johnsour Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Καλησπέρα παιδιά εγκατέστησα πάλι το Garmin και τώρα έβαλα κανονικα το auto drive hellas 1.30 Όταν πάω στο σύνολα χαρτών τον βρήσκει κανονικα και όλα τέλεια! Όμως όταν πατάω για να βάλω να με πάει σε κάποια διευθυνση μου λέει οτι θέλει τους λεπτομεριακούς χαρτες... Αφου ειναι μεσα ο χάρτης.. Μου τα δείχνει όλα κανονικα με οδους κλπ.. Τι λάθος εχω κάνει? Δοκιμασε αυτο: πηγαινε ρυμθμισεις-χαρτης-περιγρ. σε λεπτ. χαρτες-ναι αν δ κανει τιποτα δοκιμασε να αλλαξεις το ονομα του χαρτη οπως μου ειχε πει ο gianpithio λιγα post νωριτερα.. Egw pali kanw anazitisi kai sta ellinika me ton 5 se 1 alla den exw kataferei akoma na perasw tin 80 version exw akoma tin 60:( sys system den peirazw me tipota. μηπως τελικα φταιει η τελευταια εκδοση του garmin που δ μπορουμε να κανουμε αναζητηση στα ελληνικα? μηπως με την 4.10.60 να γινεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Λοιπόν τα κατάφερα, εγκατέστησα την 4.10.80 με το χάρτη 5 σε 1 (aristotelhs2060) ενω πριν είχα την 4.10.60 με τους 3 διαφορετικούς χάρτες κάνοντας τα εξής βήματα: 1. Μεταφέρω το χάρτη 5 σε 1 στο υπάρχοντα φάκελο Garmin της κάρτας μνήμης τον οποίο ονομάζω σε GMAPSUPP.IMG ενώ δημιουργώ και το αντίστοιχο αρχείο gmapsupp.UNL με τους κωδικούς για τους χάρτες 295,822,284 (συνολικά 75 χαρακτήρες). Τους υπόλοιπους παλιούς χάρτες μαζί με τα αρχεία κωδικών είτε τους σβήνουμε είτε τους μετονομάζουμε αλλάζοντας την κατάλληξη π.χ. σε .img1 και .unl1 2. Μεταφέρω (και όχι επικόλληση) το περιεχόμενο των φακέλων private, Resource, sys, System στους αντίστοιχους και ομώνυμους φακέλους της κάρτας μνήμης ενώ αντιγράφω τον φάκελο Garmin της καινούριας έκδοσης πάνω στη παλιά. 3. Ανοίγω την παλιά έκδοση 4.10.60 η οποία προσπαθεί να διαβάσει το νέο χάρτη και μου εμφανίζονται τα "κινέζικα" και αμέσως βγαίνω από το πρόγραμμα. 4. Εγκαθιστώ το καινούριο GarminMobileXT.sis 5. Ανοίγω και πάλι την εφαρμογή και τρέχει κανονικά. Για έλεγχο στο mapsource πρέπει να εμφανίζονται οι ακόλουθοι χάρτες Euro Euro GR, BlueChart Atlantic v2008 Tides and Marine Services, BlueChart Atlantic v2008, City Navigator Europe NT 2008, Greece v 1.30 (Greek) © Skordilis-Geodata, GreeceAnavasi350 οταν λες Μεταφέρω (και όχι επικόλληση) τι ενοεις σερνεις τους φακελους με το ποντικη ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 θελει να πει να μην μεταφερεις τους φακελους system κλπ οπως ειναι, αλλα το περιεχομενο τους μεσα στους υπαρχοντες φακελους system κλπ του κινητου.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edem Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 θελει να πει να μην μεταφερεις τους φακελους system κλπ οπως ειναι, αλλα το περιεχομενο τους μεσα στους υπαρχοντες φακελους system κλπ του κινητου.. το εχω κανει και αυτο στο Ν91 δεν πιανει τιποτα στην 4,10,80 δεν θελει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 οταν λες Μεταφέρω (και όχι επικόλληση) τι ενοεις σερνεις τους φακελους με το ποντικη ... ότι αρχείο (όχι φάκελο) υπάρχει στους φακέλους private, Resource, sys, System τους κάνω copy-paste στο ίδιο πάντα "path" των αντίστοιχων φακέλων που υπάρχουν στην κάρτα μνήμης. Σημειωτέον ότι από το προηγούμενο πρόγραμμα της Garmin έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν τα ίδια αρχεία και κατά το copy-paste των αρχείων θα μας ζητηθεί η αντικατάσταση των παλαιότερων αρχείων όπου εκεί λέμε "ναι". Εγώ απέφυγα να αντιγράψω ολόκληρους τους φακέλους private, Resource, sys, System απευθείας για να μην χάσω κάποια ενδεχομένως άλλα αρχεία. Σε κάποιους άλλους δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα αλλά εγώ δεν ήθελα να το ρισκάρω. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Δεν ειναι ρισκο εαν υπηρχε προβλημα θα το ειχαμε γραψει.. Ειναι επιλογη σου να κανεις οτι θελεις στο κινητο σου αλλα για να μην παιδευεσαι περνα τους φακελους απευθειας. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 ότι αρχείο (όχι φάκελο) υπάρχει στους φακέλους private, Resource, sys, System τους κάνω copy-paste στο ίδιο πάντα "path" των αντίστοιχων φακέλων που υπάρχουν στην κάρτα μνήμης. Σημειωτέον ότι από το προηγούμενο πρόγραμμα της Garmin έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν τα ίδια αρχεία και κατά το copy-paste των αρχείων θα μας ζητηθεί η αντικατάσταση των παλαιότερων αρχείων όπου εκεί λέμε "ναι". Εγώ απέφυγα να αντιγράψω ολόκληρους τους φακέλους private, Resource, sys, System απευθείας για να μην χάσω κάποια ενδεχομένως άλλα αρχεία. Σε κάποιους άλλους δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα αλλά εγώ δεν ήθελα να το ρισκάρω. ενω δουλευε το garmin κανονικα μεχρι χθες, ειδα οτι αναφερετε και τους υπολλοιπους φακελους,και ειπα να κανω copy paste τα αρχεια στα αντιστοιχα της καρτας μνημης. Μετα δεν μου εμπαινε στο προγραμμα, ελεγε αδυνατη λειτουργια,κατι τετοιο. μετα αναγκαστηκα να κανω απεγκατασταση,και να τα ξαναπερασω ολα απο την αρχη και μονο τον φακελο garmin στη καρτα μνημης,τους αλλους δεν τους εβαλα. και λειτουργει μια χαρα παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 ενω δουλευε το garmin κανονικα μεχρι χθες, ειδα οτι αναφερετε και τους υπολλοιπους φακελους,και ειπα να κανω copy paste τα αρχεια στα αντιστοιχα της καρτας μνημης. Μετα δεν μου εμπαινε στο προγραμμα, ελεγε αδυνατη λειτουργια,κατι τετοιο. μετα αναγκαστηκα να κανω απεγκατασταση,και να τα ξαναπερασω ολα απο την αρχη και μονο τον φακελο garmin στη καρτα μνημης,τους αλλους δεν τους εβαλα. και λειτουργει μια χαρα παλι. Το ίδιο είχα πάθει και εγώ, απ'ότι έχω καταλάβει θα πρέπει όλες οι αντιγραφές αρχείων και του καταλόγου Garmin να γίνονται όσο είναι η παλιά έκδοση ενεργοποιημένη για να την ανοίξεις, να δεις τα "κινέζικα" (άλλα κάποιο αρχείο θα δημιουργείτε) και μετα να βγεις και να βάλεις την καινούργια έκδοση. Πάντως αναζήτηση με ελληνικούς χαρακτήρες δεν μπορώ να κάνω. Προφανώς υπερισχύει το ευρωπαικό τμήμα του χάρτη που έχει τις πόλεις με λατινικούς χαρακτήρες. Στην πλοήγηση όμως βλέπω τις οδούς με ελληνικούς χαρακτήρες. Μήπως παίζει ρόλο με ποια σειρά γίνεται η συννένωση των χαρτών; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Aυτο εγινε γιατι ειχες εγκατεστημενο στο .sis και περασες τους φακελους απο επανω.. Κατα την εγκατασταση του Garmin πρωτα βαζουμε το φακελο στην θεση του και μετα κανουμε εγκατασταση το .sis Εαν ξανα εκανες εγκατασταση ξανα το .sιs δεν θα ειχες προβλημα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Η έκδοση 4.10.80 σε σχέση με την προηγούμενη 4.10.60 έχει καμία διαφορά έστω και ασήμαντη στο menu και τις ρυθμίσεις; Αν δεν έβλεπα της πληροφορίες να αναφέρει ότι έχω βάλλει την 4.10.80 θα ορκιζόμουν ότι είμαι με την παλιά. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Η έκδοση 4.10.80 σε σχέση με την προηγούμενη 4.10.60 έχει καμία διαφορά έστω και ασήμαντη στο menu και τις ρυθμίσεις; Αν δεν έβλεπα της πληροφορίες να αναφέρει ότι έχω βάλλει την 4.10.80 θα ορκιζόμουν ότι είμαι με την παλιά. Οπως εχουμε ξαναπει :) Οι αλλαγες ειναι αυτες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2319041#post2319041 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 παιδια καλησπερα σε ολους.κατεβασα τον 5 σε 1 και οταν πηγα να ξεζιπαρω το αρχειο μου ζητησε ατι κουφα και σταματησε το ανοιγμα του αρχειο αλλα στο φακελο μου δειχνει οτι το κατεβασε και ειναι GMAPSUPP.IMG 172.660KB μπορει κανεις να βοηθησει γιατι μπερδευτηκα το κατεβασε τελικα η οχι ???? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Αυτο που περιμενατε ή πολλοι δε περιμενατε.... μολις ανεβασα εναν και μοναδικο οδηγο πως να κανετε τους χαρτες που ανεβασα μεχρι τωρα στο φακελο να γινουν χαρτες για το pc mapsource οπως λεμε σε Ελληνικα forum με ενα σμπαρο δυο τρυγωνια γιατι στα Αγγλικα δε ξερω πως να το πω ;) μολις τον εφτιαξα !! φακελος Garmin extras. καλο? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis44 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Την καλησπερα μου σε ολους, υπαρχει περιπτωση να εχει καποιος απο δω προσφατο χαρτη για γερμανια? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Το προγραμμα που πρεπει να εγκαταστησουμε στο κινητο μας, της garmin, που το βρισκουμε? Η xt εκδοση απο την μη-xt, τι διαφορα εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgetto Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Την καλησπερα μου σε ολους, υπαρχει περιπτωση να εχει καποιος απο δω προσφατο χαρτη για γερμανια? Ευχαριστω. o europe city navigator 2008 καλύπτει πλήρως την κεντρική Ευρώπη [φυσικά και Γερμανία] και είναι ο πιο πρόσφατος. Τον έχω χρησιμοποιήσει σε Γαλλία και Ιταλία εκτενώς. Απλά υπολογίζεις 1,4gb κατηλημμένα στην κάρτα σου. Σκέτος ο χάρτης αποτελείται από 33 υπο-κομμάτια με συνολικό μέγεθος 230mb όπως βλέπω από το mapsource αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει χωριστά και που. χαιρετισμοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Το προγραμμα που πρεπει να εγκαταστησουμε στο κινητο μας, της garmin, που το βρισκουμε? Η xt εκδοση απο την μη-xt, τι διαφορα εχουν? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2139353#post2139353 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2319041#post2319041 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpap Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Έκανα ότι ακριβώς έλεγε στις οδηγίες ο aristotelhs2060 προκειμένου να εγκαταστήσω τον 5 σε 1 ελληνικό χάρτη αλλά όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να τον ξεκλειδώσω!Αν κάποιος έχει καμία ιδέα και μπορεί να βοηθήσει???Υπόψιν χρησιμοποιώ την έκδοση 4.10.80 και δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά με αυτή την έκδοση ο χάρτης 5 σε 1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Πρεπει αν βαλεις και τους 3 αριθμους που παιρνεις απο το .exe και εχουν 25 ψηφια στην σειρα συνολο 75. Βεβαιωσου οτι το .unl αρχειο εχει το ιδιο ονομα με το χαρτη :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 παιδια ερωτηση, εβαλα τον 5σε1 και παραδοξως ζηταει συζευξη bluetooth gps!!!!!! και δεν βρισκει το ενσωματωμενο..¨.!!! εχει τυχει σε κανενα? και ειναι παραδοξο γιατι δεν αλλαξα εκδοση προγραμματος μονο χαρτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 παιδια ερωτηση, εβαλα τον 5σε1 και παραδοξως ζηταει συζευξη bluetooth gps!!!!!! και δεν βρισκει το ενσωματωμενο..¨.!!! εχει τυχει σε κανενα? και ειναι παραδοξο γιατι δεν αλλαξα εκδοση προγραμματος μονο χαρτες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2246694#post2246694 Eαν δεν γινει τιποτα βαλε νεο κωδικο στο SW.UNL :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2246694#post2246694 Eαν δεν γινει τιποτα βαλε νεο κωδικο στο SW.UNL :) αδερφε τα δοκιμασα ολα αυτα, αλλα το κουφο ηταν τελικα αλλο...:tease: άλλαξε μόνο του!!! card id...!!!!!:confused::shock::dizzy: μετα μου ζητουσε να πληκτρολογησω τον κωδικο ξεκλειδωματος,,,,, τρελλα πραγματα τελικα ανοιξε κανονικα μετα απο 50 επανεκκινησεις...και αλλαγη όλων των κλειδιων.... αυτο το γκαρμιν ειναι ολο εκπληξεις τελικα!!!! και δυστυχως η αναζητηση στα αγγλικα, γιατι μαλλον και οι χαρτες ειναι με greeklish φτιαγμενοι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_09 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 :!: καλησπερα σασ, θα ηθελα να σασ κανω μια ερωτηση σχετικα με την διαδικασια πλοηγησησ του garmin εχω την καινουργια εκδοση ολα καλα διαβαζει εχω περασμενο μεσα τον auto drive hellas 1.3 αλλα οταν παω να δωσω οδο η κατι αλλο μου λεει μη λεπτομερειακοσ χαρτησ,δοκιμασα να αλλαξω ονομα,πηγα και στισ εφαρμογεσ και επελεξα ναι στην εμφανιση λεπτομερειακων χαρτων αλλα τιποτα μηπωσ γνωριζει καποιοσ γιατι γινεται αυτο!? ευχαριστω πολυ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Καλημερα.. :) Πρεπει να εχεις την γλωσσα τηλεφωνου και την γλωσσα γραφης στα ελληνικα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts