sergyma Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 κατεβασα ολα τα Poi. Βγηκαν 101ΜΒ. Λοιπον οποτε παω να τα περασω στο κινητο με το PoiLoader ε μετα απο λιγο κολαει και σταματαει. Για λιγα poi δουλευει μια χαρα αλλα για ολο το πακετο των 101ΜΒ δεν βλεπω φως. Εχετε καμια λυση? τα τελευταια Poi που εχει http://index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=141 ειναι ******* καθε φορα που βαζουν ενα καινουργιο σημειο επικολουν και ολα τα προηγουμενα ετσι τα αρχεια μεγαλωνουν εκθετικα εχω 32 Poi και το μεγεθος τους μαζι με τις εικονες bmp ειναι 333 KB μετονομασε το σωστο goodys.txt σε goodys.gpx Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis15 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Paidia geia sas pmoro na rotiso kati pou mporo na vro xartes tis europis gia to garmin mobile xt? euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Ψαξε στο xxxxxxxxxx στα θεματα του Garmin.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Paidia geia sas pmoro na rotiso kati pou mporo na vro xartes tis europis gia to garmin mobile xt? euxaristo Εκει που βρισκουμε ολοι,στα γνωστα <<μαγαζια>>.Υπαρχει επισημασμένο θεμα:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 παιδεια καλησπερα, να ρωτησω κατι και εγω, γιατι μεσα σε 366 posts αντε βγαλε ακρη.εγκατεστησα το Garmin mobile XT 4.10.80 και αντεγραψα στον folder του και τον unlocked χαρτη Autodrive hellas 1.30 greek. επειδη δεν εχω gps, προσπαθω να ορισω την οικια μου μεσω εισαγωγης διευθυνσης αλλα μου βγαζει το εξης μηνυμα: "Για την χρηση της συγκεκριμενης λειτουργιας απαιτουνται λεπτομερειακοι χαρτες. Επισκεφθειται την τοποθεσια http://www.garmin.com για περισσοτερες πληροφοριες." Τι εχω κανει λαθος; γιατι οτι και να ορισω ξεκιναει την διαδρομη απο την αγγλια γμτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 παιδεια καλησπερα, να ρωτησω κατι και εγω, γιατι μεσα σε 366 posts αντε βγαλε ακρη.εγκατεστησα το Garmin mobile XT 4.10.80 και αντεγραψα στον folder του και τον unlocked χαρτη Autodrive hellas 1.30 greek. επειδη δεν εχω gps, προσπαθω να ορισω την οικια μου μεσω εισαγωγης διευθυνσης αλλα μου βγαζει το εξης μηνυμα: "Για την χρηση της συγκεκριμενης λειτουργιας απαιτουνται λεπτομερειακοι χαρτες. Επισκεφθειται την τοποθεσια http://www.garmin.com για περισσοτερες πληροφοριες." Τι εχω κανει λαθος; γιατι οτι και να ορισω ξεκιναει την διαδρομη απο την αγγλια γμτ! Ο Autodrive ειναι σιγουρα ξεκλειδωτος;Αν ναι τοτε αν πας πανω απο Ελλαδα και κανεις ζουμ δεν εμφανιζει τιποτα;Μεσα στο προγραμμα ειναι τσεκαρισμενος ο χαρτης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Δεν ειμαι σιγουρος εαν ο autodrive ειναι ξεκλειδωτος, ακολουθησα τις οδηγιες και δεν ειχα καποιο προβλημα κατα την εγκατασταση. Οταν κανω ζουμ στην ελλαδα μου βγαζει τα παντα, οδους, POI κλπ. Επισης μεσα στο προγραμμα τον εχει τον χαρτη [αν και δεν βλεπω κανα ν διπλα του, αν ειναι τσεκαρισμενος δηλαδη] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Δεν ειμαι σιγουρος εαν ο autodrive ειναι ξεκλειδωτος, ακολουθησα τις οδηγιες και δεν ειχα καποιο προβλημα κατα την εγκατασταση. Οταν κανω ζουμ στην ελλαδα μου βγαζει τα παντα, οδους, POI κλπ. Επισης μεσα στο προγραμμα τον εχει τον χαρτη [αν και δεν βλεπω κανα ν διπλα του, αν ειναι τσεκαρισμενος δηλαδη] Αφου τον βλεπεις τοτε ειναι ξεκλειδωτος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 αν μπορεις, πες μου με λεπτομερεις πως οριζω την θεση μου στο χαρτη χωρις gps. To google maps, αμεσως το βρηκε μεσω gsm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 αν μπορεις, πες μου με λεπτομερεις πως οριζω την θεση μου στο χαρτη χωρις gps. To google maps, αμεσως το βρηκε μεσω gsm Στο αρχικο μενου αν πας,για που,οικια,απο εκει δεν μπορεις να ορισεις θεση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Απο Για πού---Οικία μπορείς μόνο μέσω gps.. Μέσω gsm δεν ξέρω αν και πώς γίνεται στο garmin να ορίσεις την θέση σου....Τι να το κάνεις κιόλας... αν δεν έχεις gps άστο το garmin!! Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 γμτ! τζαμπα ο χρονος μου δηλαδη με το garmin. Χωρις gps, ποιο ειναι το καλυτερο σχετικο προγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Και πάλι το Garmin είναι το καλύτερο. Απλά, όταν δεν έχεις δέκτη και δεν έχει βρεί την θέση σου, θα σε βγάζει κάθε φορά απο άσχετο σημείο και θα πρέπει να βρίσκεις χειροκίνητα την θέση σου. Για να ορίσεις διάφορα σημεία και να σχεδιάζεις διαδρομές, θα πηγαίνεις στην επιλογή Προβολή Χάρτη, θα πατάς ένα σημείο κατεύθυνσης, θα βρίσκεις στον χάρτη όποια σημεία θες και θα επιλέγεις αποθήκευση. Αυτά θα αποθηκεύονται στα Οι Τοποθεσίες. Γενικά μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και χωρίς δέκτη. Δεν θα επιλέγεις όμως ποτέ Μετάβαση γιατί θα σου ζητάει έγκυρο σήμα. Όσα προγράμματα και να ψάξεις, στο Garmin θα καταλήξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 +1 και απο μένα mirrorofsorrow.. Το καλύτερο πρόγραμμα gps με πολύ καλή ΧΑΡΤΟγραφική κάλυψη είναι το garmin. To google maps είναι άλλο πράγμα.. Αφορά κυρίως δορυφορικές εικόνες Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 ρε παιδια το προβλημα ειναι οτι απο ολες τις τοποθεσιες που βαζω, παντα τα θεωρει προορισμους και ποτε αφετηριες. μεχρι και με μοιρες προσπαθησα να βαλω την αφετηρια και παλι τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Όταν δώσεις χώρα πόλη διεύθυνση και νούμερο και πατήσεις οκ δεν σου βγάζει μετά δύο επιλογές; πήγαινε και χάρτης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Καλημέρα σας, Επειδή οι 367 σελίδες ίσως είναι πολλές και μέχρι να τις διαβάσω θα έχω αγοράσει νέο κινητό :Ρ Να ξεκινήσω με μια βασικά ερώτηση!!! Υπάρχει χρέωση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ή είναι η όλη διαδικάσία free (κατέβασμα χαρτών πλοήγηση); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Δεν υπάρχει χρέωση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι free . Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Και οι χάρτες και η πλοήγηση είναι free? Από χαρτογράφηση πως πάει; Επίσης που και πως μπορούμε να το κατεβάσουμε; Γιατί είδα στην αρχή ότι υπάρχει κάποιο νομικό πρόβλημα, και δεν έχει κάποια λινκ, τι ακριβώς συμβαίνει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Τα πάντα είναι δωρεάν. Μπές στο παρακάτω λίνκ, κάνε εγγραφή αν δεν το έχεις κάνει, κάνε αναζήτηση για Garmin και θα σου βγάλει όλ ατ ασχετικά θέματα. Στο θέμα Best Greek Maps είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι ελληνικοί χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Καλημέρα σας, Επειδή οι 367 σελίδες ίσως είναι πολλές και μέχρι να τις διαβάσω θα έχω αγοράσει νέο κινητό :Ρ Να ξεκινήσω με μια βασικά ερώτηση!!! Υπάρχει χρέωση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ή είναι η όλη διαδικάσία free (κατέβασμα χαρτών πλοήγηση); Υπάρχει και η αναζήτηση...:O Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 στο xxxxxxxxx βρήκα αυτό: Garmin Mobile XT v4.20.20 *update* 9/8/8 fp2 support added xxxxxxxxxx για την αναβάθμιση του 4.20 σε 4.20.20, όταν όμως το κατέβασα διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι φάκελοι είναι κενοί και λείπουν τα Ελληνικά, τι παίζει? (σ.σ. δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα) Υ.Γ. Υπάρχει ανάλογο ελληνικό από τον Αριστοτέλη ή από άλλο άτομο και αν ναι που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Δες στο θεμα που ειπες το 68 ποστ το φτιαξαμε εγω και ο Αρης :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_El Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Ρε παλικάρια το site αυτό είναι γεμάτο με ad-aware kai ious.. τι δίνετε!!??!! μου το εσκισε το pc.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Ρε παλικάρια το site αυτό είναι γεμάτο με ad-aware kai ious.. τι δίνετε!!??!! μου το εσκισε το pc.... Αναφέρεσαι στο myphone ή σε κάποιο άλλο site που χρησιμοποίησες απο λινκ που δόθηκε στο φόρουμ μας; Γίνε πιο συγκεκριμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts