selemele Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Υπομονή να κανεις... :Ρ Να βγεις στο μπαλκόνι και να βλέπεις το ΘΕΟ μπας και σε φωτίσει και δεις το σήμα :Ρ:Ρ:Ρ Απλά να μην είσαι μέσα σε σπίτι και γενικά σε κλειστό μέρος. Ανοιχτωσιά θέλει ;) Επίσης δώστου λίγο χρόνο, ειδικά αν ανοίγει για πρώτη φορά!! Υπομονή 2-3 λεπτά αν είσαι σταματημένος, αν κινήσε με το αμάξι περίμενε και 5 λέπτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Γιατί μολις πάω προβολη χαρτη έχει το σημα τ garmin κοντά στη Δανία και απο πανω λεει αναζητηση δορυφόρων....Τι πρέπει να κανω, να πατησω κτλ; Μόλις βρεί που είσαι, θα σε πάει αυτόματα στο σημείο που βρίσκεσαι. Και απο δω και πέρα, κάθε φορά που θα το ανοίγεις θα σε βγάζει αμέσως στο σημείο που ήσουν την τελευταία φορά που είχες βρει δορυφόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Τελικά λειτούργησε και σε μένα. EDIT: Είχα απορίες, αλλά λύθηκαν όλες με μια απλή αναζήτηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Κατέβασε την έκδοση 4.20.00. Μέσα στον φάκελο Garmin/Vehicle έχει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Κατέβασε την έκδοση 4.20.00. Μέσα στον φάκελο Garmin/Vehicle έχει αρκετά. Thaaaanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 εχω βαλει την 4.10.60 κ λειτουργει μια χαρα αλλα βαζω την 4.20.20 κ με το που την ανοιγω με πεταει?τι δεν κανω σωστα?το δοκιμασα 3-4 φορες αλλα τιποτα.οχι τιποτα αλλο αλλα μετα κανω απεγκατασταση κ τις 2 κ αντε παλι απο την αρχη για να λειτουργει με την 4.10.60 τουλαχιστον... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 παιδια που θα βρουμε τα links για τα downloads της 1ης σελιδας...? sygic και garmin χρησιμοποιουν τους ιδιους χαρτες? ποιο ειναι καλυτερο για Βορεια Ελλαδα και Θεσσαλονικη? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Εεε.. χμ.. έχω κι άλλη απορία (δε βρήκα άκρη με αναζήτηση..) Έχω τον autodrive 1.30 τον ξεκλείδωτο και πατώντας αναζήτηση με διεύθυνση, μου βγάζει: "Για χρήση της συγκεκριμένης λειτουργίας απαιτούνται λεπτομερειακοί χάρτες. Επισκεφθείτε την τοποθεσία http://www.garmin.com για περισσότερες πληροφορίες." 1. Αν βάλω τον 1.40 greek θα λυθεί το πρόβλημα? 2. Αν λυθεί, θα μπορώ να κάνω αναζήτηση κανονικά στα ελληνικά? 'Η μόνο στα αγγλικά? Ευχαριστώ και πάλι. Edit - Update: Έβαλα τον 1.40 και όλα λειτουργούν κανονικά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 το garmin ακομη και μετα τα αναβασης και τα αλλα σκατα, αποδειχθηκε οτι ειναι κατω των περιστασεων..... τουλαχιστον στην πολη της θεσσαλονικης ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ... κανενα αλλο προγραμμα για symbian υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 καλημερα παιδια.εχω το ν95 και το γκαρμιν με τουσ χαρτεσ 3-1.κατεβασα απο το impart tov χαρτη της τουρκιας και θα ηθελα βοηθεια να τον εγκαταστησω.πως θα τοv βαλω μεσα στο προγραμμα,χυμα?δοκιμασα και μου βγαζει οτι υπαρχει ενα αρχειο με την ιδια ονομασια gmapsupp.img.sto impart ελγαν οτι ειναι ξεκλειδωμενος αλλα δεν το ρισκαρω.μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του?ευχαριστω εκ των προτερων....βασιλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 το garmin ακομη και μετα τα αναβασης και τα αλλα σκατα, αποδειχθηκε οτι ειναι κατω των περιστασεων..... τουλαχιστον στην πολη της θεσσαλονικης ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ... κανενα αλλο προγραμμα για symbian υπαρχει? Δοκιμασε το Sygic αλλα... νομιζω οτι το Garmin εχει καλυτερη χαρτογραφηση απο Sygic χωρις να ειμαι σιγουρος... φαντασου...:cry: Ποτε αυτα τα παλικαρια της GI θα ξεκολησουν το μυαλο τους και θα ασχοληθουν με καμμια σοβαρη εταιρεια??? Πότε? αφου δεν εγινε και τωρα με το φαλιμεντο της destinator... ποτέ! Κριμα παντως εκει κολημενοι με τη μπαλα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Οδηγίες για το Garmin camera έχει κανένας. Δεν μπορώ να προσθέσω φωτο στον χάρτη. Καμιά ιδέα κανείς και κανένα screen shot Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sabbat Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Καλημέρα! Θέλω να εκφράσω την άποψη μου σχετικά με το πρόγραμμα. Πιστεύω ότι αυτή τι στιγμή είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί! Να φανταστείτε ότι είναι το μόνο που έχει το χωριό μου και δεν είναι κ πολύ γνωστό. Αυτό που έχω περάσει εγώ δεν έχει αποτύχει σε καμία αναζήτηση! Λόγο του νομικού προβλήματος που υπάρχει δεν μπορώ να σας δώσω σελίδα. Στο γνωστό μαγαζάκι υπάρχει δωμάτιο μόνο με ελληνες κ εκεί ένα φίλος το έχει ανεβάσει με αναλυτικές οδηγίες στα Ελληνικα. Ψάξτε λίγο κ θα το βρείτε. Υ.Γ. Οι κάμερες ασφαλείας δεν λειτουργούν στην Ελλάδα Παράθεση BLACK SABBATH:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 το garmin ακομη και μετα τα αναβασης και τα αλλα σκατα, αποδειχθηκε οτι ειναι κατω των περιστασεων..... τουλαχιστον στην πολη της θεσσαλονικης ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ... κανενα αλλο προγραμμα για symbian υπαρχει? Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 το garmin ακομη και μετα τα αναβασης και τα αλλα σκατα, αποδειχθηκε οτι ειναι κατω των περιστασεων..... τουλαχιστον στην πολη της θεσσαλονικης ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ... κανενα αλλο προγραμμα για symbian υπαρχει?Πρωτα απο ολα προσεχε την γλωσσα σου.Τωρα αν τα καταφερες και εισαι ο μοναδικος που δεν σου δουλευει στην Θεσσαλονικη δεν φταιει το προγραμμα αλλα εσυ. Οδηγίες για το Garmin camera έχει κανένας. Δεν μπορώ να προσθέσω φωτο στον χάρτη. Καμιά ιδέα κανείς και κανένα screen shot Βαλε στις ρυθμισεις της καμερας να ψαχνει για δορυφορο οταν πας να βγαλεις φωτογραφια και απο το μενου του Garmin camera-επιλογες-take new photos.Εννοειται οτι εχεις ηδη ανοιχτη την καμερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 πειτε καμια γνωμη βρε παιδια!!!την τριτη φευγω για τουρκια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 πειτε καμια γνωμη βρε παιδια!!!την τριτη φευγω για τουρκια..... Αν γνωριζει καποιος θα σου απαντησει :) Τι ονοματα εχεις δωσει μεχρι στιγμης στους χαρτες ? Μετονομασε τον σε gmapsup2.img Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 το εκανα και αυτο.δεν μου τον αναγνωριζει καθολου.οταν τρεχω το προγραμμα δειχνει τον παλαιο βασικο.τον χαρτη της τουρκιας τον κατεβασα ξεκλειδωτο και λογικα επρεπε να τρεχει...... την εναρξη επισης μου ζητησε κωδ ξεκλειδωματοσ 25 χαρακτηρων και οταν πατησα οχι μου ετρεξε το προηγουμενο προγραμμα κανονικα με τον χαρτη της τουρκιας στα"συνολα χαρτων αλλα οχι στο MAPSOURSE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nchris_ Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Ξέρει κανείς αν η Garmin (ή οποιοσδήποτε άλλος) βγάζει ναυτικούς χάρτες με αναλυτικές βυθομετρήσεις? (δλδ σαν αυτούς που έχουν οι συσκευές gps για σκάφη) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Πρωτα απο ολα προσεχε την γλωσσα σου.Τωρα αν τα καταφερες και εισαι ο μοναδικος που δεν σου δουλευει στην Θεσσαλονικη δεν φταιει το προγραμμα αλλα εσυ. Βαλε στις ρυθμισεις της καμερας να ψαχνει για δορυφορο οταν πας να βγαλεις φωτογραφια και απο το μενου του Garmin camera-επιλογες-take new photos.Εννοειται οτι εχεις ηδη ανοιχτη την καμερα. η γλωσσα μου ξεφυγε... τι να το κανω αν εχει καλη χαρτογραφηση και δεν εχει ενημερωση για τους μονοδρομους? εσενα δηλαδη σε πηγαινει οπου θελεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 παιδια που θα βρουμε τα links για τα downloads της 1ης σελιδας...? sygic και garmin χρησιμοποιουν τους ιδιους χαρτες? ποιο ειναι καλυτερο για Βορεια Ελλαδα και Θεσσαλονικη? Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ post #5 Όχι, χρησιμοποιούν εντελώς διαφορετικούς χάρτες. Αυτοί του garmin είναι πολύ πιο λεπτομερείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 τα εχω κανει ολα σωστα αλλα εξακολουθει να μην κλειδωνει δορυφορο.τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Ξέρει κανείς αν η Garmin (ή οποιοσδήποτε άλλος) βγάζει ναυτικούς χάρτες με αναλυτικές βυθομετρήσεις? (δλδ σαν αυτούς που έχουν οι συσκευές gps για σκάφη) Ευχαριστώ! Φυσικα βγαζει και λεγονται g2 vision bluecharts Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 η γλωσσα μου ξεφυγε... τι να το κανω αν εχει καλη χαρτογραφηση και δεν εχει ενημερωση για τους μονοδρομους? εσενα δηλαδη σε πηγαινει οπου θελεις? Δεν το εχω δοκιμασει σε ολη την πολη.Αλλο ομως να λες οτι δεν δουλευει και μαλιστα με κεφαλαια και αλλο να εχεις προβλημα σε καποιους δρομους.Μην ξεχνας ομως οτι σε αυτη την χωρα οι ονομασιες αλλαζουν συνεχεια οποτε ειναι δυσκολο για μια εταιρια να παρακολουθησει την κατασταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Μηπως ξερει καποιος ο autodrive 1.40 ποτε κυκλοφορησε? Αρχες - μεσα του 2007 αν δε κανω λαθος. Καθε ποτε αναβαθμιζεται αναμενεται καποια καινουρια εκδοση? Γενικα καθε ποτε τον αναβαθμιζει η συγκεκριμενη εταιρεια το χαρτη της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts