Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμασε να βαλεις νεο κωδικο στο .unl

Έβαλα 5-6 φορές νέο κωδικό!!! :(

Άλλαξα 2-3 φορές και το κωδικό για το GPS μπας και παίζει και αυτό ρόλο.. Αλλά πάλι τζίφος:wacko:

Και μια ηλίθια ερώτηση: search πως κάνω στο xxxxxxxxxx???!!!

Τέλος ο τελευταίος 3-1 χάρτης που βρίσκεται, γιατί στα μαγαζάκια δεν τον βρήκα!!! :(

Δεκτή απάντηση ακόμη και με πμ :Ρ

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποια version του garmin κατεβασες αυτην που ανεβασε ο aristotelhs2060[/member]?

Tι ονομα εχεις δωσει στον χαρτη?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

gmapsupp.img

gmapsupp.unl με το κωδικό...

Έκδοση έχω αυτή που λες, την 5...

Όταν όμως βάζω τον παλιό (3-1 με 1.30 auto drive) παίζει μια χαρά...

Τον καινούριο δεν μπορεί να τον ξεκλειδώσει! Αν βάλω μόνο το 1.40 τότε δεν μπορώ να κάνω σωστή αναζήτηση, βγάζει τα μισά αποτελέσματα...

Δοκιμασε με τον καινουριο 3 σε 1 και εαν τρεξει μπορεις να επιλεξεις μονο τον 1.40

Δεν βρήκα πως να επιλέξω μόνο το 1.40.

Η μ@λ@κ.. που έιχα κάνει είναι πως το ID του bluchart είναι 295 και όχι 254 που είδα παραπάνω.... :(

Πάντως τώρα δουλεύει κομπλε ;)

thanks...

Εργαλεια\ διαχ. δεδομενων\ σετ χαρτων\ mapsource\ ... επιλεγεις οποιο χαρτη θελεις

Το είχα διαβάσει στο ιπμαρτκαι σήμερα το επιβεβαίωσα κι εγω.

Σε συνθήκες πλοήγησης με BT GPS και το Ν73, το 5.0.0 είναι πιο αργό από το 4.20.0.

Χοντρικά μέτρησα την καθυστέρηση (από πότε περνας μια διασταύρωση, μέχρι το πότε σε δείχνει ότι την περνάς) στα 4-5 δευτερόλεπτα.

Διαφορά αισθητή απ' την 4.20 κι αυτό μετά κι από defragment της (ταχύτατης) SD κάρτας που έχω.

Βέβαια το interface (και κατά την πλοήγηση) όντως είναι καλύτερο, και προβλήματίζομαι λίγο στο να γυρίσω στην 4.20.

Όποιος έχει άλλες εμπειρίες σε πραγματική πλοήγηση κι όχι προσομοίωση, λέει το μοντέλο του τηλεφώνου του και τις μοιράζεται.

Υπαρχει ενα θεμα οπως και με το Ν82 (εδω μαλιστα σε παλαιοτερες εκδοσεις το προγραμμα μολις παει να ανοιξει αμεσως κλεινει.) Η λυση ειναι αντικατασταση της καρτας μνημης με καποια πολυ καλης ποιοτητας.υπαρχει αισθητη διαφορα και με τα ΡΟΙ'ς. για δοκιμασε.

Παιδια καλησπερα.

Λοιπον θα ηθελα μια βοηθεια . Πωσ βαζουμε χαρτεσ επιπλεον οι οποιοι εχουν το ιδιο ονομα με αυτους που εχω εγκαταστησει?

Το garmin POI Loader εκτος απο gpx τι αλλο αναγνωριζει??

Νομιζα οτι παιρνει και τα csv για το destinator..

κατεβασα πολααααα απο http://www.index.pois.gr/

πχ αυτο δεν μπορω να το περασω σε gpx

Φορητά Ραντάρ Ταχύτητος

ειναι 16ΜΒ..

Το csv ειναι μολις 42kb..

Υπαρχει καποια λυση? (εκτος απο να το χωρισω σε πολλαααα κοματια με αυτον τον τροπο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2514624#post2514624 )

ΕDIT:

Bρηκα αυτο απο την βοηθεια του garmin POI Loader

Το POI Loader θεωρεί ότι ένα αρχείο .csv χρησιμοποιεί την ακόλουθη μορφή για κάθε POI (οι αγκύλες [ ] υποδηλώνουν προαιρετικό κείμενο):

<Γεωγρ. πλ.>,<Γεωγρ. μήκ.>,["]<Όνομα>[@<Ειδοποίηση ταχύτητας>]["],["] [σχόλιο]["]

Το γεωγραφικό μήκος και το γεωγραφικό πλάτος πρέπει να εμφανίζονται σε μορφή δεκαδικών μοιρών WGS84 (ddd.ddddd, οι αρνητικοί αριθμοί υποδηλώνουν τη Δύση και το Νότο).

Εάν συμπεριλάβετε εισαγωγικά γύρω από το όνομα ή το σχόλιο, μπορείτε να συμπεριλάβετε αλλαγές γραμμής στο κείμενο.

Τα ακόλουθα είναι παραδείγματα προσαρμοσμένων POI στη σωστή μορφή:

-94.81549,38.80390,Bonita

-94.79731,38.81099,Ridgeview@25

-94.74240,38.81952,Heritage Park,Ιδανική τοποθεσία για πικ νικ

-94.76416,38.81227,Garmin,"1200 E. 151ή Οδός

Olathe,KS 66062

913/397.8300"

Αυτοι στο http://www.index.pois.gr εχουν διαφορετικη την σειρα και τα σημεια ειναι χωρις - (μειων) μπροστα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Μπορουμε να εχουμε εγκαταστησει Garmin και nokia maps__

ταυτοχρονα??

Εννοείται. Και όσα ακόμα προγράμματα πλοήγησης επιθυμείς.

-Λοιπον,οπως λεει και καποιος φιλος πιο πανω,δεν εχει σημασια αν δουλευει το προγραμμα στην εκαστοτε συσκευη,αλλα αν κανει την δουλεια του.

-Δυο μερες με μοτο και το Ε71 στο χερι,με την εκδοση 5.00.00, ..... σκετη απογοητευση.Αποκρινεται αργα,εως πολυ αργα.

-Με εδειχνε παντα,2 με 3 στενα πισω........,μονο αν σταματουσα για λιγο ερχοταν και η κουκιδα .... :hunter: ,αφηστε που ενω μου εδειχνε το βελος αριστερα η φωνη ελεγε...... δεξια..!! :blink:.

-......... Τρεις λαλουν και δυο χορευουν.... :lol:

-Το ξεφορτωσα και ξαναπερασα το 4.20.20 που φαινεται να αντιδρα αμεσα,τουλαχιστον στο Ε71.

-Σε μια διαδρομη που εκανα με λεωφορειο,εδειχνε να αντιδρα γραμμικα η κουκιδα και να δειχνει κανονικα την διαδρομη που εκανα :)

-Θα το δοκιμασω και με την μοτο για πιο εμπεριστατωμενη αποψη.

- Stathis -

Υπαρχει ενα θεμα οπως και με το Ν82 (εδω μαλιστα σε παλαιοτερες εκδοσεις το προγραμμα μολις παει να ανοιξει αμεσως κλεινει.) Η λυση ειναι αντικατασταση της καρτας μνημης με καποια πολυ καλης ποιοτητας.υπαρχει αισθητη διαφορα και με τα ΡΟΙ'ς. για δοκιμασε.

Έχω την ULTRA II της SANDISC.

Πιο γρήγορη ΔΕΝ γίνεται!

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Σημερα το πρωι εβαλα στο Ν82 μου μετα απο hard format την version 5.00.00 με τον καινουριο 3 σε1 και δεν εχω κανενα προβλημα.. :)

-Δυο μερες με μοτο και το Ε71 στο χερι,με την εκδοση 5.00.00, ..... σκετη απογοητευση.Αποκρινεται αργα,εως πολυ αργα.

-Με εδειχνε παντα,2 με 3 στενα πισω........,μονο αν σταματουσα για λιγο ερχοταν και η κουκιδα

-Θα το δοκιμασω και με την μοτο για πιο εμπεριστατωμενη αποψη.

Για δοκίμασε σβήνοντας τα POI's απ΄τον φάκελο Garmin\POI.

Όλα όμως.

Κάποιος στο xxxxxxxxxx είδε φως μ' αυτό.

Έγω η καημενούλα δεν θα έχω αυτοκίνητο αυτές τις μέρες και δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

Σημερα το πρωι εβαλα στο Ν82 μου μετα απο hard format την version 5.00.00 με τον καινουριο 3 σε1 και δεν εχω κανενα προβλημα.. :)

Ξέρεις όμως κάτι gian.

Το φόρματ δεν είναι ...φόρματ! Απλώς με την μαζικη λύση, διορθώνεις το πρόβλημα που σίγουρα εστιάζεται σε κάτι ποιο συγκεκριμένο. Αν είναι ελλειψη υπολ. ισχύος (το Ν82 είναι πιο γρήγορο από το Ν73) δεν βοηθάει σε μας το φόρματ.

Αν είχες και συ πρόβλημα πριν το φόρματ και μετά διορθώθηκε, τότε υπάρχει κάποιο ζήτημα άσχετο με τον τύπο του τηλεφώνου, και με λίγη τύχη θα το εντοπίσουμε! (τα ΡΟΙ ίσως;;; ).

Έτσι γλυτώνουμε και την πιθανότητα, αφού το φτιάξουμε, να ξαναχαλάσει. (δεν μπορούμε να το φορμάρουμε συνέχεια)

Παιδιά βοήθεια. Πήρα το Η78 μονο και μονο για το GPS και έχω μείνει με το Maps που έχει μέσα...

Έβαλα την 4.60 όπως λέει στο γνωστό forum δηλαδή αντιγραφή τον φάκελο και το SIS. Μετά setup το sys. Έβγαλε το εικονίδιο κανονικά το κλικαρω αλλα δεν κάνει τίποτα. Μένει εκεί και κολλάει το menu. Μονο στην αναμονή παο και μετά όταν πατάω το κουμπί του menu μένει κολλημένο στο κέντρο!!! please παιδιά καμια λύση γιατί μονο και μονο για το GPS το πήρα και το Garmin.

Never Settle 3...

Ξέρεις όμως κάτι gian.

Το φόρματ δεν είναι ...φόρματ! Απλώς με την μαζικη λύση, διορθώνεις το πρόβλημα που σίγουρα εστιάζεται σε κάτι ποιο συγκεκριμένο. Αν είναι ελλειψη υπολ. ισχύος (το Ν82 είναι πιο γρήγορο από το Ν73) δεν βοηθάει σε μας το φόρματ.

Αν είχες και συ πρόβλημα πριν το φόρματ και μετά διορθώθηκε, τότε υπάρχει κάποιο ζήτημα άσχετο με τον τύπο του τηλεφώνου, και με λίγη τύχη θα το εντοπίσουμε! (τα ΡΟΙ ίσως;;; ).

Έτσι γλυτώνουμε και την πιθανότητα, αφού το φτιάξουμε, να ξαναχαλάσει. (δεν μπορούμε να το φορμάρουμε συνέχεια)

Δεν εχω poi στην συσκευη μου αλλα σιγουρα εαν εχουμε πoλλα poi τοτε το garmin δεν μπορει να ειναι τοσο γρηγορο γιατι φορτωνουμε περισσοτερο την μνημη ram. Υπαρχουν αρκετα μελη στο forum που δεν κανουν format στην συσκευη τους με αποτελεσμα να εχουν βαλει ολες τις εκδοσεις με αντικατασταση την μια επανω στην αλλη. Οταν αυτοι οι χρηστες οταν εχουν προβληματα η λυση θα ειναι να κανουν format για να απαλαγουν απο τα περιττα σκουπιδια και να βαλουν την νεα version απο την αρχη σε καθαρη συσκευη οπως θα επρεπε να ειναι. Πιο πισω γραφεις πως η 4.20.20 τρεχει ποιο γρηγορα στο Ν73 με BT GPS! Γιατι να συμβαινει αυτο? Ποιες οι τοσο μεγαλες διαφορες του Ν73 με τις αλλες συσκευες? Ο μοναδικος λογος για να συμβαινει αυτο θα ειναι εαν η 4.20.20 καταναλωνει λιγοτερη μνημη ram και το Ν73 ειναι ποιο ελαφρυ κατα την πλοηγηση. Επισης εχεις δοκιμασει την 5.00.00 σε καθαρο Ν73 για να κανεις την συγκριση? Ισως να δουλευει καλυτερα.. Δεν ειμαι υπερ του format αλλα πιστευω πως οταν εχουμε ενα προβλημα πρεπει να το δοκιμαζουμε απο την αρχη της εγκαταστασης και σιγα σιγα να το φερνουμε στο τελικο σταδιο για να δουμε που ειναι το προβλημα.

:)

Δεν εχω poi στην συσκευη μου αλλα σιγουρα εαν εχουμε πoλλα poi

Το παιδί στο ξένο φόρουμ θεωρεί ότι είναι bug της (μη ξέχνάμε, "πρώτης" 5ς έκδοσης) είτε 1000 poi είτε 1, γράφει, είναι διαφορετικό από κανένα!

Επικοινώνησε μάλιστα ο ίδιος με την Garmin και συζητάνε για λύση.

Πιο πισω γραφεις πως η 4.20.20 τρεχει ποιο γρηγορα στο Ν73 με BT GPS! Γιατι να συμβαινει αυτο? Ποιες οι τοσο μεγαλες διαφορες του Ν73 με τις αλλες συσκευς?

To N73 έχει τον ARMv1024 στα 200MHz.

Το Ν82 έχει τον TI OMAP 2420 που βασίζεται στον ARM11 και τρέχει στα 330MHz. Τα benchmarks δείχνουν +50% διαφορά στην ταχύτητα.

Ο μοναδικος λογος για να συμβαινει αυτο θα ειναι εαν η 4.20.20 καταναλωνει λιγοτερη μνημη ram και το Ν73 ειναι ποιο ελαφρυ κατα την πλοηγηση.

Περίπου την ίδια καταναλώνουν. Και στα 2 το Handy taskman μου λέει (με ανοικτό το πρόγραμμα) 8-9MB ελέυθερα.

Τέλος πάντων παιδιά, θα βγάλω την άκρη μόνη μου!

Πάντα τα καταφέρνω!

Φιλιά

Παιδιά βοήθεια. Πήρα το N78 μονο και μονο για το GPS και έχω μείνει με το Maps που έχει μέσα...

Έβαλα την 4.60 όπως λέει στο γνωστό forum δηλαδή αντιγραφή τον φάκελο και το SIS. Μετά setup το sys. Έβγαλε το εικονίδιο κανονικά το κλικαρω αλλα δεν κάνει τίποτα. Μένει εκεί και κολλάει το menu. Μονο στην αναμονή παο και μετά όταν πατάω το κουμπί του menu μένει κολλημένο στο κέντρο!!! please παιδιά καμια λύση γιατί μονο και μονο για το GPS το πήρα και το Garmin.

Παιδιά sorry για το δεύτερο μήνυμα αλλα για το παραπάνω ας απάντηση κάποιος γιατί με καίει το θέμα πολύ :O

Tnks:cry:

Never Settle 3...

Παιδιά sorry για το δεύτερο μήνυμα αλλα για το παραπάνω ας απάντηση κάποιος γιατί με καίει το θέμα πολύ :O

Tnks:cry:

To N78 τρεχει απο την 4.20.20 και πανω. Καλυτερα βαλε την 5.00.00

@Matia2007 ειναι η πρωτη εκδοση της 5.00.00 αλλα βασιζεται σε ολες τις προηγουμενες εκδοσεις, σιγουρα θα υπαρχουν καποια bug σε αυτη την εκδοση αλλα ας μην κανουμε τα πραγματα τραγικα. Οταν διαβαζω απο το ενα η το αλλο μελος οτι εβαλε την 5.00.00 στην συσκευη του οποιαδηποτε και εαν ειναι αυτη και εγινε γρηγοροτερο αναρωτιεμαι γιατι να συμβαινει αυτο στο Ν73!! Πραγματικα δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου απλα πρωσπαθω να βγαλω καποια ακρη. Δυστυχος δεν εχω το παλιο μου κινητο που ειταν Ν73 για να το δοκιμασω :(

Φιλικα..

Έβαλα την 5.00 με τους 3το1 και μετά το πρώτο άνοιγμα κολλάει στο anaztisi συσκευής GPS... Φταίει μήπως το ότι είμαι σπίτι και δεν έχει σήμα? Αν κάνω άκυρο μου πετάει ότι δεν είναι δυνατό να ξεκλειδωμα των χαρτών χωρίς έγκυρο αναγνωστικό μονάδας. Τι κάνω λάθος?
Never Settle 3...

Σου το λεει απο μονο του. Δεν ξεκλειδωσες σωστα τους χαρτες, βαλε νεους κωδικους μεσα στα .unl

Σου εχει απο τις ρυθμισεις του προγραμματος να επιλεξεις το εσωτερικο gps?

τα poi που εχει ενσωματωμενα ο autodrive δεν ειναι αρκετα?ειναι αναγκαιο να περασουμε και αλλα απο πανω?εγω εχω περασει και αλλα ποι αλλα ρωταω αν ειναι να τα βγαλω