Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το συμπερασμα λοιπον που βγαινει δηλ μεχρι στιγμης ,ειναι

οτι για να δουλεψουν οι 3 ξεχωριστοι χαρτες

autodrive,anavasis,bluechart,

πρεπει ειτε η συσκευη να ειναι "καθαρη" ,ειτε να ειναι

η 1η φορα που εγκαθισταται το GarminMobileXT_4.10.80.

Το προβλημα εντοπιζεται στον bluechart.

Δεν κανω φορματ της καρτας / συσκευης

για να το διαπιστωσω ..:O

Καποιος αλλος μηπως ,για να διαπιστωσουμε αν τα

παραπανω ισχυουν ??:worry:

Η δικια μου συσκευη απο θεμα garmin δεν ητανε <<καθαρη>>.Επισης ειμαι 99% σιγουρος,το 1% το δινω λογο ζαλαδας εκεινη την ημερα,οτι εβαλα την 4.10.80 και πριν καταφερω να δουλεψω τους χαρτες εκανα απεγκατασταση και μετα εγκατασταση παλι.Και το αρχειο και τον φακελο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια αν οντως το κινητο πρπει να ειναι καθαρο τοτε μπορω να το δοκιμασω εγω να σας πω....

για να μη ξαναδιαβαζω ποια ακριβως εκδοση με χαρτεσ να βαλω αν καποιος ....

ξερετε

πμ...και σας λεω τα αποτελεσματα. το κινητο μοθ δεν ειχε ποτε γκαρμιον μονο το συτζικ εχω βαλει....

διαβαζωντας το θρεντ εδω και μερες ειχα αποφασισει να μη μπω ακομα στον κοπο αλλα αν λετε οτι παιζει αν εινα ικαθαρο απο γκαρμιν....

:worry:παιδεια 1 ερωτηση ο 3σε1 αυτον τον χαρτη εχει μεσα Greece TopoNavigator 3.5.0 2008 (63 MB):confused:

Aπ' όσο τουλάχιστον ξέρω ο 3 σε 1 έχει τον 3.43.

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

:worry:παιδεια 1 ερωτηση ο 3σε1 αυτον τον χαρτη εχει μεσα Greece TopoNavigator 3.5.0 2008 (63 MB):confused:

τον 3.4εχει.

δε καταλαβα λετε οτι δεν φορτωνει τον 3σε 1 γιατι εχουν μεινει αρχεια απο την προγουμενη εκδοση η μιλατε για κατι αλλο?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Η δικια μου συσκευη απο θεμα garmin δεν ητανε <<καθαρη>>.Επισης ειμαι 99% σιγουρος,το 1% το δινω λογο ζαλαδας εκεινη την ημερα,οτι εβαλα την 4.10.80 και πριν καταφερω να δουλεψω τους χαρτες εκανα απεγκατασταση και μετα εγκατασταση παλι.Και το αρχειο και τον φακελο.

Αν ειναι ετσι ,μου χαλας το συμπερασμα :p

(πλακα κανω :O)

Το επομενο που σκεφτομαι ειναι οτι καποια εγκατεστημενη

εφαρμογη (την οποια δεν εχεις εγκαταστησει εσυ) ,μας δημιουργει προβλημα στην 4.10.80

και οχι στην 4.10.60.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αν ειναι ετσι ,μου χαλας το συμπερασμα :p

(πλακα κανω :O)

Το επομενο που σκεφτομαι ειναι οτι καποια εγκατεστημενη

εφαρμογη (την οποια δεν εχεις εγκαταστησει εσυ) ,μας δημιουργει προβλημα στην 4.10.80

και οχι στην 4.10.60.

Μπορει και να ειναι ετσι.Αν θες στειλε pm με οτι εχεις εγκατεστημενο για να κανουμε μια συγκριση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορει και να ειναι ετσι.Αν θες στειλε pm με οτι εχεις εγκατεστημενο για να κανουμε μια συγκριση.

Ειχα αρκετες εφαρμογες εγκατεστημενες ,αλλα λογω 4.10.80

ξεκινησα απεγκατασταση ορισμενων απο αυτων μπας

και λυθει το προβλημα αλλα δεν ..:(

Θα στειλω μολις μπορεσω λιστα ,thanks !:)

To επομενο που θα κανω ειναι εγκατασταση και στο 6120c

και επιπλεον σε μια "καθαρη" καρτα μνημης .

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Ρε παιδια ο autodrive μια χαρα ειναι τους αλλους τι να τους κανετε? Καπετανιοι ειστε? Εγω εβαλα το garmin 4.10.60 και δουλευει κανονικα χωρις bugs. Μια ερωτηση μονο με το γκαρμιν ανοιγει αυτοματα το a-gps?

Aπ' όσο τουλάχιστον ξέρω ο 3 σε 1 έχει τον 3.43.

υπαρχει :ninja:3.5.0 τον εχω αλλα ειναι στα αγγλικα γινεται τιποτα να κανουμαι:confused:

TOMMIS RODOS ;)

Μια ερωτηση μονο με το γκαρμιν ανοιγει αυτοματα το a-gps?

Ειπαμε το a-gps το ενεργοποιεις/απενεργοποιεις απο την

επιλογη Δεδομενα gps στο μενου της συσκευη σου ...

(επιλογες ρυθμισεις εντοπισμου θεσης ).

Αν δεν το εχεις αλλαξει,θα βρισκεται στο φακελο συνδεσιμοτητα.

Ρε παιδια ο autodrive μια χαρα ειναι τους αλλους τι να τους κανετε? Καπετανιοι ειστε?

Και που ξερεις ,μπορει να ειμαστε ! :p

Ειμαστε ανησυχα πνευματα ,δοκιμαζουμε τα παντα σε μια series60 συσκευη ,Κακο ειναι ??

Προκειμενου να την εχουμε να την κοιταμε ..

iPhone 5S Space Grey

Εγώ έκανα καθαρή εγκατάσταση της νέας έκδοσης στο Ν82 και ανοίγει κανονικά. Όταν όμως βάλω στο φάκελο του Garmin και τους χάρτες που δούλευα μέχρι τώρα, μόλις πάω να το τρέξω με πετάει έξω.

Είναι θέμα ασυμβατότητας με τους χάρτες????

Εγώ έκανα καθαρή εγκατάσταση της νέας έκδοσης στο Ν82 και ανοίγει κανονικά. Όταν όμως βάλω στο φάκελο του Garmin και τους χάρτες που δούλευα μέχρι τώρα, μόλις πάω να το τρέξω με πετάει έξω.

ναι καποιος χαρτης το κανει αυτο [μαλλον ο ναυτικος] δοκιμασε εναν εναν τους χαρτες να τους βαζεις στο τηλεφωνο
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Αν κανεις εναν κοπο να διαβασεις μερικες σελιδες αυτου του θεματος,κατι που δεν βλεπω να εκανες,θα δεις τι παιζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε φιλε nervοus δεν ειπα να καθεστε να το κοιτατε. Αλλα 19439439439043 εφαρμογες symbian υπαρχουν. Στο ναυτικο χαρτη κολλησατε? Αφου δεν τραβαει τωρα η δουλεια...Μπορει να ειναι πατεντα της γκαρμιν για να αγορασεις το αυθεντικο το οτι κολλαει..

Ρε φιλε nervοus δεν ειπα να καθεστε να το κοιτατε. Αλλα 19439439439043 εφαρμογες symbian υπαρχουν. Στο ναυτικο χαρτη κολλησατε? Αφου δεν τραβαει τωρα η δουλεια...Μπορει να ειναι πατεντα της γκαρμιν για να αγορασεις το αυθεντικο το οτι κολλαει..

Ποιος ειπε οτι δεν τραβαει η δουλεια;Σε μενα δηλαδη γιατι δουλευει και στον nervous oχι;Αν δεν το καταλαβες αυτο ειναι το ερωτημα και αυτο ψαχνουμε να βρουμε.Το γιατι.Και οπως ειπε και ο nervous ειμαστε και λιγο ανησυχα πνευματα και μια και το νοημα ενος forum ειναι η αλληλοβοηθεια ο ενας βοηθαει τον αλλον.Οσο για την πατεντα που ειπες δεν υπαρχει περιπτωση να συμβαινει κατι τετοιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν το ψαξουμε οσοι θελουν να ασχοληθουν ,

πως θα απαντησουμε στις καθε ειδους ερωτησεις σας

(δεν μιλαω προσωπικα σε σενα), ? :rolleyes:

iPhone 5S Space Grey

Ποιος ειπε οτι δεν τραβαει η δουλεια;Σε μενα δηλαδη γιατι δουλευει και στον nervous oχι;Αν δεν το καταλαβες αυτο ειναι το ερωτημα και αυτο ψαχνουμε να βρουμε.Το γιατι.Και οπως ειπε και ο nervous ειμαστε και λιγο ανησυχα πνευματα και μια και το νοημα ενος forum ειναι η αλληλοβοηθεια ο ενας βοηθαει τον αλλον.Οσο για την πατεντα που ειπες δεν υπαρχει περιπτωση να συμβαινει κατι τετοιο.
Δεν γινεται να εχουμε και εμεις τον χαρτη τον ναυτικο που σε σενα δεν κολλαει ???
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Δεν γινεται να εχουμε και εμεις τον χαρτη τον ναυτικο που σε σενα δεν κολλαει ???

Ολοι ναυτικοι ειμαστε τελικα :tease:

Δεν ειναι θεμα χαρτη ,τον ιδιο εχουμε ολοι μας .

Απλως σε καποιους "παιζει" και σε καποιους αλλους,

οχι.

iPhone 5S Space Grey

μου επιτρέπετε να αλλάξω λίγο το θέμα...

αναζητώντας χάρτη για την Κύπρο, βρήκα μόνο το Pocket navigator CY (και ευτυχώς) σε "ελεύθερη μορφή". Άκουσα-διάβασα κάπου ότι μπορεί κάποιος να το μετατρέψει σε χάρτη που να διαβάζεται από garmin. όποιος μπορεί να το κάνει ας μου στείλει 1 pm με το email του για να του στείλω το χάρτη.

Ολοι ναυτικοι ειμαστε τελικα :tease:

Δεν ειναι θεμα χαρτη ,τον ιδιο εχουμε ολοι μας .

Απλως σε καποιους "παιζει" και σε καποιους αλλους,

οχι.

το ****το :mad::mad:ειναι αου εχουμε το ιδιο πρπγραμμα κατι γινεται στραβα η κατι υπαρχει διαφορετικο τι να πω δεν ξερω ,οσες φορες τον εβαλα με πετουσε εξω το garmin

ρε παιδια υπαρχει καποιος να μου κανει sign την εφαρμογη?????

Διαβασες τις οδηγιες ? :blink:

Η εφαρμογη ΔΕΝ θελει sign..

μου επιτρέπετε να αλλάξω λίγο το θέμα...

αναζητώντας χάρτη για την Κύπρο, βρήκα μόνο το Pocket navigator CY (και ευτυχώς) σε "ελεύθερη μορφή". Άκουσα-διάβασα κάπου ότι μπορεί κάποιος να το μετατρέψει σε χάρτη που να διαβάζεται από garmin. όποιος μπορεί να το κάνει ας μου στείλει 1 pm με το email του για να του στείλω το χάρτη.

Αυτο που ζητας πρεπει να γινετε με το MapSource.

Δεν το εχω δουλεψει ομως για να σου πω περισσοτερα

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=209

iPhone 5S Space Grey

Αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος νομιζω πως οταν κανουμε εγκατασταση το garmin δημιουργειτε στο κινητο μας χυμα μεσα στο Ε ενα αρχειο με το ονομα qf λετε να φταιει αυτο? :O
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μήπως μπορεί κάποιος που έχει περάσει τον topo 3.5.0 να μου πει μέσα από ένα file browser πόσο μέγεθος δείχνει ότι έχει το συγκεκριμένο αρχείο (gmapsupp.img) ??

To ρωτάω γιατί εμένα δείχνει ακριβώς ΤΟ ΙΔΙΟ μέγεθος (85,88 ΜΒ) με το 3.4.3 χάρτη... :worry: :worry:

Πληροφοριακά, τον 3.5.0 τον πήρα από το xxxxxxxxx σε ένα νήμα με θέμα xxxxxxxxxxx στο πρώτο post. Aλλού δεν βρέθηκε... :O

Μπας και πρόκειται για τον 3.4.3 πάλι ??? Στο κινητό, στη Διαχειρ. Δεδομέν. > Σύνολα Χαρτών τον αναφέρει απλά ως "ANAVASI" e:\GARMIN\ 90,1 MB (ακριβώς το ίδιο μέγεθος με το 3.4.3).

Μία βοήθεια όποιος ξέρει... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ !!!

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...