Jump to content

jimis44

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimis44

  1. Ρε μάγκες καλημέρα, επειδή εχω χάσει λίγο την μπάλα, εχω ενα k810i το οποιο μου το έστειλε κάποιος φίλος απο γερμανια. Επειδή εχει firmware της ο2 γερμανιας, δεν εχει ελληνική γλωσσα. Υπάρχει καποιος τρόπος να προσθέσω μονο την γλώσσα η να κανω αναβάθμιση σε ελληνικό firmware? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Την καλησπερα μου σε ολους. Εχω στην κατοχη μου ενα nokia 6234 "vodafone" το οποιο κατα την εκκινηση μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα "Enter restriction code" Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  3. Επαναφερω την ερωτηση μηπως και γνωριζει καποιος περισσοτερα. Ευχαριστω.
  4. Παιδιά καλημέρα, εχω ενα n95 αγορασμένο απο γερμανια πέρυσι το καλοκαίρι. Δυστυχώς παρατήρησα σήμερα οτι τα έχει παίξει το ledaki πίσω της φωτογραφικής. Ανάβει δηλαδή μόνο το κόκκινο το οποίο ειναι για εγγραφή βίντεο αλλά περίεργος όχι το άσπρο το οποίο λειτουργεί σαν flash. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Υπάρχει περίπτωση μα το πάω σε κάποιο κατάστημα nokia και να γίνει επισκευή η θα πρέπει να το στείλω πίσω στον αδερφό μου γερμανια? Σε περίπτωση που σταλεί εξω πιθανών να γίνει αντικατάσταση της συσκευής με μια καινούρια. Λέτε να ισχύει και εδώ αυτό το ενδεχόμενο ετσι ώστε να αποφύγω την όλη διαδικασία της αποστολής με ταχυδρομείο? Ευχαριστώ προκαταβολικά. p.s(Το κινητό είναι ακόμη εντός εγγύησης)
  5. Την καλησπερα μου σε ολους, υπαρχει περιπτωση να εχει καποιος απο δω προσφατο χαρτη για γερμανια? Ευχαριστω.
  6. Την καλημέρα μου σε όλους. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου φτιάξει έναν φάκελλο sign για τις εφαρμογές μου. IMEI:358998013110278 Ευχαριστω εκ των προτερων
  7. Τελικα το πρόβλημα λύθηκε μετά απο Hard reset του κινητού(κρατωντας δηλαδη πατημένο το "3", "το πράσινο κουμπάκι" και το "*" ανοίγουμε το κινητό και περιμένουμε μέχρι να ζητηθεί ο κωδικός pin)Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζω ποια από της εφαρμογές που εγκατέστησα το προκάλεσε.
  8. Την καλησπέρα μου σε όλους. Εντελώς ξαφνικά μετά απο εγκατάσταση 3 εφαρμογών που είδα μέσα απο το forum (Nokia 3d Demo, το παιχνίδι 3d pool καθώς επίσης και το Wonder Boy) το κινητό μετά από δική μου επανεκκίνηση, κολλάει στο λογότυπο της Nokia αμέσως μόλις το ανοίξεις. Γνωρίζει κάποιος τη συμβαίνει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Σε ευχαριστώ, αν έχεις κανένας κάποια γνώμη για τη αλοιφή η γενικά οποιαδήποτε συμβουλη, τότε είναι καλοδεχούμενη.
  10. Μάλιστα, οπότε κοινώς την κάτσαμε.:( Για την αλοιφή γνωρίζεις τίποτα? Αν δηλαδή είναι ασφαλής η χρήση της σε καινούριου τύπου οθόνες. (Αν δεν κάνω λάθος το υλικό κατασκευής του εξωτερικού περιβλήματος της οθονης είναι διαφορετικό από τα παλιά κινητά με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα θάμπωμα στο σημείο όπου θα τρίψεις την αλοιφή.)
  11. Καλησπέρα σε όλους. Οπως αναφέρω και στον τιτλο, παρατήρησα μια μικρή γρατσουνιά στην οθόνη του κινητού μου. Ευτυχώς η δυστηχως ειναι αρκετα επιφανειακη οποτε θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος για να περιοριστει η ζημιά? Γνωρίζει κάποιος αυτήν την αλοιφη? Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να το πάω σε κάποιο nokia service και να μου αλλάξουν το εξωτερικό καπάκι της οθόνης χωρίς βέβαια να χαθεί η εγγύηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...