raftoput Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 το έφτιαξα αλλά να κάνω μια ερώτηση, πώς περνάω τον 1.30? δεν βρίσκω το mapid δεν χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 @zografos αυτο το προβλημα υπαρχει σε αυτους που ειχαν την παλια version του Garmin και εβαλαν την καινουρια. Μαλλον με την απεγκατασταση του παλιου Garmin μενει καποιο αρχειο στο κινητο και δημιουργει αυτο το προβλημα. Περιμενουμε να κανει καποιος που εχει παρομοιο προβλημα με το δικο σου Hard format και Format στην καρτα ωστε να καθαρισει τελειως το τηλ του και να το δοκιμασει. Αρκετοι ειναι αυτοι που ψαχνουν για το ποιο αρχειο κανει την ζημια. Εαν θελεις μπορεις να περιμενεις για νεωτερα και ξαναγυρισε στην παλιοτερη version μεχρι να βρεθει η λυση η δοκιμασε να κανεις Hard format και format στην καρτα μνημης :) Τελικά άλλαξα το χάρτη της AutoDrive και όλα καλα ! Είχα τον 1.3 από το link του aristotelhs2060 και έβαλα τον 1.3 από το πρώτο post του γνωστού thread από το xxxxx. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Τελικά άλλαξα το χάρτη της AutoDrive και όλα καλα ! Είχα τον 1.3 από το link του aristotelhs2060 και έβαλα τον 1.3 από το πρώτο post του γνωστού thread από το xxxxxxxxx. ο 1.3 έχει κάτι να ξεκλειδώσει ή τον βάζουμε απευθείας στον φάκελο και τον αναγνωρίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 map id 822 τα υπολειπα οπως τα ξερεις :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 map id 822 τα υπολειπα οπως τα ξερεις :) να σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα και αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος που ξέρει γιατί τα έχω λίγο μπερδεμένα όσο αφορά τα POIs. 1) Τα POIs είναι αρχεία τύπου .gpi και τοποθετούνται στο φάκελο E:\GARMIN\POI; 2) Τα αρχεία .gpi δεν πρέπει να έχουν και τα αντίστοιχα εικονίδια .bmp που θα συνοδεύονται ή μήπως οι φωτογραφίες αυτές είναι ήδη ενσωματωμένες μέσα στα ίδια .gpi; 3) Που βάζουμε τα αρχεία .bmp; 4) Ως POIs έχω τύχει να κατεβάσω και αρχεία τύπου .gpx μαζί με αρχεία τύπου .csv. Πως χρησιμοποιούνται αυτά; 5) Σαν POI έχω αυτή την στιγμή το poi.gpi (610KB) και το SpeedCamera.gpi (247ΚΒ), υπάρχουν κάποια άλλα; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 loipon , paratirisi exw 4 xartes oxi 3 diladi exw : gmapbmap.img gmapprom.img gmapsupp.img gmapsup2.img opou einai o evrwpaikos olos , anavasis , auto drive kai bluechart ton bluechart ton exw gmapbmap diladi ksegelw to garmin na to vlepei san to basic map tou me ola epilegmena sto mapsource o naftikos den pezei , fenete 3ekathara pos kapios alos ton kalipti apo panw . gia na peksi sosta o naftikos prepei oloi oi alloi na ine off apo to mapsource Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 loipon , paratirisi exw 4 xartes oxi 3 diladi exw : gmapbmap.img gmapprom.img gmapsupp.img gmapsup2.img opou einai o evrwpaikos olos , anavasis , auto drive kai bluechart ton bluechart ton exw gmapbmap diladi ksegelw to garmin na to vlepei san to basic map tou me ola epilegmena sto mapsource o naftikos den pezei , fenete 3ekathara pos kapios alos ton kalipti apo panw . gia na peksi sosta o naftikos prepei oloi oi alloi na ine off apo to mapsource Δοκίμασα να το κάνω και εγώ αυτό αλλά δε παίζει. Ονόμασα τον anabasi gmapbmap.img και δεν ανοίγει το Garmin. Το μόνο χάρτη που δέχεται είναι ο Autodrive. Πάλι καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Ο καινούριος χάρτης AUTODRIVE είναι ο μοναδικός χάρτης (και το έχω δει με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ) που έχει σωστά την οδο του σπιτιού μου στην νεα μάκρη... Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα και αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος που ξέρει γιατί τα έχω λίγο μπερδεμένα όσο αφορά τα POIs. 1) Τα POIs είναι αρχεία τύπου .gpi και τοποθετούνται στο φάκελο E:\GARMIN\POI; 2) Τα αρχεία .gpi δεν πρέπει να έχουν και τα αντίστοιχα εικονίδια .bmp που θα συνοδεύονται ή μήπως οι φωτογραφίες αυτές είναι ήδη ενσωματωμένες μέσα στα ίδια .gpi; 3) Που βάζουμε τα αρχεία .bmp; To ιδιο μπερδεμενος κι εγω! Αυτες τις απορριες εχω.. Α! και οτι ΡΟΙ κατεβαζω απο το GPS - PocketPC απο ημερομηνια 24-03-08 και μετα το Garmin PoiLoader δεν μου τα περναει. Τα κατεβαζω σε μορφη .gpx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. April 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 δειτε στο φακελο που σας εχω πει τα greek ποι και πως τα περναμε.δηλαδη σας τα δινς ετοιμα και παλι ρωτατε.λεει οτι εχει οδηγιες πως τα περναμε.διαβαστε το. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 δειτε στο φακελο που σας εχω πει τα greek ποι και πως τα περναμε.δηλαδη σας τα δινς ετοιμα και παλι ρωτατε.λεει οτι εχει οδηγιες πως τα περναμε.διαβαστε το. που ειναι οφακελος αυτος φιλε???και ποιον χαρτη να περασω πρωτα??? τα περναω ολα απο την αρχη και εχω μπερδευτει εχω ξεκλειδωση τοgps Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Γεια σας φιλοι μου,επειδη το θεμα εχει παρει μεγαλη διασταση και πολλοι βλεπω εχουν προβληματα θελω να πω δυο πραγματακια και γω μηπως και βοηθησω,οπως εχω βαλει το Garmin απ την πρωτη φαση και εκδοση μεχρι τωρα και δουλευει αψογα.1.Δεν χρειαζεται για καθε χαρτη που εχετε βαλει να φτιαχνεται αρχειο .unl μεσα στο Folder Garmin θα υπαρχει μονο 1 sw(λογικο γιατι αυτο ειναι για το gps αναγνωριση)και 1 .unl πως εκανα εγω: εφτιαξα ενα αρχειο unl με το γνωστο τροπο κοπιαρα το serial (απ το κειτζεν δηλ.) του χαρτη που στη συγκεκριμενη περιπτωση εβαζα στο Garmin,και το αρχειο αυτο το unl το περνουσα στο Folder Garmin.Μετα εβαζα οποιον αλλο χαρτη ηθελα και εβαζα απ τη συσκευη(Ν95) manual δηλ. το serial του χαρτη που μου ζητιοταν με το γνωστο κευτζεν φυσικα,οποτε το νουμερακι αυτο αποθηκευεται αυτοματα στο αρχειο .unl του Garmin.Γι αυτο λεω κατα τη γνωμη μου παντα μηπως εκει γινεται το μπερδεμα με τα πολλα .unl και δεν βλεπεται καποιους χαρτες.Το αρχειο το εχω ονομασει gmapsupp.unl(1 για ολους)Ελπιζω να βοηθησα.ΙΑΣΩΝ Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Γι αυτο λεω κατα τη γνωμη μου παντα μηπως εκει γινεται το μπερδεμα με τα πολλα .unl και δεν βλεπεται καποιους χαρτες.Ελπιζω να βοηθησα.ΙΑΣΩΝ Σε εμενα παντως κατι τετοιο δεν συμβαινει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 για το auto drive 1.30 χρειαζεται τελικα map id 822 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torque Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 σε μενα παντως ενω ειχα την προηγουμενη εκδοση του προγραμματος, τωρα που εκανα εγκατασταση την καινουργια βγαζει τη πρωτη εικονα και μετα σβηνει μονο του το προγραμμα. γνωριζει κανεις κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 σε μενα παντως ενω ειχα την προηγουμενη εκδοση του προγραμματος, τωρα που εκανα εγκατασταση την καινουργια βγαζει τη πρωτη εικονα και μετα σβηνει μονο του το προγραμμα. γνωριζει κανεις κατι Κανε εναν κοπο και διαβασε μερικες σελιδες πισω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torque Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Τον κανω αλλα ποσο πισω εχω χασει τον μπουσουλα. τελικα ολα καλα ευχαριστω για την οποια βοηθεια και ειδικα στον αριστοτελη που απο οτι φαινεται ειναι ο guru του garmin ps. γινεται κατα την πλοηγηση να γυρναει ο χαρτης και το βελακι να δειχνει παντα μπροστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 kai gia peite exete dei diafores sto komati Athina ? egw ta idia vlepw .. idia lathoi kai paralipseis Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_doct Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Στο Garmin έχω βάλει τους χάρτες Autodrive v1.30 και Αnavasis 3.50 (να ναι καλά ο Αριστοτέλης!). Έχετε να προτείνετε και κάποιον ακόμα καλό χάρτη που να συνδιάζεται με τους άλλους δύο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 για το auto drive 1.30 χρειαζεται τελικα map id 822 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2299116#post2299116 :) Εdit: Nα προσθεσω οτι το map id του auto drive 1.30 με λατινικους χαρακτηρες ειναι 821 Καλησπέρα παιδιά. Στο Garmin έχω βάλει τους χάρτες Autodrive v1.30 και Αnavasis 3.50 (να ναι καλά ο Αριστοτέλης!). Έχετε να προτείνετε και κάποιον ακόμα καλό χάρτη που να συνδιάζεται με τους άλλους δύο? Eαν σε ενδιαφερει υπαρχει ο BlueChart Atlantic v9.5 που ειναι ελληνικος ναυτικος η ο Garmin City Navigator Europe NT 2008 που ειναι ολοκληρης της ευρωπης :) Τον κανω αλλα ποσο πισω εχω χασει τον μπουσουλα. Aνοιξε μια φορα την εφαρμογη χωρις τους χαρτες μεσα μετα περνα ενα ενα τους χαρτες μαζι με τα .UNL τους αν χρειαζονται αλλα αλλαξε την καταληξη τους π.χ. σε .img1 και .unl1 ανοιξε το Garmin και με ενα fileman αλλαξε μονο την καταληξη απο το φακελο Garmin στην σωστη :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 παίδες να κάνω μια ερώτηση? τι ακρίβεια έχει το 1.30? το δοκίμασα στην Πάτρα και σε 30-80 μέτρα ακρίβεια με έβγαζε ότι πάω από τα χωράφια, στην περιμετρική από το φαράγγι, δεν έχω το enterpriser... ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_doct Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Aνοιξε μια φορα την εφαρμογη χωρις τους χαρτες μεσα μετα περνα ενα ενα τους χαρτες μαζι με τα .UNL τους αν χρειαζονται αλλα αλλαξε την καταληξη τους π.χ. σε .img1 και .unl1 ανοιξε το Garmin και με ενα fileman αλλαξε μονο την καταληξη απο το φακελο Garmin στην σωστη :) Απλώς να σημειώσω ότι είναι καλό να κάνεις και ένα restart το κινητό σου (τουλάχιστον σε εμένα έτσι λειτούργησε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 @tron13 στελε pm :) Για να μην ρωτατε συνεχεια τα ιδια ισχυουν τα παρακατω... Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με οποιονδήποτε χρήστη, ώστε να λάβετε διευκρινήσεις σχετικά με κάποιο μήνυμά τους ή να ζητήσετε πληροφορίες για οτιδήποτε, μπορείτε να το κάνετε απευθείας χρησιμοποιώντας τα προσωπικά μηνύματα. Δεν πρέπει να κοινοποιείτε δημόσια την πρόθεσή σας για προσωπική επικοινωνία, ούτε όμως και οι αποδέκτες των προσωπικών μηνυμάτων αυτών δεν θα πρέπει να κοινοποιούν στους υπόλοιπους για το γεγονός ότι δέχθηκαν / έστειλαν / προώθησαν PM. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. FAQ: Πληροφορίες για τα Προσωπικά Μηνύματα (PM) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. April 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 λες να το καταλαβουν τωρα?tron αν δεν εστειλες pm στειλε. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts