποια κινεισαι.σε αλλα προγραμματα μπορει και σου δειχνει τρισδιαστατα την διαδρομη που θα ακολουθησεις μεχρι ΤΟ ΤΕΛΟΣ(οποτε παιρνεις μια γενικη ιδεα της πορειας που θα ακολουθησεις.

Επειδή έβαλες και άλλα προγράμματα στην συζήτηση εάν μιλάμε για τοπ χάρτες μόνο ngi .- Για αυτό κ ένα κακό πρόγραμμα όπως το destinator έγινε καθολικά αποδεκτό ελλάδα.

Ι need a six month vacation, twice a year.

θα μπεις στο autodrivehellas.gr εκει που λεει αναφορα σφαλματων.εγω το εχω κανει καποιες φορες και διορθωθηκαν στην επομενη αναβαθμιση,μιλαμε βεβαια μονο για τους χαρτες γιατι δεν εχουν καμια σχεση με την εφαρμογη.καλο θα ηταν να το κανουν ολοι αυτο ετσι ωστε να γινουν πολυ καλυτεροι οι χαρτες.

Τώρα παρατήρησα οτι δεν μετεφέρει τα αρχεία .wav γιατι δεν μπορεί να τα μετατρέψει...

Επίσης βγάζει σφάλμα γιατί δεν βρίσκει το αρχείο sox.exe

Καμία ιδέα για το τι συμβαίνει???

το ολο προβλημα το δημιουργουν τα wav αρχεια,γιατι οταν τα βγαλουμε ολα λειτουργουν τελεια.

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Επειδή έβαλες και άλλα προγράμματα στην συζήτηση εάν μιλάμε για τοπ χάρτες μόνο ngi .- Για αυτό κ ένα κακό πρόγραμμα όπως το destinator έγινε καθολικά αποδεκτό ελλάδα.

ngi χαρτες εχουν offroad? δηλαδη πηγα πελλα βγηκα απο τον δρομο και πηρα χωματοδρομους και τους ειχε ο αναβασις!η ngi εχει τετοια λεπτομερια?

παιδια στο garmin οταν κινηστε ο χαρτης προχωραει βημα-βημα η ομαλα?

ngi χαρτες εχουν offroad? δηλαδη πηγα πελλα βγηκα απο τον δρομο και πηρα χωματοδρομους και τους ειχε ο αναβασις!η ngi εχει τετοια λεπτομερια?

παιδια στο garmin οταν κινηστε ο χαρτης προχωραει βημα-βημα η ομαλα?

Οχι αυτό είναι ένα ατού του Αναβασις αλλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. :O

Το navigation συνήθως αφορά δρόμους και όχι φαράγγια και μονοπάτια.:lol:

το ολο προβλημα το δημιουργουν τα wav αρχεια,γιατι οταν τα βγαλουμε ολα λειτουργουν τελεια.

Αν όμως τα βγάλουμε θα έχουμε φωνητική ειδοποίηση...;;;

φωνητικη ειδοποηση δεν θα εχεις,αλλα θα εχεις ηχητικη

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

φωνητικη ειδοποηση δεν θα εχεις,αλλα θα εχεις ηχητικη

Τα αρχεία αυτά γι' αυτό δεν είναι; Δεν υπάρχει τρόπος να δουλέψουν;

Τα αρχεία αυτά γι' αυτό δεν είναι; Δεν υπάρχει τρόπος να δουλέψουν;

Απο το καλοκαιρι το ψαχνω και κανεις δεν ξερει

My History:

Μετά απο την απογοητευτική απόδοση του garmin 5.00.20 σε Ν78, επέστρεψα στην 5.00.10 και όλα καλά.

Μετά απο την απογοητευτική απόδοση του garmin 5.00.20 σε Ν78, επέστρεψα στην 5.00.10 και όλα καλά.

κι εγώ την 5.00.00 :happy:

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε νέα έκδοση, π.χ. 6.xx ή κάτι άλλο. Εγώ πάντως δεν μπορώ να κρίνω, δεν το χρησιμοποιώ για πλοήγηση, μόνο για να παρακολουθώ το στίγμα μου. Δεν έχω παρατηρήσει τόσο μεγάλη έλλειψη ακρίβειας στο στίγμα. Ίσως και να κάνω λάθος, είναι γεγονός ότι δεν έχω εντρυφήσει στο θέμα.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...